hejsvej

Nu drar vi. vi hörs antagligen inte förenn på söndag kväll. jag är skit trött. hahhaa hejdå folk hej hej idre

fuling

om man tycker att man är ful någon dag kan man tita in här och se alla retucherade bilder http://www.glennferon.com/portfolio1/index.html

Promenad i vinternatten.


Det var skönt att gå såhär sent på natten. Man blir pigg av luften och det är ingen ute förutom oss.

Lek i natten...

James är fortfarande pigg men det gör ingenting för jag är pigg som fan. Jag har druckit en massa cola och nu ska jag dricka te. Jag och James har lekt på vardagsrums golvet med clownen James nya favorit verkar det som. Hur mycket man än knuffar på honom så komer han alltid upp på fötter. Han är iaf väldigt stryktålig och dreggel tålig också verkar det som eftersom att James vill ge clownen en massa pussar.








Nu har han fått på sig pyjamas iaf. Han ligger i sin säng med nappisen (flaskan) och blundar. Inte sover men blundar.

Leo ligger och sover. Vilket är bra eftersom han ska köra imorgon. Jag fick ett gulligt sms från honom klockan 00.15 "Du är världens bästa mamma och flickvän min prinsessa puss" värsta gulligt att han skriver sånt när jag är i rummet brevid. Jag gick in till honom och han låtsades att han sov. Jag frågade varför han hade skrivit smset men han mummlade bara. Men antagligen va det för att han hörde att jag gick runt och sa typ mumin och lekte med James. Hahhaa..
Åhh min älskling har huvudvärk. Men jag fixade nyss alvedon till honom. Det verkar som att James tänker somna. Jag tar nog ut Kiara på en sväng.

Hahaha just det, Leo kallade mig en psykotisk bloggare. För att jag bloggar hela tiden om ingenting typ...


nu sitter vi här

jag har james i knät så ja pallar inte skriva med stor bokstav. james ör bråkig men väldigt underbar. klockan e 24 och jag lär inte få sova på ett tag. james vill ju vara vaken tills 3 på natten nu för tiden. om 5 timmar åker vi till idre. jag ska packa och försöa få tag på mamma.
jag hoppa....jag var tvungen att lägga James i sängen ett tag han är för bråkig. Jag ska iaf packa ner allt och hitta en pyjamas att sätta på Jamie nu för i  natt.

Just nu James äter sina små tår.

Tidigare ikväll.

Jag råkade blund men jag älskar James på den här bilden han har värsta Hey baby minen. Han ser lite flirtig ut. eller något. Han är i varje fall väldigt söt som vanligt. (Whats up with my hand??)

Han ska alltid hålla ögonen på kameran.

Nu har han vänt på sig igen från rygg till mage. Jag ska sätta på honom pyjamas nu och hoppas att han somnar snart så att jag får sova nån timme i natt.

Idre

Vi åker imorogn klockan 5. på morgonen alltså. Vi stannar tills Söndag kväll. Jag kommer inte ha min dator med mig men kommer antagligen att ladda upp sjukt mycket fina bilder sen när jag är hemma.


Nu ska jag ringa mamma ang hundarna, katten och firrarna. Hon ska ju ta hand om allihop. Vi får se hur det går.


blondie

Amanda va här.





James älskar hundar. Det där är Amandas söta Egon.




svar

På frågan om jag alltid matar honom i vardagsrummet. nej det gör jag inte. vissa kvällar gör jag det. men oftast i köket eftersom att han inte ska titta på tv medans han blir matad. det blir svårare också. om tv.n står på. och det är närmare till allt i köket.

Blondie!!

Jag försöker få Amanda att komma hit!!

smink

Tänk vad lite smink och ett leende kan göra.



Nu blir det te. Massor med te. Sen ska jag laga mat och sätta på en tvätt. och till sist så ska jag ner till sigtuna och hämta ut mitt paket.
Vad det är i det får ni se då... ;)


jag bjuder på den här.

Det är nästan så att jag inte vill lägga upp den men va fan ni måste få se exakt hur trött jag är.


Alltså jag är skit trött. Om inte jag får sova snart så kommer jag att behöva en jävla hink med isvatten att stoppa skallen i. James sover nu men det känns inte som att jag törs somna för jag är så trött att jag inte vet om jag skulle lyckas vakna. Jag tror mer på hinken med is.
James är envädigt lätt bebis att ha och göra med men, ibland när han har såna här dagar är det skit tufft att bara själv. godnatt.

sov!!

James ville inte sova men nu vilar han så jag ska ta en dusch och dricks en eller flera koppar te. Jag hoppas jag blr piggare av det här så att jag slipper sova.
Men gud jag är verkligen skit trött. Ni vet när man är så där trött att de känns som att man kommer ramla ihop i en hög på golvet.

en bild

En bild från elli nr 2.
Vi va på väg in till kc.
.
Vi var glada i hatten

zzz

Jag är skit trött verkligen. Jag tror James håller på att somna så om han gör det så ska jag också sova en liten stund.


matlagning?

Leo vill att jag ska komma till firman och laga mat till festen ikväll. Men jag ska till barnmorskan idag.

Jag fattar inte att James kan vara så sjukt pigg. Han har ju typ in sovit någonting i natt. Förhoppningsvis somnar han bra tid ikväll. Så att han sover i bilen på väg till Idre.

Jag ska typ steka bacon nu. Eller hitta något annat att äta. Sen blir det städ och sen mvc. Ikväll ska jag mysa som fan. Bara jag och Jamie.

Han ba.. Neeeeeeiiiiiiijjjjjeeeee mamma inga pussar!!!

ang utmaningen

Jag utmanar amanda.. Nöjd? Hehehhe

Nu är jag vaken iaf James också. Jag är bajsigt trött. Leo ska ha typ öppet hus på sitt företag ikväll. så jag kommer vara hemma själv. men det gör ingenting för jag vet att vi åker till Idre iorgon. jätte tidigt. Leo lär ju inte bli as packad ikväll och komma hem skit sent för jag tror att vi ska åka runt 4-5 på morgonen.

Nu ska jag ta ut resten av grejjerna från bilen och duscha och sånt.

nnnnnnnnnnnnnnu

nu sover james klockan är 3 och jag håler på att ramla ihop av sömn

Kanske lite sömn?



James spydde ner sängen och jag har självklart glömt plastlakanet så jag får tvätta allt. Men nu är allt bytt och James har en ny flaska och ja hoppas han kommer somna snart. Men de värsta är att han ser jätte pigg ut så jag kommer antagligen vara uppe sent i natt.

Imorgon blir det mycket tvätt ifrån Örebro till vi åker på fredag morgon. Leo vill att vi åker tillbaka till Örebro imorgon kväll så att vi inte behöver åka så långt på fredag men jag tycker tvärtom. Att det är jobbigare att åka små korta resor och packa ur bilen och packa in i bilen. jag vet inte om jag kommer blogga ifrån idre för Leo vet inte var hans bärbara internet är. Så vi får väl se om han hittar det. Jag vet inte ens hur länge vi blir borta. jag tror

Sova? Nej tack!

James vill inte sova. Han vaknade och är jätte pigg. Jag la honom i sängen och försökte få honom att somna men han bara vänder sig från rygg till mage (!!!) och leker. Haha vi får väl se om han somnar. Leo har redan gått och lagt sig och jag vill gärna göra honom sällskap.


Jag älskar hans kossakudde. Fett söt.


Snart kryper min lilla älskling.

Det är så roligt att han har börjat tycka om att ligga på mage och att han kan flytta sig själv mer och mer.


Plock och sånt.

Jag har lagt James nu. Jag ska plocka lite typ städa av diskbänken och sånt. Sen ska väl dogsen ut och kissas men dom får nog nöja sig med baksidan eller?

Jag är så sugen på nya möbler. Jag, Leo och hans mamma var på ikea igår och vi hittade en jätte fin sängstomme som vi båda vill ha och en massa annat. Jag är jätte sugen på att fixa till i alla rum så att det verkligen känns som hemma. just nu känns det bara som att vi har en massa provisoriska möbler tills vi hittar sånt vi verkligen vill ha.
Vi ska iaf tapetsera i vårat rum nu. Rött ska det bli, med en massa trä och sånt tror jag. Sen ska vi ta James rum. Jag är verkligen jätte sugen nu. Men jag lär väl få vänta.

Just det vi har köpt en ny vagn i örebro. Sjukt mycket snyggare och större. Den gamla var trasig och såg ut som en dockvagn om man jämförde med andra vagnar och James var för stor för den. Han fick liksom precis plats att ligga i den. Att ha en ny vagn för mig är nog lite som att köpa en ny bil för en kille. Jag vill ut och köra den hela tiden. Jag älskar den och jag ska pimpa den som fan.

Hahaha jag hör Leo i sovrummet leka med James gåstol. Hahaha han trycker på pipknappen.. Hahaha Han är väl lika road av den som James.


xoxo elli


Bilder från Leos kamera.



Kiara dregglade en del..






I bilen på väg till Örebro.

Här bodde Leo när han var ett litet barn. Lite gay med rosa på väggarna.
Men här sov vi iaf när vi var i Örebro.

Det är målat i taget i hans rum. Med blommor och grodor och sånt.

Leo klädde på James innan vi åkte hem.

James test låg den nya vagnen. (Bilden är tagen innomhus innan ni tänker börja klaga på att vi inte klär på vår bebis).







De här bilderna är tagna nyss när jag matade James med den goda banangröten.


Bilder från min kamera

Tea

Jag i bilen på väg till Örebro.


Vi åt på subway på vägen hem.


utmaning

Tack, Angelica för utmaningen.

Regler: Bloggaren skriver 8 fakta/(o)vanor om sig själv. Den som blir utmanad skriver ett eget blogginlägg om sina 8 fakta/(o)vanor. I slutet av inlägget skriver du 8 personer som du utmanar.

1. Jag gråter typ minst 3 gånger på en vanlig vecka.
2. Jag ser män som det svagare könet. Lätt killar är korkade. Helt seriöst så ser jag mig mycket starkare än alla killar.
3. Första gången jag var riktigt kär var när jag var 14
4. Jag äter inget som kommer från havet
5. James är det bästa som har hänt mig.
6. Nr 2 är Leo
7. Jag har typ inte vänner kvar. Helt sjukt men så är det. Trust no one. Jag har typ kanske 3 eller 4 kvar. och de är liksom allt.Lite sorgligt men klarar mig hellre utan än att ha en masa falska männiksor i mitt liv.
8. Jag och Leo har nästan slutat äta godis


Jag pallar inte utman någon.
ni slipper Jag tror inte det finns någon som jag verkligen vill veta 8 saker om.


Nu är jag hemma

Jag ska ut till bilen och leta efter usb-kabeln till kameran sen kommer det bilder från Örebro.

Det är iaf jätte skönt att vara hemma. James kommer säkert vara vaken jätte sent ikväll för han har sovit typ hela dagen. Han har precis ätit kvällsgröt. Jag smakar ju på nästan allt som James äter och jag måste säga att banangröt är väligt gott. Så när jag matar James så blir det en sked till James och en sked till mamma. och inte för att få honom att äta utan just för att jag tycker det är så smakigt. Hahaha men jag får väl köpa banangröt till mig själv.

hem

Leo sover med James. Vi åker hem runt 5 tiden. Jag ska pussa på min lilla katt. Mamma har tagit hand om henne och fiskarna. Jag är jätte sugen på godis eller mat. jag ärverkligen skit hungrig.
Det känns lite äckligt att åka till sigtuna. Hela staden känns så där usch nu.
Man vill inte vara i den. Synd att man bor i den.. Aja, som sagt så är det ju bara typ en dag vi är hemma sen ska hundarna köras till mamma och så får väl mamma nyckeln igen så att hon kan mata firrarna och kissen. jag gillar inte snö men jag hoppas de är fint vinter väder uppe i Idre. Vi ska ju inte åka skidor iaf. För det första så hatar jag skidor och snowboard och allt sånt och för det andra så har vi ju James med oss. Hahaha men vi kan ju ta med oss honom i en svart backa.. (skämt för er som inte fattar det). Mmm nu ska ja föröska äta något. och sen ska ja väcka Leo så att vi kan gå ut med hundarna. hörs antagligen när jag är hemma.


sov i örebro

nu ska vi sova snart. jag sitter här med stella i knät. de är skönt som fan att slippa sigtuna ett tag. jag behöver bara vara hemma en dag och sen åker vi till idre. fy fan. pallar inte vara i sigtuna så de kmmer bli skönt att bara åka hem och vända. men till idre tar jag fan med mig min dator. nu sitter jag och bloggar på leos mammas data. men de funkar ju det också. aja jag saknar min katt iaf. men jag ska pussa på henne imorogn. puss godnatt

örebro

jag e fortfarande i örebro. jag kommer nog hem imorgon. hejdå.

going

vi åker nu. ska bara packa in allt i bilen typ så vi höres. puss

hahah vilka miner

min älskling




och min andra älskling


För övrigt så kan jag ju också berätta att jag fortfarande har skit ont i skallen. Igår precis innan 4 försvann huvudvärken för att ersättas som den värsta värken i hjärtat istället. Men nu har huvudvärken kommit tillbaka. Leo sover fortfarande vad James gör ser ni på bilden.

mitt hår

såhär blev resultatet

migrän

om ni tycker att jag uppdaterar lite så är det för att jag är sjuk. ja ska sova lite mer tills 16 så kanske jag mår bättre

hejdå

Nu sover James så de blir inga mer inlägg idag. Jag vill inte störa honom.

Godnatt

Nu ska james sova. Han har nya pyjamasen på sig. Jag har fortfarande as ont i skallen. Jag ska poppa popcorn nu och släpp ut Kiara sen blir det mys med mig själv i soffan.

kom igen bitches

komentera varför e folk så tråkiga. hahah eller va fan ja ska ju inte säga att ja komenterar så mycket på andras bloggar.. aja nu sitter ja iaf här med en massa färg i håret. får se hur de blir. jag borde vinna pris som den mest uppdaterade och mins innehållsrika bloggen. hahaa

195

nu e vi uppe i 195 pers som har varit inne. jag har verkligen tråkigt idag..

humping dog

Hahaha Stella håller på att jucka på Kiara.. De ser jätte roligt ut för Kiara e så stor och Stella så liten. Tog en bild men den blev mörk och konstig.

rekord


Jag har slagit mitt rekord. idag har det varit 97 läsare. yejj. tack kissie. (hahahaha mycket att skryta om, 97 liksom hahah)..

idag

som jag sa så va ja ju i stan idag och shoppa. jag köpte bland annat mat men också en bok och lite kläder till james. här kommer bilder på det.

2 set, en sparkis och mössa och vantar.



en sån där jätte rolig bok med djur som har päls.



stella, idag ska hon klippas

james i dom nya kläderna


ikväll blir jag mörk igen, riktigt mörk

nada

James sover fortfarande. jag glor på nån film. ikväll händer det verkligen ingenting. jag kommer sitta själv här hemma och stirra in i väggen

nada

James sover fortfarande. jag glor på nån film. ikväll händer det verkligen ingenting. jag kommer sitta själv här hemma och stirra in i väggen

maten

Jag kom ihåg kissematen så Tea va glad när jag kom hem. James sover nu och jag ska fixa något att äta. hmmm kanske brunsås och morötter.

Jag har en JÄTTE hemlis som jag inte får berätta. Snart kommer ni veta vad det är men inte nu. tihihi..

shopping

ja ska handla mat och sånt. jag lovar att ja kommer glöma kattmat och hundmat.

aaaaaaa

har du pojkvän/flickvän? - ja
har du haft pojkvän/flickvän? - ja
har du hånglat med någon? - ja
har du kramat någon? - ja
har du hatat någon? - ja
har du sagt "jag älskar dig" till någon? - ja
har du varit kär? - ja
är du kär nu? - ja
i vem? - leo
kan du vissla? - ja
äger du en dildo? - ja
äger du mer än 5 par string? - ja
äger du en mascara? - ja
äger du mer än 5 olika foundation/puder produkter? - ja
är du en fjortis? - ja
är du emo? - nej
är du brat? - nej haha eller jo enligt leo
gillar du vältränade killar? - ja
gillar du nörd-killar som pluggar 24/7? - nej
gillar du bad-boys? - ja tyvärr
gillar du tjejer? - nej dom är korkade
är du bisexuell? - nej
har du över 10 bhar på dig just nu? - nej
har du nångång tyckt om någon i din ålder? - ja
kan du köra skoter? - nej
kan du leka apa? - ja
är du brunett? - ja
är du blond? - på riktigt ja
har du haft svart hår/har du? - ja
kan du sätta foten bakom ditt huvud utan att spy? - ja
Helt seriöst,
vad har du på dig för underkläder? - rosa spets trosor hotpants. ingen bh
Hur gammal har ditt äldsta hångel varit? - typ 30 eller 40
den yngsta? - vet inte
har du sugit av eller runkat av något? - ja
har någon tagit dig på ett privat ställe på kroppen? - ja
vet du vad oral/anal sex är? - ja
senaste?
vem fick du sms av senast? - mamma
vem skickade du sms till senast? - leo
vem hånglade du med senast? - leo
vem pussade du senast? - james
vem kramade du senast? - james
vad drack du senast? - saft
vem hade du senast sex med?- leo
när däckade du sist? - öhm komer inte ihåg
är du allergisk mot något? - en massa
räcker det med pinsamma frågor för dig nu? - ja

-------

1. Gå in på Google
2. Sök på det datum du fyller år - (1 december)
3. Kidnappa tredje bilden - den representerar din framtid


förlåt men jag har tråkigt

ÄR DU EN RIKTIG TJEJ ?!


[ x] Du har fler än 10 nagellack.
[ x] Du har en parfym som kostade mer än 500.
[x ] Du har eller har haft lösnaglar.
[x] Har/haft en bild på dig själv som bakgrundsbild på datorn.
[x] Du har minst 5 klädesplagg som du inte använder.
[ x] När du var liten ville du vara en prinsessa
[ ] Du brukar gå på stan med din mamma.
[x] Du har haft rosa på ditt rum.
totalt: 7


du har ...

[x] Du har färgat håret.
[x] Du har slingat håret.
[ x] Du har alltid din mobil med dig.
[x] Du dansar vilt när du är ensam hemma
[ x] Du går aldrig hemifrån utan att vara sminkad.
[ ] Du har inpackning i ditt hår minst en gång i veckan.
[ x] Du älskar att gå till frisören.
[x] Du solar hellre än att bada.
totalt: 7

du älskar ...

[x] Skor
[ x] Färgen rosa
[x] Shopping
[ x] Dekorationer
[x ] Speglar
[ ] Skolan
[x] Delfiner
[x] Disneyfilmer
[x] Ljus
[x ] Blommor
[x] Mjukisdjur
totalt: 10

(har) shoppat på ..
[x] MQ
[ ] Kompaniet
[ ] Victoria's secret
[x] H&M
[ ] Aima
[x] New Yorker
[x] Gina Tricot
[ x] NK
[ ] Top Gun
[ ] Taily Weijl
[ ] Bijou Birgiette
[ ] City Girl
[ ] Colosseum
[x ] sisters
totalt: 6

du säger ofta ...

[ ] Whatever
[ ] Oh my god!
[x] Vet inte
[ ] Cuite
[ ] Hot
[x ] Visst
[x ] Säkert
[x] Ursäkta?
[ ] Fabulous
totalt: 4

du läser ..

[ ] Frida
[x] Cosmopolitan
[x] Glamour
[ ] Elle
[ ] Teen Vouge
[ ] Bravo
[ ] solo
[ ] Bravo girl
[ ] Star Flash
[x ] Bild
totalt: 3

du gillar dessa filmer ..
[ x] Elizabetown
[ ] Eva och Adam
[ ] Freaky Friday
[ ] Ciao Bella
[x] A Walk To Remember
[x] Sweet home Alabalma
[ ] Where The Heart Is
[ ] Just My luck
[ x] John Tucker Must Die
[ ] The holiday
[ ] Girls United
[x] How To Lose A Guy In 10 Days
[x] The hot chick
[ ] My girl
totalt: 6


du brukar kolla på ..
[ ] Lost
[x] Top Model
[x] Projekt Runway
[x] Desperate Housewives
[ x] The Simple Life
[ x] Men In Trees
[ ] 8th & Ocean
[x] Grey's Anatomy
[x] OC
[x ] Laguna Beach/The Hills
[ ] Nip/Tuck
[x] Gilmore Girls
[x] One Three Hill
[ ] Heroes
totalt: 10

du tycker är bra (musik) ..
[ ] Paris Hilton
[ x] Jessica Simpson
[ x] Mariah arey
[ ] J-Lo
[x] Britney Spears
[x] Beyonce Knowles
[x ] Christina Aguilera
[x ] Hillary Duff
[ ] Lindsay Lohan
[x] Gwen Stefani
totalt: 7


Total:
 60

10-20 Pojkflicka
20-30 ungefär en flicka
30-40 rätt så tjejig
40-50 är du en tjej
50-60 är du riktigt flickig


nu e jag vaken

Nu har jag vaknat på riktigt. ja ska ta en lång dusch och sen försöka få tag på mamma. jag är fett hungrig också. konstigt nog så är jag suger på morötter och brunsås.

trött

jag vaknade nyss för att james vaknade. fattar inte varför han vakna så tidigt ida..

drog

Jag drar till mamma. Leo åkte nyss. De var väldigt dramatiskt. Jag är fortfarande ledsen


Mr Islo

Nej Martin du får inte dina glasögon tillbaka.

Ujuj

Jag gick ner till sigtuna i hopp om att jag hade fått föräldrapenningen. Men nej. inga pengar. Jag hatar verkligen försäkringskassan. om de är den 25 på söndag så ska man väl få pengarna idag? eller??

Så här ser James ut idag.

Såhär såg det ut när han låg inne i magen... Inga bristningar.. YES!


cam

Ja håller på att ladda Leos kamera. Så bilder kommer sen. Nu så ska ja ut i kylan med dogsen. Jag har verkligen ingen lust men jag valde att skaffa hund.

Nästa helg blir det idre fjäll med Leo. de ska bli as kul.


wake

Nu har James vaknat från sin tupplur. Jag ska plocka lite så får Jamie ligga på lekmattan. Nu har Leo för övrigt åkt till jobbet. Han har skaffat ett nytt abenemang åt mig så jag kommer få nytt nr o nån vecka eller två. skönt. Jag gillr att byta nr. jag gör det väldigt ofta. Om ni inte har märkt de redan.

min blogg

alla som läser min blogg får i uppdrag att få alla andra att också läsa min blogg. om ni gör det så får ni en puss.
jag tipsar om http://www.snultan.blogg.se/ och http://www.amandawester.blogg.se/



just nu

när jag gick till sigtuna följde självklart min katt Tea med.



Jag klippte lugg

Bilden talar för sig själv



Jag och min bebis. Jag ser biffig ut.


mariefred

Jag, Leo, James, Stella och Kiara var i mariefred idag. hela familjen alltså förutom Tea och fiskarna. Leo skulle ha 2 möten och jag hmmm följde med.

Nu e vi iaf hemma. Leo jobbar, James halv sover och jag bloggar. Mycket mysigt.

Vi stod parkerade precis såhär. Så om det skulle vara sommar nu så skulle det lika gärna vara jag som hade tagit den här bilden från bilen. Det roliga är att jag trodde att de var en stor isig parkeringsplats när det i själva verket var typ en sjö. hahhaah

lek i vardagsrummet

James har börjar gilla läget nere på golvet nu, och han har börjat åla sig fram lite. Men mest ligger han bara och håller på med leksakerna och Kiara.








Det har varit en bra dag idag. Hoppas det fortsätter såhär.


bak

Jag har varit så duktig hemmafru och bakat idag!!

Alltså jag hade ingen kakform så jag tog en såndär gratängform. Och om ni tycker de ser kladdigt ut så e de bara glasyren som inte har stelnat. Plus att de är mer kaka än det ser ut som på bilden.



Jag har fixat en ny sovplats till Tea. Hon älskar när det är jätte trångt. Knäppa kisse.

nu e vi vakna

Jag ska väl ta ut hundarna nu. Jag hatar såna här dagar när det inte finns något att göra. Så jag skriver väl mer om jag hittar något att göra eller??

zzzzzzzzzz

Nu sover James, nästan iaf. Så nu ska vi också sova.

noll inlägg

Det har inte blivit så många inlägg idag. Det beror mycket på mitt städhumör. Jag ska kolla på film med leo. sen är det sova som gäller. see ya

Städhumör!

Jag är på världens städhumör. Men det finns typ inget att städa. Så jag springer runt och torkar av lampknappar, hatthyllan, fönsterbänkar och sorterar upp allt småskit i lådor och sorterat allt. Jag hänger in kläder vi inte använder i garderoben i hallen. Det är helt sjukt men det kommer ju bli fett fint.

Zuko är fortfarande borta. Alltså helt seriöst nu, så hur kan en fisk bara försvinna från ett akvarium. Det är ju helt sick! plus att jag saknar Zuko.

Aja nu har James somnat i sin säng så jag ska släppa in Kiara (hon e ute) och fortsätta mitt städ.


A en sak bara jag är helt in love i twilight. den bästa jävla filmen alltså. Fan ja skulle kunna se den igen och igen och igen....


twilight

Ikväll blir det twilight. Leo ska duscha, jag ska sminka mig och sen åker vi och lämnar James hos mamma. Jag är så jävla pepp på att se filmen, jag har verkligen längtat som fan.

Städ va?

Nej nu ska jag fan plocka lite. och typ städa hallen och köket medans James är borta. Jag vill fortfarande att han kommer hem men det är ju iallafall skönt att kunna fixa till lite utan att behöva hålla koll på Jamie hela tiden. Saken är bara att jag måste komma igång. Jag har liksom fastnat framför datan.

Ikväll blir det bio tror jag. så James kommer ju vara borta från mig ikväll också. de känns som att han är borta nästan hela dagen. Men mamma vill ju träffa honom och att jag och Leo kan smyga iväg på bio medans är ju jätte bra.

Jag är verkligen jätte hungrig. Men orkar jag laga mat liksom? Hm jag tror nog att jag lagar lite mat. jag har inte ätit något idag överhuvudtaget. Så de blir något med köttfärs, det är nog det enda vi har hemma.


Undrar om jag lyckas fixa ihop en måltid som ser lika god ut som den här?

igår

Jag hittade bilder från i förrgår och igår.

Jag matade James

En hemsk bild på Stella, hon borde klippas.

Mina träskor.


Jag och Leo, mycket seriösa.


Jag tog också bilder.

Det kanske ser ut som en ansiktsmask... Men....

...Jag och leo hade precis haft ett blåbärstårt krig. Vi fick resterna av mammas födelsedagstårta och ingen av oss tycker om tårta så mycket så vi kom på ett annat sätt att njuta av den. Hahaha.
Alltså fattar ni hur mycket jag bjuder p mig själv? Vem fan skulle lägga upp en sån där bild på sig själv liksom?

Gud va pinsamt!

Shit! För ett tag sen skrev jag ett mail till en kvinna som jag känner ytligt. Jag tyckte inte om henne för ett halv år sen ca och då döpte jag henne till bajstanten i min kontaklista i hotmail. Jag fatta inte riktigt att om man då skickar mail till "bajstanten" så ser hon det. Men hm jo det gör hon. Haha shit alltså, det hade jag ingen aning om. Men så hon e ju lite glad nu när hon har fått reda på att ja bruka kalla henne för bajstanten. Öhm ja vet inte riktigt vad ja ska äsga. Jag skrattar åt det. C
Vad annars kan jag göra?  Jag har gjort bort mig mycket den sista tiden. haha


WANTED!

Våran lilla älskling Zuko är borta. Vi vet inte om han har rymt, gått vilse eller det värsta av allt är kidnappad....
Igår kväll dog hans mycket goda vän Fuck Face och vi kan bara anta att Zuko tog detta mycket hårt. Om ni ser Zuko så kan ni kontakta mig här på bloggen. Han är lite blyg men brukar komma fram om man lockar med mat.

Zuko är som ni ser på bilden vit/silvrig med svarta prickar. Zuko kan inte vara ute länge utan vatten! han glömmer det ibland, men tänk på det om ni ser honom.


alltså seriöst så et i inte var zuko är. och fuck face dog faktiskt och sen dess har vi inte sett zuko. han finns inte i akariet han är helt borta.

Promenad

Jag, Leo, James, Stella och Kiara gick på kvällspromenad. här kommer bilderna. Jag är helt osminkad och ser ut som fan men som vanligt så bjuder jag på det.







Jag antar att vi ska ha en kväll i soffan men jag fick nyss världens städsug. Jag fattar inte varför jag jämt får de på kvällar när alla ska sova och den enda tiden då Leo är hemma.
Jag behöver ju inte städa as mycket bara sätta på en tvätt och lite sånt kanske. Det finns fan inte bra på tv ändå ikväll.

Wake me up before you go-go..

Nu har jag vaknat. Leo har inte kommit hem än men jag ringde nyss honom och då sa han att han snart var klar. (Han har ett jobb i Uppsala). Nu har alla djuren vaknat också, det är bara James som sover fortfarande. Jag har jätte ont i huvudet och jag har bara drömt mardrömmar medans jag sov. Jag tänker skita i att plocka undan. Jag har diskat och tvättat en tvätt med kläder och satt på nummer två. så jag är duktig idag. Men kanske inte direkt någon fantastisk hemma fru.
Jag hoppas James sover tills leo kommer hem. Jag är helt snurrig och min kropp känns som spagetti. Fan bara för att jag skrev sådär så har han vaknat. Jag får gå och plocka upp honom.


Sömn.

Om jag inte var sugen på att sova förut så blir jag det nu.




Jag ville inte använda blixt på James foto för att han kanske skulle ha vaknat, så ni får stå ut med att den är lite mörk.

I lööööv ju


My hot boyfriend.

dyslexi, stor bokstav och en gurglande baby

Ok, nu har jag bestämt mig för att försöka stava rätt och använda mig av stor bokstav. Jag vet inte alls hur bra de kommer gå eller hur länge det kommer att hålla.


Nej men annars så sitter jag i köket jag borde plocka undan lite tills Leo kommer hem men mitt huvud vill bara gå och lägga sig. James ligger i sin säng och gurglar och jollrar.
Imorgon så ska Mr T ja honom till bvc. Det kommer nog kännas konstigt. jag är ju så van vid att det är jag som gör allt. Men det blir nog bra för att jag har så svårt för sprutorna och han ska få 2 stycken imorgon.

Aja anyway så var väl meningen att jag skulle plocka undan lite... Eller skulle jag sova lite hm jag kommer inte ihåg...
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.................................................................


bilder

jag orkar inte skriva något idag men här är iaf bilder från den korta tid i mitt liv som ni har missat.

jag och emma

hela familjen. bra att ta familjefoto när man är mitt uppe i att mata james.

tagen på bar gärning

älskar dig

xoxo elli

-----------

--------------------------------------------------------------ni får vänta längre

idag

idag har jag gjort mycket. vi börjar från morgonen

jag gjorde en nappfaska till james som jag sen inte kunde hitta så jag fick leta i 1000 timmar men sen hitta jag den


james lekte med sian fötter

jag bestämde mig för att äntligen städa vårat förråd så här såg det ut när jag började

och jag började sortera upp allt i kasta och spara högar. den här skulle leo döda mig om jag kastade

jag hittade helt nya kläder till james som aldrig har blivit använda.

mattor

doftljus

det börade sakta men säkert se bättre ut i förrådet

allt de här skulle kastas


men jag var nöjd som fan när jag var klar. fan vilken skillnad va?!

jag hittade en jordgubbsmössa som jag hade när jag va liten också



sen kom leo hem. james och leo satt och kollade på bamse på datorn. nu ska jag kolla på let´s dance.

puss

leo


Du är den jag vill ha brevid mig när alla mina drömmar uppfylls..



jag har tittat på one three hill. om ni undrar varför jag är så känslosam

oh shit

de där va ju en del frågor. nu ska ja fan äta något och sen bara sitta och glo. mamma kommer hit sen och leo kommer väl hem ikväll. han jobbar i uppsala. james har somnat på soffan igen så de ligger sjukt mycket kuddar överallt på golvet och runt honom.

massa frågor


jag var gravid på leos kontor och leo hade stämplat sönder mina ben

jag har kopierat massa frågor från mammabeckas blogg vissa har jag inte tagit med men jag svarar iaf på dom frågorna och ändrar dom lite för ja har tråkigt. hahaa


Samhället är ju som det är så har du stött på elaka eller nedvärderande åsikter om dig som mamma från några vuxna??

ja många pratar till mig som ett barn.


hur berättar man för släkt och vänner att man är gravid?

hm man får vä berätta de bara hej rakt ut.


Hur länge har du och Leo varit tillsammans?

sen james va född ungefär



Berätta något gulligt om er relation!

ja vet inte om vi är så guliga. eler guliga är vi väl men inte något spec som jag kommer på nu.


Brukar du titta på unga mödrar på 5:an? Känner du igen dig i det programmet?

ja jag tittar på det ibland. och jag känner igen mig ibland men vissa av dom tycker jag är helt slut i skallen men de tycker säkert folk om mig också.



Vilka bloggar brukar du läsa?

http://www.snultan.blogg.se/
http://www.amandawester.blogg.se/
http://www.mammabeckas.blogg.se/
http://www.blondinbella.se/
http://www.kissies.se/


om du fick ha en övernaturligkraft, vad skulle de va då?

stanna tiden


har du några planer på att ta körkort, och kan du köra bil?

ja och nej haha


hur ofta har ni barnvakt/om ni nu har det? :)

ibland om jag ska ut så kommer mamma hit och tar hand om james men han brukar somna innan jag går ut och mamma stannar här så när jag kommer hem så har inte james ens märkt att jag är borta


Hur tror du att ditt liv hade sett ut om du inte hade fått barn?

jag hade supit och festat och inte gjort så mycket mer


är du duktig på att laga mat??
nej


Hur reagerade dina kompisar?

chockat tror jag

Var det p-pillerna som krånglade eller ni som slarvade?:)

jag tog nån medecin när jag åt p-piller som gjorde att dom inte verkade som dom skulle

Vad hade ni mer för namnförslag? vet bara goliat.

johnny och jag ville att han skulle heta justin eller tristan

Hur gammal är mannen?

Han är 21


Vems idé var det att ni skulle förlova er? Hur gick det till?

det var leos idé. hahhaa väldigt tidigt men vi har ju varit polare iannan vi blev tilsammans så vi kände ju varandra bra



Tyckte du det var jobbigt att vara höggravid under sommaren?

Ja som fan!


har du några kvarstående bristninar på din mage efter graviditeten ?

nej jag fick inga bristiningar men jag har kvar min hormonrand som går öven naveln men den håller på att blekas


När föddes James och i vilken vecka var du i?

han föddes 1 aug 08 och jag skulle precis börja på vecka 37


Hur stor var James när han föddes?

2,927 tror jag något sånt iaf


Gjorde du snitt eller vaginal förlossning?

vaginal


Har du några tips till en blivande ung mamma..

strunta i alla negativa komentarer.


Vad heter James i andra namn ?

Curt. (det är inte jag som har valt det)


 

I vilken affär köper du mest James kläder?

hm och lindex maxi också faktiskt. haha. och jag får jätte mycket kläder


Finns det några nackdelar med att få barn så tidigt som du fick?

att få en massa skit. mycket rykten och skitsnack. och att man mognar som person men alla polare fortfarande är lika omogna

Hur många av de vänner du hade innan du fick barn är kvar idag? Kan tänka mig att det är många som försvinner allteftersom.

inte så många alls. en tror jag och det är emma.


Jag undrar hur ni bestämde att James skulle heta just det?

de va svårt att välja namn men sen såg jag på one three hill och haly hade fått sin som och han heter ju james eller kallas för jamie. och då ville jag att james skulle heta det.


Skulle ni vilja ha en dotter i framtiden?

ja som fan

Vilken ögonfärg har James?

blå

Hur länge kommer du att vara barnledig och vad vill du göra när alla små är på dagis?

så länge jag kan hahaha jag tycker de är jätte skönt. men leo vill att ja ska jobba :(

Skulle du kunna flytta till en annan stad? Eller ut på landet?

Ja lätt


När du var gravid, var du rädd att barnen skulle födas sjuka eller på annat vis skadade?

Ja jag va jätte orolig. särskillt också för att mina "kompisar" jkom med en del komentarer om att de skulle bli så. och jag hade svårt att sluta röka.

Hur mycket tid lägger du på att blogga, en genomsnittlig dag?

de beror helt på vad jag gör. ibland kan de ju bli typ 18 inägg på en dag och ibland bara 1


Hur bra kontakt har du med din syster?

inte någon kontakt alls och den lilla kontakt jag har är inte så bra men har väl blivit bättre sen james kom.


Hur ofta träffar du din syster?

nästan aldrig bara ibland om hon råkar vara hos min mamma när jag är där.

Är du och coffe döpta?

Ja båda 2 men inte James. jag vill att han ska få välja själv


Var det kärlek i första ögonkastet mellan er?

Nej


Finns det något spec med James som du älskar, som tex deras ögon m.m

rumpan och ryggen. och hans mun. alla säger att james har en så vacker mun


Vill du att James ska gå på dagis eller dagmamma?

hm förut ville ja dagmamma men nu vet jag inte. jag ska kolla runt och besöka massa olika dagis så får jag se.


Vilken kändis tycker du är snyggast/sexigast?

T.I han har allt bad boy man vill ha


Vad är det första du tänker på när du vaknar?

att gå till james


om du skulle vinna 10 miljoner vad skulle du velat spendera dom på?

Ett hus, kläder massa saker till james och självklart min drömhund en pomeranian


Om du fick åka på semester vart du ville(gratis), var skulle du åka då?

USA efter att jag har fyllt 21 såklart


Skulle du vilja gifta dig kyrkligt eller borgerligt? Varför? När?

det vet jag inte det spelar nog ingen roll skulle nog vilja gifta mig i kyrkan men jag är ju helt antigud så jag får se. jag vill gifta mig så fort som möjligt


när du fick veta att du väntade Tindra, kom det som en chock eller var hon "väntad"?

chock


Hur kännde du när du fick veta att du väntade James?

jag var nog rädd


Har du och leo tid med lite vuxentid?

ja vi har en massa vuxentid


Har du aldrig några sådana där dagar när allt bara blir för tufft/jobbigt och du vill lägga dig ner och gråta men reagerar i ilska istället?

ja men jag går nog mest runt och är irriterad


Vilket är ditt favoritrum i erat hus?

Vardagsrummet och hallen hahah


Har du alltid bott i Sverige?

yes


Vilken är din favoritkaka/bakelse?

sigtuna munkarna.


kiara

jag har kontaktat synnevi ang kiara. så nu väntar jag bara på svar. jag är lite ledsen men jag tror att de blir bäst för kiara också.

oh min damsugare

just nu sitter ja vid leos dator. vet inte varför antagligen för att ja inte orkar gå ända in till james rum. min damsugare de va as skönt att få damsuga av imorse och att inte ¨få massa hundhår under fötterna när man går. men aja så fort jag släpper in kiara lär ju allt hår va tillbaka. nu är jag jätte trött och ja funderar på att dra till mamma ett tag.


ut med dogsen

vi ska väl ut med hundarna nu
så vi lär väl höras bitches

städ

nu städar jag för leo har tagit hem damsugaren. åh vad jag har saknat den. (jag äger en leonberger)
james och leo håller på och är manliga i soffan, alltså dricker öl och kollar på tv.(leo alltså james dricker inte öl) och jag plockar undan efter maten plockar bäddar james säng med rena lakan och tvättar och städar. hm de roliga är väl att jag faktiskt trivs med det. jag trivs med den jag är nu. hemmamamma. och jag trivs med att alltid ha hemtrevligt. de värsta som finns är när man har skit stökigt och någon kommer på ovänatat besök. man skäms som fan. så nu öär jag nöjd, med min familj och mitt hem. jag ska fortsätta. vet inte riktigt om de är sådär jätte populärt att damsuga 10 över 11 på kvällen så ja kanske får vänta med det tills imorgon.


xoxo elli

polis polis potatisgris

polisen är utanför. de e en bil som har blivit helt jävla förstörd. den ser ut som en elefant han satt sig och sparkat på den


mat

jag har lagat och ätit mat.

fortfarande duktg hemmafru.

kiss

tja. hmmm lite bilder från idag...


james satt och tittade på...

stella

James har funderat på att starta ett coverband som bara spelar kiss låtar. hmm undrar vem james försöker efterlikna??

jag e hemma

åh fan va trött ja blev nu. leo kommer hem ikväll. hmm typ jätte sent. men de e bra att han kommer iaf. jag har ingen aning om vad ja ska köpa till mamma på lördag när hon fyller år. menmen vi får väl se. ja har en liten plan. nu ska ja iaf äta och sen kommer mamma nog hit tror jag.

drar

jag drar iväg en sväng. jag ska hämta leos post och lite sånt. see ya

dagens





idag har james varit lite gladare

katt


hörru mandis

nej nu ska jag säga dej en liten sak amanda att du är en riktig dumming. haha ne men alltså hur många gånger har inte ja skrivit här i bloggen att amanda ska komma men hon kommer aldrig. de va samma sak idag hon sa igår kväll att hon skulle komma. men ingen mandis e här? hmm? hm ne så en liten hälsning till dig fröken. nöästa gång så kan du ringa den dagen du vill komma hit och säga hej jag kommer om en halv timme och ja hoppas du e hemma. annars blir de nog så att jag kommer bli ledsen och knuffa dig i magen nästa gåmg jag ser dig din fyllskalle

morning

jag har precis vaknat och av någin anledning så har james sovit tills nu. han somnade runt 23 igår. aja nu blir de frukost

nu

nu sitter vi här och james är glad. eller a inte grinig iaf. ja försökte ta kort på oss men de blev inget bra för han vill inte sitta still men här e dom iaf



shit klockab e 22 ja trodde den va typ 20 haha


today

idag låg james och fes i sängen

idag hade ja på mig de här och jeans

idag åkte jag till ok macken hahhaa

kiara också

de va en ok dah hehhe. de är mycket hunddreggel o mammas bil ifrån kiara

designen

angelica har fixat min design på bloggen. tacktack tusen gånger. för jag fattar inte sånna saker.
http://www.snultan.blogg.se/

jag drar till märsta

ja ska köpa mat och tvätta mammas bil see ya

xoxo elli

goyas ghosts

jag och emma såg goyas ghosts igår. den va sjukt bra. faktiskt men den va hemsk. inte sådär, spöken hemsk utan mer förlora sitt barn hemsk. stellan skarsgård och natalie portman spelade i den och faaaaan va hon såg ut i haklva filmen. hon har blivit torterad och bott i en källare och är mycket äldre än förut hon hon ser äcklig ut som fan.

  
 
 
 
 

ååååååååh

james bara gnäller och gnäller. så fort man sätter ner honom börjar han skrika. han väger typ 7-8 kg och de är jobbigt som fan för lilla mig att bära runt på honom hela tiden. jag öär seriös när jag säger hela tiden för han skriker som fn när jag sätter ner honom. ja e så jävla trött nu. jag vill att leo kommer hem

ja är seg

jag snacka me leo sent igår kväll igen så idag är jag skit trött. jobbigt. jag ska ta värsta sköna långa duschen nu. james är grinig igen nu poppar tänderna nog fram vilken sek som helst. min dator är seg. leo skulle komma hem idag men jag tror han kommer imorgon. men de är fan bäst för honom för ja måse ha honom tills på onsdag

soooooo

jag har precis släppt ut katten. haha kolla hur tråkigt jag har. jag skrev nyss ett inlägg om att jag släppte ut katten. kul läsning. hahaha

mammor

Hur många barn har du? 1

Pojke eller flicka? pojke

Vad är det bästa med att ha barn? allt. att man får något som betyder mer än något eller någon annan i hela världen. han är mitt allt och mitt liv.

Vad är det jobbigaste med att ha barn? att det blir så mycket planering hur man ska åka när man ska åka är det barnvänligt.. men de spelar ingen roll de är värt de.

Är du ihop med mamman/pappan? nej. och de är en bra sak.

Hur har ert förhållande ändrats sen ni fick barn? hm till de sämre antar jag.

Hur har du ändrats sen du fick barn? öhm på alla plan tror jag. eller a nästan alla



ALLA MAMMOR OCH PAPPOR MÅSTE GÖRA LISTAN!




jag är sjukt duktig


jag är helt grym hemmafru alltså. tillåme när leo inte e hemma. jag gör värsta middan. tro inte att jag orkade äta upp allt de där. nope. men de blir ju typ lunch imorogn eller nåt. hahaha ja e så grym. mycket duktigt elli. + att det var gott också,.

nu till något annat carolina min barndomskompis från uddevalla ringde mig nu och hon bor inte i england längre utan kommer va i sverige så förhoppningsvis så träffar ja kanske henne i feb eller så tvingar jag hit henne.

trött

hm jag ska tina kycklingen och medans jag gör de så ska jag ta en promenad ner till sigtuna (självklart blir de en promenad jag har ju ingen bil eller körkort) jag ska köpa något  gott. sen blir de städ. idag så ska jag lova att jag ska fan fixa förrådet. eller lova tänker ja inte. emma kommer ju hit sen. men ok. emma kanske kan hjälpa till att fixa förrådet. de skulle ju va helt bäst. james blir lite crazy i sin gåstol. han mpste få tänder när som helst nu. han är febrig och gnällig och klängig och mörkrosa och dregglig och stoppar allt i munnen. så dom borde komma när som helst nu.

menmen jag drar som sagt ner till siggy nu.

xoxo elli

varsegod

jag bjuder på de här. hej jag är trött som en jävla apa.


kvällen

de va en väldigt intresant  kväll. hmm men de va kul som fan. faktiskt. de va en sån där kväll som skulle kunnat ha varit perfekt men inte riktigt ville bli de endå. av olika anledningar.
menmen nu är de tid för att jag ska bli vuxen. nu va sista kvällen som jag fick leka. nu blir de hemma kvällar med barn och hundar.  nu får ni vänta länge tills ni ser mig ute igen. men de va bra. att jag fick en sista kväll.

de blev en bild från igår iaf den är typ lite sådär "hej jag heter emma och nu blundar jag" men ändå så tycker jag om den.  nästa bild e på james innan jag gick hemmifrån. han har ätit. jo jag tror ju inte på de där att torka ansiktet varje gång de kommer mat utanför munnen. jag tycker att när barnen e så här små så låt dom kladda så att dom får en trevlig matupplevelse. om man torkar och håller på hur kul e de??

min nu bästa vän när ja har märkt vilka falska kossor alla andra e

mmmm någon som e sugen på morotspuré?


utgång

ja ska börja sminka mig och sånt men ja pallar inte typ ha klänning på mig de e fan kallt. menmen. vi ska dra kl 23. till kc. bilder kanske kommer sen om ja komer ihåg

utgång

jag ska ut. jag ska dock inte dricka något men jag ska följa med ut. jag måste tänka på något annat och då klarar jag inte att sitta här ensam i lägenheten.

sover

james har somnat på soffan så jag har staplat upp hundra kuddar runt honom och på golvet så han inte kan trilla ner. stella sover också i korgen haha hon gömmer sitt ansikt med tassarna hon ser sjukt söt ut när hon gör så.

hennes tjöjja är skitig. de blir ju så när de är skitigt ute.

hm alltså lauren i the hills är så sjukt smart hon säger så smarta saker. tex gråt inte över någon som inte skulle gråta över dig.


min kväll

lite bilde från idag

tea myser

jamie lekte



och satt i soffan

jag drack te, jag vet att jag har mycke mjölk i mitt te men de blir bäst så. leksaken fick james idag utav emma. tack tack

blogghelvete

jag har inte kunna logga in på bloggen idag.. fattar inte varför. helt sjukt. james har varit hos sin pappa (mr t) idag. det gick bra. alltså jag hade ingen ångest. de kände mest lite skönt så jag tog en riktigt fin promenix med mina små hundar. så dom var också glada. sen kom emma och vi skulle gå ut me dogsen igen men kiara fick ett ep. anfall  (så konstigt att hon alltid får dom när leo är borta) och vi lämnade henne hemma. jag gick till sigtuna och skulle köpa pure till james. (orkar inte göra egen hela tiden!) och tror ni inte att ja tappar alla burkar på golvet så att de ligger pure och glas överallt hahaha. duktigt elli. menmen. nu e jag hemma och ska laga mat eftersom jag är en så duktig hemmafru. även fast min man inte är hemma.  vi höres later

xoxo elli

listan

a just de ja tror inte listan blir avklarad idag nu när leo ska va hemma en extra natt. då vill ja inte städa. då vill ja hellre va med honom. fattaru eller?

xoxo elli

home sweet home

nu e jag hemma igen, jag väntar bara på leo som också ska komma hem. han åker imorgon istället så jag får en hel till kväll med min älskling

nu bär de av

jag drar ner till sigtuna ett tag. jag måste bland annat köpa kattmat eftersom leo köpte hundmat åt tea igår så hon har inte ätit. hon föröskte sig på hundmat lite grann men nope. de duger inte
så jag ska bara sätta på james kläder så drar vi see ya

 xoxo elli

forts...

fortsätting på listan

matbordet

diskbänken

vardagsrummet

ock de största kaoset av allt inneförrådet. här kastats de in allt möjligt vilket e kul eftersom de är mest tomma kartonger som borde kastas och sen så har vi ett ute förråd också där det mesta får plats.
så de här ska jag fixa idag. ni ska få bild bevis.

lista på saker som ska tas hand om

ok allt de här ska fixas.

min garderob


sängen

james garderob


som sagt jag har tråkigt

vem - är i rummet med dig:  james
vem - tänker du på nu:  angelica ( jag tog den här från hennes blogg)
vem - pratade du senast i telefon med: mamma
vem - hus var du senast i:  Mitt eller räknas de här som ett hus? annars va de mammas
vem - är din favoritsläkting: öhm vet inte
vem - i din skola går dig mest på nerverna: går inte i skolan längre

var - går du i skolan: som sagt..
var - är din mobiltelefon: på gilvet brevis sängen
var - är din mamma: uppsala
var - sover du: i min säng
var - handlar du mest: ica eller coop
var - fick du tag i tröjan du har på dej: H&M
var - åkte du senast bil: till maxi och tillbaka
var - i ditt rum är du: jag är inte i mitt rum jag är i james rum

vad - åt du senast: en macka
vad - drack du senast: saft
vad - är det för färg på dina byxor: mörkblå
vad - är den närmaste saken som är blå: mina byxor och mitt linne
vad - har du på fötterna: svarta strumpor
vad - är din favorit färg: rosa
vad - för film såg du senast: någon på tv
vad - hör du just nu: tv.n står på i vardagsrummet

har du- sovit - i en annan säng: ja
har du - kört - över hastighetsgränsen: ja
har du- målat - om ditt rum: ja
har du- dansat - framför en spegel: ja
har du- fått - hicka: ja
har du- stulit - pengar från en kompis: nej
har du- hoppat - in i en bil med folk du just träffat: ja
har du- varit - i slagsmål: ja
har du- smugit - ur ditt hus: yep

så här ser jag ut idag

jag posar röven av mig.

mitt hår har blivit så jävla slitet. menmen. de växer ju ut nytt


rubrik

mm ja borde plocka undan men jag pallar inte. ja är så sjukt trött. de e inte ens något bra på tv.

måste vakna till liv

ja e så sjukt seg, james håller på att somna nu. jag har börjat amma igen. de va skumt för de bara kom tillbaka en dag liksom.
ne nu ska jag sminka mig och plocka undan

haha gnäll unge

fan vad han byter humör på sekunder alltså




klängig


vi ska båda hålla kameran

yejj

jag sitter här med james. jag tror tänderna e på väg han e gnällig som fan och klängig. leo har gått ut med hundarna. han åker till örebro idag så jag blir själv igen. min kusin kommer på söndag, de blir kul så att hon får se james igen

jag tar smygbilder på leo genom fönstret.

morning

ujj fan va trött ja är jag har varit vaken sen 04.00 imorse. nu ska vi äta frukost och gå ut med hundarna

så fort som leo blir klar med de här


hahahahahaha

omg ja blev nyss så jävla rädd jag skulle gå och lägga james och täcket låg lite ihopkorvat och när jag lufte på täcket så såg jag de här!

haha puckade katt


shopping

vi har varit på maxi och handlat massa mat.. nu e vi hemma och leo har köpt ett baby gym till james. han tycker de är skit kul. han se sådär lagom road ut på bilderna men egentligen så låg han och slet och skrattade.



underbara Tea Tiger som leo råkade köpa hundmat till.

hundarna fick också en leksak. inte för att ja tror att stella kommer leka me den så mycket, menmen

nu ska jag gå och va social med leo för han ¨åker igen till örebro imorgon.

håret

a just de mitt hår ser typ ut som valigt igen yejj min kille e bäst på att köpa hårfärg. konstigt fan att ja inte har tappat de efter så många färgningar haha

nu blir de lite städ eftersom hundarna har ätit kattmat i soffan. tur att de är torrfoder.


hemma

jag är hemma nu ifrån bvc. de va en tant från komunen där som snackade om dagis. jag tänker gå hemme så länge som det är möjligt. särskillt nu verkar det som att de blir ett tag


jag har en hemlighet som ni inte får veta ahhahahhaha

bvc

jag ska till bvc nu på mammagruppsmöte. ja e sjukt trött men ingen sömn verkar de bli för dagen för att jag är helt uppbokad exakt hela dagen har jag kommit på. jätte kul när man är typp skit trött.

ok ett scenario: en gravid tjej som är sjukt deppad och stressad och helt slut, hon vill ta en cigg.
ska hon ta en cigg så att hon mår bättre eller fortsätta gå runt och stressa sönder sig. de är ju inte hellar bra för barnet??

kul kväll

nu sluta leo att jobba. så han ska åka till coop och köpa hårfärg och sånt. kul. seeeeen ska han åka och städa sin lägenhet ännu roligare. så jag kommer typ sitta här och glo som ett jävla retard.
mmmmm palla.

hemmafru

hahhaa fan va jag känner mig som en hemmafru nu and I like it. jag har lagat mat även om leo inte har kommit hem än. och jag har städat och tvättat och diskat. jag tror inte de finns så mycket mer som ska göras. james sover eller håller på att somna iaf. så de blir väl till å väcka honom om han sover för länge och inte vaknar själv. jag brukar inte hålla på och väcka james men när han håller på att somna såhär tidigt på kvällen så är de bäst om man väcker honom så att han får vara uppe några timmer så att han somnar runt 22- 23. annars vaknar han sjukt tidigt. och jag tänker tvinga leo att köra mig till maxi och köpa hårfärg och lite mat. vi skulle åka och handla möbler idag men jag antar att han har glömt det.
mmmm jobba är något min man tycker om. bra eller dåligt?

just nu

jag har precis ätit de smakade faktiskt ok. jag är duktig *klappar mig själv på huvudet* hahahaah. james e gnällig. jag vill att leo kommer nu.. :( de e ju ingen idé att va en bra hemma fru om inte mannen kommer hem

mitt hår

mitt hår ser så sjukt hemskt ut. jag ska färga om det idag måste bara köpa färg.

såhär ser mitt hår ut. fatta att ja har försökt bleka de 5 gånger. helt sjukt. morotsskalle

kvinna laga mat

jag är fett huslig för en gång skull är hela lägenheten skit fin och jag lagar mat. james sitter i gåstolen och jag antar att leo kommer hem snart.

jag är huslig

james leker ( eller låtsas att han flyger)

ut

jag ska ut med hundarna nu och sen gå till mamma. älskling svarar inte på telefonen.. :( ja fattar inte varför.

jag har gjort värsta fint hemma nu. jag är faktiskt skit nöjd med mig själv.
så de här skulle va värsta bra dagen bara leo skulle ringa mig.

puré

james har precis ätit, morotspuré. så nu har ja massa orange gegga i mitt redan orange hår. skit fin e jag nu.
jag hiottar inte min kamwera

hemsk morgon

james borde ta sin klockan 10 power nap. men han vägrar han ska leka. ja måste ut med dogsen snart och de suger lite för jag vill inte visa mig för någon.

usch

mitt hår ser verkligen hemskt ut. de värkar bli så att de blir en till färgning. jag har färgat håret 5 gånger på 2 dagar nu. helt sjukt. menmen så här kan ja iaf inte gå runt och se ut.

wanted igår iaf. leo slutade prata i telefon och vikollade på filmen och mös. den sög inte lika mycket som ja trodde den skulle göra MEN jag skulle nog inte palla se den igen.

imorgon ska jag till bvc tror ja. hmmm har inte riktigt någon koll. alltså förr mamma möte inte för att kolla james hälsa. leo åker nog på fredag igen, puffen.. :( jag överlever nog men de är dumt att han jämt e borta.


mina planer för dagen är att föröska undvika omvärlden med mitt hår


nehepp

leo snackar fortfarande i telefon. om jobb som vanligt. de skulle va skönt att ha en dag utan jobb. för leo alltså men skönt för mig. va va liksom nyss på hans jobb i en timme typ hahaha (bus) och sen när vi kommer hem för att mysa och kolla på film så sitter han och snackar jobb på telefon istället. men aja de va jag som valde att bli tillsammans med en arbetsnarkoman.

ja kan berätta om mitt hår istället. (bilder kommer sen) det blev rosa/orange och sen färgade ja de igen och de blev typ gult honung öhm ja vet inte va ja ska kale de leo tycker att de är snyggt jag tycker att hej jag ska ha mössa på mig tills jag har fixat de här. fan att ja aldrig lär mig att inte föröska mig på sånt här själv.


haha just de jag skrev "jag älskar er alla / elli puss puss" på leos kontor tavla så att alla på kontoret blir jätte glade när dom kommer dit imorgon. bra va? jag är värsta solen som lyser upp folks dagar hahaha.



wanted

nu blir de film

iväg och köpa hårfärg

nu drar vi jag dogsen och james. ja ska köpa färg och släppa hundarna i rastgården vid statoil.
de va länge sen.. james har ätit men han tycker inte om broccoli


så här ser jag ut idag, hahaha med lite bebis spya. otroligt fräsch man är när man e mamma hahaha

a just de

idag blir de 4:de försöket till blond hårfärg, och idag kommer leo hem. :) kiara vill ut så jag ska ut me henne nu. tjaaaaaaaa

  
xoxo elli

vaknat

jag har precis vaknat eller nej nu ljög jag. jag vaknade vid 9. ja är så trött. jag va uppe sent igår också. ja lyckades inte städa klart igår för min kropp blev trtt av allt dansande.

sov unge

jag har lagt james nu.. men han vill inte sova. antagligen för att han sov förut. skit också. aja om han inte somnar så får ja ju iaf en lång sovmorgon.
de är så jävligt när man har sånna där snygg dagar och man ser ´sjukt snygg ut men har ingen älskling hemma att vara snygg för. jag vill att leo kommer hem nu. han kommer imorgon och åker igen på torsdag. :(

men jag överlever.

lipar

hahaha james har börjat lipa. han lipar typ jämt hahahhaa. knäppskalle han e sjukt söt när han gör de också.


hah och stella har börjat gå och hämta handdukar och lägga sig på dom..



jag typ dansar runt, lyssnar på musik och städar.. ja e på fett bra humör för en gång skull. de måste va för att ja lyssnar på lovley day.......

hm

den nya hm katalogen fick jag idag. fan de är så mycket jag vill ha men jag har inte råd just nu. de suger. menmen. james sover fortfarande. jag ska väcka honom nu så att han sover i natt.. så ska man ju egentligen inte göra men de blir ju bara en timme eller så.

hemma igen

nu e jag hemma. jag lagade mat åt mig och mamma något konstigt recept mamma hade hittat. men de blev gott. nu har jag kommit hem james sover i sängen. jag ska städa lite. det här är typ första kvällen itan godis. jag ska faktiskt försöka hålla mina läften så om jag blir skit sugen på godis så finns det gurka och morötter och dip. så jag kan äta det. de är ju faktiskt lika gott. jag köpte rosor på ica också alltså rosor i kruka. jag älskar rosor. så jag ska släppa ut kiara och fixa lite fint. och GÅ UT MED SOPORNA!!! och just det tömma förådet på skit. så de blir många rundor till soprummet

färg

mamma kommer hit snart så ska vi åkatill henne och sen köpa hårfärg till mig


hmm??

jag fick nyss en sån där jobbig ånges kännsla. jag vet inte varför men en sån där stor klump i magen och ont i bröstet. man blir snurrig och vill typ spy. jag vet inte riktigt varför ja har den just nu. fan jag vill att leo kommer hem men jag måste vänta ända tills imorgon..

--------

jag har precis gått upp. jag är så trött. jag ska släppa ut kiara och göra lite at åt james. sen ska jag plocka upp här, jag trodde blondie skulle komma hit idag men hmm nu vet ja inte längre. a en annan plan för dagen är att gå ut med sopporna. och att åka till eurostop och köpa så mycket avfärgning att de skulle räcka till 50 iranier. alltså. jag försökte bleka mitt hår 3 gånger igår och man ser typ ingen skillnad. helst sjukt.

doggy school dropout...

Your story sad to tell,
A teenage ne'er do well,
Most mixed up non-delinquent on the block!
Your future's so unclear now,
What's left of your career now?
Can't even get a trade in on your smile!

Angels: (La lalala lalala lalala...)

doggy school dropout,
No graduation day for you.
doggy school dropout,
Missed your midterms and flunked ipo!
Well at least you could have taken time, to wash and clean
your clothes up,
After spending all that dough to by your litle doggy!

Baby get moving (Baby get movin),
Why keep your feeble hopes alive?
What are you proving (What are you provin)?
You've got the dream but not the friends.

If you go for your diploma, you could join a steno pool.
Turn in your teasin comb and go back to nothing!

doggy school dropout (doggy school dropout),
Hanging around the corner store.
doggy school dropout (doggy school dropout),
It's about time you knew the score.

Baby don't sweat it (Don't sweat it),
You're not cut out to hold a job.
Better forget it (Forget it),
Who wants their dog done by a slob?

Baby don't blow it,
Don't put my good advice to shame.
Baby you know it,
Even Dear Abby'd say the same!

Now I've called the shot, get off the block, I really gotta
fly!
Gotta be going to that, malt shop, in the sky!

doggy school dropout (doggy school dropout)
Go back to high school
doggy school dropout (doggy school dropout)
Go back to high school
doggy school dropout (doggy school dropout)
Go back to high school

1 till försök



jag försöker färga det en gång till. nu 3;dje försöket. vi får se om de lyckas. för blond ska jag bli. min leo kommer inte hem förenn på tisdag :( sen ska han åka igen till helgen. han e borta mycket. men de är bra också för att vi saknar varandra så mycket att vi blir typ superduper glada när vi ses igen haha även fast vi pratar i TIMMAR varje kväll innan vi somnar i telefon.

james håller på att somna nu han ligger i sängen brevid och tittar på mobilen och lyssnar på speldosan. åh stella springer runt som en tjackpundare och skäller men james bryr sig inte han har börjar skratta som en galning när någon av hundarna skäller. haha

åh just de ja hittade min north face jacka skit bra eftersom att de har blivit svin kallt ute.

färgar håret

linda har åkt hem nu och jag färgar håret. ja ska föröska bli blond igen. ja måste ju matcha hårfärgen med min hjärna hahhaha. ne men ja vet inte riktigt om de lyckas men vi får se. jag hatar när man misslyckas och håret blir typ gult.



johannes och james låg i sängen tillsammans tänk att de bara är några timmar emellan dom. haha och att linda när hon precis hade fött ut johannes såg mig springa och spy på toaletten


playdate.

linda och johannes kommer snart men först ska jag handla med mamma.

god morgon som fan.

ja är så sjukt trött. jag va uppe sent igår och pratade med leo i telefon. till typ klockan 3 och sen vaknade james klockan 6 i orse så jag har varit uppe sen dess jag har föröskt få honom att ta en powernap så att ja också kan få göra det men han ligger bara och river mig i ögonen.

han sitter istället för att sova som vanligt och leker i stolen.

titta på james röda prick i ögat. men han är söt ändå. han måste sluta peta sig i ögonen

en lite sen lista för 2008

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? födde barn

2. Höll du några av dina nyårslöften? nej

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? ja

4. Dog någon som stod dig nära? nej

5. Vilka länder besökte du? inget land alls :(

6. Mest efterlängtade möte? med cecilia min gamla barnmorska, jag hoppas ja får träffa ehenne i år

7. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009? Mer pengar

8. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas? 1 aug när james föddes

9. Bästa minnerna ifrån sommaren 08? äventyren med leo och att jag fick james

10. Vad var din största framgång 2008? james

11. Största misslyckandet? att försöka va vän med mr t

12. Största misstaget? att vara med mr t

13. Har du varit sjuk eller skadat dig? Ja.

14. Bästa köpet? en klännning

15. Träffat någon kändis? nej

16. Vad spenderade du mest pengar på? james

17. Gjorde någonting dig riktigt glad? james

18. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008? jamson mraz - im yours

19. Har någon du känner tagit körkort? ja

20. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? ledsnare

21. Vad önskar du att du gjort mer? inte va så dep

22. Vad önskar du att du gjort mindre? Vet inte.

23. Hur tillbringade du julen? Med mamma

24. Blev du kär i år? ja

25. Hur många one night stands? nej

26. Favoritprogram på TV? gossip girl och the hills

27. Bästa boken du läste i år? marley och jag

28. Största musikaliska upptäckten? "hmm vet iinte

 29. Något du önskade dig och fick? Japp

30. Något du önskade dig men inte fick? åh en masssa saker

31. Vad gjorde du på din födelsedag 2008? kc med emma och förlovning med leo

32. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? ja

33. Hur skulle du beskriva din klädstil år 2008? Blandad.

34. Vad fick dig att må bra? james

35. Läskigaste upplevelse? föda barn

36. Äckligaste upplevelse?  föda barn

37. Årets fest? vet inte festa inte så mycket ja va ju gravid

38. Vad är du mest stolt över från 2008? james

39. När var du mest nervös? james

40. Där du tillbringat flest helger? Hemma

41. Vad fick dig att må dåligt? mr t

42. Hur kommer nyårsafton spenderas? hemma

43. Vem saknar du? leo

44. De bästa nya människorna du träffade? linda

45. Ditt mål för 2009? Överleva


hemma igen

nu e ja hemma igen jag har köpt lasange. bara skit att ja får vänta nästan en timme innan den e klar. men aja. emma kommer hit sen med film.

kallt... :(

var fan e min jacka jag har letat som fan, om ja ska ner till sigtuna i de här kalla vädret ska ja fan ha min jacka.

fan, min nagel som jag klämde förut håller på att lossna också. jävla skit fan. ja måste verkligen shoppa. de är de enda som hjälper när man e arg, ledsen och bara trött på allt. tyvär har ja inte råd att shoppa nu. menmen. ja ska dyka ner i förådet och kolla om min jacka finns där.. see ya



xoxo elli

tralalalla

james sitter (SJÄLV) i sängen och leker med animal pop up grejen han fick från markus och sussi fast nu trilla han omkull och börja grina så nu sitter han i mitt knä och leker medd sin lejonskallra. de är så kul nu när han har börjat ta saker själv. han sitter och gärna nära sitt akvarium och försöker fånga fiskarna. men de går ju mindre bra.

maten

james åt upp en hel portion idag.. mycket duktigt, morotspuré is the shit

what comes around...

jag pratade nyss med min lärare. hon sa att de inte finns någon chans att ja kan gå kvar i skolan utan rex. så det enda jag kan göra är att sluta.

god morgon!

idag kommer kanske linda hit, annars kommer nog amanda.. leo åker till örebro idag om några timmar. jag har precis vaknat.

james har fått en rödprick mitt i ögat. han har väl petat sig i ögat tror jag. de ser inte fint ut. men om man baddar med kamomill the så försvinner det.

det här gjorde jag nyss

ni som inte kan tänka er att ha barn. tänk vad ni missar tex att bada en sån här liten gullvippa


bored

ja vill att leo vaknar och gör lite saker istället för att bara sova. ja trodde han skulle jobba men tydligen inte. de e så tråkigt att vara uppe själv james har somnat om nu i sittern och ja har alltså inget att göra.

james håller på att somna

kiara är ute

stella ligger och chillar ja får väl ta och göra samma sak.

hemmafru

ja vaknade för typ en timme sen. jag sitter här med james i knät. leo sover han ska åka till örebro idag eller imorgon, ja vet inte riktigt han ångrar sig hela tiden.
igår kolla vi iaf på stepford wives. den e skit bra. även fast leo tycker att jag är störd som vill va en robothemmafru. eller kanske ingen robot men ja tror på hemmafruar. likadant som att det är mannens skyldighet att beskydda tjejer så är de vår skyldighet att stasnna hemma. gämställdhet funkar inte hos mig. vi är inte lika så vi borde inte behandlas lika. visst att vi kan tjäna lika mycket och sånt men på vissa plan så ska de vara olika för att vii är olika.

skön dag idag

mmm leo håller på att laga mat och james leker i gåstolen och jag sitter här. fett skönt jag har verkligen städat hela jävla dagen. de är så skönt när jag är klar. ja tänker inte sluta förenn allt är helt klart. ja ska tvinga leo göra vardagsrummet och sen ska jag fixa hans garderob.





tea spanar på akvariet


jag orkar inte

de känns inte riktigt som att 2009 kommer bli så jävla bra. iaf inte början jag ska verkligen nu i början försöka fixa allt som har gått fel förut. jag ska försöka bli bra. inte sähär dålig och dum som jag har varit de här året för jag har verkligen varit sjukt korkad de här året. men allt de ska jag föröska fixa nu. de här ska bli ett bra år. om ja så kommer få offra sjukt mycket så ska jag fixa allt som har gått snett.

från imorgon så ska jag fixa allt. allt jag någonsin förstört ska fixas imorgon.


jag och leo har iaf bestämt att vi ska fixa ihop en massa pengar och sen ska vi in till stan och shoppa som fan i helv. men de lär ju ta ett tag eftersom de är en massa annan skit som ska betalas också. menmen ja ska föröska vara positiv

känner du din pojkvän?

Vad heter han?: leo
Vad har han för favoritfärg?: hm vet inte men de måsta vara laserat hahah
har han för ögonfärg?: Blå
Klädstil?: målar kläder för de mesta annars ok men han borde ha mer rosa
Har han färgat håret nån gång?: ja jag tror de
Längd?: 192 tror
Har han klippt sig någon gång?: Ja
Har han piercat sig?: ja
Har han några tatueringar?: ja
Dricker han?: ja
Röker han?: ibland och ja
Vad har han för mobil?: sony ericsson tror ja
Vad vill han bli när han blir stor?: härskare över universum
Vad har han för färg i sitt rum: sitt rum?: blå
Har han någon/några systrar?: hahahha ja 1000
Har han någon/några bröder?: haha ja 1000
Är han född i sverige?: Ja
Vad är hans favoritmat?: iiiiih ja vet inte
Vilken mat hatar han?: fisk
Vad tror du att han skulle göra om han vann 1 miljon?: köpa en helt ny garderob och köpa smarta saker sen
Vad brukar han göra efter jobbet?: komma hem till mig och james
Vad heter hans pappa och mamma: mamman heter mona och pappa peter tror jag
Har han bråkat med nån någon gång: ja
Vad brukar han göra på helgerna: vara med mig
Vad har han för musiksmak: som min nästan
Brukar han svära mycket?: ne inte jätte mycket
Vad för bil kör han?: bmw
Hur/var träffades ni första gången?: han ringde på en annaons om hundvakt och jag svaraade och passade hans hund
Vad är han rädd för?: att förlora mig hahhaa
Vad påminner dig om honom: allt möjligt
Vad var det första han sa till dig: typ hej vader bär alltid runt på de där benet
Vad var det första du sa till han: typ tihihi tihihihi tihihi
Vad brukar ni oftast skicka sms om: puss och sånt
Är han beroende av något?: Nikotin & Koffein och mig
Vad kallar du honom: leo eller tårtbiten hahaha eller älskling eller papi eller ibland mamma hahaha
Vad kallar han dig: älskling
Tränar han: Inte längre
Hur länge har ni vart tillsammans: typ 5 månader kanske

en sista seg dag

idag ska vi bara sega vad jag vet. ja känner mig
. jag vill bara gömma mig under täcket idag. leo ska åka tillbaka till örebro ikväll. han ska va borta typ en vecka tror jag. men de fixar sig. jag har en massa saker som ska fixas ja hoppas bara att de här året blir bättre än de förra

hundarna gömde sig i leos garderob igår

fiskarna den blå stora heter olle och han e en kampfisk. hahha


olle bögar sig

nyår

vi stannade hemma på nyår. haha ja ände mig verkligen som en småbarnsförälder. ja hade svårt att hålla oss vakna till tolv. ingen va full och vi somnad typ precis efter tolv. hundarna klarade av ny år bra. lite rädda va dom men dome ehårda. ahhahaa. james sov genom fyrverkerierna.

a just de en av våra fiskar eller james fiskar agneta har fött barn. småsmåsmå fiskbebisar men de värsta är att dom andra fiskarna äter upp alla små bebisarna. förutom en som heter mcgyver. han e värsta survivor

2008.12.26

igår: jag och mamma åkte till uppsala vi gick till babyland och köpte en babymatstol till james och massa strumpor. sen gick vi till rusta, där köpte vi handdukar och mattor sen åkte vi till ikea där köpte vi lampor och tusen handdukar för 2 kr styck. de går åt mycket handukar när man har en bebis som dregglar och spyr.
leo kom hem igår också hvi öppnade alla james julklappar som han hade fått från leos familj,

idag: jag har vaknat och tagit hand om james. jag har satt på en tvätt och lagt upp alla handdukar i skåpet. nu ska jag packa upp alla glas och sånt som leo fick av sin pappa i julklapp. sen ska jag plocka undan lite, väcka leo och tvinga ut honom på promenad med dogsen. ja tror att vi kanske ska gå på bio sen och se australia leo fick bio biljetter av mamma. men de beror ju på om någon kan passa james och om de finns platser kvar.

2008.12.25

ema kommer hit strax och vi ska kola på film och bara typ inte göra ett skit. james kommer hit snart också, han har varit med sin pappa. hela dagen nästan så jag saknar honom. imorgon så ska ja å mammi åka in till uppsala och shoppa.

stella har sin vinter jacka på sig. hon brukar hoppa upp i james säng och lägga sig. inte så ofta nu för hon får inte göra de men när jag gick in nyss till james rum så hittade jag henne såhär i sängen. ja fattar inte hur hon lyckas hoppa in i en själsäng. hon törs inte hoppa ut den bara i den. hahha puckohund

2008.12.24

åh hej ännu en julafton är över. jag är inte en så julig människa och julen brukar aldrig bli riktigt bra för mig. innte den här julen heller. menmen

leo köpte blommor till mig. dom var fina.

james satt med sin gammelmormor

min mamma körde en "elli pose".pusspuss mammi

james är utslagen efter en hård julafton.

nu ska jag städa. hahhaa ni måste tro att vi har värsta städat hela tiden eftersom att ja skriver att ja ska städa jämt men så e de inte. jag städar väldigt långsamt och de blir typ aldrig klart. men mitt mål e att få jätte fint här tills leo kommer hem och att de ska finnas taklampor i alla rum vilket de inte finns nu. å ja jag ska helt enkelt få fint här en gång för alla och fösöka hålla de rent och snyggt. jag har sagt de tusen gånger men den här gången ska ja verkligen försöka för egentligen vill jag ha fint. och james kommer börja krypa snart och då måste man fan ha koll på sakerna.

2008.12.24

nu åker leo snart. james sover men han hade skit kul medans leo va hos mamma. han satt i sin stol och slog och tryckte och skrattrade som en idiot



2008.12.24

det är james första julafton idag och han har redan fått massa presenter. leo åker idag till örebro. jag ska stanna här ensam. och vara ensam. eller jag är ju med james men.. vi r inte så juliga i min familj så jag ska mest sitta ensam. så de lär bli en del hej jag har tråkigt och bloggar. iaf ikväll.

James har redan fått...

en mobil. (jag vet att han har skit fula tapeter i sitt rum, de ska bytas)

en speldosa, typ as söt..

en overall.

och ett akvarium. han e typ helt
fascinerad av fiskar. de är inga fiskar i de än för man ska vnta typ 3 eller 4 dagar.

av min underbara pojkvänhar jag fått


skor

skor

och skor..

leo är sjukt trevlig och gosig på morgonen.

2008.12.21

de va meningen att leo skulle stå på julmarknaden idag men han pallar inte så vi ska väl vara väldigt söndagiga och bara göra ingenting. eller jag ska städa.

det verkar vara väldigt många som reagerar på att jag ska göra brösten inte bara på bloggen utan IRL också. ja fattar inte riktigt varför. de är ju sjukt vanligt idag att fixa brösten och jag tycker faktiskt att man ska se så bra ut som man bara kan. och då kan man ju liksom också om man inte är rädd för operationer och har pengarna operera sig.
de som någon skrev att ja måste operera mig igen om jag amar igen. de tror ja inte riktigt på. de är inte som att mina bröst ser jätte olika ut från vad dom gjorde förr. och silikonet sitter ju redan i och jag ska ju ha bakom bröstmuskeln så. de blir nog no problemo. de är ju sånt man snackar om med dom på plastikkliniken så jag får väl se vad som händer.


nu ska jag iaf städa sovrummet. ja fattar bara inte va fan leo har gömt skurmedlet??!!


2008.12.20

har ni sett dom söta små marsipan bebisarna??

2008.12.18

om ni ska ha fler kidz lär du ju vänta tills du ammat klart alla barnen´?

va fan e de dr för komentar? vänta tills ja ha ammat klart alla barnen? jag ammar inte längre plus att alla barnen. jo jag ammar ju både james, leo, stella, kiara, rex och tea. och vi ska inte ha bebis precis exakt nu. jag vill fixa brösten först och lite sånt. jag vill göra det innan sommaren så ja kan gå runt och se het ut.



g har alltid velat operera brösten. så nu är det bestämt. jag ska boka tid för en konsultation. och sen får vi se hur det går efter det. man måste ju betala för skiten också.

shit de är fan jul snart. helt sjukt jag har inte köpt ett skit. linnea gav james en nalle som ser ut som en liten fotölj. jag och leo tänkt5e köpa ett akvarium til james i julklapp vi får se hur det går med det. men vi va på arken idag och james älskade att kola på fiskarna så de blir väl säkert ett akvarium till lillbubben.

leo fick sin förlovningsring idag också en billig silverring. men typ samma gravyr som min.

2008.12.15

de här har varit en jävla skit dag och jag vet att de bara kommer bli värre.
de började imorse när vi upptäckte  att dörren stod öppen och hundarna var borta. jag hade glömt att rex är mästare på att öppna dörrar. men sen kom hundarna aif tillbaka och jag har ingen aning om vad dom har gjort för bus.
a sen kom jag försent till barnmorskan som vanligt. hon sa att james huvud fortfarande är för stort. men att de har lagt sig på en kurva iaf.
sen satt ja hemma och james var grinig och jag va hungrig och då gick jag hem till mamma med rex. då kom de en gubbe och frågade om de där va hunden som va lös imorse och att han hade blivit påsprungen av honom. skit kul. jag fick dåligt samvete och fortsatte till mamma. sen kommer jag dit och jag blir på ännu dåligare humör för en sak jag inte vill skriva här. på vägen hem hittade jag ea.. de va ju bra men de va jobbigt för hon gick med mig hela vägen hem och rex ville leka med henne så jag rammlade i värsta nerförsbacken med barnvagn och allt men de gick bra.nu är jag hemma. james sover och jag vill sova. det är bio ikväl med alla mammor från föräldragrppen men jag orkar inte. verkligen inte 

2008.12.15

ja ska gå en lång promenad med rex nu. ja e sjukt trött och vill helst sova menmen. mmm just de min katt e borta. min lilla tea. ja vet inte var hon e men hon har iaf halsband på sig.

2008.12.14

vi har varit på julmarknaden och mr t har haft james. det var som vanligt jobbigt att läna ifrån honom men leo lämnade honom så de va bättre. och sen tänkte ja inte så mycklet på de under dagen. mr t's mamma lämnade honom. de va lite konstig stämning. menmen.. nu e de ju såhär. jag vill ju helst av allt inte se någon av dom menmen. de har blivit lite sjukt.

på julmarkanden iaf leo hade ett stånd där och hahhaha de va en masssa sånna där riktiga julmarknads kärringar som klagade som fan på att han hade en färgbygge skylt. aaaaa men de va lite drma där. jag käte iaf ett par små ull tofflor åt james. dom e säkert för stora menmen. tur att barn växer.

2008.12.13

ok tjejer. om ni är tillsammans med en kille och han går på strippklubb? skulle ni lacka då? jag skulle lacka som fan. jag ser det som otrohet. min kille ska fan inte vilja gå och glo på en massa äckliga horiga strippor. alltså helt seriöst ja skulle bli så jävla förbannad. ja hade nyss den här disskusionen med leo. han fattade ingenting. men han e kille. jag lovar att han säkert kommer göra det.. nån gång. men alltså om och när ja får reda på de så skulle han få en fet jävla tegelsten i skallen. inte bara att ja tycker det är otrohet jag tycker också att det är otroligt kvinnoförnedrande och äckligt. jag är seriöst arg nu när jag skriver det här. jag tror inte de finns en enda brud som verkligen tycker om att strippa. ha en massa äckliga gubbar som glor och taffsar på en de får man ju tillräckligt ändå liksom. så. ja jag skulle nog gör slut med en kille som går på strippklubb. jag skule aldrig vilja vara tillsammans med en kille som är en sån människa. aldrig att ja tar nån skit efter oskar. de va allt ja ville säga.. leo vet typ att ja sitter och skriver de här och kommer antagligen läsa det sen och då vill jag bara säga att puss gubben ja älskar dig...(tills du går på strippklubb)

2008.12.12

hahahhaha ja har fått mens igen!! ingen sån där liten skit blödning utan faktiskt min riktiga mens! yejj.. de kanske låter konstigt men jag har saknat den lite. när man får sin mens vet man att allt är ok liksom. plus att ja kunde börja med p-piller igen.. skönt. på söndag ska mr t ha james. de e lite jobbigt men a ja får iaf lite tid till mig själv

2008.12.09


som leo sa. man har ätit för mycket på grillen när dom skriver ens namn på burgaren

james i hundkorgen med stella.. min son och min dotter

2008.12.07


en massa hund dikter som är jätte gulliga kommer här: (jag har tagit dom från vovve.net)
det finns vissa som är värsta sorgliga


"Bara en hund", finns det människor
som säger.
Att säga "bara" om en varelse som
kommit mig så nära, om en svans
som slår i golvet av glädje över att
höra min röst, om en nos, som
förtroligt sticks i min hand, om två
ögon som rymmer världar av tillit
och tillgivenhet.



En kall nos.
Ett par fuktiga ögon.
En varm blick.
En tass som lyfts och ett
huvud som läggs på sned.
Öron som försöker uppfatta
och förstå....Din hund.



"Din hund"
Han bad inte om att få komma
till dig.
Han kom till dig för att ge
dig vänskap då andra sviker,
sympati då andra är emot dig,
trofasthet då andra baktalar dig.
Han kom för att ge dig kärlek
då du känner dig utelämnad,
sällskap då du är ensam.

Han gör dig på gott humör
då du är ledsen, tar emot dig
med glädjetjut då du
äntligen kommer hem.

Han är någon som behöver
dig, någon att smeka, leka
med och ha roligt tillsammans med.
Han är beroende av din
omtanke och din kärlek.

Han protesterar inte då du
missförstår honom.
Han är utelämnad till dig
på gott och ont.

Han ger dig sköna avkopplande
promenader.
Han ger dig sällskap.
Han ger dig kärlek och glädje.
Han vaktar och skyddar dig.
Han varnar om främmande kommer.
Han överger dig inte så länge
han lever.
Han ger dig trygghet.
Vad ger du???



Hundens 11 bud!

1.Ett liv varar bara ca 15 år. Skild från dig
betyder sorg för mig, tänk på det när du
skaffar mig.

2.Ge mig tid att förstå vad det är du begär
av mig.

3.Gör mig tillitsfull ty du är mitt hela liv.

4.Var inte arg på mig för länge åt gången
och spärra inte in mig som straff.

5.Du har ditt arbete, dina vänner och nöjen,
jag har bara dig!

6.Tala till mig även om jag inte förstår dina
ord, men din stämma översätter allt.

7.Vet du att jag aldrig glömmer hur man är
mot mig?

8.När du slår mig tänk då på att mina tänder
med lätthet kan krossa dina hand, men jag
använder inte min makt.

9.När du blir irriterad på mig för att du själv
har brått, så tänk på att jag kanske har ont
i magen, kanske låg för länge i solen eller
bara är trött och ledsen på allt.

10. Ge dig tid med mig när jag blir gammal ty
även du blir gammal en dag.

11.Var hos mig när jag har det svårt ty allt blir
lättare för mig om jag har dig.


Visst förlåter jag dig matte...

Jag förlåter Dig, matte,
för att du ljög för min uppfödare
när Du köpte mig
och påstod att Du skulle vara hemma
och sköta mig

Jag förlåter Dig, matte,
för att Du sedan lämnade mig ensam
i min otrygghet
elva timmar om dagen

Jag förlåter Dig, matte,
för alla hårda ord
när någon granne klagat över att jag tjutit
efter Dig i min längtan

Jag förlåter Dig, matte,
för Din ilska över söndertuggade skor,
möbler och kläder
som jag tröstat mig med
i min ensamhet

Jag förlåter Dig, matte,
för Din falska stolthet och efoism,
som fått Dig att avstå från
att söka ett nytt, hundvänligare
hem åt mig

Jag förlåter Dig, matte,
för Din oförstående inställning
till hundars liv...

Jag älskar Dig, matte
men älskar Du mig?









En liten dikt till



Ge din hund ett slag - och den ger dig sin förlåtelse.

Ge din hund dina hårda ord - och den ger dig sin underkastelse.

Ge din hund av din irritation - och den utplånar sig för dig.

Ge din hund dina krav - och den ger dig sin lydnad.

Ge din hund lite av din oro - och du får oändlig tröst.

Ge din hund dina tårar - och den ger dig balsam med sin tunga.

Ge din hund lite av din ensamhet - och den ger dig sin trygghet.

Ge din hund lite uppmärksamhet - och den ger dig all sin välvillighet.

Ge din hund ett vänligt ord - och den ger dig all sin kärlek.

Ge din hund lite av din glädje - och den ger dig hundrafalt tillbaka.

Ge din hund lite av din kärlek - och den ger dig hela sin själ.


När jag var valp, underhöll jag dig med mina egenheter och fick dig att skratta. Du kallade mig "ditt barn", och oavsett antalet skor jag tuggade sönder, och några totalförstörda kuddar, blev jag din allra bästa vän.

När än jag var "dum hund", pekade du ditt finger mot mig och frågade "Hur kunde du?"- men sen mjuknade du och la mig på rygg och gosade med mig.

Det tog ett litet tag längre för mig att bli rumsren än väntat, för du hade väldigt mycket att göra, men vi fixade det tillsammans.

Jag kommer ihåg nätterna när jag låg tätt intill dig och lyssnade på ditt snarkande, lyssnade på ditt stadiga andetag och hemliga drömmar, och jag tänkte att livet kan inte bli mer perfekt än så här.

Vi gick långa rundor i parkerna, åkte långa bilturer och stannade för att äta glass (jag fick bara våfflan för "glass är inte bra för hundar" sa du).

Jag tog långa tupplurar i solen då jag väntade på att du skulle komma hem vid slutet av dagarna. Stegvis började du spendera mer tid på arbetet och du satsade på din karriär, och du lade mycket tid på att leta efter en "människo" vän. Jag väntade tålmodigt, tröstade ditt brustna hjärta och förstod dina besvikelser, klagade aldrig på dåliga beslut, jag viftade på svansen och visade glädje då du kom hem och när du blev kär blev jag lycklig för din skuld. Hon, numera din fru, är inte en "hund-människa"- men trots det välkomnade jag henne till vårt hem, och visade tillit och lydde henne.

Jag var lycklig därför att du var lycklig.

Sen kom människobarnen, och jag delade din glädje och lycka. Jag var fascinerad över deras små fingrar, hur dom luktade och jag ville ta hand om dem jag också. Det var bara det att du och Hon var oroliga att jag skulle skada dem, och jag fick spendera mesta delen av min tid bannlyst till ett annat rum eller en hundbur. Åh vad jag ville älska dem, men jag blev "fånge i kärleken". När dom blev äldre blev jag deras vän. Dom hängde i min päls då de försökte stå på sina egna ben, petade fingrar i mina ögon undersökte mina öron, och kysste mig på nosen. Jag älskade allt som hade med dem att göra och deras beröringar - ditt kel med mig var numera så sällsynt- och jag skulle försvara dem med mitt liv och det så behövdes.

Jag smög ner i deras sängar om natten och lyssnade till deras oroliga andetag och hemliga drömmar, och tillsammans väntade vi på ljudet av din bil på uppfarten.

Det var tider då andra frågade om du hade hund, och du visade stolt dem foto av mig som du bevarade i din plånbok och berättade historier om mig. Dom senaste åren svarade du bara "Ja" och bytte sen samtalsämne.

Jag hade gått från att vara "Din hund" till "bara en hund", och du undvek alla kostnader som hade med mig att göra.

Nu har du en ny karriärsmöjlighet i en annan stad, och du och De ska flytta till en lägenhet där husdjur inte är välkomna. Du har tagit det rätta beslutet för din "familj", men där var tider då JAG var din enda familj. Jag var jätte glad över bilturen (som i början av vårt "förhållande") tills vi kom fram till djurhemmet. Det luktade hund och katt, rädsla, och hopplöshet. Du skrev under lite papper och sa "Jag vet att ni kommer hitta ett fint hem till henne". Dom skakade på huvudena och gav dig en ansträngd blick. Dom förstår verkligheten för en medelålders hund, även med "papper". Du var tvungen att ansträngt rycka din sons händer från min päls under tiden han skrek "Nej pappa!!! Snälla låt dom inte ta min hund!" Och du var orolig för honom, och vilken hemsk erfarenhet du precis gett honom angående lojalitet, vänskap, och respekt för liv! Du gav mig en "hejdå" klapp på huvudet, undvek mina ögon, och artigt vägrade du ta mitt halsband och koppel med dig. Du hade en tid att passa, och nu har jag en också. Efter att du gått sa de snälla flickorna att Du säkert visste om att du skulle behöva lämna bort mig för flera månader sen men att du inte gjort några försök att hitta ett bra och mysigt hem.

Dom skakade sina huvuden och sa "Hur kunde Du?" Dom är så snälla mot oss som deras upptagna scheman tillåter.

Dom matar oss, naturligtvis, men jag tappade aptiten för flera dagar sen.

I början då någon passerade min bur, bubblade det i magen och jag tänkte och hoppades att allt detta bara var en ond dröm och att du kommit tillbaka för att hämta mig, eller så hoppades jag att det var NÅGON som brydde sig, NÅGON som kunde rädda mig.

När jag förstod att jag inte kunde konkurrera med den glädje de söta valparna visade så gav jag upp och satte mig i ett hörn och väntade.

Jag hörde fotsteg från korridoren när hon kom till mig i slutet av dagen, och jag följde henne snällt i korridoren in i ett separat rum.

Ett obehagligt tyst och tomt rum. Hon satte mig på ett bord och smekte mina öron, och sa till mig att jag inte behövde oroa mig. Mitt hjärta dunkade av förväntan och spänning för vad som nu skulle hända, men det var också en känsla av frihet och lätthet. "Kärlekens fånge" hade nu kommit till sitt slut. Av min natur var jag orolig för henne.

Jag kände igen obehaget och tyngden hon bar, och det känner jag till, på samma vis jag kände till alla dina obehag och ledsamhet. Artigt och snällt band hon ett band runt mina framben samtidigt som en tår föll längs hennes kind. Jag slickade hennes hand på samma vis som jag brukade trösta dig för många år sedan. Vant stack hon in nålen i min åder.

När jag kände sticket och den kalla vätskan som for genom min kropp, la jag mig tröttsamt ner, såg in i hennes vänliga ögon och mumlade "Hur kunde du?". Kanske förstod hon mitt hundspråk för hon sa "jag är så ledsen ".

Hon kramade mig, och förklarade snabbt att det var hennes jobb att se till att jag kom till en bättre plats, där jag aldrig mer skulle bli ignorerad, slagen, övergiven, eller behöva försvara mig själv- en plats med mycket kärlek och ljus, så väldigt annorlunda än den här platsen på jorden. Och med den sista lilla kraften jag hade, försökte jag visa henne genom att vifta på svansen att mitt "Hur kunde du?" inte var riktat mot henne.

Det var du, min älskade husse, jag tänkte på.

Jag glömmer dig aldrig och kommer vänta på dig i all framtid.

Måtte alla i ditt liv fortsätta vara så lojala mot dig som jag har varit!


De säger att det bara tar:
En minut att hitta en speciell vän.
En timme att uppskatta dig.
En dag att älska dig,
men det tar ett helt liv att glömma dig.
För alltid i våra hjärtan!


Jag stod vid din säng i natt, jag kom för att titta till dig.
Jag såg att du grät och hade svårt för att sova.
Jag viskade försiktigt för att trösta dig när du torkade bort en tår:
"Det är jag, jag har inte lämnat dig, Jag har det bra och jag mår bra
Jag är hos dig".

Jag satt bredvid dig när du åt frukost, jag såg när du spillde ut lite kaffe.
Du tänkte på alla gånger du sträckt ut din hand för att smeka mig.

Jag var med dig i affären idag, dina armar börjar värka.
Jag önskade att jag kunde ta några paket åt dig.
Jag önskar att det var mer jag kunde göra för dig.

Jag var med dig när du besökte min grav i dag,
du sköter den med sådan omsorg.
Jag vill försäkra dig om att jag inte finns där.

Jag gick med dig hem och såg när du fumlade med nyckeln.
Försiktigt la jag min tass mot ditt ben, log och sa;
"Det är jag"

Du såg så fruktansvärt trött ut när du sjönk ner i fåtöljen.
Jag försökte så hårt att få dig att förstå att jag stod vi din sida,
att det är möjligt för mig att vara hos dig varje dag.
Jag säger uppriktigt till dig; "Jag lämnade dig aldrig".

Du satt mycket tyst, sedan log du,
jag tror att du då, i kvällens stillhet förstod att jag var hos dig.
Dagen är över, jag ler när jag ser dig gäspa och säga;
"Gud välsigne dig, vi syns i morgon".

När tiden är inne för dig att gå över till andra sidan,
kommer jag att springa dig tillmötes och välkomna dig.

Och då kommer vi återigen att gå sida vid sida.


Hunden har ett mål i livet.
Att skänka bort sitt hjärta


Du lever ett tryggt liv.
Du behöver inte bry dig om kärnvapenkrig.
Utan bara om att du ska få gå ut.
Inte om orättvisor.
Utan om torrisar.
De kallar dig korkad, jag med ibland.
Men vissa gånger tror jag att du förstår mig.
Att du förstår sakerna jag säger till dig.
För det syns i dina ögon att du vet mer än vad jag tror.
Trogen som en hund säger man.
Men du är så mycket mer än en hund,
För mig är du en av mina bästa vänner.
Och du kommer alltid att vara det.
Det finns ett kort på dig och mig.
Vi står i en soffa och tittar ut genom ett fönster.
Du ser ut som ett väldigt hårigt syskon till mig.
Jag tror att det är taget på julafton, för länge sedan.
Då var vi båda små.
Nu är din mustasch grå, och pälsen med.
Men den intelligenta glimten i dina fina bruna ögon finns kvar.
Och det kommer den alltid att göra för mig, även när du är borta.


2008.12.06

ikväll kolar jag på britneydokomuntären.. ja tror den komer va as bra.. britney e grym.. älskar henne

jag matar james.. linda tog bilden

2008.12.05

fan  ja e så sjukt trööt. ja pratade som vanligt med leo i typ TIMMAR igår kväll.. eftersom älskling är borta så måste ja få min lilla tid me honom på annat sätt. de är lite jobbigt för när ja pratar med honom vill jag bara ännu mer att han ska vara här hos mig. men han kommer iaf imorgon på morgonen, eller a på förmiddagen. usch nu ska ja äta pizza. sen ska ja in till skolan. ett litet tag iaf.

2008.12.04



ja va nyss nere i sigtuna inne på ica, ja köpte massa städ grejjer.. typ.. så  nu ska ja äntligen städa klart. jag ska bara ringa mamma och be henne hämta mig här när hon åker ifrån uppsala. så åker jag hem till henne

2008.12.03

ush.. de har eeeh varit en intresant dag idag.. hehe
aja.. leo har iaf åkt till fjuuuuugesta..

jag och linda matade iaf bebisarna idag.. det blev massa kladd. potatis puré ser lite ut som snor. iaf när james har det i hela ansiktet.. hahhaha


2008.12.03

ja måste egentligen skynda mig ja fattar inte varför ja satte mig här igen aja

leo ser lite ut som en turk på den här bilden..ja tänker på näsan.. jag ser lycklig ut.. hahha

jag är en snygging på morgonen hahhahahaha

2008.12.03

fan va länge ja har sovit.. linda kommer hit snart så ja måste fan sätta på mig kläder och sånt..

stella brkar sitta på kiara hahha vet inte varför men dom myser

2008.12.01

haha ja kom på att jag fyller år så egentligen så behöver inte jag göra ett skit idag..

min ring jag fick från leo

och ett halsband som typ för till ringen

ett till halsband av leo med tillhörande örhängen.. so who's got the best boyfriend now??


vi har hängt upp gardiner. men vi ska inte ha dom, och vi ska ha mer

min garderob, min plan e att fixa till här inne typ måla och hänga upp spegel och sånt skit.. hahaha om ja får för leo. eller så tvingar ja honom att måla. fast jag vill måla, jag är 20 nu så jag får måla om jag vill.. och typ hänga upp kläder kan ju också va en start i en garderob.. hahha


2008.12.01

ja har inget att göra eller ja skulle ju kunna städa men palla me de. ja ville åka till jysk men de verkar inte bli något av de för leo jobbar.. as usual.. ne men aja.. jag vet exakt vad han ska få i julklapp av mig haha yes.. men ja kan ju inte skriva de här för då kommer han ju läsa de här ch då blir de ju inget bra.. james vaknade nyss till en liten stund men han somnade om på typ 10 minuter knäppisen. hahah. men de är rätt skönt för ja kan ordna lite grejjer ja fattar faktiskt inte varför ja fortfarande sitter här när ja borde städa eller nåt sånt. ja orkar bara inte röra mig ja e så jävla trött.

2008.12.01


haha där e ja å emma dansande hahha

2008.11.30

sjuk kväll igår. alla typ dissade mig förutom emma. så jag drog till kc och träffade henne. de va as kul vi va as packade och vi porrdansa upp någon kille så han fick bånge gahhahahha! kvällen sluta iaf me att vi blev utslängda och åkte hem emma va för full.. ahhaha. mr t har haft james idag enda gången ja tyckt att de har varit bra att han har haft honom eftersom att ja va bajs bakis imorse. nu är de bättre men är fortfarande trött men kan inte riktigt slappna av för en massa anledningar. aja. snart lämnar mr t james till mig och leo kommer hem.. :))))))))))))))

2008.11.29

jag ska ut ändå

2008.11.29

de verkar inte bli nån bra födelsedag... monica sa att hon va magsjuk, amanda kanske pallar komma men hon jobbar en massa, emma är arg på mig, maja jobbar också tror jag, leo är i örebro. hönapöna skulle på middag.. linda får ja inte tag på hennes mobil är av.. de verkar som att ingen tycker om mig tllräckligt.. :( ja trodde de skulle bli fett kul ikväll men de verkar inte bli så kul. de suger. ja funderar på att skita gå ut överhuvudtaget.. ska ja gå ut själv liksom??

ne de verkar som att ja kommer sitta här och glo som vanligt... skit roligt.. de blir alltid såhär när an ser fram emot något. då skiter de sig. så ja ska helt enkelt sluta se fram emot saker..

2008.11.28

imorgon blir de utgång. haha ja fick ett glöggset av mamma idag så vi har druckit glögg. jag fick en fet box med smink också + lite smink från dior.

nu skriver ja lite om martin han är ett hmm ex?? om man kan kalle det så. a iaf när ja va typ 15 så kom han fram och frågade om mitt telefon nr. de va iaf ett kort förhållande och ja var en dålig flickvän om ja kommer ihåg det rätt de jag minns mest om honom var att han kom till min skola en gång och jag var dryg som fan emot honom. och sen kommer ja ihåg nyår hahaha de ska vi inte gå djupare in på och så kommer ja ihåg något om en taggtråd och hans mage när vi gjorde slut. hahahha och hans pappa. hahha ja fick inte sova där.. hahha

martin - men de är inte som att vi har knullat!!


hahha aja fortfarande kom till kc imorgon


2008.11.26

snart kommer leo med pizza, sen åker hatill örebro. jag håller på att städa. igår köpte leo en damsugare. yes!

ok på lördag är det kc! kvällensuppdrag är att bjuda elli på så många drinkar som möjligt. haha ne men de kommer faktiskt en uppdragslista som ska göras om man drar til kc för min skull.. vilket såklart alla gör hahhaha.. ok pusspuss

2008.11.24

min man rex. den snyggaste killen i stan.

2008.11.24


jag kommer aldrig göra om det. det kommer aldrig hända. men jag säger förlåt till er. jag vet på något sätt att ni lever igen. och att ni kommer  igen.

2008.11.21

ok, leo är typ aldrig hemma. han jobbar alltid sent och han har varit i örebrotyp varje helg. han lova först mig att han skulle vara ledig hela fredagen (idag) och bara vara med mig, sen ångrade han sig och sa att han skulle jobba till klockan 13. sen ångrade han sig igen imorse och sa att han inte orkade jobba. nu sitter han och jobbar hemmifrån. klockan är 20 över 14. han har alltså inte hållt något han lovat. varför e killar så cpskadade. sen sitter han och säger varför e du sur  och sånt. shit konstigt att ja e sur eller?! han kunde lika gärna åkt till jobbet så skulle ha iaf inte vara ivägen. ja e så jävla sur nu. ja ska ut med kiara nu eftersom han inte gjort det heller. fast han har lovat att han ska hj'älpa mig med hene  så att jag inte behöver sälja henne. men skit samma, ja trodde den här dagen skulle bli as bra men den blev till en jävla fucking hårig pung dag istället!


2008.11.21

vi skulle hämta det sista från mr t's lägenhet idag men nu tog leos käre bror släpet och de sög ju lite. så vi får typ göra det ikväll.

leo hade värsta snacket med min syster igår kväll. de gick typ bättre än va ja skulle trott. hon ska iaf hyra leos lägenhet nu. även fast att vi går back på det.  ja ska städa lite nu sen ska ja tvinga leo gå ut med kiara

2008.11.19

runt klockan 04.00 torsdagen den 31 juli så började mina värkar. jag var inte hundra % säker på att det va värkar men innerst inne så kände jag på  mig att de va så, så jag ringde mr t och berättade.. mina värkar blev starkare och kom tätare men jag ringde inte sjukhuset utan jag gjorde saker som att gå ut med hundarana. sen började jag klocka värkarna och ringde sjukhusetg. dom sa att ja skulle ringa igen när det var 3 minuter mellan värkarna. jag träffade leo och vi åkte på en biltur och då började mina värkar cverkligen göra ont. leo klockade värkarna i bilen och de va då 2 min mellan dom. men ja ville inte någon hjälp så jag bad honom släpa av mig hemma så att jag kunde packa bbväskan.
fy fan vad ont det gjorde då. ja kunde knappt stå. klockan va runt 18.00 jag ringde mamma och sa att hon va tvungen at köra in mig till sjukhuset. jag hade så jävla ont och en massa männiksor ringde mig och skulle kolla hur de va med mig. dom menade säker väl men fan.. jag har värkar tror ni ja pallar sitta och snacka i telefon. vid 19.00 tiden va vi på väg mot sjukhuset. jag hade så onte att jag trodde ja skulle dö.
väl inne på sjukhuset så skrevs jag in och dom undersökte mig. dom frågade om jag ville ha en morfinspruta för att jag hade så ont först ville jag inte men sen gav jag med mig. den där sprutan gav mig ingenting. det blv ingen skillnad. sen så skule jag få komma in tll förlossningen. dom bad mig byta om till en sån där otroligt sexig sjukhusklänning och jag bad om lavemang. mamma åkte hem till hundarna och mr t bytte av henne. man tänker kanske att man bara ska tänka på att hej ja ska föda nu men inte jag ja tyckte de va så jävla pinsamt att gå runt i den där rocken ahahaha. aja
sen skulle ja iaf få lustgas, jag andades in så mycket ja kunde me ja ände ngen skillnad. fan tänkte jag inget hjälper de gör verkligen ont som in i helvete fan och inget hjälper. efter typ 40 minuter så tyckte dom att de va konstigt att jag inte hade känt något och då upptäckte dom att den inte va ikopplad. hahha så ja hade legat där och andats syre. men a sen när ja började känna av lustgasen så va de ju skönt.
hahahah en annan rolig sak, man mådde så sjukt illa av lustgasen och ja ville spy jämt men jag ville ju inte spy infr mr t så, så fort ja skulle spy så tänkte ja att nu jävlar springer ja till toan. första gånge hann jag bara utanför dörren sen spydde jag. sköterskorna berättade för mig att de va meningen att ja skulle spy i sånna där påsar som jag fick men faaan ja ville inte spy inför mr t så andra gången sa jag att ja skulle gå på toa. när ja gick där i koridoren så ropade dom till mig.. ellinor mår du bra..? och jag sa ja och spydde nerhela koridoren. hahah de bästa va att ja spydde utanför lindas rum då hade hon precis fött ut johannes och hon tittade ut genom sin dörr och såg moig stå där och spy hahaha.
aja sen sa dom iaf att de va dags för eda (ryggsprutan) ja ba neeeeeeeeeeeeijje! jag har världens sprutfobi och ja hade hört riktigt hemksa historier om den här. men ja kommer inte ihåg hur så övertalade dom mig och jag tog sprutan. det var inte alls så farligt som jag hade trott även om dom fick ta om den 4 gånger. och jag säger bara fy faaaaaaaan va skönt ALLA TJEJER SOM SKA FÖDA! TA EDA SPRUTAN SÅ FORT NI KAN! NI FATTAR INTE HUR SKÖNT DET ÄR! de va som att gå ifrån att jag vill dö till helt ok. de va verklige n sjukt skönt. dom skulle kolla hur mycket jag var öppen, och precis då så gick mitt vatten. hahaha hela barnmorskan blev blöt pinsamt.
inte lång tid efter det satte krystvärkarna igång. faaaaan onte igen.. mitt upp i allt så blev ja riktigt sugen på apelsin juice. så barnmorskan fick gå ut och be mr t hämta de åt mig. så fort jag drack upp allt så spydde jag ut allt igen.
bm sa att det va för trångt och barnet inte kom ut. och att dom ville klippa i mig. ja ba neeeeeeeeijje!! de tog ett jävligt bra tag innan dom övertalade mig men sen när dom väl klippte så flög han ut min lilla kille. klockan var 05.40 fredagen den 1 augusti... bara de att han var helt slapp och blek. så dom sprang iväg med honom och ja blev ihop sydd och sånt. sen kom james tillbaka och jag fick hälsa på honom, dom sa att han skulle få ligga i kuvös i en timme för att återhämta sig. att han hade lite gulsot och var trött efgter den långa förlossningen. precis efter att ja hade fött så tänkte jag att aldrig igen!!
men som ni vet planerar jag redan barn igen så man glömmer fort hur jävla hemskt det var..


james lördag, på sjukhuset, en dag gammal


2008.11.19

både jag och leo vill ha bebis igen. det västa är att båda vill ha en nu, men ändå så vill jag vänta ett tag.. först för att min kropp ska få återhämta sig efter james. och sen för att ja ska få lite tid med bara james. och en till anledning är att jag hatade att vara höggravid å sommaren. de va varmt som fan och man ville typ sätta sig i solen och dricka cider men de kunde man inte för att man va gravid. och ja vill ha den här sommaren till att njuta av.

2008.11.17


nu har james växt ur massa kläder så nu gäller det att köpa nya kläder. frågan är vad ja ska göra med alla gamla kläder kasta, ge bort eller spara? ja tror att jag sparar dom eftersom vi redan planerar en bebis till om ett litet tag. det känns som att tiden går fot när han växer ur kläder så fort. som hans overall som han bara har använt 2 gånger. den va ju fan dyr.. 

2008.11.17

a så linda va här. jamie och johannes verkar inte bry sig om varandra så mycket. men dom höll varandra i handen och jamie skrattade när johannes grät.

linda


stella, hon va typ trött

johannes

en liten minijäger

linda tog också en massa bilder

johannes satt och gunga i james babysitter

medans james sov, kolla han ser ut som en porslinsdocka

sen vaknade jamie och dom satt och höll varandra i handen.. fett gulligt


2008.11.17

snart kommer linda hit med johannes. de skulle vara så coolt om johannes och james blev vänner. det skilljer typ runt 11 timmar mellan dom. jag och linda låg tillsammans på bb. de va lite kul, att typ inte behöva vara helt själv. aja hon ska hit nu iaf. så ja ska springa ut med hundarna lite snabbt

2008.11.17

alltså e inte audrinas "kille" justin (från the hills) typ sjukt snygg. synd bara att han har klippt av sig håret. alltså han e ju typ grymt snygg synd bara att han e ett svin hahahhahaha men vem e inte det



2008.11.17

fan jag skar mitt finger igår kväll på en matskål som hundarna tog sönder. fan den va liksom i keramik men jag skar mig ändå :(


iallafall igår kom leo hem och nu har han fatat att ja har en blogg. han blev sur för att jag inte är tillräckligt positiv om honom så nu ska jag vara positiv. leo är söt och bäst och vi hade grymmaste sexet igår. nöjd? haha
han hade iaf me sig en gåstol åt james han ska inte använda den  förenn han e 6 månader men jag testade den endå. han va jätte söt och hans små fossingar nådde inte hela vägen ner till golvet. hahha söta unge


2008.11.16



fan jag missade one three hill! jag missar det nästan aldrig.. jag älskar de så jävla mycket min son är ju fan döpt efter en av rollerna!! nathan och haleys son jamie han heter ju egentligen james....

2008.11.16


Till minne av rådjuret snuttepluttisen

(
en bild på snuttepluttisen och han tjej)

2008.11.16

leo ringde nyss och berättade att han hade kört på ett rådjur. han ba tur att ingen blev skadad.. hallååååååååå rådjuret dog ju!! stackars lilla rådjur
men bara för att ingen brydde sig om rådjuret så har jag skrivit en liten sång till den. den går ungefär såhär..

lilla söta snuttepluttisen, du va ett sött litet rådjur
du brukade gå och äta gräs och hoppa över små bäckar i skoooogen.
en dag så träffa du en tjej och du tänkte oh vilken söt tjej.
så ni blev tillsamans och hade det så bra


ååh lilla rådjur va inte ledsen
uppe i himmelen kommer bambis mamma
och tar hand om dig.

du och tjejen skulle gå och ha en sen middag i skogen.
men för att komma över skogen så måste ni gå över vägen
där gick ni och ni såg en stor ful äcklig bajs bil
du skrek till din tjej att skynda sig över vägen
hon hann precis över när hon tittade tillbaka
 och såg den fula bilden käööra öööööööver dig.

ååh lilla rådjur va inte ledsen
uppe i himmelen kommer bambis mamma
och tar hand om dig

skyll allt på leo han e en riktig duuumming han bara kör över dig utan att säga förlåååt


2008.11.15

shit, jag vet inte vad jag ska säga, det här kräver litre mer tanke. men shit. alltså ja fattar inte hur man kan längta så mycket efter en person man inte ens har träffat. de är helt sjukt.
vi får se vad som händer. nu vet jag iaf att om det händer så är vi 2 stycken som blir glada.

2008.11.14


jag är så trött på alla rykten som går att jag har opererat mig efter att jag födde james för att bli av med babyfettet och sånt. jag har inte gjort ett skit den här bilden är tagen typ 2-3 dagar efter att jag födde james. jag kommer aldrig ha lika platt mage som förut men den blev smal jävligt snabbt.

TILL ALLA ER SOM SKA KLAGA NU PÅ ATT JA LÄGGER UT DEN HÄR BILDEN SÅ SÄGER JA BARA... DE ÄR INGET VÄRRE ÄN EN BIKINIBILD. OCH DET ÄR INGEN SOM KLAGAR PÅ BIKINIBILDER, JAG LÄGGER UT VAD JAG VILL OCH INGEN BEHÖVER LÄGGA SIG I DET.

2008.11.14


hahhahaha en otrloligt fin bild på mig och leo. hahaha. fan va cp man kan se ut.. ja brukar oftast bli bra på bild.anledningen till att den här blev så dålig är äl att leo flög på mig och sklulle tvinga mig att ta en pussbild, jag började skratta. och sen att min tröjja är uppdragen har inget med leo att göra utan de va så att jag egentligen ammar så någonstans där nere är james.. hahha lite sjuk blid. sjukt ful. hahhaha menmen ja bjuder på den

2008.11.14


det regnar men jag och james går på promenad ändå........
.....egentligen skulle ja inte göra det men sen så är de ju så att jag har hundar och då måste man ju ut.

2008.11.13

ja brukar aldrig shoppa i sigtuna, men jag gjorde de idag. lite grann iaf.
här är de som jag köpte


en dörrmatta från gåvogömman


en såndär dörr/julkrans (jag är visst lite julig ändå) också köpt på gåvogömman


och sist från gåvogömman, en servett hållarmojjäng.
sen var jag på skinnboden och där köpte jag


ett par stövlar


en väska


och 2 par handskar

jag är rätt nöjd med dagen men nu måste jag verkligen städa. medans james sover.

2008.11.13

bara lite bilder som jag tog innan jag gick ner till sigtuna



2008.11.13

klockan e typ kvart i 9 och ja har redan hunnit med en massa.
jag har matat james, bytt bjöjja, klätt på och gett vitamin d till honom, jag har varit ute med hundarna. jag har ätit frukost. jag har satt på en diskmaskin och satt upp tavlan på james i vardagsrummet istället för i sovrummet.

jag e så duktig och huslig.

snyggaste tavlan på james. om ni skickar in bilder till mig så kan ja göra en sån här tavla för typ 200kr.

jag och leo blev helt galna inne på coop igår kväll. vi köpte mat och typ annat nödvänigt skit för typ 3600. de blev mycket att bära ut till bilen med tanke på att vi hade james med oss också.


men nu e kylen nästan full iaf.

ja va tvungen att köpa en sån här också. jag är inte så julig egentligen men de kändes som att ja behövde den här.

vi köpte blommor också och ett litet bonsai träd till james.

nu ska jag städa och sånt för marcus och sussi kommer hit ikväll. sen ska ja ner till sigtuna och köpa lite grejjer


2008.11.12



jag vet att ni är avundsjuka

2008.11.10


james har lekt som fan och för en gång skull så,.. tadadamdamdaaa daaaaaaa sover han på dagen. han sover på riktigt och inte i vagnen! otroligt.
så, de betyder att jag ska tvätta.. yejj. och städa som fan.

på något sätt har kiara lyckats ta sig ut inatt jag har väl gått i sömnen. för hon var borta imorse och vi ropade på henne men ingen kiara kom. stella ´va kvar och låg och sov. men sen precis när leo skulle åka till jobbet så dök hon upp.. tihi. lilla bus kiara

2008.11.12



jag fick den nya föräldrar och barn tidningen. det står 56 saker som ens bebis kommer göra de första året. mycket mer än hälften på den listan har james redan gjort. så ja skriver alla 56 grejjerna. snälla läs hela listan. ni kanske fattar att man inte är så pigg hela tiden. och fattar varför ja är så förändrad mot hur jag var förut. jag sätter ett kryss efter dom saker som james redan har gjort.

1. le det sötaste leendet du någonsin har sett. x
2. vifta ner ditt lyxigaste puder från badrumshyllan
3. kräka ner sprillans nya bodyn som du nyss krånglat på. x
4. kräkas i din halslinning. x
5. kräkas i din säng. x
6. kräkas på din kompis. x
7. förvandla dig till en sån där tröttsam förälder som står lutad över vagnen på bussen och gnäggar heeeej varje gång bebisen tittar upp. x
8. läcka kiss i din säng. x
9. bajsa när du just har kränkt på tjocktröjja, ullstrumpor och overall. x
10. bajsa på din hand. x
11. dregla ner 7 tröjjor per dag. x
12. vägra äta något annat än tutte.
13. få världens sötaste risgrynständer.
14. vakna fler gånger per natt än du trodde var möjligt.
15. förvandla dig till en dygnet-runt-öppen mjölkcentral vare sig du ammar ellr kör med flaska. x
16. anvanda dina bröst som gosedjur att bita, dra, snutta och peta på. x
17. gallskrika varje gång farfar kommer på besök så att du och bebisen får fika i köket medan farfar dricker kaffe i vardagsrummet.
18. gallskrika när hallegosingen tanterna vill gulla på tunnelbanan.
19. gny om du lägger den ifrån dig en nanonsekund. x
20. lära dig att det går att somna med en bortdomnad rygg och en bebis rakt över halsen. x
21. lära dig att de går att gå upp klockan 441 fem månader i sträck inklusive helgdagar. x
22. lära dig att man nästan blir galen av att gå upp klockan 4.41 fem månader i sträck. x
23. gurgla de gulligaste ljud du någonsin hört. x
24. få läbbig mjölkskorv i hårbottnen. x
25. få torsk på tungan. x
26. få fnasiga utslag lite här och där. x
27. växa från mini människa till broilerbebis på nolltid.
28. växa ur svindyra overallen på 3 veckor. x
29. skratta förtjust när du välter mjölkpaketet på bordet. x
30. lukta så gott att du nästan svimmar.x
31. skrika i falsett in i ditt öra. x
32. gallskrika hela bussresan in till stan. x
33. få en halv tunelbanevagn att göra tokiga miner och vifta med lillfingret. x
34. ramla ner från storsängen eftersom du inte visste att bebisen redan kunde vända sig.
35. lära sig krypa innan du har hunnit barnsäkra spisen, eluttagen, diskmaskinen......
36. lära sig krypa innan du har hunnit sätta upp trappgrindar.
37. lära sig gå innan du har fattat att du är förälder.
38. luta sitt tunga lilla gullhuvud mot din axel klockan 3 på natten. x
39. banka oavbrutet med muminskeden i bordet.
40. langa ner okrossbara muminmuggen i golver så att den spricker.
41. ta med kladdig mango puré näve i ditt nytvättade hår och i ditt öra. x
42. skrika så fort du lämnar rummet. x
43. få dig prata detaljerat om bebisbajsets konsistens med andra småbarnsföräldrar. x
44. få dig att skratta med hela hjärtat på dagen även om du bara sovit 5 minuter på natten. x
45. ligga och suga på en nyckelknippa i 45 minuter.
46. bara vilja leka med din hårborste och inte med nyinköpta plingeplongleksaken.
47. aldrig vilja ligga i spjälsängen.
48. bara vilja liga 2 millimeter från din kropp hela natten. x
49. få dig sluka föräldratidningar som du fnös åt för ett halvår sen. x
50. vara mycket smartare och duktigare än andra bebisar. x
51. vara mycket sötare och gullingare än andra bebisar. x
52. vägra äta något annat än aprikospure och fruktyogurt när präktiga kompis unga slevar i sig hemmagjordt kronärtkockskladd.
53. ge dig fantastiska biceps. x
54. stoppa allt i munnen inklusive storebrors legobit och appaps extra starka halstabletter.
55. få dig att hata alla andra latra par utan barn som slöar omkring på stan. x
56. få dig att tycka otroligt synd om alla som inte har en ljuvlig liten unge att älska. xxxxxxxxxxx

2008.11.12

bäst om hundslakt: de blir bättre kött om dom dör plågsamt


om folk fortfarande tror på den saken så.. hahahhaha. att korkade filipin och kines hundätande fittor tror på sånt, de får dom väl göra. man märker ju redan att de är något fel på dom. men att svenskar fortfarande tror på att de blir bättre kött om djuret dör plågsamt är sjukt.
En vanlig myt i Asien är att adrenalinet i hunden eller katten gör köttet nyttigare och godare. För att höja adrenalinhalten i blodet torteras hundar och katter till döds, genom olika metoder. det är alltså en myt.
http://www.animalprotection.se/index.php?id=slakt

2008.11.10

mitt ex som bor i kina äter hund ibland de är vidrigt och här är ett utklipp från en hemsida om hundslakten i kina.. jag tycker att de är så jävla sjukt att de är lagligt och sånt här får mig att hata de männskliga släktet


Även då tortyren inte är avsiktlig är slaktmetoderna ofta fortfarande plågsamma. Marknader i Kina avslöjar slaktmetoder som låter hundar och katter dö en långsam och ofta våldsam död. Djuret dödas med knivhugg i nacken eller strupen, med elchocker, hängs, slås med en slägga över huvudet eller slängs i kokande vatten trots att djuret är vid fullt medvetande

2008.11.10

de kom nyss en brud från nån larmgrej. jag köpte självklart ett larm. det är inbrottslarm, brandlarm och och en knapp för om ja blir våldtagen eller typ ramalar och bryter ryggen.... eller typ blir stucken av en geting och inte kan andas.. haha eller så kan ja trycka på den när ja vill ha hjäp med att döda getingen

2008.11.10


det här e skönaste mössan, ja köpte den förra året. den e skit mysig och man ser lite vintrig ut i den :)

jag har gjort i ordning hundkorgen. den är egentligen till kiara men hon ligger aldrig i den så den är nu stellas (kolla fetish dockan hahaha)

leo och kiara lekte lite

kiara lekte och gnällde på sitt kiara vis, så som hon gör när hon e glad så att grannen titta ut, de låter som att någon misshandlar henne när hon leker. hon skriker verkligen

2008.11.10

det känns som att klockan e typ 23 eller nåt men den e bara kvart över 19. shit bebisförälder hahaha.


mitt hår ser sådär riktigt hardrocker risigt ut. jag stog och fixa å trixa med locktången i typ en timme och sen gick ja utanför dörren. de regnade och blåste och håret blev sådär. hahhaa. kul.
de är förövrigt leos tshirt ja har på mig. de är soft och vara flickvän och kunna låna sin pojkväns kläder utan att se helt knullad ut, tvärtom skulle ju va helt sjukt om killen låna sin bruds kläder.
ja bloggar snart igen ja ska bara pussa lite på leo och jamie

2008.11.10


hallen

köket

vardagsrum

WC

James rum. (på den där stolen sitter jag just nu tihi, james ligger i sängen)

2008.11.10


jag, leo och jamie åkte på johannes dop

så då åkte lilla västen på, för jamie måste ju va finklädd haha

mina killar

Värsta modellen! kolla blicken, han ba.. I'm gonna get you...

stora börn och lilla björn

2008.11.10

nu har vi flyttat in. de är ju inte klart och så, vi har massa möbler och sånt som vi inte vill ha men till vidare så funkar det. och nu är äntigen internet igång också. så nu bloggar jag igen!! yejj

2008.10.28

ja har inte haft något internet, jag har faktiskt inte något internet nu heller ja är hemma hos mamma. men efter flytten på måndag så ska ja ha internet igen.
inget yhar4 egentligen inte hänt, så de är väl lika bra att internet e borta för ja har inte bra att skriva ändå.. ni får vänta tils måndag alltså.. pusspuss

2008.10.15


kiara när hon var 8 veckor gammal lite skillnad nu

asså guud ja har sååå tråkigt..

2008.10.15


Jamie sover brevid mig i babysittern men jag har fält ner den så han ligger i babysittern. de är skönt, egentligen borde ja föröska få en massa saker gjorda men ja pallar nte riktigt. ja ska väl typ städa upp lite grann och fixa lite papper till skolan.
ikväll åker jag nog med mamma till mormor. så hon får träffa james lite.

åh ja har beställt kläder från customfit.eu men eftersom ja måste spara lite grann eftersom jag och leo ska köpa allt nytt ifrån lägenheten så köpte ja bara en öppen badräkt från dolce&gabbana och en rosa halsduk från benneton.
i novenmber så ska de shoppas ja har verkligen rensat ur min garderob igen så den behöver fyllas på. de är ju så soft att i den nya lägenheten så får både jag och leo varsin walk in closet. eller a ja ska inte överdriva de är ju typ 2 stycken kläkammare men a dom e ju lagomstora + att de finns ett stort förråd inne och ett ute vid carporten. fy fan om bara några veckor flyttar vi de ska bli så jvla kul

RSS 2.0