Valborg

Jag vet att valborg är överskattat men saken är den att jag alltid har så jävla kul på valborg och därför suger det lite att vara gravid på valborg. Detta är ju andra gången jag är gravid på valborg och det känns lite som att man
missar något.

Jag ska iaf ner till sigtuna med James och titta på brasan ikväll. Sen ska jag sova och vara glad att valborg är över och nästa morgon kommer jag vara jätte glad över alla er som ligger hemma och spyr och är bakfulla.

vecka 32

Bebis

Bebisen väger ca 1800 g och är 42 cm lång. Det går att utläsa om bebisen sover eller är vaken genom att mäta skillnader i hjärnaktiviteten.

Du

Livmoderns mått är ungefär 30 till 32 cm. Det går att känna livmoderns topp ca 12 cm ovanför naveln. Dags att börja kolhydratladda. Från vecka 32 träffar du barnmorskan varannan vecka. Nu kan det vara dags att anmäla dig till föräldrarkursen om någon sådan erbjuds

Källa Minbebis.com


Dagens planer

Vi har precis vaknat och duschat. Nu ska vi äta frukost och sen ska Leo köra James till dagis.
Idag funderar jag på att åka iväg och köpa nytt till akvariet, ny pump och sånt och nya fiskar.
Funderar också på att köpa lite saker till bb väskan, tex sköna trosor, tofflor, amningsbh m.m.
Kanske att jag hinner sola lite också, det skulle verkligen behövas.


Nyvaken

Jag är vaken nu efter några timmarns vila men James sover fortfarande. Jag ska ta och väcka honom och städa klart här. Sen ska jag pallrsa mig ner till sigtuna och hömta upp grejjorna från kemtvätten. Men innan jag gör det så ska jag äta ett vitlöksbrös, bara för den goda andedräcktens skull.

Så vad gör jag nu?

Jag tänkte ju städa här hemma och skulle precis till och damsuga men då somnar James! SÅ, ja nu kan jag ju inte damsuga för då vaknar ju han. Så vad ska jag göra? Kanske sova? Idag måste jag hämta mattor och kostymer på kemtvätten också. Shit va länge dom har legat där nu. Gubben kommer säkert vara skit sur när jag hämtar sakerna.

Nu i helgen åker Leo till Örebro för att jobba på sanna, så jag kommer vara ensam med James på valborg. Sen på lördag ska James sova för första gången hos sin pappa. Jag har världens ångest. Jag kommer ligga vaken hela natten och gråta. Det kommer ju säkert gå bra men det som är jobbigt är när man vet att personen som ska ha james i 2 dagar inte känner honom lika bra som jag gör. Som inte kan något om hans rutiner och som inte verkar ha någon som helst vilja att veta heller. Men så är det ju, människor är olika...

Nu har jag iaf bestäms mig. går lägger mig och vilar en stund..

Idag

Jag just nu.




Och äntligen har vi satt ihop sideboarden och ställt tvn på den. As skönt att slippa ha en halvfärdig möbel mitt på golvet.


Nytt i garderoben

Jag var i skolan igår i uppsala och ja, självklart blev det lite shopping på lunchen.
Ursäkta kvaliteten på bilderna jag glömde sätta på blixten.


James fick nya jeans och en piké tröja


Jag köpte en till spetsklänning


Och den rosa klänningen som bruden i gina tricot reklamen har just nu på tv. Den ser inte lika snygg ut i verklighet och särskilt inte på en gravid Elli.


Stora, sköna mjukisbyxor som ska packas ner i bbväskan


Skor, Leo tyckte dom var fula men det skiter jag i. Vad tycker ni?


En klänning som jag köpte typ förra veckan men som jag inte kommer ihåg omm jag visat er.


värre värkar när man är om föderska

När vi va på KS för att ta sprutan förra veckan så passade Leo på att fråga barnmorskan varför jag har så hemska förvärkar.
Då berättade den lilla tanten att Det tydligen gör ondare när man är omföderska! Livmoderna blir tydligen känsligare och känsligare. KUL!
Jag kommer ju ihåg att jag ville dö förra gången så jag kommer ju antagligen skjuta mig i skallen denna.
Jag köpte någon gravid tidning igår också och där stod det samma sak.
Men ändå så ser jag fram emot att föda. Bara jag slipper vara gravid!

Snart ska jag väcka Leo så ska vi lämna James på dagis och sen ska vi sätta ihop sideboarden. Äntligen.

----------

Igår hade jag värkar nästan hela dagen. När jag inte hade värkar så mådde jag bara dåligt. Jag följde iaf med mamma till rosenhill och träffade min kusin som hälsade på från canada.
Idag ska jag städa här hemma. Förhoppningsvis så kommer Leo hem lite tidigare idag än vad han gjort tidigare så att han kanske orkar göra klart sideboarden från ikea.
Kanske att jag orkar leta efter kamera laddaren också.

Fan vad jag är nöjd med livet just nu. Eller inte helt nöjd såklart det finns fortfarande en massa saker som måste göras men jag är ganska nöjd.

Konversation igår kväll

Leo Imorgon får vi sovmorgon

Elli Jasså? kommer inte James vara här imorgon?

Leo Öhmm mjoo

Elli Jaha du menade att du får sovmorgon imorgon?

Typiskt Leo, eller killar kanske. Han tänker liksom inte på att jag aldirg får sovmorgon. Det är ju inte så att james sover längre för att det är helg.
Men imorse vaknade jag vid 7 och bara låg att väntade på att james skulle vakna. När han inte hade vaknat vid halv 8 så gick jag upp och gjorde frukost och väckte James.

Dom har byggt en hundgård precis här där jag bor. YEJJ!! En as bra hundgård också eftersom det är små hål i stängslet så att små hundar inte kan springa ut.

Sjuk

Jag gick och vilade en stund vid 11.30 och när jag vaknade så hade jag feber och mår illa som fan.
Så ja, kul just nu mår jag skit. James vill leka och jag håller på att spy. Jag ska få i honom lite mellis och sen sätter vi oss nog i sandlådan.
Jag har verkligen ont i min mage. Fan vad jobbigt. Jag som mådde så bra tidigare idag.

Här är iaf klänningen som låg på posten igår.

Ännu ett plagg jag inte kan ha innan ungen ploppar ut, kul.

Idag är det sol

Jag och James har precis ätit frukost och nu ska vi klä på oss och gå ner med Ronja till sigtuna. jag måste köpa en ny tandborste till James och grädde m.m.
Sen passar vi väl på att leka på lekplatsen i sigtuna och vägen förbi strandpromenaden.

Sen när jag kommer hem så ska jag ägna tiden medans James sovet till att leta efter laddaren till kameran. Jag har ju nästan slut på batteri så jag vet inte om jag lyckas ta några bilder idag.

Ner till Sigtuna

Nu tar jag en promenaix ner till Sigtuna. Jag har ett paket som ligger där och väntar på mig och sen så måste jag köpa mat.

Det märks att det är vår för vi har fått jävligt många spindlar. Jag dödar säkert 3 per dag. Fy fan alltså finns det inget spindelmedel som man kan lägga ut så att man blir av med dom små äcklena.
I helgen så funderar jag på att åka och köpa lite kläder till James och lite trägårdssaker.
Jag funderar också på att om jag får tid över, åka till kista mässan och hälsa på Leo och titta på saker. Men vi får helt enkelt se hur mycket jag hinner och orkar. 

Byggare Elli igen

Igår byggde jag lite igen. Jag satte ihop sideboarden från IKEA eftersom Leo inte haft tid. Eller jag satte nästan ihop den. Nu ska bara dörrarna sättas på och lite sånt Men jag har gjort det mesta jobbet. Jag är mycket stolt över mig själv för det var en helvetes massa skruvar och mini delar.


Nu tycker jag att leo ska ägna 20 minuter åt att sätta ihop det sista så att man kan städa upp lite här hemma.

Nu är jag sprutad i rumpan

Nu är vi hemma från sjukhuset. Jag trodde man skulle få sprutan i armen men jag fick den i rumpan. Kul.
Jag fick en liten panikattack. Jag började gråta och må illa. Men det gick väldigt fort. Nu har jag bara ont som fan i skinkan och i benet.


Vi har hämtat James från dagis och nu ska jag städa upp här hemma.
När jag tog fram kameran för att fota mitt ass för er skull så såg jag att jag hade minimalt batteri på kameran. och jag har ju ingen aning om var laddaren finns. Kanske att jag borde ta tag i letandet och göra det till en seriös grejj. Typ använda hela dagen imorgon till att leta efter kameran.


Iväg mot Karolinska

Nu ska jag bara bättra på mitt smink lite sen åker jag bussen till märsta där Leo hämtar upp mig för att åka och ta sprutan. Jag har försökt koppla bort det under dagen. Det är ju viktigt att ta sprutan och Jag vet att jag måste göra det och att jag inte kan skjuta upp det men det är väldigt svårt. Nålar är nog min största skräck.
jag tog till och med hål i mina egna öron själv när jag var typ 13 för att jag inte tycker om när jag inte har kontrollen över nålen.
jag vill bara att det ska vara över nu och att jag sitter i bilen på väg hem. Det skulle vara skönt. Men som sagt 13.15 är det min tur. Och nu ska jag springa till bussen. Nästa gång vi hörst av så har jag förhoppningsvis överlevt sprutan.

Idag kommer Leo få se mig få en panikattack

Nu ska jag iväg och lämna James på dagis. Leo har åkt iväg till jobbet, han ska ställa ut på äntligen hemma mässan idag, fredag, lördag och söndag. Så om ni vill få se en skymt av Leo och hans  företag är det dit ni ska åka.

Idag klockan 12 så ska jag åka mot märsta där Leo ska hämta mig och sen ska vi iväg till KS där jag ska få den där jävla rhd sprutan! Jag är livrädd och jag hoppas jag inte slår någon.

Leo hittade pappret om ultraljudet och då såg jag att ultraljudet och profylaxen är på samma dag med bara en timmes mellanrum så det går ju inte. Så nu får jag ta och omboka ultraljudet.

Önska mig ycka till iaf.... Med  sprutan.... Jag har verkligen världens ångest.

Innehållet i paketet?

Vad var det som låg i paktet nere på posten?






En yttepytte liten klänning. Fett snygg men VÄLDIGT liten. Frågan är alltså om jag ens kommer lyckas krångla på mig denna när jag inte är gravid. Så liten är den.
Tänk på att jag har hängt upp den på en matstol.

Iaf så promenerade vi ner till Sigtuna och jag tyckte att det var en otroligt bra idé att testa mina nya skor. Nu har jag världens fetaste skavsår på mina små hälar.

Jag har kastat in de nya bebiskläderna i tvätten och sen ska jag packa ner dom i bb väskan. För Jo, jag har redan en bb väska. Den är just nu tom men jag har planer på att börja fylla den redan nu för vem vet när lillen bestämmer sig för att komma ut?
Jag ska köpa JÄTTE bindor, amningskupor, shampoo mm, jätte sköna bomulls trosor och en massa mysiga kläder.
Just nu kommer jag inte på något annat att packa förutom dricka och sånt. Men jag kommer säkert på en massa saker sen.

Mer shopping från igår









Jag köpte alltså en del babykläder. Jag har ju redan lite från James och sen så är det ju väldans onödigt att köpa massa kläder i str 50 eftersom dom bara har det i en månad. Men jag måste nog inhandla lite till.
Men allt detta ska packas ner i bb väskan så ni skådar just nu lilla bebbens första kläder.

vecka 31

Bebis

Bebisen är ca 40 cm lång och väger ungefär 1600 g. Den kan fortfarande ligga med huvudet uppåt, men i nästa vecka vänder sig de flesta bebisar sig och ligger med huvudet neråt tills födseln.

Du

Livmoderns mått är ungefär 29 till 32 cm. Bebisen fyller nu nästan upp hela din mage. Många samlar på sig mycket vatten i kroppen, särskilt fötter och vader kan vara svullna. Du bör ha ökat kring 9 till 12 kg. Både du och din familj kan ha glädje av att ni redan nu talar om hur ni tror att det kommer att bli när bebisen är född


Ikea


Våran besticklåda. James har sin egna lilla lådgrejj med sina mini bestick i. från Ikea.


James fick nya kritor eftersom att Ronja åt upp hans förra och så fick han en ritrulle.

Nu ska jag sminka mig och dra ner med hund och unge till sigtuna och hämta ut ett paket. jag har ingen aning om vad det är för något. lite som ett kinderägg.
Äckligt trött är jag också så jag kommer antagligen somna så fort som James somnar.

jag har världens förvärkar. I lördags så var vi nästan säkra på att bebis skulle födas.
Imorgon så åker vi in och tar den där fucking jävla rhd sprutan. Jag har riktig ångest.
Vi fick en ny ultraljuds tid på posten igår också men leo lyckades slarva bort brevet innen min hjärna hann regestrera tiden. Men det löser sig nog.

Shopping igår i uppsala

Detta är en del av det jag inhandlade igår.

Skor


Vit skinnjacka


Svart jacka


Shorts och vit klänning ,kanske inte bästa bakgrunden för att fota vita kläder..


Skjorta och sjal


En till vit klänning

Tillbaka

Nu är jag hemma igen. jag har hämtat james från dagis och vi ska kasta i oss lite mat sen bär det iväg till märsta och lämna James med leo på hans jobb och sen åker jag vidare till körskolan.
jag hoppas det inte tar lång tid så att jag hinner hem till nattningen.

Mot uppsala

Ska väcka James nu och trycka i honom frukost sen Kör leo honom till dagis och jag åker iväg mot uppsala. Det är skola idag, yejj. Sen hämtar jag på dagis och klockan 17 så ska jag till körskolan. Späckad dag för en gång skull. Det känns väldigt konstigt att vara tvungen att gå upp och sminka sig m.m. på morgonen. Det är jag inte van vid.

Byggare Elli

Här har ni lite bevis på att det var JAG som snickrade ihop fötöljen igår. Helt själv. Så duktig är jag!
Fåtöljen är iaf min. Igen annan får sitta där nör jag är hemma.



Update

Nu har vi äntligen en ny soffa!
Wii hooo!
Jag köpte också en sideboard för att ha tvn på så att den kommer upp lite.
Våran lägenhet är inte riktigt byggd för att ha hörnsoffa men det blev ganska bra ändå med den nya soffan. Bara Leo orkar sätta ihop sideboarden snart så bli det nog bra.
Det är iaf såååå skönt att bli av med den fula gamla soffan. Nu ligger den på tippen :D

Före


Efter



Ronja får inte ligga i soffan bara på den blåfilten. Vilket hon också gör så det är ju bra.
Nu trivs jag mycket bättre hemma.

Här kommer massa bilder från helgen.







Jävla fittsigtunahem!!!

Fick en lapp i brevlådan:

Lösspringande katter

Vi vill informera er om rättsläget för både hund och katt.

dessa skall ovillkorligen hållas kopplade inom ett bostadsområde när de vistas utomhus

blablablablaaaa...


Alltså så vill dumjävlarna att vi ska hålla Tea kopplad när hon är ute. Tea som är van vid att gå lös ute och vi som bor på nedervåningen.
Det är alltså omöjligt för oss att hålla henne kopplad ute eftersom hon kommer smita ut så fort vi öppnar en dörr eller ett fönster.
Så enda utvägen är avlivning eller att sälja henne. Vilket jag inte vill.
Jävla knullade fitt jävlar. Hur fan tänker folk?!

jag är så förbannad just nu. Jävla mongolida sigtunahem.

M just det tea är ute just nu. Hoppas hon skiter på någons balkong i protest!

Alice i underlandet

Vi skulle kolla på Alice i underlandet igår, eller vi kollade på den men gravid som jag är så somnade jag såklart.
Det börjar bli riktigt jobbigt att vara såhär trött nu. jag sover liksom alltid ca 2 timmar mitt på dagen men ändå är jag jätte trött vid 20 tiden på kvällen.
Jag antar att det är järnbristen som gör det hela värre.

Nu ska jag iaf plocka bort från igår och sen äta frukost. usch jag hatar frukost och äter det typ aldrig. Men jag ska börja försöka tvinga i mig mat på dagarna.

Imorgon får vi den nya soffan också. Då får ni se en bild den groteska fula gamla soffan också.
Jag drömde i natt att jag var på massa inredning affärer och köpte soffkuddar och plädar. Så jag DRÖMMER till och med om att få en ny soffa. Då kanske ni förstår hur mycket jag hatar den vi har nu.

Rökare? Jag?

Jag ringde till barnmorskan för att för att fråga om det andra ultraljudet. Läkaren sa ju i början av min graviditet att hon ville att jag skulle göra ett extra ultraljud i vecka 33 efterasom James var så liten när han föddes (?)
Men nu när jag ringde och frågade om det skulle bli ett extra ultraljud och barnmorskan läste i min journal så sa hon att det var för att jag röker.
Vilket jag inte gör!
Jag är ju värsta stolt över att jag har slutat. Så jag sa till bm att jag inte rökte men hon tyckte fortfarande att det skulle vara en bra idé att göra ett extra ultraljud, lika bra att kolla så att allt e bra.
Så nu väntar jag på en remiss till ks för ultraljud.

Fan vad skönt det är att det redan är helg. Jag älskar att veckorna går så fort för att jag hatar ju att vara gravid.
Jag är vaken hela nätterna för att han sparkar så just på kvällar och nätter
Jag har också redan börjat få förvärkar. Skit jobbigt.

James somnade iaf vid 12 och vaknade vid halv 4 så jag har sovit så nu ska jag sminka mig och sätta på mig något annat än Leos tshirt.

Ang min trötthet.

Beviset:



Idag

Nu börjar solen komma fram så jag, James och Ronja smög oss ut för en kissrunda och en sväng till sandlådan. Dock började James slå mig efter bara några minuter så då släpade jag med honom hem.




Nu väntar jag bara på att James ska somna så att jag kan sova. Jag är så otroligt trött att jag inte riktigt vet vad jag ska ta mig till.

Igår


Jag skulle göra något som jag aldrig gjort så jag slog till med ratatouille. Ätligt men jag tyckte fan inte det var gott.

Vi köpte ny dörrmatta igår också. Böcker och kläder till james.

Nu hittade jag usbkabeln till kameran

Bilder från i förrgår




Vi brukar ju alltid ta morgonpromenaden förbi strandpromenaden och mata fåglarna.
Men inte idag de är dåligt väder och jag är svin trött.

Tröööött

Leo väckte mig jätte tidigt för att hjälpa honom leta efter hans nycklar. Nu kan jag inte sova alls. Fast jag borde innan james vaknar.
Fan vad fint väder vi har idag föresten.

Friska barn och ny soffa

Idag är James på dagis igen för första gången på jätte länge. Han har ju varit sjuk och det har varit påsklov så han var inte glad när jag lämnade honom imorse.

Idag är jag också jätte glad för att idag eller imorgon får vi troligtvis våran nya soffa från Ikea. En vit soffa så nu är det nya regler som gäller. Ingen mat, kladdiga barn, smutsiga män och hundar i soffan. Men det är avtagbar klädsel för fläckar blir det ju ändå.
men gud vad skönt det kommer bli att få en helt ny fräsch soffa och inte minst bli av med den här groteska saken vi har nu.
Äntligen så kommer jag trivas så mycket mer hemma och inte skämmas över soffan när folk kommer hit.

Jag har precis tittat på S.O.S familj på tv3play och jag har fåt massa bra trotstips och massa mer pysseltips.
Jag ska köpa några plastboxar någon dag och klista och göra dom fina så att man kan ha kritor och pyssel saker där i. Nu har inte James så mycket pyssel saker och kritor än han har inte riktigt förstått det där med att sitta ner och måla men det kommer väl snart. Om bara några månader har han redan fyllt 2 lillskrutten.

Den 22 så ska jag in till KS och få en spruta. (fy fan för det) Det handlar om det där RHD negativa/positiva som jag skrev om förut. Om jag har fattat saken rätt så handlar det om att jag ska få en spruta så att min kropp inte skjuter bort bebisens blodkroppar eller något sånt. Nu är jag säkert helt ute och cyklar men något sånt är det.

Sen den 11 och 18 maj så ska vi gå på profylax. Kul jag kommer säkert garva ihjäl mig jag r inte typen som kan sitta still och andas seriöst i 3 timmar.
Men Leo ska ju få lära sig hur han ska massera mig också så det blir nog bra.
Hoppas profylaxen hjälper när man föder.

Nu ska jag vila en stund och sen blir det rastning av hund, städning och hämting på dagis.

Vecka 30

Bebis

Bebisen väger ca 1400 g och är 38 cm lång. Hjärnan växer ihop mer och mer för att få plats i kraniet. Det börjar bli trångt, men din bebis kan faktiskt slå en kullerbytta inne i livmodern.

Du

Måttet på livmodern är ca 28 till 31 cm. Många tycker att det är full fart i magen den här tiden. Det finns även de som säger att så som barnet är i magen blir det även när det är fött. Du kan påverka hur du mår med rätt kost, motion och vila. Ät efter tallriksmodellen så får du i dig ordentlig med vitaminer

Källa minbebis.com


Kommit hem nu

jag ska bara tillbaka till mvc 2 gånger kanske 3 om inte ungen kommer innan den 24 juni.
Allt var iaf bra och jag hoppade av bussen med James några stationer hemifrån så att vi fick promenera sista biten hem.
Nu vill jag att james ska sova men det vill inte han.

Mvc idag

Jag ska förbi barnmorskan idag. Eller det beror på hur James mår. men han var feberfri igår kväll och i natt. Han sover fortfarande så jag ska ta och väcka honom nu.
Det ser ut som att det blir sol idag igen. trevligt med 3 dagar sol i rad.

Jobbig natt

James somnade klocan 19 igår kväll och vaknade 22 och spydde som fan. Sen spenderade han natten mellan oss i våran säng det var mysigt men jätte jobbigt eftersom han vaknade hela tiden och grät. Så jag är jätte trött nu.

Varför måste James vakna 7 en lördagsmorgon?

Jag är sjukt trött. Det känns som att jag sitter och väntar på något men det gör jag ju liksom inte. Jag har absolut inget att göra idag.
Just nu bara för att jag är vaken så ska jag baka en chokladtårta. har man tråkigt så har man.

-------------

Jag har spytt hela natten.

idag

Vad var det jag sa om varannandag väder. Idag är det sol precis som i förrgår. Så det betyder att det borde vara mulet imorgon. Fast vi kan ju hoppas på några dagar sol i sträck.
Idag gick vi först ut till lekplatsen precis utanför dörren och sen gick vi en promenix med Ronja ner till Sigtuna och köpte munkar och lite bröd på bagarboden.
Sen trallade vi ner till strandpromenaden och matade ankorna. Fast det var jävligt konstigt med ankorna dom ville inte ha vårat bröd dom bara kollade på oss som att vi va helt jävla dumma i skallen. Dom tänkte typ va fan kastar ni bröd på oss för ser ni inte att vi sover? Fast 2 stycken av dom rullade ner till vattnet och åt en del av brödet.
Snart börjar den hemska våldtäcktssäsongen. Det är när ankorna parar sig. Ibland är det typ 5 killar på en liten ankflicka och det hör inte till ovanligheterna att ankhannarna faktiskt dränker honorna.





pappa kom hem

När det börjar närma sig kväll så vet James att Leo snart kommer hem så då springer han till dörren och kollar då och då för att se om han kan se honom.


Bra smyckeförvaring

Fick från mamma igår. Den går att vika ihop så det är lätt att lägga undan den eler resa med den.

Bild från påsken

Det var väl en himmlans tur att det fanns andra som tog kort i påskas.

James hade badat i sina ytterkläder i en vattenpöl några timmar innan så han fick låna kläder av elsa. Jag funderar på att köpa såna där galonkläder åt honom. Det syns ju bra och så ser han ju rätt så snygg ut i rosa och gult.

Ledset barn

Precis efter jag skrev det förra inlägget så slet James tag i mitt örhänge. Han slet och slet och vägrade släppa, han hade typ handen inne i örrhänget som ett armband. (jag har stora ringar i öronen idag).
I vart fall så gjorde det ju svin ont så jag skrek som en galen tjur och Jag har aldrig sett James bli så rädd. Han tjöt rätt ut och efter att jag krånglat ur hans arm ur örhänget så fick jag sitta och trösta länge. Han skakade i hela kroppen lilla plutten. Han fick en vällingflaska fast att jag försöker sluta med det på dagen och nu ligger han i sängen. Han kommer troligen inte somna nu men endå.

Nu sitter jag här med ett blodigt öra och ett jätte dåligt samvete men om något gott kommer ut från detta så har han kanske iaf lärt sig att inte dra i mammas smycken.

Tillbaka

Nu har jag lämnat Leos kavajer och kostymer på tvätten. Jag gick strandpromenaden hem. Idag hade jag ju iaf vagn och ytterkläder till James så det underlättade lite och inga sura miner från tanter fick jag heller. 
Det stod folk från kommunen och blåste löv och sand nere vid vattnet. Ett gott vårtecken.






Nu ska jag få i James lite lunch och sen blir det sängen för hans del.

Varannan dag väder.

Har ni märkt att det är soligt ena dagen och mulet den andra? Konstigt.

Idag har jag på mig den nya toppen.



Jag vet inte vad som har hänt med min kamera, James har troligen kladdat ner linsen.

Nu ska jag iaf packa ihop James och Ronja och gå ner till stan och lämna in Leos kavajer på kemtvätten.
Jag lämnade in 2 av våra mattor igår som inte har blivit tvättade sen Kiara bodde här. Dom har stått ihop rullade i förrådet i över ett år och både 2 var täckta av Kiaras ulliga hår.
kemtvättsgubben lär nog inte bli överlycklig när han rullar upp mattorna och upptäcker det. Men inte mitt problem..

Jag ska leta lite efter en gungstol på nätet också. Jag vill ju verkligen ha en tills bebis anländer för jag kommer ihåg hur mycket jag saknade en när jag satt och ammade James när han var liten. Så denna gång SKA jag ha en gungstol att amma i.

Haha kanske jag borde lära mig att sticka också.


jag har varit duktig idag

Jag har städat på vår uteplats idag :)
Nu ska jag bara inhandla lite fina saker att ha typ lyktor och sånt.


nytt i garderoben


Klänning


Stickad kofta


Top


Klänning


Klänning


Massa trosor

vecka 29

Källa: minbebis.com

Bebis

Bebisens mått är ca 37 cm mellan fot och huvud och den väger 1250 g. Det är trångt i livmodern och bebisen trycker med armbågar och knän. Genom stresshormoner som kommer via ditt blod till moderkakan kan bebisen känna om du är stressad eller upprörd.

Du

Livmoderns topp är ca 10 cm ovanför naveln nu. Måtten är omkring 27 till 30 cm. Liten eller stor mage spelar ingen roll, det som är viktigt är att din kurva ökar som den ska. Viktökningen är ca 8,5 kg till 11 kg. Om du är orolig över din vikt så ska du prata med din barnmorska. En del gravida kan få problem med hemorrojder eller åderbråck nu. Det är på grund av det ökade trycket på blodkärlen i underlivet och i benen.


Inga kläder ute i vårsolen

Jag började fundera på att gå ut med hunden och ta en sväng ner till Sigtuna och upptäckte då att Leo har kört iväg med barnvagnen och James ytterkläder. Jag hade glömt dom i bilen igår. Klockan tickade och hunden måste ju ut så jag letade upp den lilla fula paraplyvagnen och klädde James i 3 par sockor, pyjamasbyxor, fodrade hängslebykor, en ylle undertröjja och 2 par tjocktröjjor, halsduk och mössa. Ändå fick jag en massa komentarer på vägen om att jag skulle klä på mitt barn och att det inte är så varmt som man tror.
VERKLIGEN!? Lägger verkligen folk sig i allt nu för tiden? Skulle dom säga något om jag var 10 år äldre?


Mmm just det kanske borde tillägga att vi gick ner till Sigtuna, handlade och gick hela vägen hem och James överlevde! Tänka sig! han visar inge som helst tecken på att ha skadats varken psykiskt eller fysiskt av promenaden till sigtuna.


James slåss

james slår mig, han slår hunden, han slår saker, han slår människor...
Han bryr sig inte ett piss när man säger till honom.
Ge mig råd!

En till liten uppdatering. Det verkar som att jag och Tea kommer vara gravida tillsammans. Hon har fått p-piller men hon kommer ju fan aldrig in på dagarna så hon får ju inte i sig alla piller så kattungar blir det nog igen.

jag ser det snöar, jag ser det snöar det var väl roligt hurra!

Idag snöar det. Det suger verkligen för jag hade tänkt umgås lite med min hund ute. Men jag har ingen lust nu. James är hos sin pappa så jag tänkte lägga mig och sova.

Lite hundgodis

Jag ljög va åkte inte till örebro utan till sjötorp. Det ligger närmare mariestad en timme från örebro.
Påsken va iaf nice. jag gjorde ingenting alls. Nu är vi hemma och James är hos sin pappa och jag ska städa.
Här kommer de enda bilderna som togs i sjötorp. Dom är på James och leos brors hundar. Retrievern heter ruff och den lilla heter ludde. Tror jag....








James tyckte väl att ludde iaf förtjänade en sko på ryggen nu när Ruff fick allt gos.
Nu väntar jag bara på att min hund ska komma hem.

RSS 2.0