morgonbad

James har badat och jag är så trött att jag håller på att somna här oc nu. Idag ska jag försöka vara säll mot min hund. Det ärplanen. ge ronja så mycket som möjligt

långpromenad.

igår gick jag i typ 2 timmar med Ronja och idag gick va vibyrundan. Det är skönast att å på kvällarna för då slipper jag ha koppel på henne.

Vi har precis ätit. Fiskpinnar. Nu ska jag städa, vika tvätt och sånt som är otroligt kul.

R.I.P Simba

Kiaras pappa Simba är död.
En helt sjukt underbar hund som var anledningen till att jag köpte Kiara.

arg

Jag är arg nu. skit arg. idiot.

Försovning


Vi har försovit oss och Leo kommer ta med sin dator när han åker till jobbet om typ en minut. James springer runt naken med en vällingflaska. Fan vad han börjar likna ett barn nu. Jag måste snart sätta på honom n blöjja innan det händer en olycka.

Idag är det sånt där väder som gör att man vill stanna inomhus. Jag köpte 2 stor pack ägg för några dagar sen i tror om att vi skulle göra oss av med alla ägg fort men eftersom jag inte kan komma på när jag använde ägg sist så är alla kvar. Så jag funderar på att baka eller steka fett med pannkakor idag. Pannkaks frukost kanske.

Hahaha nu sitter james på ronja. Stackars hund vad hon får stå ut med mycket.

cravings

Jag har velat ha en rostbiffsmacka från ok i en vecka nu. Fattar inte varför det ska va så jäkla svårt för gubbfan att åka förbi ok som han praktiskt taget jobbar brevid och köpa en macka åt sin fru.
Jag ska FIXA NÅT ATT ÄTA NU. james är stor. fa måste fixa en dator och en kamera så jag kan börja blogga igen. pussa

hej alla söta

Jag har ingen dator så jag har inte kunnat kolla min mail eller något. det har hänt mycket. vi väntar på dagisplats och jag ska börja jobba. Jag är trött hela tiden. Prio ett är att skaffa en dator och jag gör det efter den 25. nov. jag har så mycket sjuka saker att skriva om men jag hinner inte nu. Jag är hemma hos mamma och hjälper henne att flytta. puss på er

RSS 2.0