Svar på frågor

Hur ser en vanlig dag ut för dig?
Vaknar av leos jävla alarm som han låter pipa (läs skrika) i flera minuter innan jag lyckas slå till honom så hårt att han stänger av det. (läs snoosar det). Sen kör alarmet igår igen efter typ 10 minuter allt upprepar sig i ca en timme innan karlsloken går upp och smäller igen toalett dörren. Ca 13 sekunder efter det hör jag ett litet gnyende ifrån James rum som följs av ett MAMMA!!!Jag kryper upp ur sängen och hämtar james, byter blöjja och kokar gröt.
Sen blir det borstning av tänderna för oss båda och sen förflyttar jag mig till tv:n och försöker tina upp min hjärna efter natten.
När jag orkar klär jag på James och går ut en 10 minuters runda med hunden vi lämnar (oftast) hunden hemma och går vidare till lekplatsen eller någon annan intresant plats och hänger där någon timme. Sen blir det mellis och spvstund för James. Alltså denna timma då James sover gör jag antingen... Sover eller städar. Sen vaknar James och vill ha lunch. Nu går vi ut på en lång promenad och sen blir re mellis igen. Sen brukar vi dansa bort alla kalorier en stund.
Sen brukar jag oftast sitta bänkad framför tv:n
Sen kommer gubben (ibland) hem och vi äter mat. Tv igen. James får en flaska och somnar runt 9. (oftast). Jag går ut med hundenn och sen blir det ännu mer tv. Sen sover vi.

När ska du och Leo gifta er?
Hm ja du fråga Gubben. Jag har ingen aning men inte inom den närmsta tiden iaf eftersom ingen av oss ens har på oss våra ringar.

Är Maja tillsammans med james pappa?
Yes

Vad hände med kattungarna?
Dom såldes. Tabasco ooch Henry såldes till vår grannes dotter och Justin såldes till Leos pappa.

När börjar james så dagis?
Vet inte. jag har dagis skräck.

Vill du ha fler barn?
Ja, typ 6 stycken.

Trivs du där du bor?
Ja jag trivs i våran lägenhet och i vårat område. men jag är trött på Sigtuna.

Hur blir det med dina tuttar!?
jag är 100 % säker på att jag ska fixa dom men just nu har jag inte råd.

Hur ofta träffar james sin pappa?
Nästan aldrig just nu eftersom han gör utlandstjänst.

Vad har du för framtidsplaner?
Jag funderar starkt på att gå en massös utbildning.

Hur gör du för att hålla dig så smal?
Ingenting. Jag är smal bara.

Sminkar du dig varje dag?
Nej absolut inte.

Har du en bra relation med din egen pappa?
Nej. Och jag har slutat bry mig. Han säger att han vill ha en bra relation med mig för att han vill lära känna sitt barnbarn men när han var här för en vecka sen så ansträngde han sig inte direkt för att göra det.

Bakfull hela dagen igår


Fredag kväll. Jag och Maria.

Vi hade fett kul även fast kvällen avslutades med en massa gråt och äckel...
Jag mådde dåligt hela dagen igår men idag e jag pigg och glad.. :)

Utgång

Ikväll ska vi ut, jag och Maja.
Jag är egentligen fett trött för james vaknade 01.30 inatt men ut ska vi och kul ska de va :).

Jag har bara ett problem. Jag ska ha en liten röd klänning. och egentligen vill jag ha mina nya stövlar till men jag tror det kan blir lite "horigt". Aja vi får se.

puss alla

nu bär de av

Jag åker nu jag ska bara klä på James så åker jag iväg och fixar lite grejjer. Vi höres senare. Är det inte underbart nu när jag är tillbaka? Jag fattar inte att många av er seriöst har klickat sig in här varje dag även fast jag inte har bloggat på så lång tid. Men de e ju gulligt.

jag hittade bilder på mig

Leos dator har en massa bilder på mig. En del fula och en del mindre fula. jag har tråkigt just nu medans jag väntar på att james ska vakna så jag lägger upp lite granna.


Jag och Vader. I våras tror jag.


Oss 3


Jag och maja



Jag och Linda


Jag och emelie


Jag och James


Jag och james


Jag och älskade Inya R.I.P


Vi avlutar med bästa bilden på Leo och Rex
Mina 2 män

Från kc

Hittade en bild från kc för några veckor sen.. På mig, maja och någon FHM brud.

Min klänning verkar vilja glida ner på golvet. Snyggt när man ser bh;n
I mitt huvud, när vi tog den där bilden så var jag mycket snyggare

frågestund

vi kör på en till frågestund. Ni har tills... Hmmm ja tills jag tycker att jag har tid med att svara på frågorna. Fråga vad ni vill fjantar.


Det luktar prutt här!

En liten snabb sak bara.. Det luktar prutt i vårat vardags rum. Det luktar hundprutt men hunden är ju inte här så jag började misstänka Tea men hon är för fin för sånt så nu undrar jag... Varför luktar det prutt här!?

Godermorgon

Idag känns det inte lika bra som igår. jag vaknade upp till regn liksom. Hur jävla kul e det? Jo det kan ju va kul ibland på somaren men höst och regn... Fy fan.

Ronja är hos mamma så jag måste gå hela vägen till mamma nu och sen skynda mig iväg till skolan. Helt fucking jävla underbart. Ont i hela kroppen har jag också. :(

Det behövs verkligen städas här hemma men jag kommer inte hinna. Jag har så sjukt mycket att göra idag som jag inte tänkte på igår i mitt "hela världen är underbar tillstånd"

Nu snabbt in i duschen.. sen smink och jag måste hitta något för både mig och james att ha på oss.

Det här är en sån där dag som allt bara går fel.. Var fan är min bibel? Jag har glömt The secret hos mamma. Det är ju den jag behöver peppas av. fuck

RSS 2.0