Solskenspromenad

Det kommer vara så sjukt fint väder idag. Jag har redan varit nere på sigtuna med James och hunden.
Sigtuna är fint



Vikingar har invaderat sigtuna. Jag fattar faktiskt inte vad dom håller på med. Jag tog ett par smygbilder på dom. Jag tordes inte låta dom se mig. Jävla vikingar.




James och Ronja.



När vi kom hem så stal James en chokladkaka. Dumma unge. Jag märkte inget till jag såg att han såg ut såhär.


Jag ska ringa Anna nu och se om hon vill sitta i solen med mig. Annars ska jag städa. puss


Lilla Alf

Igår när jag hade varit nere i sigtuna och var på väg hemåt så mötte jag två lösa hundar en av dom flög på Ronja. När jag och min granne särade på dom så blev voffsingen rädd och drog. Den andra voffsingen var kvar. Min granne berättade att hundarna hadr irrat runt i några timmarhär på vår gata. Så jag bestämde mig för att ta hunden som var kvar och ta hem den till mig. Så det gjorde jag. Hon slukade en skål med vatten och sen en till. Jag ringde polisen och sen gick jg runt med Alf som Leo kallade den ett bra tag och frågade folk om dom kände igen den. Efter ett tag så var det en tant som kände igen hunden och det visade sig att dom som ägde hunden bodde typ 3 lägenheter från oss. Så Lilla Alf blev tillbaka lämnad. Tycker att det är konstigt att dom inte ringde polisen när hunden var borta så länge. Men det kanske berodde på att dom var polska och inte kunde sådär skit mycket svenska.
Här e iaf en liten bild på lilla Alf

Här e en bild på James imorse. Söwtnowsen

Snart kommer det bilder på allt de som jag har köpt.

Utomhuslek

Jag är ju som sagt sjuk.. (fan vad jag tjatar) Men vi bor ju typ 20 meter från en liten minilekplats så jag och James har suttit där i solen.






Det har varit skit fint väder idag. Synd att jag har varit sjuk. (tjat tjat tjat...)
Vi ska in till uppsala eller stockholm en snabbis alla 3. OMG jag är så jävla trött och har ont i hela kroppen. Nu dör jag adios

Utgång

Jag ska dra ut med vovve nu. Jag har så sjukt ont i hela kroppen. Jag har en massa nya kläder och saker. Jag fotar dom när jag hinner.

fortfarande sjuk

sorry för att jag inte skriver något

Still sick

Sick my duck

Jag har asa ont i min mage.   :(

Im sorry hönapöna vi får ses nån annan dag. Jag mår som en bakfull gorilla. see later.adjö

-------

Taget från MinBebis.com

Bebis

Nu går det undan. I den här veckan växer embryot ungefär en millimeter om dagen från att vara 4 till 5 millimeter långt. Armarna sticker redan fram, man kan se benens utveckling, hjärtat slår, hjärnan börjar dela sig i två hjärnhalvor och ögon och näsa håller på att bildas nu. Embryot kan nu börja utföra flera reflex rörelser såsom att vrida sig och höja samt sänka armen.


Du

Det syns inte, men många gravida kvinnor känner det redan tydligt. Vikten kan ha gått upp eller ner, men det är inget att oroa sig för. Din matsmältning fungerar långsammare nu, ät ofta och tänk på vad du äter. Det är väldigt vanligt att gravida kvinnor mår illa på morgonen nu, ha en skorpa eller frukt bredvid sängen när du vaknar.


:(

Idag har jag ont i lilla magen. Pallar inte blogga.

Mamma Becka!!

Vad fan har hänt ed mammabeckas blogg?? Varför funkar det inte att gå in. va fan i helvete?!!

Det regnar ute!

Bajs väder. Jag har mammas kamera här. Jag hittade en massa gamla bilder på den. hihi. Här kommer dom.

James






Jag gravid hemma hos mamma


James


Stella


Tea


James



Nu ska jag äta godis


Dagen

Utanför oss, på vår lilla tomt.



Jag blir galen

Vi ska inte in till stan idag. Leo orkar inte. Han säger att han aldrig är hemma och därför bara vill vara hemma idag och ligga på soffan. Jag däremot är ju alltid hemma. Jag blir galen av att bara sitta här. Varenda jävla dag sitter jag i den där jävla soffan hela jävla tiden. Otroligt spännande och kul är det. Jag måste hitta på något annat att göra. Jag kommer slå ihjäl någon om jag tvingas stanna här. Fan jag är seriöst arg nu. Att sitta här en dag till nej tack.

Fuck this ring mig om ni vill ta mig härifrån.


Kavli räkost

Jag gav James en macka med lite Kavli på. Men han reagerade inte alls som ungen på reklamen. Han dansade inte något. Han såg rättnöjd ut men ingen dans. Jävla skit reklam.


Ronja var också nöjd för hon fick allt som James kastade ner.


Igår kväll gick jag till Leos bror med Ronja. Vi stannade inte så sent till typ 12. Leo hade inte druckit något så vi körde hem. SKÖNT!
Idag kanske vi ska dra in till stan.
Nu ska jag lägga mig och gosa med Leo en stund och sen gå ut med hunden. puss


Vaken yes I am

Jag har sovit en stund. James och Leo är hos markus. Vi var där igår kväll också. Jag funderar på att ta en dusch och sen dra dit. Måste bara hitta något att ha på mig också.
Idag har vi varit på gärdet med Leos familj och släppt Ronja och Vader. Vi fikade uppe i kaknästornet också. Det var mysigt. Jag glömde klart min kamera. Så fort jag har något som e värt att fota så har jag ikke kameran med mig. Aja kläder var det.

Den enda göteborgaren som jag älskar


Kärlek



Jag lägger upp den här bilden igen för att jag gillar den så mycket det är min nya favorit. För en gång skull tog James försiktigt på Ronja och höll hennes ansikte fint i ena handen. Ronja gav James en puss. Men det fick jag ju självklart ingen bild på.


I köket imorse



Är det detta som kallas kärlek?




Är det  detta som kallas kärlek? Nr 2

Vidrigt

Jag måste gå igenom mina sopor. Jävligt kul. Jag har kanske råkat kastat något som inte får bli kastat. Underbart. Jag går fortfarande runt i mjukiskläder och inget smink. fy fan James e iaf söt idag. Oh just det jag gick i sömnen ich gick in i väggen och slog i näsan så jag blödde näsblod. :(



Tssss

Leo sover men jag och James är vakna. Vi har nyss  varit ute med Ronja och nu städar jag. Sen ska jag och Leo åka till banken och allt kommer bli helt underbart efter det! Så skönt kommer det att bli. Så skönt att slippa ha ångest och värsta klumpen i magen. Men ja, som sagt så städar jag.
puss

Det sista

Nu ska jag verkligen rycka upp mig och ta det sista, eller ja det som jag orkar och hinner med. Leo är nog här om ca en timme och jag vill ju inte att han kommer hem och vill åka igen så fort han kommer in genom dörren. Det ligger verkligen kläder överallt. Jag var nyss ute på promenad men hunden i dom nya bruna skorna. Aldrig igen med både barnvagn och hund. När hon drog så höll jag på att trilla. Och Ronja dra ganska ofta och mycket.
Vi höres imorgon. puss darlings

Kom hem nu Leo




Snart kommer mannen hem

Det är INTE städat här hemma. Det är skiiiiiiit fint i sovrummet men mer än så hann jag liksom inte. Jag har ju dragit ut hela James garderob men för små kläder. Just det jag kanske borde lägga kläderna i påsar och ställa in i förrådet. hmmm. Just nu ligger dom fortfarande på golvet. Jag ska plocka lite till här hemma och sminka mig. Sen borde väl Leo vara här. 
En del av mig just nu.
 

James leker på golvet.



Leo ska tydligen ha med sig en present till mig. Undrar vad...
Han har med sig en massa leksaker till James också.

Kläder från HM

James är med mamma ett tag medans jag städar. Jag har hämtat ut en paket från hm idag. 2 par skor, ett linne och en bikini.



Ronja och en stor hög men kläder som James har vuxit ur. Han växer för fort min lilla bebis.

Nu ska jag städa ett tag till fort som fan innan James kommer tillbaka. Åh jag längtar tills ikväll när baby kommer. Han har inte varit hemma på jätte länge och vi båda är väldigt sexuellt frustrerade.


STÄD

Idag ska jag rusa runt som en tok och städa som fan tills Leo kommer hem. Det ska va fint i alla rum tills dess. Förutom i förrådet. Det hinner jag inte. Men jag som sagt. Hela dagen ska ägnas åt honom. Han kommer hem ikväll. Hoppas jag

Haylies

Leo älskar sånt här silkigt shit. Glansigt mjukt och spets ska det va om man är Leos fru. Och det är ju jag så jag måste ju leva upp till hans standard.

Och ja med risk för att låta ännu mer som en liten Kissie wannabe så var jag skit sur för att jag hade beställt silvershampo men jag hade tagit fel på datum. Jag trodde att den 25 var sista uthämtningsdatumet men det var den 15. Så mitt paket var påväg tillbaka. Så jag får beställa ett nytt.   :´(

Nu ska jag ta en bild på hela munderingen eftersom det kom ett par tillhörande trosor med paketet. Så ska jag skicka bilden till Leo så att han får se vad han missar ikväll eftersom att HAN INTE KOMMER HEM IKVÄLL!!!

En händelserik dag

Sooo Linda var ju här idag. Så att ungarna kunde leka. Varken James eller Johannes verkar fatta den där lek grejjen. Dom tittar på varnadra men inte mer än så.
Oh my gooood! James har lila kläder på sig med knappar som ser ut som hjärtan! Det är så här man gör för att inte sätta sin barn i förutbestämda könsroller. Moahha

Johannes. Några timmar äldre, några kilo större..





Vi åt vattenmelon.

Ok nu ska ni veta att jag är helt otroligt rädd för blod. Livrädd.
James föll och slog sig. Så han började blöda i munnen. Det tog typ 10 sekunder så började han skratta av att vi försökte torka av blodet. Han tyckter att det är jätte kula att bli torkad runt ansiktet. Både jag och Linda fick lite panik. Men det gick ju bra. Barn skadar ju sig så jag lär väl få se en del blod i mina dar.

Snart får ni se en fjortisbild "Kissie style" Eftersom kissie har ett exakt likadant linne från Haylies. puss

Genus


Jag och Leo har tjaffsat. Jag vill att James ska få en massa dockor. Leo vill att han bara ska få ha bilar och "pojkleksaker". Jag vill att han ska få välja, att han ska få ha båda och välja själv vad han vill leka med och faktiskt uppmuntra till dockor och liknande. Leo säger att han kan få välja men sen i affären när han blir äldre och kan be om att få en docka. Men då har han redan blivit satt i sin könsroll och kommer antagligen inte välja en docka.
Nu börjar kampen. James ska få "flickleksaker" Han ska inte behöva växa upp och vara begränsad till bara en sak. Han ska få växa upp med valmöjligheter och utan begränsningar. Jag kommer skälvklart göra samma sak om jag får en dotter.

bad

James har diaree. Han verkar inte ha ont i magen men han skiter soppa. Så varje gång han bajsar vilket är typ 3-4 gånger om dagen så rinner det ur kanten på blöjjan och ner för benen och upp över ryggen... Ni fattar vad jag menar. Så James blir oftast avsköljd under kranen. Det blir lättast så. Istället för att försöka tvätta av honom med tvättlapparna.

Linda ska ta hit Johannes idag. James träffar inte andra barn så ofta så det blir bra. Så att han kan lära sig att leka med andra ungar.
Jag höll på att städa i Leos garderob men helt plöttsligt så såg jag världens största spindel! Det kommer in spindlar här inne hela tiden. Skit äckliga stora spindlar. Jag kommer ihåg förra sommaren det var världens insektsår i sigtuna. Det kryllade av insekter och dom kom in överallt. Särskillt tvesjärtar och spindlar. Nu kommer jag inte tordas gå in i Leos garderob på ett tag. Jag håller på att tvätta hans kläder just nu men han får fan vika in dom själv för jag törs inte. det västa är att jag skulle kunna damusga upp den men den har gömt sig under byrån och där under ligger det en massa annat småskit. Jag är livrädd för spindlar så jag vet inte hur jag kommer överleva sommaren. Det är det enda jag hatar med sommaren. Alla insekter. Fy fan, jag har till och med rädd för fjärilar. Stora flugar är vad dom är. Usch!


Nu ska jag städa undan i resten av lägenheten och hoppas på att det inte dyker upp några andra spindlar.


min man

Idag kanske min man kommer hem. Så det betyder att jag ska gå ner till sigtuna och hämta ut ett visst litet paket.

ibland är det kul att ha katt. Det är en uppspydd hårboll. inget bajs.

Jag betalar vad som helst

Give me! Jag vill ha badräckten från Matthew Williamson/HM give me. Den som är slut överallt. Jag betalar vad som helst bara jag får den. Så kom igen ge den till mig. Jag svär jag betalar typ vad som helst jag vill verkligen verkligen verkligen ha den. jag har 34 i storlek just so you know

På frågan om jag är gravid


Den kan ni suga på en stund. Moahhahahaha
Fan vad kort hår jag hade där. shiit

Jag är en tjuv

Jag stal från http://www.snultan.blogg.se/

VEM.
Vem är i rummet med dig? James
Vem fick du sms av senast? Leo
Vem pratade du senast i telefon med? Leo
Vems hus var du senast i? mitt
Vem sa du senast "jag älskar dig" till? Leo
Vem önskar du att du var med nu? ett städfreak som kunde städa här

VAR.
Var är din telefon? i vardagsrummet
Var är din mamma?
i uppsala
Var sover du? i en säng
Var fick du tag på tröjan du har på dig? hm
Var åkte du senast bil? hem från mamma igår
Var i ditt rum är du? jag är i james rum

VAD.
Vad åt du senast? en godis
Vad drack du senast? saft
Vad är det för färg på dina byxor? grå/blå
Vad är den närmaste saken som är blå? James hängande nät sak som hänger från taket och som man kan stoppa saker i
Vad har du på fötterna? inget
Vad är din favorithemsida? alla shopping sidor
Vad hör du just nu? tvshop

NÄR.
När var senaste gången du tände ett ljus? ja minns inte
När träffade du din pappa senast? för några månader sen
När duschade du senast? igår

HAR DU NÅGONSIN.
Hånglat i mer än tre minuter? ja
Sovit i någon annans säng? ja
Hånglat på en bio? ja
Hånglat i skogen? haha ja
Sovit naken? Jag sover typ alltid naken eller i trosor men eftersom jag oftast sover med leo så blir det oftast naken hiiiiiia
Kört över hastighetsgränsen? ja
Målat om ditt rum? Hahaha ja skiiiiiiiiit bra blev det. jag målade direkt på tapeten. tapeten lyste igenom och det var fläckar överalllt
Haft känslor för någon som inte känt det samma? ja
Sovit i en säng med någon av samma kön? ja
Sett någon dö? ja
Varit på ett plan? ja
Sovit till tre? Haha ja men inte nu längre. Hur jävla bakis och trött jag än e så måste jag gå upp när james vaknar vid 7
Älskar eller saknar någon just nu? Ja, Leo

skinny vs fatty


Jag såg nåt program på tv. Det var typ att dom leta efter en "riktig" kvinna för ett modell jobb. Så nu är inte vi smala människor riktiga kvinnor? Nehe vad är vi då? Undrar om Leo vet att han inte är tillsammans med en riktig kvinna? Att jag bara låtsas vara en kvinna.
Anledningen till att modeller är smala är för att kläderna visas upp bäst på en smal. det är anledningen till att dom är långa också.
Jag kan inte bli modell, jag är för kort. Jag går inte runt och försöker ändra på modellindustrin och försöker få dom att inte "diskriminera" korta männiksor. Det är precis vad "större" tjejer gör. Dom kan väl hitta något annat yrke. Eller jobba som modeller för just större affärer.
Jag ska fråga Leo när jag pratar med honom nästa gång om han vet om att jag inte är riktig. Tänk om han tror att jag är riktig och sen så tror han att jag har vetat att jag har varit på låtsas hela tiden och lurat honom. Men så är det ju inte. Jag har har ju mens som alla andra. Då är man väl kvinna. För så smal är jag inte att min mens inte kommer. Eller alltså mensen kan ju sluta komma för andra mer positiva anledningar if you know what jag menar hahha. puss.

Och nej jag hatar inte tjocka människor. Jag tycker bara att det är lite lustigt att vi smala har börjat diskrimineras nu. 

långpromenad

Jag gick nyss med hunden. Det var as skönt James sov i vagnen och det är as bra promenad väder ute. Vi gick strandpromenaden. James har inte behövt ha flaskan en enda gång idag. Jo jag vet att klockan bara är 11 men han brukar ha velat ha flaskan minst 2 gånger vid den här tiden så jag ska se hur lite flaska vi klarar oss på idag. Han behöver ju inte sluta helt. James använder ju inte napp och suger inte på tummen heller så han använder flaskan istället. Han dricker inte alltid utan mest vill han bara snutta på den. Nu ska jag försöka få tag på mamma och Leo. Jag har inga pengar på teleonen så vi får se hur det går.

Idag

Idag blir det en riktig skööööön hemma dag. Jag ska fixa häår hemma. Göra fint och kanske hänga upp några tavlor. Det är så tomt på våra väggar så hellre några tavlor som inte riktigt passar in istället för bara tomma väggar. Det ser ut som att det blir nice väder också så jag ska sätta på mig kläder och gå ut med hunden snart.

Han börjar bli så stor nu.

-------

Bebis

Embryot är nu över 1 millimeter stor. En sträng av celler från ektodermet bildar ett dike som senare ska bli ett nervsystem, hjärna och ryggmärg.
 

Du

Har du inte anat att du är gravid innan så gör du det säkert nu. Det kanske ömmar i brösten, du blir varm, du vill gå på toaletten ofta eller kanske har du fått en känsla av mensvärk i magen. Men en del kvinnor känner faktiskt ingenting alls.

Hej alla barn

Jag är sjuk. Kvällen sög rätt hårt igår kväll jag drog hem tidigt. Amanda kom inte till kc och linda och dom va sena. Sen pratade typ inte linda med mig anyway så jag drog hem. på vägen spydde jag sjukt mycket. Kvällen sög. fuck you jag spyr fortfarande

Hur gör man?

Hur man underhåller en unge medans man ska sminka sig. Ge ungen en hushållsrulle.



Jag vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig ikväll. Jag ska försöka fixa håret och leta efter något. Klockan är inte ens 19.00 och jag är snart klar att gå ut.

Hemma


Just nu väntar jag bara på att kvällen ska komma. Jag vet fortfarande inte med säkerhet vad jag ska göra men de blir säkert bra. James går runt och låter som en häst. Han stal en socker bit och åt imorse så han är hyper. Skitunge. Hahha.
Jag tror jag ska hoppa in i duschen och sånt. Preppa mig för ikväll om det blir någon utgång. Jag vet inte vad jag ska ha på mig. Det är något fel med alla klänningar jag provar känns det som. Jag vill bara gå dit och träffa Linda och dansa med Amanda.

full rulle

Jag ska hoppa in i duschen, klä på mig, smink och sen ut med voffsingen. Sen blir hela dagen fullbokad. Jaaaaaaaaaaa jag ska till banken som vanligt till 2 banker faktiskt. Det blir en hektiskt dag. Sen har jag inte helt bestämt mig om jag ska ut ikväll. Det beror helt på en viss Amanda Wester. Och på om jag har lust att gå ut nykter. Så allt hänger på att den här dagen blir as bra så att jag mår bra och blir på bra humör och vill gå ut. Jag vill ju träffa Linda men vi har helt olika umgängeskretsar och jag har ingen större lust att hänga med hennes. Så om jag går ut behöver jag en back up. Eller fler hehe.
 

tänk om?

Tänk om ens mage skulle se ut såhär efter en graviditet.

Vad jobbigt jag skulle tycka att det skulle vara. Sen visst är det värt det för man får ju en bebis men jag skulle fixa till det där. Men operation eller vad som nu skulle krävas. När jag var gravid så gick jag ju inte upp så mycket. Jag gick ju bara upp foster och fostervatten. För att jag inte åt som en gris hehe. Och sen smörjde jag in min mage varje dag och kväll med en kräm som jag inte kommer ihåg namnet på men den var iaf mot bristningar.
Så här ser jag ut. Förlåt men jag är väldigt stolt över att det inte finns några spår efter min graviditet.

Mamma outft





Ja, jag ska städa. Jag måste bara ut med vovven först.


läst på fl

Diskuterade öven en öl med en kompis om prostitution och fick höra en chockerande historia.
Han hade åkt på en resa med jobbet där flera av hans kollegor besökt en bordell och köpt sex. Samtliga dessa var i förhållande och några av dom var till och med gifta och hade barn.
Ursäkten löd som att "det är skönt att kunna förnedra och känna makt". Sen visade det sig att flera av dessa gjort detta tidigare. Under charterresor med grabb-gänget, på färjan över östersjön (även då med "grabbarna") och vissa hade till och med hört talas om vanliga normala svenska män som åker till Thailand och köper en tjej som dom kan göra vad dom vill med (=förnedra på alla sätt) under sin vistelse där.
Blev tvungen att forska vidare i detta ämne och ställde frågan: "Vet du någon som någonsin köpt sex?" till några andra manliga bekanta och 2 av 5 svarade "Ja" på den frågan. En av dessa kunde även bekräfta att köparen var en gift man med familj och detta hade skett på en kryssning som jobbet bjudit på.

Alltså vad är det för fel på en människa när man måste köpa sex?!! Varför gör man sånt? Speciellt om man har familj och barn? Märker man inget som partner till dessa? Är man inte rädd att råka smitta sin fru/sambo med nå sjukdomar? Vad har man för människosyn? Var sitter felet i uppfostran/samhället när det finns män har dessa åsikter? Gör vi något fel i hur vi uppfostrar pojkar eller är vissa män så pantade att dom saknar både moral och vettig kvinnosyn?


Jag kan inte bara än att hålla med. Fy fan. Jag skulle ju inte ens tåla att Leo gick på strippklubb. Jag skulle kastrera skithögen med vänsterhanden på 2 sekunder. Jag tycker verkligen att det är helt sjukt att gå och köpa sex. Sen att köpa sex för att förnedra och känna makt hur jävla sjukt är inte det?! Verkligen va fan är det för människosyn folk har? Och hur uppfostrar vi våra söner? Jag hoppas verkligen James växer upp med respekt för kvinnor.

godermorgon

Jag är på världens shopping humör. Jobbigt.

Jävligt kul

Min älskade hund har bitit sönder en bajsblöjja i min säng.

Hemska läsare

Nu ska jag skälla på er! Ni är dåliga på att komentera!

Garderob städning

Jag har just städat min garderob. Jag håller på att tvätta alla kläder som ligger på golvet i sovrummet. Det är jävligt mycket kläder.

Hahaha

Kajalpennan är köpt på kicks och den använder jag alltid. Det är en nivea.
Haha nej manda är inte lesbisk. Det var ett skämt så till er som inte fattade det så HON ÄR INTE GAY! Och det är inte hon på bilden heller. Amanda är egentligen mycket tjockare.

----------


Sssshhhhhh

Bebisen sover. Jag ska passa på att städa lite. Nu har jag lyckats fixa barnvakt till på frdag kväll då jag ska gå ut. Linda kommer hem till sverige. :D
När ni läser detta inlägg så blir ni automatiskt tvingade att gå ut på kc på fredag kväll också. Just so you know. Jag är på världens shopping humör också. Lite jobbigt när man inte har pengar.
Men nu ska det som sagt städas. Puss på er era små flamingos

Jag och Linda för typ 1 1/2 år sen. A ni ser ju själva datumet i hörnet av bilderna.


:´(

Jag gråter när det blåser ute. Mina ögon rinner som fan. det tåras bara inte utan det rinner verkligen. Sjkut kul när man precis har sminkat  sig.



Min lilla troll unge.

När vi var i fjugesta så hälsade vi på kaninen. James var sådär måttligt intresserad. Annars brukar han tycka om att kolla på djur men jag antar att kaninen inte var så kul bakom ett galler.


sol

Snälla säg att det blir sol och varmt ute idag. Det ser ut som sol iaf.. jag vet att jag är en dålig bloggare jag ska bli bättre... ahahaha

Amanda Wester

Amanda Wester är fan lite konstig alltså. Hon är ju som ni alla vet lesbisk. Och hon är ju kär i mig. Jag är ju staight så jag tycker att det är lite jobbigt särskillt när hon tar nakenbilder på sig själv och skickar till mig.

Förfärligt!

Till eran förfäran måste jag medela att jag inte kommer hem ikväll. Jag kommer hem imorgon. OOOOOOOOTROLIGT roligt. Jag vill träffa min vovve. :(

Trött

Jag e sjukt trött. Jag sitter uppe på Leos rum/vinden och james ligger i sängen (överdelen till liggvagnen) med en flaska. Jag har precis duschat men jag hade glömt balsam och det fanns inget här så jag tvättade håret i bara shampoo och det suger verkligen mitt hår blir svinto om jag inte har balsam.
Leo har en massa danska släktingar här och jag förstår verkligen inte ett dugg av vad dom säger. Norska förstår jag det är lätt att höra vad norrmänn snackar om. Men danska. Jag tycker att det låter så otroligt fult och Det är skit svårt att förstå. Jag tror att svenska är det lättaste språket att förstå faktiskt. alltså av danska, svenska, norska och finska ska vi väl inte ens prata om. Usch jag gilar inte finnar och jag gillar inte finska. Det är verkligen det fulaste språket.

Idag blir det ferre här haha. Massa fulla danskar. haha Det lär ju inte bli lättare att förstå vad dom säger. Jag har en svart liten klänning och den rödrandiga med bälte i midjan och vit underdel. Jag vet inte vilken jag ska välja för jag vet inte vad man har på sig på såna där konfirmationer. Imorgon eftermidddag åker jag iaf hem med tåg. Det ska bli skönt att sova i min egen säng och kramas med ronja.

haha just det Leos hund, Vader.. Som nu bor hos Leos mammabla bla bla.. han har iaf blivit jätte tjock hahaa. Han ser ut som en stor rond köttbulle med världens minsta huvud som sitter på. hahaha.



Jag grät

Om natten:
Jag var riktigt trött när jag skrev det där. Jag tänker inte ta bort inlägget för jag vill minnas, minnas hur trött man kan vara. Och hur arg man kan vara. Hur trött jag än var igår efter alla försök att lägga james där uppe så gick det tillslut. Jag kunde krypa ner hos Leo i en jätte trång säng. Det viktiga är väl att man aldrig tappar hela tålamodet. Det är mer ok att göra som jag gjorde igår röt till en gång och james och sa något i stil med "Men sov då jaaaaaames!" Och Leo sa skrik inte på honom. visst är det inte ok, men nämn en förälder som inte har sovit på 3 dygn och som inte skulle ryta till EN gång. Jag tappar aldrig tålamodet och skakar james eller skadar honom. Jag förstår att det finns folk som skakar sina barn i ren frustration över att barnet inte slutar skrika. Jag tror inte att dom är hemska människor. Jag tror att dom är helt vanliga människor som bara har tappat tålamodet. Och det kan väl allla göra, alla har väl sin gräns. Men Jag har svårt att se hur man tappar tålamodet med sitt barn eller sitt husdjur. Eller alltså visst har jag tappat tålamodet med en könsmogen rottis då och då MEN aldrig till den gräns där jag har skadat honom och det skulle jag inte heller göra med james. Igår natt så klöste han mig knuffades och skrek. Jag satte honom på golvet och kopplade bort i en minut. Andades och försökte intala mig om att jag var pigg och påminde mig om att James var sjuk. Då fick jag nya krafter och vaggade honom lite mer.

Jag har inte sovit sådär värst mycket idag. Just nu sitter jag och väntar på Leo som ska vakna och sen tror jag att vi ska åka in till örebro. Vi ska fixa lite saker som kommer va så skönt att ha fixade. vad får ni inte veta. haha. Sen ikväll så ska vi tydligen till Leos syster som har typ en inflyttningsfest. Det kommer inte bli någon fylla för mig antagligen kommer jag gå därifrån ganska tidigt eftersom James måste sova.

Ska man skratta eller gråta?

Fy fan. Jag är så trött att jag helt seriöst börjar gråta när som helst. Jag har redan gråtit ett par gånger sedan James har varit sjuk. Jag har gråtit av hopplöshet och trötthet. Ni som inte har barn förstå, Man är så trött att man verkligen inte kan vara vaken att, att tänka på att få lägga sig i en säng och sova låter som en dröm med lika stor chans att vinna 50 mille. Man är så trött att det nästan är omöljligt att ändå vara vaken men man måste. man måste vara vaken för att ens barn är vaket. Jag har knappt inte sovit någonting på hela veckan. Jag är så trött just nu att jag seriöst vill slå ihjäl någon.
James sitter och gnäller på golvet vid mina fötter. Jag är så trött. Just det Leo sover. Han ligger så skönt och mysigt där uppe i sin minimala säng. Sängen som det är meningen att jag också ska få plats i men jag vetju hur det kommer sluta om nu james skulle somna så skulle jag ändå inte få plats i sängen eftersom leo kommer att ha brett ut sig. Sen om jag skulle knuffa till honom så skulle han säkert säga något högt och ljudligt så att james skulle vakna.
Hahahaha jag glömde ju att berätta att jag fick faktiskt honom att nästan somna jag satt på golvet i leos sovrumm och vaggade honom helt tyst och james slumrade in men FAST att jag har sagt till leo (IDAG) att james har blivit väldigt ljudkänslig särskillt när han är sjuk så sa han ändå Elli Elli.. Så james vaknade upp. Då visste jag att det inte ens var någon mening att försöka igen. Om jag skulle stanna där uppe så skulle jag antagligen slått leo på käften. För att han pratade, för att han hade radion på i bilen när james ville sova och för att jag är extremt avundsjuk på honom som får sova hela natten. För visst är det mitt ansvar att ta hand om james och vara uppe hela nätterna. leo jobbar ju faktiskt! jag gör ju inget på dagarna. jag tar ju bara hand om en skrikig, klänig unge och det är ju varken jobbigt eller särskillt viktigt. Helt seriöst jag gråter just nu. jag vet ju att jag inte kommer få någon jävla sömn denna helg. Jag har saker som ska fixas imorgon på förmiddagen så om någon av er tror att jag kommer få sova sent imorgon tror ni fel och den underbara älsklingen har ju säkert satt på sitt underbara alarm och vem fan är det då som kommer få gå upp för att james är Vaken.


Jag kommer säkert ångra det här inlägget imorgon och inte alls känna på det här sättet. Men just nu för i helvete är jag så jävla förbannad på jävla fitt örebro att jag håller på att slå sönder nåt. Jag sitter ensam i en soffa hos leos mamma och gråter med en grinig unge som sällskap. Det här kommer pågå hela natten. I Know för jag har gjort detta hela veckan. Jag vet inte vad folk tror om oss hemma mammor men jag kan fan säga er att hör jag en enda gång till att jag inte gör ett skit på dagarana slår jag denne person så jävla hårt på käften att den, ja någonting hemskt. Fundera ut nåt själva era jävla sovandes fucking sovfittor.
fuck you och dra åt helvete I HATE YOU!!!!!!!!!!!!!!


Framme

Nu är vi i örebro. James sov i bilen och nu tror han väl att det är morgon för han e skit pigg. Fan också. Jag är as trött. Jag och leo ska rymmas i en liten minisäng som VERKLIGEN är gjort för EN person.
Puss.

Hejdå

Nu åker jag iväg en sväng med mamma och sen kommer antagligen Leo och hämtar mig. Nästa gång vi hörs kommer jag vara i örebro. Puss.

Leonen

Jag väntar på att min prins (Leo) Ska komma på sin vita springare (guldiga volvo) och ta mig till sitt kungadöme (Fjugesta).



I have a bad feeling

Jag mår dåligt i min mage. Typ nervöst dåligt. Kanske är det för att jag ska till kyrkan på söndag.


Vad jag skulle döda för....

Lite donken tack..

Jag och Amanda när vi mös till det en kväll för typ 2 veckor sen.... mmmm. Jag saknar dig Amanda


Åker till öret

Ikväll kommer Leo och hämtar mig och vi åker till örebro. Skönt att slippa tåg. Jag kommer hem på söndag. men som sagt så bloggar jag därifrån. James börjar må bättre nu. vi har just kommit hem. Han ligger i sängen och tar igen sig. Mycket bra och skönt.

Örebro here I come!

Idag drar jag till Örebro. James är febrig. Jätte jobbigt, så jag har inte fått sova så länge i natt heller.


Sov lilla vän

Bild från i julas

Om James bara ville sova nu. Och sov hela natten. Då skulle jag va så glad. Det är allt jag vill nu. Att james ska sova. Och att det ska va fint väder imorgon.
Imorgon åker jag troligen till Örebro. Leos syster ska ju konfirmera sig. Men jag kommer blogga där ifrån.

Vi tar frågorna nu.

Knullar du ofta? Eller pullar du mest? Nej jag är oskuld och james är guds barn.

Hur lång är du? 1,63

Hur mycket väger du?  Typ 47 kg

Har du någon tatuering peircing? Jag har bara hål i öronen och jag har en Elli tatuering över troskanten.

Har du körkort och bil? Nej inget av dom. Leo är mitt körkort och bil hehe

Färgar du dina ögonbryn? Jag fyller i dom med penna

Är dina kompisar avensjuka på att du är så söt? Självklart att dom är. Det finns ju ingen sötare än moi

Är du en stureplan eller söder brud? Inget av dom det är nog en blandning men måste jag välja så tar jag söder.

Har du någonsin gjort någt så dumt att du troligtvis kommer ångra det resten av livet, och i så fall; vad var det för något? Jag har ångrat att jag har tagit in vissa personer i mitt liv.

Varför får vi inte se mer av Leo? Ni kommer antagligen få se mer av Leo. Han är bara väldigt fotoskygg och gillade inte att vara uppe på headern.

Blir det någon bröstförstoring som tidigare nämnts? Yes det blir det. Jag vet inte bara exakt när.

Tänker du skaffa fler barn? Yes!

När man läser din blogg verkar det som att du har städmani är du ett städfreak? Haha nej verkligen inte mer tvärtom. Saken är den att jag stäökar ner väldigt fort och det är därför jag städar så mycket.

Tycker du att det är jobbigt att Leo inte är biologisk pappa till James? Både ja och nej. Nu är det ju såhär men det är väl klart att man vill ha barn med den som man är kär och tillsammans med. Men jobbigt nej, det är inget som jag och Leo går och stör oss på. Vi är en familj sen så skiter vi i vem som är biologisk med vem. Det spelar liksom ingen roll så länge allt funkar bra. Och det gör det just nu. Tycker jag. men sen kan jag ju inte tala för vad Leo tycker.

Har du bra självförtroende? Nej!! Varför tror ni jag gör bröstoperationen. Nej men ärligt visst har jag det jag tycker jag är snyggast och bäst men ala har vi dåliga dagar då jag tex undrar varför ngon skulle vilja vara tillsammans med en urmjölkad kossa som jag.

Har du och Leo gjort slut? nej

Om inte varför är du tillsammans med honom? För att jag älskar honom och vi har haft skit kul tillsammans och han är typ världens snällaste människa. Och han är väldigt vuxen, mogen och smart och jag behöver någon sån i min närhet.

Var shoppar du helst kläder? Hm, gina..... Listan kan göras lång men det blir väl oftast där.

http://www.snultan.blogg.se/

tack tack Angelica för att du fixade bloggen. Visst blev den nice? Mycket bättre, mycket mera jag och utan tråkigt Leo.

http://www.snultan.blogg.se/


It's not my birthday

Jag vet att jag inte fyller år eller så men det är min namnsdag typ i juni eller juli så ge mig vaser. Jag vaknade nyss upp ur min dvala och kom på att jag inte har  några vaser. jag hade en mardröm om att jag fick blommor men hade ingen vas att ställa dom i.

Frågestund



Du har 24 timmar på dig. Fråga vad du vill.

Kom och hämta James!

Seriöst någon får fan komma och hämta honom nu eler iaf sitta här med honom så att jag får sova ett litet tag! Jag dör va fan! Kom igen nu.
Bild från i förrgår typ när James var snäll och söt.

Ronja idag


En bild på min rumpa just nu. Jag tänkte seriöst ta en bild på hur min rumpa darrade av trötthet självklart fastnar inte sånt på bild så nu får ni en rumpa som står still av sexighet.

 

Om bloggen

Jag har tagit bort min gamla design för att Leo av någon anledning inte ville ha en bild på honom uppe i headern. Angelica http://www.snultan.blogg.se/ ska gör aom designen så fort hon har tid. (Tack tack). Jag kände för att byta design ändå så ni behöver bara stå ut med den här fula designen tills angelica har tid. Ni kan ju gå in på hennes blogg och tjata. Hahaha. Jag vill typ ha en sån här bakrund. Ja jag gillar rött.


James har inte sovit någonting i natt. Så jag är helt sjukt trött. Ni vet när man är sådär trött att man har riktigt svårt för att hålla ögonen öppna. James är såklart vaken och skriker, grinar, slåss och kastar sig fram och tillbaka i min famn. han vill inte sova, inte äta, inte kramas och inte leka. Han påminner om bruden i exorcisten. Vi har just varit ute på en 40 minuters promenad i hopp om att han skulle somna men han vägrar.  Han somnar i typ 5 minuter och sen vaknar han och skriker. Han är febrig och kräkig. Jag är verkligen så trött att mina ben skakar när jag reser mig upp. Jag har druckit massa te och 2 redbull men det hjälps inte.
Det är är verkligen det värsta jag har varit med om med james efter en annan hemsk sak som hände efter jul. (ni som har följt bloggen vet) Och ja, jag har raderat dom inläggen så ni nya läsare kan inte gå tillbaka och läsa vad som hände. Jag vill egentligen bada James med jag törs helt enkelt inte. Jag är för trött. Så jag skiter i det och hoppas på att han somnar och håller sig sovande i allafall 20 minuter så jag kan få liiiite sömn. Det är allt jag begär.

------

Det gick bra hos ögonläkaren. Jag har as ont i mit öga konstigt nog. Och jag är sjukt trött.

spring lilla gubben

jag måste springa iväg till bussen nu. Jag har sjukt brottom. Jag bloggar när jag kommer hem från sjukhuset. puss


spring lilla gubben

jag måste springa iväg till bussen nu. Jag har sjukt brottom. Jag bloggar när jag kommer hem från sjukhuset. puss


ögonläkaren

Idag ska jag och James till ögonläkaren på danderyd. Fett jobbigt att ta sig in dit med alla tåg och bussar. Jag har verkligen ingen lust.
Det är riktigt pissigt väder ute också. Det gör ju inte en mer sugen på att åka. Men man slösar iaf inte på en solig dag.
Jag var nyss ute med hunden och det såg ut som att det var upphåll. Men så fort vi hade gått en bit så började det regna. Och precis när vi kom in genom dörren så slutade det. Typiskt. Det rolige med att vi ska til ögonläkaren är att jag ahr fått as ont i vänster öga. kanske jag också borde undersöka mig.

Var e Leo??

Leo har åkt nu. Till Örebro och som ni vet ska jag också dit. Helt plötsligt kändes det väldigt tomt i lägenheten. Natten kommer bli sjukt ensam. Kanske jag sover med James..

Åh vad jag älskar den där lilla ungen! Han är verkligen världens bästa unge. Alla ni andra mammor som tror ni har dom bästa barnen har så fel. James är helt perfekt. Jag menar kolla på honom, finns det en sötare unge där ute? Jag tror inte det.

Imorgon ska vi till ögonläkaren på danderyd. Så håll tummarna för oss att allt går bra. Nu ska jag poppa popcorn och leta upp nån film som jag inte har sett.


Är ni inte glada nu???!!

Hallå varför är ni inte glada? Varför får jag inte små komentarer med typ "åh vad kul att du bloggar igen jag höll på att dö utan dina dagliga inlägg" Varför får jag inte det? Jag vill att ni älskar mig och saknar mig när jag är borta? varför gör ni inte det. Hallå?!


Bilder

Den enda bilden från valborg.

Bilder från igår. Jag lagade mat åt mamma och vi badade hunden.








Just nu städar jag undan. Medans Leo är hemma och kan underhålla James. Någon gång under veckan åker jag också till örebro för Leos syster har konfirmation. Jag måste hitta en as bra present också. Men vad får man när man konfirmerar sig? Jag gjorde aldrig det. Jag är nog så anti religion som man kan bli.

Hata Kissie

Jag fattar inte varför jag läser hennes blogg. Jag hatar henne. En sjukt korkad bimbo. Men ändå sitter jag där varje dag och läser... Skärpning Elli!

Död? Jag? Nejjijje!

Vissa av er har trott att jag har varit död sen valborg men nej jag lever. Valborg var helt ok. Leo kom hem. SÅ jag ahr varit upptagen med Leo hela helgen. Leo åker sbnart iväg. Jag ska  blogga mycket mer idag. Men just nu måste jag mata james.

RSS 2.0