Men god morgon herrn

Nu har leo vaknat. Yejj!

Under dagen..


Så har vi lekt..

Och ätit lunch..
Hahaha.. Lite diva varning på handen där James

Vi åt morot, och potatis.. Eller James åt. Jag har inte ätit sen igår eftermiddag.



Just nu händer detta. Alltså James leker i sängen. Behöver jag säga att Leo fortfarande sover??


tänkte bara säga...

Leo sover fortfarande... Jag städar. Jag vill gå ut med soporna men det är omöjligt. Så fort jag vänder ryggen till så springer james iväg till kökslådorna och öppnar dom. Jag måste verkligen barnsäkra dom nu. När jag säger springer så menar jag springer fast i gåstolen. Jag vill inte väcka Leo heller. Han e ju sjuk.

Ursäkta bilden, jag vet att den e grymt äcklig.


Mellis


Mellanmål

hahaha han stäcker sig efter maten som en liten fågelunge.

nyss

Leo sover fortfarande men James har vaknat så vi har ätit mat och badat i diskhon. Jag värmade gröt sen imorse till james men sen kom jag på att han inte ska ha gröt så jag fick göra broccoli istället.

Jag värmde de här men...

Han ska ju ha sånt här gojjs

Vi badade iaf i diskhon. jag säger VI för att han skvätte ner hela mig så jag är genomvåt.

Nu e vi rena fina å glada. Jag undrar när gubben Mr Sambo hade tänkt vakna.

sömn

Leo sover fortfarande och James har somnat nu också så jag håller på att städa undan. Jag har verkligen as ont i magen. Jag tror jag börjar bli sjuk på riktigt. Aja städning var det. Idag blir det storstäd. Vi får se om jag orkar men målet är storstäd.

vårväder

Det verkar som att det blir sol idag också. Jag önskar bara att all snö smälte bort och att det blev riktig vår. Igår fick jag höra att min barndomsvän carolina från uddevalla kommer till sthlm nästa vecka så självklart kommer hon hit också. Nu ska jag städa och ge James frukost Leo sover självklart fortfarande. Jag har ont i magen också. Men jag ska försöka få de här till en bra dag.

Lite jobbigt

Jag lyckas inte så bra med att inte blogga på en vecka. Men jag bloggar iaf mindre. Det här e en ganska jobbig dag. De har hänt en del idag och jag är fortfarande sjuk. Leo ska sälja bilen idag också :( Nu blir vi bil lösa. De e ju också lite jobbigt. Jag ska städa fint här tills älskling kommer hem men först blir det mat.

Det här får en att känna sig inte så snygg. Ens kille står i duschen och man smyger av sig alla kläderna och hoppar in i duschen med honom. Vad gör han? Han går ut! Så ja, idag känner jag mig inte så snygg. Eller inte bara idag utan på ett bra tag. Jag behöver uppmärksamhet och folk runt mig som säger att jag är het. Om jag inte får det så blir jag ledsen och känner mig ful. När inte ens min pojkvän reagerar på att man inte har några kläder på sig... hmmm.. Skönhetsoperationer here I come!

bättre

Jag mår bättre nu. Inte bra men bättre. Jag, Leo och james är alla förkylda. Det suger. Leo har det bäst han kan ju stanna i sängen men jag måste va uppe med James. Men Leo är det som är sjukast så han förtjänar att stanna i sängen. Han ber hela tiden om te. Och när han får teet så sover han bort det. Knäppa gubbe. :) Jag har verkligen asa ont i halsen. James är inte så förkyld han nyser ibland.

James ska äta mellis nu. Jag ska dricka te.

Vi avslutar med lite hund update. Kiara och Stella stormtrivs tydligen där i åkersberga. Det är ju verkligen perfekta hemmet för en hund (eller 2,3,4,5..) att bo på en stor gård.

Om det som blondinbella skrev om

http://www.aftonbladet.se/wendela/barn/article4477948.ab

Läs denna artikel i aftonbladet. Den handlar om att socialministern vill ha någon slags begränsning av att få reda på barnets kön när den ligger i magen eftersom fler och fler har valt att göra aborter vid "fel" kön.

jag tycker helt klart att man ska få veta kön på bebisen i magen om man vill. Om man väljer att abortera sin barn pågrund av att barnet har "fel" kön så är man inte tillräckligt frisk i skallen för att bli förälder ändå.

MORGON

James vaknade tidigt idag. Idag mår jag bättre också. Har fortfarande ont i kroppen som fan men inte lika illa som igår. Dagen är full utav besök till banker.

Gissa vad detta är...


Gröt med blåbär.

Jag har tänkt lite.. Jag tror jag är  deppad nu, om ni inte redan märkt det av mna tidigare inlägg. Jag tror jag vet exakt vad det beror på. Jag tror att det beror mycket på att jag inte har någon. Alla försvinner ur mitt liv en å en. Jag har James och Leo men annars försvinner allt. Varje dag som går utan Kiara och Stella så mår jag sämre och sämre. I miss them sooo much. Och fortfarande vet jag att dom har det sjukt bra där dom är nu. Det här är bara utav själviska själ. Jag behöver dom. Jag vet inte hur många av er som har hund eller liknande och kan försöka sätta er i samma sits. Det är så illa att när jag ser någon annan med hund så hugger det i hjärtat på mig. Jag blir avundjsuk som fan. När leo var borta nu i helgen så var det första gången som jag har sovit ensam.. Utan något stort och hårigt som känns tryggt. Det var sjukt svåra nätter i helgen. Jag vaknade många gånger och kände efter Stella och lyssnade efter Kiara. Jag kanske vänjer mig snart med att vara utan hund men just nu känns det som att det bara blir värre och värre.

Svar till "Hanna"

Nej Leo är inte James biologiska pappa. Leo har varit där för min alltid. Så han räknas ju också som pappa men James har sin riktiga pappa 5 minuter ifrån där jag bor. Så det är väl bra, han är 1000 människor som älskar honom och vill ha hand om honom.

Jag har känt Leo länge men vi blev inte tillsammans förenn James var född.

Var det ett tillräckligt bra svart på din fråga?


Linnea

linnea min syrra är här nu med sin nya boyfriend. Det är bra då har jag tid att städa undan medan dom tar hand om James.

Trött mamma

Jag e jätte trött James underhåller sig själv med en pall.



Mycket underhållande pall.


A fan de snöjjar! Helt sick. whywhywhy De e omöjligt att gå runt med vagn när det är en massa snö på marken.

OMG!

Jag har världensjsukaste mensvärk. Fan vad ont de gör. Jag har haft mensvärk förut men de här är helt sjukt. Jag kan knappt stå upp. Mina ben skakar. James ska åka till sin far idag och de är väl nästan tur de för Leo kommer inte hem förenns ikväll och jag har sjukt ont.

Aja även fast jag har alltså verkligen den sjukste mensvärken så ska jag tvätta ur min garderob, städa sovrummet och städa vår bil. (Hahaha jag har sagt VÅR bil innan jag och Leo ens var tillsammans. Men jag sitter i den näst mest hahhaa...). Lite humor i denna "fan vad jag har ont" dag.

Dagen som har gått

Idag har ja inte bloggat så mycket heller. Jag har inte pallat. Men här kommer dagen i bilder.


Vi var som sagt hos mormor. den här bilden e tagen från hennes balkong. Vi bodde här förut i huset nedan.

Sen kom vi hem och James fick en ny nalle

jag åt mat

och James åt mat och läste bli glad med gogo



Sen sorterade james lite filmer


Sen har vi lekt på golvet.

Snart ska jamesen sova. Han börjar bli lite gnällig. Jag ska sätta på en till tvätt och lägga mig i soffan och ringa min pojkvän. Adjö.

mormor

Nu kommer mamma snart så ska vi åka till min mormor. Sen har jag lovat Leo att jag ska städa bilen. Den ska säljas på måndag. aja pusspuss

Elli cribs

Ok nu får ni se min lägenhet. Det börjar i hellen och sen in i köket sen i vardagsrummet och sen inni "hallen"hallen igen och sen toaletten och sen james rum. Jag har struntat i förrådet men de är iaf bakom dörren som ni ser i vardagsrummet, och sen vårat sov rum är brevis toan och där finns också min garderob men jag sket i att gå in där och sen vid james rum e leos garderob.
.

sorry

Jag vet att ja sa att ja skulle folma lägenheten igår kväll. Men emma kom ju hit och typ upp all tid. Så jag får göra det idag istället. Jag har iaf vaknat och gett james mat. mycket underhållande vardag jag har va?


emma

Nu e emma här vi ska kolla på film och ha massa onödigt sex och sånt. hejdå

Surprise!!

Idag får ni se min lägenhet. Eftersom jag precis har fattat allt de här med att filma så håller jag på att bli film tokig så jag ska filma hela lägenheten. Förutom vårat sovrum. De e så fult med nedrivna tapeter. Vi ska ju göra om det...

Aja james sover och leo åkte nyss till örebro. Jag ska kolla på tv tills James vakanr och sen ska vi på promenad.


städ

jag städar undan. jag blev nyss helt sjukt illamående. alltså verkligen illa. Jag vill verkligen lägga mig men jag kan inte för james e uppe.

Go boken

Jag fick mitt första paket från go boken idag.

Vi busar

Just nu sover James men för en stund sen så busade vi. Lyssna hur sjukt glad han är. Och han är sådär hela tiden nästan jämt glad. Han typ skrattar så att han skriker.

James leker.

Den här är filmad för några dagar sen.

Sthlm

Nu är jag vaken. Vi sänkte äntligen James säng. Inte en dag för tidigt. Idag ska jag in till stan en sväng. Leo åker till Örebro idag. Så jag blir ensam hela helgen. Men nu är jag väligt van.

Sista städningen

Jag har fortfarande kvar saker att städa. Jag tänkte ta James rum nu lite snabbt och sen plocka av på borden. Kanske sätta på en sista tvätt också. Jag är bajsigt trött nu. James har börjat somna vid 7 på kvällen så vi får alltid väcka honom vid 9 tiden så att han får vara vaken en stund så han kan somna om vid 11 och sova till typ 9. Annars skulle han vakna vid typ 3 på natten. Just nu är han relativt nyväckt och sitter och leker. Leo kollar bilar på blocket. Det är inget jag är intresserad av.


Om ni undrar varför leo inte kommer på kort så är det för att han inte vill le. Bajsgubben!


right now


Åh

Jag orkar typ inte städa längre. Men jag måste ju. De suger lite granna. Det känns verkligen konstigt att inte ha gått ut idag. Men jag fick sms från Nina där hon skrev att hundarna är fantastiska och att allt fortfarande går jätte bra. Det gör ju mig glad att höra att allt går fint. Det skulle ju vara så mycket svårare för mig om det gick dåligt.



Bilder på Kiara när hon var valp.


HM gör inredning

Åh jag älskar hm's nya inredning kollektion. Jag vill ha ha ha ha ha ha!!!! Gå in på hm's hemsida och klicka hem massa saker

Right now


Hår

Shit vad mycket hundhår det gömmer sig överallt. Jag har liksom damsugit noga som fan och knäskurat men ändå hittar jag hundhår överallt. Jag undrar hur lång tid det kommer ta innan allt hår är helt borta. Det sitter ju liksom i kläder och under stolsben och ja, överallt. 

Så fort James vaknar så ska jag ta hans rum också. Aja det är ju iaf ett plus med att hundarna är borta. Man slipper allt hår. Om jag ska ha hund igen så ska den inte vara en sån som hårar. Jag har redan börjat fundera på raser. En pomeranian är jag ju helt säker på att jag ska ha men annars funderar jag på basenjin eller en irish softcoated wheaten terrier. Men aja det kommer dröjja ett bra tag innan jag skaffar hund igen. Först ska jag bli lycklig. Sen kan vi bli med hund igen.

Basenji

Irish Softcoated Wheaten Terrier

ujj

Jag har blivit på ett sånt där riktigt städhumör. Nu jävlar åker spisen ut och allt sånt. Jag städar varje litet hörn.

Hela dagen

Idag ska jag städa hela dagen. Jag städade typ inget igår. Så idag måste de göras. Det känns fortfarande konstigt att inte gå ut med hundarna. När man har gjort det i 3 års tid varje dag så känns det sjukt konstigt att inte göra det längre.
James sover nu också så det blir perfekt att städa.


James idag.

Nina

Nina ringde nyss, hon som har köpt kiara och stella. Hon sa att allt har gått jätte bra hitills. Ingen av hundarna verkar bry sig om alla djur på gården och hundarna går skit bra ihop med hennes hundar. En nakentik som hon har kommer till och med från samma kennel som stella! coolt va? Jag är iaf jätte glad för att allt går så bra och det känns så mycket bättre i hjärtat nu.
I'll love ya for ever..

Staden sigtuna

Vi var iaf i sigtuna och James trivdes i sittvagnen.


Istället för att städa


Jag borde städa

Ja borde ju städa medans james sover. Det här e ju perfekt och städa. Leo är inte hemma, James sover och inga hundar. Men jag orkar inte. Fast jag borde ju. Iaf kasta in lite tvätt och kanske tummla Leos jacka. Men nu har ja bytt från ligg delen till stt delen i vagnen så vi får se om James hellrre sitter eller ligger.

stan

Jag ska gå ner till stan såfort som James har vaknat. Han ska få åka sittvagn ner. Om jag pallar byta. Det känns fortfarande så sjukt tomt. Tillåmed Tea går runt och letar efter hundarna. Hon kommer nog sakna stella.

Just de

Leo var hemma när hundarna åkte. Jag hade ju fått för mig att jag ville vara själv med dom sista stunden. Men helt ärligt så var det skönt att han var här med mig.
Hon sa att james var så lik Leo. Jag har hört de från andra håll också. haha knäppt. Men aja då blir han ju söt iaf.

Dogsen

Dom har åkt nu. Jag började gråta precis som jag visste. Jag grät inte exakt så mycket som jag trodde men jag började gråt en liten stund när hon var här och sen precis när hon åkte iväg med dom. Det blir nog bra. Hundarna följde med henne utan att tveka. Så, så länge allt går bra när dom har kommit hem så kommer allt bli perfekt.

Stella innan hon åkte.

Kiara precis innan hon åkte.

James stannade hemma.

Det känns så tomt nu. Jag gick nyss ut och hämtade posten och när jag gick in igen så kändes det jätte konstigt att inte kiara låg precis innanför dörren. Det kommer bli en massa sånna gånger då man kommer på att de känns konstigt. som att vi tex kan ha bakdörren öppen utan att vara rädda för att hundarna sa sticka ut.

Städ

Jag håller på och plockar lite innan leo kommer hem. Det ser inte fins ut just nu här hemma. Men jag tänkte ta det mesta städet imorgon efter att hundarna har åkt.

gråt

mamma var nyss här. hon kunde inte följa med på promenaden. hon satt i bilen och bara grät. hon kunde inte ens säga hejdå till dom. jag får ta den sista långpromenaden själv. med james. leo kommer hem så sent ikväll.

jag pratade med nina som ska hämta hundarna. hon kommer runt 11 imorgon. jag kommer lämna allt till henne. hundkorg och matskålar.

Jag fortsätter

Jag började nyss gråta. Efter att Leo ringde mig. Han verkar ha fått för lite syre i idre. Hela veckan kan jag ha berättat saker för honom och efter några timmar får ja höra.. typ.. Va men ojj ska hon HÄMTA hundarna imorgon jag trodde bara hon skulle titta. Iaf så frågade han hur det kändes att dom skulle iväg och jag började gråta men försökte så gott jag kunde att inte låta honom höra. Han frågade igen och jag svarade jag vet inte. Det är ju typ de dummaste svaret någonsin. Det är klart jag vet hur det känns. Jag vet hur ont det gör i hela mig. Jag vet att jag känner mig tom, misslyckad, deprimerad och död. Jag vet som jag har sagt förut att detta är det bästa. Men fy fan vad ont det gör. Jag vill inte att Leo är här imorgon när hon hämtar hundarna. Jag vill vara själv. Innan, medans och efter. Jag vill ha mn sista tid med mina älsklingar helt sälv. Kalla mig självisk men saken är den att hundarna är mina. Det är jag som har haft dom sen dom var bebisar. Leo har fått dom med i "Ellipaketet". Så jag vill vara ensam med dom. Imorgon kommer jag att dö. Eller iaf en stor bit av mig.


Mamma kommer hit snart. Vi ska ut på en sista lång promenad med dom. Vi hörs sen.


Må bra

Jag mår bätre nu. Det är bara för att jag städar och ser allt hundhår. Att slippa det kommer vara otroligt skönt. Katten hårar ju inte så mycket som tur är och drar inte in en massa skit heller. Mamma kommer hit snart. Hon kommer säkert börja gråta när hon ska säga hejdå till hundarna. Då kommer jag också gråta.

Fireflight & Lobelia girl

James har somnat och jag har gråtit. Tanken på att vara utan min älsklingar har slagit mig och jag har svårt att se tangenterna nu för alla tårar. Jag försöker göra som igår och tänka posetiva tankar. Att dom kommer ha det så bra där och att det kommer vara bäst för alla. Men nu när jag ser dom så vill jag inte släppa dom. Jag måste och det kommer vara så svårt. Alla nätter som Leo kommer vara borta. Då kommer jag vara helt ensam förutom James. Jag kommer inte ha Stella under täcket mysandes. Och när jag kommer hem så kommer inte Kiara att möta mig i dörren. Det kommer kännas så sjukt tomt. Jag har haft dom så länge och jag är så van vid att ha dom runt mig och jag känner mig så trygg med det. Och helt plöttsligt så ska dom bort. Inte en hund utan båda 2. Jag kommer känna mig så ensam. Jag hoppas allt kommer gå bra imorgon. Att hundarna inte har något emot att följa med kvinnan som ska hämta dom och att hon ringer på kvällen och säger att allt går helt fantastiskt bra och att dom leker och är glada. Det är allt jag vill höra. Jag vill att dom ska ha det bra. Men endå så är jag så självisk och undrar hur jag ska klara mig utan dom. Jag kommer sakna dom som fan. Allt har gått så fort. Jag fattar det inte. Imorgon ska dom bort. Fy fan. Hela min kropp värker. Det är jätte svårt idag när folk pratar med mig att stå för mitt beslut. Jag försöker att inte låta dom höra när jag gråter på telefon. Jag säger att jag är förkyld. Jag tror att Leo kommer hem och då måste jag låtsas som att allt är bra. För han vill antagligen inte komma hem till en grinig bitch. Jag vet inte hur jag ska förklara det här. Det känns som att någon hoppar på mitt hjärta och som att någon styper mig samtidigt. Det här är inte bara mina hundar. Det är min familj och mina älsklingar. Att skijas från dom är helt sjukt svårt. Jag vill inte prata med någon idag. eller imrogn. Jag vill inte att någon börjar prata med mig om det här om inte jag har börjat prata om det först. Jag hoppas ni som känner mig respekterar detta. Att inte ha hund för mig är som att inte vara mig. Att sälja båda mina hundar känns också som ett stort misslyckande. Jag älskar mina hundar så mycket att ni inte kan förstå.

Sista dagen

Idag är det sista dagen som jag har Kiara och Stella. Nu börjar det sjunka in och jag har gråtit hela morgonen. Shit dom kommer och hämtar dom imorgon. Det är helt sjukt. Jag kommer inte få träffa dom på så länge. Men jag hoppas det kommer gå bra imorgon och att jag inte börjar böla som en kossa. Men det gör jag säkert. Men som sagt det käns bra att dom kommer och hämtar hundarna så att jag inte behöver lämna dom. Det skulle kännas värre. Nu ska jag föröska hålla mig vaken. James har varit vaken hela natten.

gonatt gonatt






Idag

Linda var här med Johannes idag också. James åkte iväg till sin far medans vi åt middag.





Förlåt för att jag inte e så het idag. Men som jag sa. Det har varit en hektisk dag.

Kiara och Stella

Idag har jag inte bloggat något. helt enkelt föratt det har varit en hektisk dag. På onsdag kommer stella och Kiara flytta till en stor gård men höns och grisar i åkersberga. Det blir bäst för dom. Det känns som att jag bara har dragit ut på det oundvikliga.
Familjen som ska ha dom ska ha dom på prov i 2 veckor men förhoppningsvis går allt bra. Dom kommer ha det så bra där. och jag ser fram emot att ¨få komma och hälsa på. Men det dröjjer nog ett tag. Jag vill vänja mig själv vid att inte ha några hundar och hundarna måste få vänja sig vid att bo där. Men det gör dom nog väldigt fort. Det måste vara som hund himmelen.
Senare om kanske ett år eller 2 om allt är bra så kanske vi har plats för en annan liten vovve. Vi får se hur allt går. Men inte just nu. Jag kommer säkert gråta som en galning när hon hämtar dom på onsdag. Men just nu så känner jag bara lättnad. För både min skull och hundarnas. Nu kan jag verkligen vara mamma på heltid och ägna varje minut och James. Det här är nog det bästa... Eller jag VET att det är det bästa. För oss alla. Tro inte att jag inte älskar mina hundar. Jag älskar dom så sjukt mycket men det är ju precis varför jag gör detta. På onsdag kan ni nog vänta er ett sjukt långt inlägg men en massa Stella och Kiara bilder där det står hur mycket jag saknar dom. Jag är också så göad att vi har hittat en så bra ny familj åt dom. Jag tror inte att dom skulle kunna få det bättre. Så, med det sagt. Jag älskar er Domptörernas Fireflight och Flywheels Lobelia girl.


dröm sött

Nu ska James sova. Jag med om ett tag. Vi höres later


Usch.

Både jag och James har sovit nu typ as länge. Jag ska gå ner till sigtuna och köpa något sockrigt. Asså helt sjukt va trött jag är. Jag skulle vilja sova hela dagen men nu kan jag ju inte för att james e vaken.

jamie

james just nu

dragon

jag är drake de e mitt zodiak år. vad e ditt?

Drakar är "balls of fire"! De är fulla av vitalitet och liv. Alltid på väg, de drar sitt trogna band av beundrare efter sig. Drakar är egoistiska, egocentrerade, krävande men även givande.

De är stolta, direkta och laddade med höga ideal som de alltid försöker att leva upp till. De försöker leva sitt liv storslaget. De har förmågan att utföra många stora saker så länge som de inte springer för lång ifrån sig själva. När en drake gör något, gott eller ont, kan du vara säker på att vad de gjort inte förblir osett. Drakar skapar nyheter.

Det är nästan omöjligt att vinna en argumentering mot en drake. De förgör alla som utmanar dem. När du väl har väckt dess vrede, kommer de att förfölja dig i många år. Drakar är väldigt lojala mot sina vänner och sin familj. När de behöver drakens hjälp kommer den att finnas där. De är den första att säga " jag talade om det för dig". De är inte sentimentala eller romantiska. De tar de helt enkelt för självklart att alla älskar dem. Det är svårt för dem att dölja sina känslor, de försöker inte ens.

De är inte hemlighetsfulla av sig så förvänta dem inte att behålla en hemlighet för dem själva om du berättar det för dem. Drakar talar från sitt hjärta och är alltid uppriktiga. Deras sätt kan förefalla bryskt och direkt men de försöker helt enkelt bara få saker och ting att röra på sig. Då de är aktiva själva försöker de motivera andra med. Istället för att dyka rätt in i saker måste drakar lära sig att undersöka saken bättre först. Drakar behöver en mening med livet, något att slåss för, ett mål att uppnå. En drake utan mål är en sorglig syn!

Drakar tycker att de själva är väldigt starka. De biter ofta åt sig mer än de kan svälja. När detta händer är de för stolta för att be om hjälp och kommer att köra slut på sig själva. Drakar kan göra många saker bra. De kan bli artister, politiker, doktorer. När en drake väljer rätt karriär kommer de att bli framgångsrika. De kan inte hjälpa att de är vinnare!

I kärleken är draken sällan förloraren utan mer ofta den som krossar andras hjärtan. Drakar gifter sig inte ungt och är oftast nöjda med att leva singel. Drakar kommer alltid att ha mer än deras del av beundrare och vänner att hålla dem sällskap. Drakar är riktiga mjukisar och kan bryta ihop om de förlorar sina beundrare.


igår kväll

Ok jag måste säga att kvällen var iaf väldigt intressant. Jag vet fortfarande inte om jag kan stava till intressant. Stavas det så?

Aja här e bilder från igår.




Emma tyckte att mina läppar var stora. Jag förövrigt tycker att jag bara ser snyggare ut från första till sista bilden.

internet det är en ny grejj

Mamma verkar inte fatta vad internet e..

Mamma: var finns din blogg

Jag: på internet

Mamma: jaha men hur går man in på den

Jag: du skriver min adress

Mamma: jaha var då?

Jag: på internet

Mamma: va? internet

Jag: ja de är en ny grejj du kanske inte har hört talas om det?

Utgång

Jag ska ut. Jag vet inte riktigt var vi ska. men fint fint. Jag har börjat dricka. Mamma e här och tar hand om James.

Jag funderar starkt på att ha dom där stövlarna men det kan bli högasvarta öppna istället. Vi får se. Jag känner mig lite för country i dom där.
Jag ska föröska ta bilder ikväll men de e svårt jag brukar aldrig komma ihåg.

Sweet home

Nu är James hemma igen. Och jag har ätit. Vad som händer nu vet jag inte. Vet fortfarande inte om ja ska ut ikväll or not.

Han sover nu efter att han också fick lite mat.

Det här e mina favorit skor. Problemet är bara att jag har bara haft dom en gågn för den andra skon är borta. Jag har letet sjukt mycket för vad jag kom ihåg efter den kvällen så kom jag hem med båda skorna. Så den borde vara här hemma men jag kan inte fatta var. Eller kanske någon har stulit den?! Men vem skulle ta en sko liksom?


laga maten mamma forts..

Jag håller på att laga mat. Väldigt oansvarigt av mig att gå ifrån spisen men jag måste ju blogga.




Kiara och Stella e med. Stella använder Kiara som köksstol.

Låt inte såsen lura er. Den är en sån där färdig som man bara värmer.

Potatis och kyckling.

Nu ska jag fortsätta innan nåt börjar brinna.

laga maten mamma

Nu ska jag laga mat. Jag har städat lite men jag pallar inte mer. Vi får se om det blir någon utgång ikväll. Jag har inga pengar. Men man kan ha kul utan att dricka visst? Jag är ju tjej så jag borde ju få massa dricka om jag ler och vifftar med mina ögonfransar.

nu





forts..

jag och min syster blev utklädda mycket


jag åt middag med george clooney rätt ofta





jag var en nyföding












jag bar ofta runt på en råtta i fickan om ni undrar vad det är för vitt som sticker ut. det är min rätta fisen jag hade en annan som hette skrutten

jag och anna

Mammas ex.. ????

där var jag i samma ålder som james är i nu


linnea, pappa och jag.

pappas hund molly och min gamla hund rajja


My glory days

Asså jag är knäpp nu kommer jag ladda upp massa bilder från hela mitt liv. Jag har inget liv som gör detta men men.

9.ans klassfoto

Jag älskar den här bilden som fan. från vänster. hanna, jag och emma.

Så snygg!

Jag satt nyss och kolla på mig själv jag är så jävla snygg! inte konstigt att Amanda vill ha mig liksom! Leo måste vara den lyckligaste killen på jorden!
Jag är nästan lika snygg som adriana lima. By the way, jag la upp den bilden jag hittade som hon har mest kläder på sig.... Som den feminist jag är liksom Hahahaha

Prat

James far kom nyss och hämtade honom. Vi pratade och jag började gråta. Inte alls för något som han sa utan just för att det var snö ute, Jag klarar verkligen inte sånt. Jag gråter av att det blåser, är kallt och när det är snö och solen lyser så att man blir bländad av snön. Jag hoppas att han inte tror att jag grät av vad han sa. Han sa ju inget speciellt liksom vi pratade bara och då skulle de ju ha varit helt sjuk om jag hade stått där och gråtit.
Tydligen läser folk min blogg. Va fan har inte folk bättre saker för sig än att läsa min blogg? Helt sjukt. Men vad säger jag. Mitt liv är ju helt sjukt intressant. Eller kanske folk som kollar min blogg inte kan läsa dom kanske bara kollar på bilderna och försöker tolka mitt liv av dom. Who knows?

Jag tror Jamie kommer hem igen vid 5 tiden istället för vi stog ju där och pratade och tog upp all deras tid tillsammans. Nu har jag iaf gått ut med dogsen och hmm kanske jag borde städa lite medans James e borta. Ja! jag borde städa med as hög musik! Det finns ingen som klagar för det är mitt på dagen och ¨då får man ha hög musik och sen kan jag dansa runt naken medans jag städar. Plus att jag kan springa ut och kasta soporna utan att sätta på James overallen för att gå ut 30 meter till sophuset liksom. nej helt ärligt så brukar jag göra det när han sover. springa ut och kasta soporna altså. jag bor ju brevid soporna. Det kan ju inte hända något medans han sover? Det tar ca en halv minut för mig att kasta sopor. Det värsta som kan hända på den halvan e att han vaknar och kanske gnäller lite grann. Det kommer bli värre sen. När han blir större och aldrig sover. Då kommer jag aldrig kunna kasta soporna. Det blir svårt vi kommer bo bland sopor liksom. Leo är ju aldrig hemme så hur ska jag någonsin hitta tid till sånna saker.

Det här blev ett väldigt långt onödigt inlägg. Men det är ju kul att jag kan skriva onödiga inlägg när jag egentligen borde hitta på något annat. Ikväll kanske det blir utgång. För det är fan alla hjärtans och ska jag verkligen behöva sitta hemma då? Fast å andra sidan så vet jag inte vad ja skulle ha på mig. Måste man ha hjätan på sig på alla hjärtans dag? Jag har en sexig liten body med hjärtan men den e typ genomskinlig. Man måste spara lite åt fantasin. Men å andra sidan vem har fantasier om mig? Amanda säkert. Hon e lite snuskig Amanda. Hon vill säkert ha mig. Jag märkte hur hon stötte på mig sist hon var här. Nej nu får jag sluta och göra något vettigt. Jag borde som sagt städa.

Kanske vi ses ute ikväll babes??

xoxo yours truly Elli

Här har ni bilder på James från igår kväll.


Nej mitt barn har inga tänder.

En till sak som Jamie har lärt sig. Att hålla flaskan själv. Ibland pallar han inte för han är lika lat som sin morsa. Men han har liksom fattat grejjen.

Alla hjärtans dag

Vad har ni gjort hitills? Vad är era planer för denna underbara dag?

Mina är ingenting. Leo är i Idre och jag sitter här. James ska bort idag från 12 till 16. Sen har jag verkligen inga planer. Vad ska man göra. Kanske jag borde fira alla hjärtans med mig själv jag tycker ju om mig själv. Ja, men jag borde ha en middag med mig själv och ge mig själv blommor. Det skulle ju vara trevligt. Och sen kan jag avsluta kvällen genom att lägga mig i en säng som jag har strött rosenblad över. Skit bra.


Övning ger färdighet

James kan sitta på golvet helt själv en längre stund nu! yejj!






James äter blåbär ibland. Märks det på hans kläder eller? Hahaha. Jag tror inte att jag har ett enda plagg som det inte finns morots eller blåbärs fläckar på.


Stella vill gärna ha ben i hennes egen storlek

Inte riktigt i hennes storlek men nästan.


No time

Jag har inte haft tid eller ork att blogga idag. Imorgon är det alla hjärtans. Jag kommer sitta själv. Det är nog första alla hjärtans på mycket länge.

skit

  • Vilken svordom använder du mest? fitta fast de e ju ingen svordom de e ju en fitta liksom
  • Äger du en iPod? Nope
  • Vilken tid är din väckarklocka inställd på? james är min väckarklocka och jag har inte ställt in honom än
  • Hur många resväskor äger du? Ingen
  • Använder du flip-flops? nej fy fan va fult
  • Var köper du dina matvaror ifrån? ica eller coop eller maxi
  • Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? jag e med
  • Vilken var den senaste filmen du såg? alpfa dog
  • Du är ledig. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en vän? vet inte
  • Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? vet inte
  • Har någon någonsin kallat dig lat? nej
  • Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare? nej
  • Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu?  inget
  • Vilken är världens bästa artist/grupp just nu? rascal flatts
  • Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall VAD? ja
  • När var senast någon stötte på dig? igår
  • Vad åt du till middag senast? kckling
  • Använder du huvtröjor? ja
  • Kan du vissla? Inte så bra
  • Vem var den senaste som ringde dig? leo
  • Vilken är din favoritåkattration på ett nöjesfält? Pop expressen
  • Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? yes jag vet hahah töntar
  • Vilket riktnummer befinner du dig i? 08
  • Tittade du på tecknat när du var liten? ja
  • Hur stort är ditt närmaste köpcentrum?  Eurostop
  • Hur många syskon har du? 1
  • Är du blyg inför det motsatta könet? ne
  • Vilken film kan du alla replikerna till? fucking åmål och moulin rouge
  • Äger du några band t-shirts? ja
  • När flög du senast? shit de va länge sen ja tror de var när jag hemtade stella från ängelholm
  • Hur många stolar står kring ditt köksbord? 4 eller 5
  • Läser du för skojs skull? Ja 
  • Pratar du några andra språk? ja
  • Diskar du din egen disk? ja
  • Har du gråtit offentligt? ja tusen gr
  • Har du en stationär dator eller en laptop? Lap
  • Försöker du alltid lära dig nya saker? Nej
  • Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Ja massa tatueringar
  • Tycker du att killen borde bjuda på första dejten? killen ska alltid bjuda
  • Kan du kasta macka? ja jag gjorde det igår den var äcklig
  • Har du någonsin varit på Jamaica? Nej ja har hört att dom äter vita
  • Vad har du med dig in på bion? Inte så mycket
  • Vem var din favoritlärare och varför? sussane
  • Har du dejtat någon av en annan religion? ja en kristen usch
  • Vad har du för väder? kallt
  • Har du en blogg? ja
  • Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? vet inte
  • Gillar du att flyga? hatar det arför tror ni at ja å mitt ex bilade till italien
  • Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner?  Att har stor.... tumme
  • När sov du senast på golvet? dont know
  • Vilken är din favorit drink? Drink p2
  • Gillar du din boende-situation? Ja men vill helre ha hus
  • Vilken är din mammas hemstad? sigtuna
  • Din pappas hemstad? Uddevalla
  • Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? 15
  • Är dina dagar fullbokade och stressiga? nej men jag ycker dom e stressiga ändå
  • Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? ja
  • Vilken är din favoritfrukt? äpple fast ja e allergisk
  • Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper? Hell no
  • Hur gammal blir du nästa födelsedag? 21
  • Är du petig när det kommer till stavning och grammatik? Nej
  • Tror du på liv på andra planeter? Liv ja 
  • Vem var den sista personen som gjorde dig arg? Äcklet inatt
  • Tror du att Gud är man eller kvinna? Det finns ingen gud men om det var de så måste det vara en man eftersom alla kallar honom för fader + att det fins inge  kvinna som skulle misslyckas så mycket som honom och låta folk bli mördade och våldtagna.
  • Vad var det senaste du åt? popcorn
  • Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta? motsatta
  • Hur valde dina föräldrar ditt namn? min farmor valde det
  • Gillar du senap? usch
  • Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ
  • Skulle du någonsin hoppa fallskärm? aldrig om jag inte var tvugen
  • Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv? hahaha vet inte
  • Har du någonsin köpt något från eBay, vad var det senaste i så fall? nej
  • Tycker du om att krama folk? Nej fast mer nu än förr
  • Skulle du säga att du är trendig? ja som fan
  • Äger du en digitalkamera? ja
  • Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Nån porrstjänra
  • Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? ja
  • Vilka böcker, om några har fått dig att gråta? Jag och Marley
  • Vad är du allergisk mot? geting jordgubbe äpple och hö
  • Får du dåligt samvete efter du ätit kött? nää absolut inte
  • Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat? Jag lovar alfred!
  • Vem av dina bloggisar vill du helst veta allt detta om? ingen

  • Det blir aldrig som man tänkt sig.

    Natten har varit hemsk. Mer kan jag inte säga. Jag är helt sjukt trött. Det blev inga bilder från att amanda var här. glömde bort det.

    Still wating

    Jag väntar på Amanda. Jag är bajs hungrig men jag vet inte riktigt vad jag ska äta. Stella e gnällig som fan. Men James e snäll. Han sitter och plingar i sin stol. Kiara har slutat blöda men hon verkar trött och hängig. Jag kommer ta 100000 bilder på Amanda när hon kommer. Så om ni gillar henne så kommer ni gilla det också. Kanske ni kan runka till henne istället för min header?


    Out of air

    Jag mår verkligen bajs. Amanda kommer hit snart. Då ska vi prata om våra bajsiga problem. Kanske jag borde sminka mig innan hon kommer. Jag har smink i hela ansiktet just nu. Nej usch jag mår verkligen verkligen skit. Det känns som att allt bara går åt helvete. Man tror att allt ska vända någongång och man håller på att lösa alla problem men så fort ett problem är löst så dyker ett nytt problem upp.

    Jag skulle bara vilja vara helt lycklig någon gång. Inte ha något att bekymra sig över. Fy fan vilken bra kännsla det måste vara. Jag kan inte komma ihåg att jag någonsin har känt så. Men jag hoppas som fan att jag snart får känna så annrs tror jag inte att jag pallar så mycket längre.

    Porr

    Tydligen har jag en porrig header..

    David säger:

    skitsöt bild på dig


    elli säger:

    vilken? den här


    David säger:

    aaa

    den som du har nu

    its cuute


    elli säger:

    ahha tack

    ja har den som header på min blogg


    David säger:

    haha det blir runkobjekt för denna kväll, Tack elli


    Vagnarna

    Det var någon som ville att jag skulle lägga ut bilder på den nya vagnen och den gamla. Den gamla står kvar i örebro för vi fick inte plats med den i bilen. Leo hämtar väl den nästa gång han är i örebro. Men aja. Här är en bild på den gamla vagnen vet inte riktigt hur bra man ser den men de är den bästa jag hittade. Och sen en bild på den nya som jag tog nu bara för din skull. Vem fan de nu va som frågade.

    Den gamla vagnen:


    Den nya vagnen:



    Jag tycker att den nya är helt sjukt mycke snyggare. Det finns en sittdel så man byter leksom hela paketet. Men det blir senare. James ligger helst fortfarande i vagnen.

    Min puffe

    Jag har inte pratat med min pojkvän sen imorse... Nu skicka jag det här till honom..

    Texten får mig att tänka på honom för han brukar sjunga så till mig när han ringer mig på dagarna. Buuuhuuuuuuuuu
    Nu ringer han inte mer. :'(

    Är din mamma hemma?


    Det kom hit en sån där jobbig 16 årig klassresa försäljare för några dagar sen.
    Jag öppnade dörren bärandes på James.

    Tjejen:
    Hej, är någon av dina föräldrar hemma?

    Jag: Ehum nej det är jag som är föräldern i de här hemmet.

    Tjejen: Ehm aha ojj då. Ok tihi.. Vill du köpa te?

    Jag: Nej tack Hejdå!

    Jag fattar verkligen inte ser jag verkligen SÅ ung ut? Det var samma sak som när jag var inne hos Baris och köpte cigg en tant och leo stog bakom mig i kön. Jag köpte ciggen och gick ut i förväg. Tanten sa då till Baris att jag absolut inte kunde vara en dag över 16.

    Vad ska jag göra?

    Jag är så seg. Jag har inte lust med någonting. Jag borde tvätta men jag orkar inte.
    James har iaf ätit. och han somnade medans han åt. jag var tvungen att ta en bild.

    Men nu har han vaknat så så här ser han ut nu.



    James

    James vaknade tdigt imorse men han somnade om brevid mig. Just nu kollar vi på wedding daze. Jag skulle bara byta en blöjjis.

    dektektiv

    Jag känner mig som en dektektiv. Jag får inte berätta vad exakt jag gör. Det går inte vidare bra iaf. Jag försöker verkligen men. Ja vad ska jag säga. fan

    städ

    Har jag sagt att ja inte har orkar städa här idag?? Nu säger jag det. badrummet ser ut precis som när leo åkte. Jag har stängt ner alla persienner. ett litet spöke i mitt huvud säger att människan som ringer hem hela tiden gör det bara för att han står på baksidan och tittar in och vill bara se mig gå och svara. Hahahaha so in your face retard gubben! här får du inte se någonting

    väntar

    mamma kommer hit snart. hennes nya grejj är ju att dra ut med hundarna på promis. jag slipper. haha.. de e nåt retard som ringer hem hit och inte säger något. skumt

    fiiiiiis

    Shit james stinker prutt. han fes nyss i mitt knä. Innan dess så hörde jag någon skratta i vardagsrummet. det var James som skrattade åt stella. Varför vet ja inte.



    Tjyv!

    James har stulit hemliga dokument. Nej men han har tagit Leos kaffedränkta bankpapper och han läser dom noga så att allt står rätt till. Ni förstår det är james som håller koll på ekonomin här i huset.



    Han ba "AHA! jag visste att Leo ljög om det här. Nu jävlar!"

    Såhär ser jag förövrigt ut idag. Kolla min biffiga arm. WOW nu vet ni vem som bestämmer här hemma.

    ufff

    James sover. Jag har tråkigt. Jag har suttit framför datan heladagen. När jag egentligen borde göra nåt vettigt. Fast va fan e vettigt? Ouff just nu sa sebbe att han skulle rita min tatuering åt honom.. yes. Jag visste inte ens att hand kunde rita. Jag vill iaf ha en mamma hand och en bebis hand och James med hans födelsedatum.

    Lite som den här fast inte riktigt


    Frukost

    Nu har vi ätit frukost. Jag vet inte om det händer så mycket mer idag. James ligger och rullar runt i sängen han e helt sjukt pigg. Lite skillnad från för en vecka sen då han var så sjuk. Jag ska fan ta och kasta in tvätthögen i förrådet så kan Leo tvätta den själv. Den tar upp hela badrummet.

    shitzes

    Jag är vaken nu. James var inte alls snälla imorse. Ibland när han vaknar tidigt typ 6 tiden så brukar man kunna göra en flaska och krypa ner med honom i sängen om somna om tillsammans men inte i natt. Han vägrade han bara rev och klöste och skrek och skrattade och gjorde han favorit. Nypa tag i ögonlock och dra utåt. Det var verkligen skit mysigt. Men efter ett tag så somnade han om jag jag fick min lilla sömn. När inte Leo är hemma så är det speciellt viktigt at jag får sova den tid jag måste efterssom jag vet att jag kommer ha en unge fastklistrad vid höften nästan hela dagen. Jo precis bara för att james sitter i sin gå stol på bilder så ska ni inte tro att han gör det hela tiden.. Nej nej nej... Han kan sitta i sin stol sålänge som man sitter brevid och leker med honom. Ja men värsta dåliga mamman tänker ni nu, som inte leker med James. Men då ska jag säga att de är klart ja leker med James. Hela tiden. När jag skriver att jag städar gör jag det med en liten James på höften. För att så fort han sitter i stolen och man ska iväg för att typ kasta in tvätten i torktummlaren så springer han efter en och skriker samtidigt, eller så sitter han bara där och skriker. Samma sak när han ligger på golvet. Och jag vill ju inte att James ska vara ledsen så jag bär runt på honom. Så man kan nog säga att jag är 8 kilo tjockare.

    Nu blir det frukost och sen ska jag försöka våga mig på tvätthögen i badrummet igen.


    Min mage första dagen efter att jag kom ifrån sjukhuset. Jag vet att ja e lite magfixerad men va fan jag trodde den skulle hänga och slänga och va fet och ha massa bristningar efter att man hade fött barn.

    right now

    Vi pussas och bloggar. James ska ta ett kvällsbad snart och sen är det läggdags. Jag blev mycket piggare av alla pussar.


    Uppåner bebis som gapflabbar av pussar på örat

    Världens lyckligaste mamma och världens sötaste unge

    Jo vi bloggar tillsammans

    jag tror att Stella slickar james i nacken och det ser ut som att han tycker om att bli pussad där.

    Mina barn


    en par lista


    Vad heter ni? Elli och Leo
    Hur träffades ni? Leo ringde på en annons om hundvakt och då rngde han till lilla mig. så allt började med att jag passade lilla vadern
    Är ni förlovade? ja
    Bor ni ihop? Ja
    Har ni barn? Ja, Nu vet väl alla att det inte är Leo biologiska barn. men jag har barn så då har väl han det med. fattaru?
    Har båda körkort? Han har.
    Isåfall, vem kör bäst? Jag.
    Kommer du ihåg er första kyss? Ja, det var inne på statiol
    Vem sa "Jag älskar dig" först? Leo. han skrev det på min hand
    Vem är äldst? leo
    Vilka stjärntecken är ni? jag är skytt och leo är leo
    Vem fyller först på året? leo
    Vem är längst? leo
    Vem sjunger bäst? jag. men han tror att han sjunger bäst. han filmar tillåmed sig själv när han åker ensam i bilen och sjunger.. "du är det fiinaste jag veeet, du är det vackraste i vääääääärlden.."
    Håller ni i handen på stan? ibland
    Kände ni varann innan ni blev ihop? Ja.
    Blev du kär i första ögonkastet? Nej.
    Har ni någon speciell låt? öhm vet inte har vi det?
    Har ni några "fri kort"? jag har justin timberlake iaf leo får inte ha frikort.
    Har ni varit utomlands tillammans? ja i idre. vadå? räknas inte det?
    Vilket är ert bästa minne? igår kväll hahahah
    Vad gör ni en vanlig vardagskväll? Vi sitter i soffan
    Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? ja
    Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? Nej.
    Blir du lätt svartsjuk? ja tydligen hahaha
    Brukar ni bråka? Ja hahaha alltid
    Ringer eller SMS:ar ni mest? både
    Vilken är hans/hennes finaste kroppsdel? oh hans stora blå ögon
    Brukar nån av er prata i sömnen? Ja tydligen så säger jag mmm åhhh mmm ooooooh leo i sömnen

    http://www.snultan.blogg.se

    tack för att du fixa om designen igen!


    kluck kluck


    Det blev kyckling. Nu är jag så sjukt trött, klockan e bara halv 10 men jag vill verkligen sova. Men de går ju inte för James e vaken. Shit jag fattar inte hur jag ska hålla mig vaken. Te kanske? Jag borde natt städa. Jag gillar att göra saker på natten när ingen annan e vaken. Men nu är jag ju så trött! varföööör??!!

    hejdu

    Nu ska jag fan laga mat och sen ska jag sätta mig och äta morotsstavar med dipsås. so fuck you! de här va en bra dag tills jag kom på at inte leo är här.

    Idre

    mmm Jag glömde berätta 2 saker en sak dålig sak och en konstig sak. Vi börjar med den dåliga saken. När jag och Leo var i idre bodde vi ju i en stuga. Men nu när han är där så får han bo på värsta fina hotellet. Jävla skitgubbe. Ni kanske tycker jag är elak och dum som inte unnan min pojkvän att bo på ett fint hotell. Men nej det gör jag inte. För inte bara det att han kommer få gå på afterski varenda jävla kväll. (vilket inte jag fick göra när jag var i idre för vi har ju james) Men han får bo värsta nice. Jag tycker att det suger som fan. jag är faktsikt helt seriöst sur över det här. och jag är förbannad över att jag inte följde med honom. Jävla skit sigtuna liksom va fan finns det här.  Nej i idre får man på på fint hotell och supa skalen av sig hela natten och just det "jobba" . Leo kladdar lite färg på en planka. alltås nu kommer du älskling läsa det här och lacka på allt jag har skrivit men det får du inte för egentligen så spelar jag bara. jag låtsas vara skit förbannad på dig för att jag hellre vill at du ska vara här. För du kanske saknar mig också men jag får stanna i den här ålan och du får mysa med janne.

    Den konstiga saken då. SNIGLAR!!! vi har fått minisniglar i vårt akvarium. vi skulle säda de för de va skitit och sen en dag (eftersom vi sköt upp det hela tiden) så var det typ helt rent. och då var det en liten städfirma som hade börjat jobba i akvariet och städa på so fan (sniglarna altså)
    helt sjukt var fan kom dom ifrån liksom??!! Vi har typ 12 stycken.

    Mormor

    James mormor kom nyss. Alias min mamma. Hon drog ut med Kiara Stella vägrade men mamma tänker kidnappa henne på en tvångspromenad när hon kommer tillbaka från promenixen med Kiara.

    Nu ska vi snacka bebisbajs

    Jag trodde verkligen inte att ja skulle bli en sån här morsa. En sån här morsa som så fort hon träffar andra morsor eller helt valigt folk bara kan prata om blöjjor och bajs. Aja nu kommer det iaf bajsnyheter.
    James har bått korvar riktiga korvar. Nu är beiskladdets tid förbi. Nu kommer dom riktiga bajskorvarna.

    James stal min mobil.



    skura

    Alltså nu säger gud till mig att shit elli du har varit sjukt duktig som har städat. du ska du bara skura. Å ja ba neeeeeeeeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiiiiijje! Jag orkar inte.Men det finns stora vita grötfläckar på golvet från köket in till min säng. + att Leo spillde choklad igår kväll och han tog inte upp det så det finns choklad fläckar såg jag under bordet. Jävla bajs. Frågan är om jag förtjänar att äta först. det tycker jag. Jag är skit hungrig. sen ska jag kola lite på tv, Tvinga mamma att gå ut med hundarna och sen kan jag skura.

    Sådär ser jag ut när jag städar. Med fetaste leendet på läpparna. Seriöst så kan jag erkänna att jag brukar dansa med moppen.

    Just det badrummet ser ut som att en gammal klädbutik har bajsat där inne. Leo hittade en stor sopsäck med kläder och jag ställde lite fint in den på badrummet så att ja skulle kunna tvätta allt men Leo tyckte att de skulle vara en bra ide att hälla ut alt innehåll över hela badrummet. Han skulle ju bara kolla vad som låg i påsen. Så m nu ligger det kläder överallt i badrummet. äckliga smutsiga byggkläder. Hahaha och jag hitta coolaste kalsongerna. Det står typ martini och sen e de massa pinuppor på dom. Knäppa pojkvän. Aja mat var det. Vad ska jag äta? Synd att Kiara åt upp allt grötpulver. Annars så skulle ja kunna göra iordning banangröt till mig själv. Det är ju sjuk gott.

    Nu jävlar



    Nu blir det stor städ! Leo är borta så (sorry älskling) det kommer bli mycket lättare att hålla rent. Det värsta är att jag tror att Leo har tagit sönder tvättmaskinen. Det suger ju lite grann om det är så. Men jag håller tummarna på att jag har fel.

    Det är niceigt väder som fan och jag blev nyss på värsta bra humöret. James leker i stolen och jag sitter här och kliar mig i skallen med en sån där underbar skallkliare..

    Bild på det niceiga vädret.

    Bild på min skallkliare




    Bilder på min när jag kliar min skalle med skallkliaren.

    Remember me..

    Nu är jag hemma igen. Hundarna är väligt otacksamma och vill inte ha någon mat. Men nu har jag iaf lagat pure åt James. Pasta med lite olika grönsaker. Han gillade det sådääär. Han ska nog bara vänja sig med lite mat som smakar mer. 
     
    Nu ska jag städa lite för medans jag var borta så har hundarna rivit sönder ett paket gröt...... I min säng.. Så de ska bli kul.

    Jag köpte en ny tandborste också. En skit fin det är en liten rosa fågel längst ner på den. Syns kanske inte så bra på bilden menmen.

    going down town

    Nu drar jag ska bara få i James lite gröt.

    Nu

    Jag har fortfarande inte sminkat mig men ja ska göra det nu sen ska jag ner till sigtuna och köpa hundmat och sånt. Stella är galen hon har fått pudelryck igen. Aja jag ska skynda mig sålänge får ni en bild från igår kväll.

    Bloggar

    Kända bloggar som jag läser.

    http://wwww.mammabeckas.blogg.se/ Den här bloggen älskar jag. Becka verkar vara så sjukt snäll och lugn eller ja vet inte riktikgt hur jag ska beskriva henne. Det känns lite som att hon är alla unga mammors urmoder. Hon skriver ju mest om sina barn men det är ju det jag tycker om att läsa om. Och hennes tvillig flickor ligger ju bara lite över James ålder. Så när dom lär sig något nytt så kan jag vara ganska säker på att James snart kanske kommer kunna samma sak.

    http://www.blondinbella.se/ Alltså jag vet inte varför jag läser hennes blogg. Typ för att hon är alla bloggars urmoder kanske? Men helt seriöst så tycker jag inte att hon skriver något som tilltalar mig alls. Hon skriver bara om sina möten och när hon shoppar och man har ju inte råd med dom kläderna hon köper ändå. Jag tycker verkligen inte om henne eller ivarje fall inte hennes blogg men ändå så sitter jag där och läser. Helt sjukt. Någon slå mig i huvudet...


    http://www.kissies.se/ Hahahaa Man blir så arg över vissa inlägg hon skriver (Hon hatar ju typ unga mammor hehe). Men hon är så jävla provocerande och det är de som jag tycker e kul. Hon är en ful liten fjortis bitch. Kläderna hon köper har man iallafall råd med.


    http://www.kenzas.se/ Det här är ju också en bajstråkig blogg. Hon skriver inte om någonting typ. Jag erkäånner att jag bara läser kenzas blogg när jag verkligen har tid och har tråkigt. Hon är iaf bajsigt snygg hela tiden.


    http://www.finest.se/katrinschulman/ Hon är precis sådär dryg och "fuck you" som man själv skulle vilja vara.


    http://www.1000apor.se/blogs/alex/ han är sjukt rolig bara.

    http://www.blogg.stureplan.se/gynning/ Jag älskar henne hon skriver så fint. Men jag pallar inte läsa nu när hon e i tokio.

    Leos dator

    Jag sitter i soffan och bloggar från leos data. han åkte till idre vid 5 imorse.
    jag har precis vaknat. jag ska sminka mig och sånt och sen måste ja köpa hunmat

    leo

    nu är det leo tid hörs imorgon

    Hemma

    Nu är jag hemma igen konstigt nog så somnade James för en halvtimme sen. Leo håller på att betala räkningar, sen ska vi gosa innan han åker ifrån mig och lämnar mig här helt ensam utan någon att ligga brevid i sängen.... Jag kommer vara helt själv..... :(

    Granny

    Mamma kommer hit om ett tag. Vi ska åka ut i skogen till mormor. Jag är så uttråkad. Jag har inte lämnat lägenheten idag. Hundarna förtjänar verkligen en lång promenad ikväll.
    Aja Leo åker imorgon klockan 05.00. sen är han borta jätte länge. :(


    Nu ska jag sminka mig och sätta på mig andra kläder. Jag har gått runt i myskläder hela dagen. Vi höres later my homies.

    xoxo elli


    forts..

    elli säger:

    och du lila gubben vi var inte going out vi var fucking almost married

    !!!!!

    oskar säger:

    well thats what i though anyway

    elli säger:

    fuck you'

    oskar säger:

    fuck you too

    elli säger:

    fuck you right back

    oskar säger:

    i was gonna say something bad but fuck it ... i dont hate you ...... we have fun in italy anyway

    a good ending to a good thing

    elli säger:

    vad skulle du säga

    oskar säger:

    i was gonna say that i was stupid to think you would ever follow me to china

    elli säger:

    yes de var du. och jag var väl ett svin som lät dig tro det.


    msn

    Msn konversation med oskar:

    oskar säger:

    hahahahaha

    what can i say .... im like a god to these people

    elli säger:

    ok men då e ja en godess

    oskar säger:

    yep

    and that must make james jesus

    fan vet du att victor haller pa att vaxa up

    han har typ flickvan och grajer nu

    that little basterd

    min bror also

    elli säger:

    hahah coolt hur gammal e han

    hahaaaahhaa

    oskar säger:

    13

    elli säger:neeej ja trodde du menade andra viktor. (En gemensam vän och mitt ex)


    fooooooooooooooooooood

    Jag är hungrig jag håller på att tina kött nu så snart ska ja laga mat. medans så snackar ja med mitt ex oskar på msn. men nu är ja sugen på en kopp te. (ja martin de tog 7 år tills ja upptäckte hur gott det var. shit ar det verkligen gått 7 år?!)


    Gissa vad vi har ätit idag.

    Första bilden

    Första bilden idag. jag är inte så kamera sugen idag. De kan ju bero på att jag tog typ 1000 bilder igår. Aja James leker iaf på golvet men han vill mest kolla på tv. Jag är bara seg och vill inte gå utanför dörren.

    Sämre

    Den här dagen startade ganska bra. Men nu verkar den bara gå sämre och sämre.. Det är fett nice väder ute  men folk är sura och griniga. Det suger lite. Jag ska duscha nu så kanske ja mår bättre sen.

    ingen rubrik

    Jag vaknade nyss, av att James låg i sängen.... Mamma maaaaamma maaaaaaaaaamma mummu?

    Jag var faktiskt ute och sprang igår till hällsbo och tillbaka. Det betyder alltså att jag har skit ont i kroppen idag. Imorgon åker Leo tllbaka till Idre. Han ska vara borta till typ söndag.. Någon som vill göra mig sällskap??
    Nej nu ska jag göra mina vanliga morgon bestyr. Typ dricka te.

    Ut och bli fit

    Nu ska jag ut och springa. Fan nu ska jag bli fit med muskler och sånt. Jag ska iaf bli så stark att jag lyckas hålla en ugnsplåt med en hand. Leo är hemma nu. Han kommer säkert tycka ja e fett skum som ska ut och bli fit.

    Te och gossip girl.

    Jag fick helt plötsligt en Stella på mig.

    En liten Tea Tiger i en ica påse. Av någon anledning gillar hon att ligga på sånna ställen.

    KOM HEEEEEEEEEEEM!!!


    James sover fortfarande men jag tror att han håller på att vakna. Leo är borta och jobbar. (Det e söndag). Jag har världens sug på att gå ut och springa. Men det kan jag ju inte föresn Leo kommer hem. Jag lovar att mitt spring sug är borta då. Förövrigt så är jag helt sjukt sugen på en cigg. Men för det första så har jag ingen och sen så måste jag vara stark i den här sluta röka saken som vi håller på med. Det är bara så orättvist för Leo har ju sitt snus. Vad får jag? Ingenting. Aja jag ska dricka en kopp te nu innan James vaknar Och sen så ska jag ringa Leo och säga att han fan får komma hem.


    AAAAAAA WOOOOHOOOO just det gossip girl har ju börjat igen!! yejj!

    Städar

    Jag städar för fullt. Jag har börjat knäskura. Det började med att vår mopp var äcklig så jag tog en skurtrasa och skurade med och sen har det fortsatt. Jag vill fortfarande ha en ny mopp. Det är ju så mycket enklare men det blir mycket renare när man knäskurar. Fast de tar så lång tid. Men typ en dag i veckan eller varannan vecka kanske man borde knäskura. Aja jag ska smyga ut ur James rum nu så att han inte vaknar. Haha nej vad säger jag James vaknar ju inte av någonting.

    God middag

    James tar en middags powernap nu.  Jag ska passa på att städa. Vi har flyttat tillbaka James säng in i hans rum nu när han är friskare.




    Ikväll måste vi sänka sängen. Jag vill sola. Det är veckans uppdrag, att sola någon dag. Fast jag är ju brunare än vissa andra.

    Utmaning!

    Jag gör min egen utmaning. Typ som den förra. Men i den här så ska du ta den bild nr 1 i mapp 1 och bild nr 2 i mapp 2 och bild nr 3 i mapp 3.... och så fortsätter du tills dina mappar e slut.
    Utmaningen gäller alla som har en näsa mitt i ansiktet.

    Bild nr 1 mapp 1

    Bilden är på Linda och johannes.


    bild nr 2 mapp 2

    Leo och James

    bild nr 3 mapp 3

    Jag en sommar för längesen

    bild nr 4 mapp 4

    Min mage

    bild nr 5 mapp 5

    Jag utanför kc tror jag.

    bild 6 i mapp 6 har ni redan sett

    bild 7 i mapp 7

    hahahah OMG nån porrig muskel bild.

    bild nr 8 i mapp 8

    Mamma med James

    bild nr 9 i mapp 9

    Rex

    bild 10 i mapp 10

    En liten ex boyfriend

    bild 11 i mapp 11

    På kc

    Bild 12 i mapp 12

    Den lyckligaste bilden av mig. Det var en perfekt kväll. Jag hade så otroligt sjukt kul. Det går inte att beskriva. Och hela bilden beskriver allt så som det var då. Blondt hår, min dåvarande pojkväns jacka, en cigg och en flaska gin. Jag är väl 16 på bilden och från att jag var 15 till jag fyllde 19 så var det där verkligen mitt liv. Lite skillnad nu.


    You're my bitch

    James vet vem hans hund är.



    Han älskar verkligen hundar. Särskillt Stella, han skrattar som fan åt henne och sträcker ut sina små händer efter henne.

    Har jag sagt att han springer runt i sin gåstol som fan nu. Han går efter en hela tiden. Fast ibland krockar han med något och kommer inte fram och då börjar han gråta.

    Utmaning

    Visa bild 6 i mapp 6!

    Bilden är tagen på Stella. Det var en nice dag. vi låg och solade jag, Stella och en gammal vän.

    Jag utmanar alla som läser förutom angelica för hon har redan gjort det

    Forts..



    Hyllan Leo tog med sig. Den beige hunden med bruna öron är min gammla älskling Bruno. Han har hängt med sen jag var bebis. Han håller på att tappa huvudet (igen) men det är bara fram men nål och tråd. Bruna ska hänga med i minst 20 år till.


    Det är söndag

    Vi är väldigt familjiga.





    Leo och Jamie lipar åt varandra. Hahahha Leo tog bara hit en bokhylla som vi ställde in i James rum.


    Yes

    Nu har jag fått tillbaka kameran. Leo ska åka nu och hämta fula gamla möbler från mamma. Men det brhövs särskillt i James rum. James ser ut så här idag.



    Och just de jag har gröna fingrar! Jag Köpte rosor förut och dom dog på typ 2 dagar. Men jag gav inte upp. I flera dagar har jag hållit på med dom och nu så börjar dom få blad igen.




    Jag idag.

    Vi avslutar med en bild på Vader när han va en liten bebis

    tjuv

    Leo har tagit min kamera. Han suger. Han borde typ göra saker typ hämta möbler men nej.

    God morgon

    Upp och hoppa!

    Nu blir det frukost och sen ska gubben upp och hämta fula möbler från mamma. Detta kommer att bli en fantastisk dag. Jag visste det när jag vaknade avv att James låg på mage i sängen och jollrade.

    Åh ja måste bara

    Just nu dom här minutrarna så känns allt lite perfekt. Lite sådär familjigt. Leo är i sovrummet och skalar bort tapeter för att vi ska göra om sovrummet. Hundarna och katten är lugna. James sitter och leker i stolen. A bara för att jag skrev att han är mammig och inte vill sitta i stolen så skulle han bevisa mig fel. Så han sitter i stolen och leker. Och jag springer runt och små städar. Eller nej egentligen bloggar jag. hahaaa.






    James e glad. A just det jag måste plocka bort all bomull från ankan som Kiara bet sönder.

    Dagens. När man har varit hemma med sjuk bebis ÄR det ok att se ut såhär!


    Mammig


    Vi hade ingen kattmat hemma men Tea trodde oss inte så hon undersökte saken själv.

    Stella tyckte de va en skit bra idé att vara inne i skåp så hon flyttade in i handduksskåpet. Hahaha. Ja fattar seriöst inte va hon gjorde där inne, hon drog in en massa saker och bäddade och somnade. Sen blev hon skit sur så fort Kiara eller Tea gick nära.

    James har somnat i Leos famn. (Mobba inte hans rosa sockor, dom e skit fina).

    Han har iaf blivit jätte mammig han vill inte sitta i stolen eller hos Leo. Han säger mamamamamamamama och så tar ja honom så blir han nöjd tlls ja sätter ner honom igen och så börjar han om mamammamamamammamamamamaa.. Jag vet inte om han säger mamma men jo det gör han. James kan prata. Han kan säga mamma och ibland viskar han ett litet pappa också. Nu ska jag fråga om Leo vill att jag ska fltta honom till sängen.

    pigg



    Ser han inte lite piggare ut nu? Han har iaf fått lite färg i ansiktet.

    Nyheter

    Leo pratade med sjukhuset och vi måste ge James en tesked mat var 10;de minut. Om han spyr igen måste vi åka in med honom. Men han har ju inte spytt sen imorse så förhoppningsvis så håller han allt inne. Det är lite jobbigt och man blir ledsen i mammahjärtat. Men det blir nog bra han skrattar ju iaf när man dansar.

    Stella och Rex. Han var inte mycket större än henne när den här bilden togs.


    Tomt

    Nu känns det tomt i James rum. Vi har flyttat in sängen till vårat rum nu när han är sjuk.

    Te

    Nu ska jag dricka en kopp te. Och sen fortsätta min storstädning. James har somnat i vagnen med sin flaska. Han har inte spytt sen imorse. Och han börjar få lite färg tillbaka i ansiktet.


    Ännu en gammal bild. Denna e tagen för typ 2 år sen eller lite mer.

    Mat

    Jag gav nyss James mat. Det gick bra den här gången också. Även fast han inte åt upp allt. Det viktiga är väl att han får i sig något och får behålla lite också. Fast han ville mest äta upp haklappen.

    Han är jätte blek.

    Taget från Barnmatsboken fån semper.

    "Tvinga aldrig barnet att äta något som hon eller han inte vill ha. Och även om det blir kladdigt så försök att inte vara alltför flitig med att torka bort matresterna runt barnets mun. Kladdet hjälper till att träna motoriken i tunga och läppar."

    Sen läste jag någon annanstans att det inte är bra att torka för mycket för att det ska vara en trevlig upplevelse för barnet att äta och det inte är så kul att få en trasa i fejjan så fort man kladdar lite.

    SÅ TILL ER ALLA SOM KLAGAR PÅ ATT JAG INTE HAR TORKAT BORT KLADD RUNT MUNNEN NÄR JAG HAR LAGT UPP BILDER PÅ NÄR JAMES FÅR MAT. HÄR HAR NI DET. JAG SKITER INTE I ATT TORKA BORT DET FÖR ATT JAG ÄR LAT. JAG GÖR DET INTE FÖR ATT JAG HAR LÄRT MIG ATT MAN INTE SKA GÖRA DET.
    NÖJDA?

    Happy baby

    Nu verkar James må bättre. Vi har precis dansat runt i hela lägenheten och han har skrattat som en tok. Han ska äta snart igen så vi får hålla tummarna för att han får behålla det.

    A just de ja såg på fab 5 att ma måste spola med toalocket nere. För annrs kommer det 50000 bakterier och flyger iväg och sätter sig på tex din tandborste och hur fräsht e de på en skala?

    Hahaha lite plock

    Jag skulle som sagt plocka undan från igår men jag blev på världens städ humör så jag har börjat gå igenom typ allt och städar ur skåp och massa sånt. menmen de e väl bra


    Bilder på min gamla vovve Inya. Finaste hunden ever.

    imorse


    James stal skeden och skulle mata sig själv..

    De gick sådääär...

    Ja blev iaf pigg av te

    _Just de james har fått en ny overall.

    God organ

    Shit jag somnade om jag är skit trött. Leo sover fortfarande. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra för att vakna till.

    tråkigt


    En as gammal bild på mig och Hanna.

    För 10 år sen:
    1.) Hur gammal var du: 10 år
    2.) Var gick du i skola: ST per
    3 ) Var jobbade du: Ingenstans
    4 ) Var levde/bodde du: ute i skogen utanför sigtuna
    5.) Var brukade du hålla hus: Var antingen hemma eller hos angelica haha
    6.) Bar du glasögon: Nej.
    7.) Vem var din bästa vän: Typ angelica och clara
    8.) Hur många tatueringar hade du: Ingen.
    9.) Hur många piercingar hade du: Ingen
    10) Vilken bil körde du: Ingen
    11.) Hade du varit på ett riktigt party: Nej
    12.) Hade du fått ditt hjärta krossat: Nej
    13.) Vem var du kär i: Tobias
    14.) Vad gillade du mest att göra: Rida
    15.) Vad önskade du dig: En hund
    16.) Vad lyssnade du på för musik: Spice girls
    17.) Fritidssysselsättning: Rida
    18.)Vad hade du för klädstil: kommer inte ihåg. typ kläder som man har som 10 åring.

    För 5 år sen
    1.) Hur gammal var du:
    15
    2.) Var gick du i skola: St olof
    3.) Var arbetade du: Ingenstans.
    4.) Vart bodde du: Til sigtuna
    5.) Var brukade du hänga: På stan
    6.) Använde du glasögon: Nej
    7.) Vem var din bästa vän: Hanna
    9.) Hur många tatueringar hade du: Ingen.
    10.) Hur många piercingar hade du: Öronen?
    11.) Vad för bil körde du: Ingen
    12.) Hade du fått ditt hjärta krossat: Ja.
    13.) Var du singel/upptagen/dejtande: Upptagen
    14.) Vem var du kär i: Viktor och Oskar
    15.) Vad gillade du mest att göra: Dricka
    16.) Vad önskade du dig: En hund
    17.) Vad lyssnade du på för musik: Typ all mtv musik.
    18.) Fritidssysselsättning: dricka
    19.)Vad hade du för klädstil: Typ fjortis punkare

    För 2 år sen
    1.) Hur gammal var du: 18
    2.) Var gick du i skola:
    Ingen
    3.) Var jobbade du: Ingenstans
    4.) Var bodde du: hällsbo sigtuna
    5.) Var brukade du hänga: Hemma och hos viktor
    6.) Använde du glasögon: Nej
    7.) Vem var din bästa vän: Maria
    8.) Hur många tatueringar: En. elli vid troskanten
    9.) Hur många piercings hade du: Öronen
    10.) Vilken bil körde du: Oskars åkte jag i sunk bilen
    11.) Hade du fått ditt hjärta krossat: ja
    12.) Var du singel/upptagen/gift/dejtande: upptagen
    13.) Vem var du kär i: oskar
    15.) Vad gillade du mest att göra: Dricka
    16.) Vad önskade du dig: Vet inte
    17.) Vad lyssnade du på för musik: Typ allt
    18.) Fritidssysselsättning: dricka
    19.) Vad hade du för klädstil: typ hm

    Idag
    1.) Hur gammal är du:
    20 år
    2.) Var går du i skola: Ingenstans.
    3.) Var arbetar du:
    Arbetar inte, mammaledig.
    4.) Var bor du: sigtuna
    o5.) Använder du glasögon: Nej.
    6.) Var brukar du hänga: Hemma
    7.) Talar du med dina gamla vänner: Nej, någon iblnad
    8.) Hur många piercings har du: öronen
     9.) Hur många tatueringar: En.
    10.) Vad har du för bil: Leo har bil bmwn
    11.) Har ditt hjärta krossats: Nej
    12.) Är du singel/upptagen/gift/dejtande: Förlovad & sambo.
    13.) Vem är du kär i: Leo
    15.) Vad gillar du mest att göra: Vara hemma med JAMES
    16.) Vad önskar du dig: Sommar
    17.) Vad lyssnar du på för musik: Typ mtv haha
    18.) Fritidssysselsättning: Bebis
    19.) Vad har du för klädstil: Hm


    tvätt

    mmm jag såg nyss hur det ser ut här hemma. james spydde och bajsade som en galning i natt. och hmmmmm ja det är spya och bajs lie här å där jag tog bort det mesta igår men det finns fortfarande kvar lite.. nu blur det städ. sorry ja har james i knät han vill inte att ja skriver

    Sjukling

    James är verkligen sjuk på riktigt. igår kväll var det nära på att vi nästan åkte in med honom. Men han var nog mest trött som Leo sa. Idag är han piggare men ser fortfarande jätte blek ut. Idag måste han få i sig nåt att äta.

    Jag tror att Leo ska jobba idag. Han hade lovat att vi skulle in till stan idag men de blir nog inget med det. Antagligen lika bra eftersom James är sjuk.

    ???????

    Kul att veta att han inte bryr sig.

    Nyfödd bilder på James


















    Det här är första bilden som jag tog av James. Barnmorskan höll upp honom så att ja kunde hälsa på honom medans jag syddes och han låg i kuvösen.

    -------

    Leo säger aldrig åt mig att städa jag vill städa. Han brukar vilja hjälpa till men jag tvingar honom att inte hjälpa till.

    Städ

    A just det jag skule ju städa. Kanske borde passa på medans James fortfarande sover. Men egentligen borde jag gå ner till sigtuna och fixa pengar till mobilen. Men det är väl lika bra att vänta till James vaknar.

    Nyfödd



    Den här bilden är tagen på bb. James somnade på mitt bröst. Det var när jag tog den här bilden som jag riktigt förstog att den lilla plutten som låg där var min bebis.


    bättre

    Nu känns allt lite bättre.

    Jag, Linnea och James. Han har precis spytt på Johannes dop.


    Elli who??

    Med lite smink så kan man trolla bort sjuklighet hur lätt som helst. James håller på att somna igen. Men jag kan inte sova. Bajset har gåt igenom till madrassen så jag måste rengöra den på nåt sätt. Nu har jag sminkat mig och varit ute med hundarna iaf. Bajslakanen är i tvätten. Jag ska väl fixa iordning allt annat. Eftersom jag är så korkad är inte klara av små lätta saker och helt enkelt är riktigt dum i skallen. Inte bara vanligt korkad utan någon måste ha slått in mi skalle i väggen när jag var liten för nåt fel är det. Ellt just det, min mama blev stångad av en kossa i magen när hon var gravid med mig. Kanske det är därför jag har blivit så jävla dum. Aja jag ska iaf försöka så gott det går att vara perfekt på alla andra plan. Typ, inte se ful ut och ha städat hemma och alltid ta hand om James på bästa sätt.
    Jag ska ägna mitt resterande liv åt att för det första göra det så bra för James såklart och sen göra det så perfekt för Leo som möjligt. Härmed lovar jag att han aldrig ska behöva plocka undan något efter sig eller inte ha städat runt sig. Jag vill bara att han ska vara nöjd med mig. Jag ber inte ens om att han ska älska mig bara att han är nöjd. Jag ska jobba min röv av mig för att det ska bli som förut när allt var perfekt.


    Jag förtjänar inte ens att ha hans ring på mig. Jag har aldrig gjort något mot honom med flit. Jag föddes helt enkelt bara riktigt dum. Jag har helt enkelt svårt för att fatta saker. Hur man gör enkla saker. Sen har jag en riktigt stor hög med otur som släpar efter mig...


    MMMM JUST DET!

    Jag ska sminka mig också. För att jag gick runt och såg ut som en spöke igår och idag vill jag inte skrämma bort Leo helt. Jag vill iaf att han ska tycka att jag är fin. Han kanske inte bryr sig så mycket om det. Han vill nog mest ha en flickvän som är normal och har koll på saker och typ alltid är glad men han får vänta med det. Just nu får han nöja sig med fin. Även fast jag vet att antingen så kommer jag eller James spy över hela mig. Jag ger det en timme.


    Sämre

    Idag handlar det bara inte om att dagen suger. för den här dager suger nog exakt lika mycket som igår. Saken är väl att idag är jag riktigt sjuk. Jag spyr 150 gånger i minuten. När jag vaknade upp till den här skit dagen i morse så var det precis vad jag såg i James säng. Han hade diareeat ner sig så att hela blöjan, tröjan, och lakanet var nerkladdade med bajs. Så sjukt mycket bajs. Så han fick hoppa ner i badet. Sen fick han nappflaskan och YES han somnade om. Så jag och James gick och la oss tillsammans i min säng och mös tills nu.  Det verkar som att james är lite sjuk fortfarande. Jag som trodde han var på bättringsvägen. Men han sover iaf mycket när han är sjuk. Och det gör jag också.

    Jag mår verkligen illa. Min kropp känns som en nertrampad banan. Och att skriva allt det här är riktigt, riktigt jobbigt. Men vad gör jag inte för er liksom. Nu måste jag ta i tu med allt sånt där som mammor gör. Även fast dom är sås juka så att dom har svårt att stå upp. Jag ska för det första ta i tu med allt bajs i James säng och sen blir det damsugning och plock hit och dit. Och jag antar att hundarna vill ut snart också.



    Bilderna är tagna i går morse vid frukosten.

    Den här bilden är tagen igår kväll.

    Bajs

    Den här dagen suger mer än vad ni kan ana. De kommer inte bli så många blogginlägg idag.. fy fan för idag alltså.

    Skitdag

    Den här dagen blev verkligen bajs. Jag kan inte såga så mycket mer. Men verkligen skit.

    ------

    ja har precis vaknat. ja måste kissa

    god natt

    James sover nu. Han har druckit en halv flaska. Hoppas han får behålla den. Nu ska jag sova.

    OH MY GOD!

    Asså seriöst jag har den knäppaste, sötaste sonen som finns. Jag skulle göra iordning en flaska och så sate jag mig och läste lite bloggar. Jag hade lämnat James med Leo. När jag kom tillbaka till vardagsrummet såg jag det här.

    Han har somnat precis sådär. Sötnos. Nu ska jag förska bära in honom hit så ska han få sova.

    Min andra älskling

    Leo har inte kommit hem från jobbet än. Jag mår dåligt och James mår dåligt. Fast han e glad iaf. Jag kan inte sätta mig ner för James vill att jag bär runt på honom. Jag borde klippa hans naglar. Leo kom nyss, han verkar sur jag vet inte varför...

    upp med maten igen

    James fick inte behålla maten så länge... :(


    Maten kom upp över hela mig och över hela soffan. Tur att vi har skinn soffa, så att de bara är att torka av. Nu är James bytt på igen. Mamma var här en stund och lämnade en massa sigtuna munkar. Yejj!! Hon förundrades över hur glad och pigg James verkar fast att han är så sjuk.

    mat

    James åt iaf upp maten. Han fick potatis och sen lite apriskos.

    sjukt barn

    Hemma med sjukt barn har fått en helt ny betydelse för mig. Enda erfaranhet jag har haft av sjuka småbarn är när jag själv var ett sjukt barn.
    Nu när jag har ett eget sjukt barn så fattar jag verkligen hur jobbigt det är. James spyr så det sprutar och sen så sprutar det ur baken också. BOKSTAVLIGT TALAT! Jag bytte nyss en blöja på honom det tog ca en minut för blöjan att bli helt full av bajs. Löst, flytande, gult stinkande bajs. Jag skulle byta igen och när jag tar upp benen för att lyfta rumpen så bara sprutar det! Ja, det ser ut som gult vatten som sprutar ut ur rumpen på honom. Det gula bajset missar mig precis. Jag är så otroligt glas för det även fast det är gult bajs i hela soffan.
    James har vid det här laget bajs överallt, över hela ryggen och benen. Jag tar honom till diskhon och sköljer av honom, får sen på honom en ny blöjja och rena kläder. Jag står där stolt som fan och tittar på James. Han ler mot mig och jag tänker "fan va bra vi är". Det skulle ja inte gjort för då börjar det spruta ur munnen. Jag fattar inte hur så mycket spya och bajs har fått plats i min lilla älsklings kropp.

    Men nu äntligen har han nya kläder på sig och sitter i sin gå stol som också är nytvättad för den spydde han ner imorse (Se bilden här nedan). Ni kanske tycker att det är konstigt att jag går och tar kort på en sån konstig sak som när james har spytt ner sig helt totalt. Men saken var att jag skulle ta en bild när han satt och lekte i gåstolen. (som att ja inte redan har 10000) och då spydde han. Jag tog en bild för ja tänkte. Vi kan ju skratta åt den här bilden när James är 16. Och kanske vi gör just det.

    Det blir nog en hel tvätt eller 2 med saker som James har bajsat eller spytt ner idag. Men vad gör det. Jag älskar ju att tvätta. I varje fall när vi bor här och har egen tvättmaskin och torktumlare.

    Nu ska ja försöka få i James lite mat eller iaf lite vätska. Vätska är väl det som är viktigt när han mår så här.


    Bajs

    Leo säger att han inte hinner åka och kolla på möbler. Så det blir inget med de. Men jag blev tillsammans med en arbetsnarkoman. Aja de finns ju inte så mycket man kan göra åt den saken. Jag åker nog hem till mamma istället palla sitta här själv. Då blir ja bara sur. Eller fan. Jag borde inte åka någonstans James är ju sjuk. Ok men då sitter jag väl här då.

    vaken

    Nu har James vaknat. Han känns lite varm och han har världens diaree. Just nu sitter han i mitt knä och det luktar apa.


    Jag är störd

    Jag tar kort på mig själv och gör en pussmun som jag sen skickar till leo.. Stört eller väldigt gulligt?? Hahaha

    gosegubben

    Åh ni fattar inte hur mycket jag älskar James. Han är den bästa någonsin. Alltså typ en sån här sak som att jag nyss gick in till mitt sovrum för att kolla till honom. (Han sover i vagnen.) Han låg och sov och precis när jag skulle gå ut igen öppnade han ögonen såg på mig, och sen gav han mig det mest underbara leende och sen somnade han om. Bara sådär. allt gick på typ 3 sekunder. Men man blir helt fjärilig i kroppen.


    Oh han växer så fort. Han var så liten när den här bilden togs. Han var bara en liten pluttbebis som inte kunde le...

    ...Nu är han en monster bebis. Men världens snällaste monster.

    Barnkläder

    James håller på att gå upp en storlek. Eller han har väl redan gått upp den. Så jag har fått hoppa kläder idag. Jag köpte 3 munktröjjor, 5 bodys, 3 tshirts, 2 byxor, 6 stumpor och 2 pyjamasar. Jag hoppas på att jag får en del. Brukar ju få de eftersom att James är mindre än andra bebisar i hans ålder. Så det är tur att jag känner folk som inte vill ha fler barn.

    Förövrigt så är jag förkyld, Leo har typ influensa och som ni vet så är ju James sjuk. Men det viktigaste är väl att leo inte håller på och pussar och kramar på james om han nu är så sjuk som han påstår..

    sjuk

    Min lilla älskling är sjuk. Han har ju spytt i 2 dagar nu så fort han har fått i sig något och han är magsjuk. Bvc sa att ja bara skulle ge honom vatten och mat som är snäll mot magen. Så länge han inte blir helt okontaktbar och får jätte hög feber så skulle de tydligen vara ok. Men han har gått ner i vikt lite grann.

    Förra inlägget när han hade somnat så vaknade han inte ens när jag satte på honom overallen. Han sov ända till vi mötte Monica i sigtuna. Nu sover han igen min lilla snuttis.  

    Söta unge!!!

    Jag ska ner till bvc nu. Jag la James på golvet medans jag packade ihop blöjjor och sånt. När jag skulle ta honom och sätta på honom overallen såg jag det här.

    Det är nästan så att man inte vill väcka honom men jag måste.. :( jag har brottom som fan.

    Snart klar

    Nu har James fått mat. Jag ska bara sminka mig lite till och sätta upp håret och sätta på James andra kläder. Men sen är jag färdig för bvc. Hoppas det går bra.

    Jag borde verkligen måla naglarna ser jag nu.

    Mycket pussvänlig unge.


    Färdiiiig

    ojj då

    Jag vet fortfarande inte var min mobil e men ja ska be Leo på msn att ringa den. Sen såg jag heklt plöttsligt att vi ska va hos bvc klockan 11 när jag har trott att vi ska vara där 13!

    A Så jag får skynda mig lite. Jag ska sminka mig färdigt, hitta kläder år James och fixa lite annat shit. Ni kanske tänker att men va fan hon har ju över en timme på sig. Men jag kan berätta att allt tar lite längre tid när man har 50 000 djur och en bebis som spyr ner sig precis när man har krånglat på overallen.

    Usch mitt hår är verligen sjukt slitet. Nu gnäller Jamie så jag måste springa puss

    Morgon stund har guld i mund

    Leo har precis åkt till jobbet och jag har precis badat James. Alla är vi uppe tidigt idag. Jag kommer säkert ångra det senare. Idag ska vi iaf till farbror doktorn, jag och James. Det är en sån där vanlig undersökning bara. Jag vet inte riktigt var min telefon är. Det suger att vi har en hemtelefon men vi har ingen telefon. Så vi betalar för en telefon varje månad men vi kan inte ringa någon och ingen kan ringa oss. Aja. Jah ska ge frukost till hundarns och James och sen blir det utgång. Alltså för hundarna.

    Nybadad James. Vet inte varför bilden blev så suddig.

    bitch

    Jag ville gosa med Leo och kolla på film men nej just det för han ska jobba. Det ringer folk till honom och snackar färg klockan 9 på kvällen! Helt sjukt. Jag vill gå och lägga mig men James är vaken så då får jag också vara det.

    Hide and seek

    Nu ska jag kolla på hide and seek med robert deniro  och dakota fanning.. see ya

    HM

    Åh ja fick kläder idag för att jag är så jävla grym! Jo precis ni läste rätt, jag fick kläder. Bara av den enkla anledningen att jag är så sjukt snygg. Här kommer bilder på allt jag fick idag.

    Jeansen, linnet och västen är nytt.

    Armband och örhängen.

    Pyjamas betty boop.

    Trosor..

    Ännu mer trosor.

    En tröjja

    Baddräckt med öppen rygg.

    Linne.

    Tröjja.


    Jag är skit glad som man förståss blir så fort man får nya kläder. Jag vill ha på mig allt på samma gång typ. Jag kan iaf lova att ja kommer sova i betty boop kläderna i natt.. Nu ska ja kolla på slutet av top model.. Hörs sen.

    mammi

    Nu kommer mamma. Hon ska ut med hundarna. Men först ska vi ner till sigtuna,. Jag tror till å med att jag följer med henne på promenad. ja behöver luft. Jag har varit inne hela dagen.

    Posten

    Ni kanske kommer ihåg att ja skulle hämta ett paket på posten för ett tag sen. Jag glömde skriva vad det var i det.
    Mascara och parfym

    Gör vad jag vill

    Det braiga med att vara hemma hela dagarna är att man kan gå runt i mjukiskläder hela dagen och äta pocorn.

    Kurs


    Leo klagar ju på att jag aldrig gör nåt på dagarna. Förutom att jag typ tar hand om James och städar som en galning men aja. Nu har jag iaf fått ett förslag om att få gå och utbilda mig till kostrådgivare. Ett ganska konstigt förslag att ge till mig eller kanske det är bra att ge det till mig. Jag har ju verkligen ingen aning om vad jag stoppar i mig. Men a jag får iaf en broschyr hemskickad så ska jag läsa vad allt handlar om. Så får vi väl se.
    Jag blev medlem på nån sida när jag började på hundenshus och på nåt sätt nu så får ja iaf gå den här kursen mycket billigare än resten av befolkningen helt enkelt för att jag är så bra. Men som sagt jag måste läsa lite om det först. Jag har ingen aning om vad det handlar om egentligen och sen så har jag ju James så skolan måste ju passa med honom.



    ...

    Det här hander just nu..




    Den här bilden är tagen tidigare idag..

    allt som behövs

    • En byrå till James rum och en bokhylla plus en massa grodpuffar och sånt som hör ett barnrum till.
    • En riktigt gammal sekatär och bokhylla till vårat sovrum.
    • En sån där klädhänggrejj till vårat sovrum.
    • Hyllor i köket .
    • Ett nytt vitrinskåp i vardagsrummet.
    • En ny säng.
    • En ny soffa.
    • Mattor.
    • Nytt matbord och stolar.
    • Gardiner.
    • En schäslong i vårat sovrum.
    • Hyllor, lådor och boxar i förrådet.
    • Nya handdukar och lakan.

    Det är allt jag kommer på nu men det finns mycket mer...


    seg

    sega jävla bloggfan

    älskling

    ÄLSKLING!!!

    en ny blogg

    Jag har hittat en ny mamma blogg. Jag älskar mammabloggar. hahaha. aja den heter http://kalsongmorsan.blogg.se/ den e skit bra och väldigt läsvärd. tycker jag iaf. mest för att ja känner igen mig i nästan allt hon skriver. aha men läs den..

    Hur viktigt är det att vara snygg?



    På en vardag då jag vet att jag inte ska någonstans så pallar jag inte sminka mig. Vilket egentligen är taskigt mot Leo. Han blev ju liksom tillsammans med den sminkade Elli då ska han väl få fortsätta vara det.

    I veckan händer det här:
    Onsdag: Tvinga Leo kolla på möbler och doktor med James.
    Torsdag: Träffa Angelica.
    Nån gång i helgen: Sola och försöka gå på Bloppisen.


    Hemtrevligt

    Nej nu ska det bli hemtrevligt här! På onsdag så ska jag tvinga iväg Leo och kolla på möbler jag är trött på att det tar så lång tid att det ska bli klart här. Jag är en sån där människa som vill få allt fixat på en gång. Jag pallar inte gå och vänta. Plus att jag tycker det är skit kul att kolla på möbler och att fixa nytt. Inte leo. han kommer hem från jobbet och är skit trött och vill sova. Det suger lite grann. Men aja vi har ju en katt... Och det är ju hemtrevligt.

    Bajs

    Jag skrev värsta långa inlägget men det försvann bara. De hamnade inte ens bland det arkiverade.. Så nu pallar ja inte skriva lika långt. Jag drömde iaf om att jag körde bil och att Leo var elak och att jag var bruden i twilight. niciga drömmar. Nu har ja iaf vaknat så ja ska fortsätta tvätta. Mmm det finns mer tvätt. Hela badrummet är fullt med tvätt.

    Mamma ska hit efter jobbet och gå på långpromenad med hundarna. Hon tyckte om att ha dom över helgen och hon sa att hon kände att hon mådde mycket bättre när hon var ute med dom hela helgen. Så varje dag efter jobbet så kommer hon komma hit (när hon orkar) och gå ut med dogsen. Fett bra för mig. Då kan jag göra annat medans + att jag vinner tid på att slippa gå ut på långpromis varje dag.

    sov

    jag kommer sova snart. James håller på att somna. så godnatt alla

    maten


    Jag fick min mat iaf. Så nu är jag mätt. Jag ska bädda James säng nu. Vi ska sänka sängen imorgon för han har blivit så stor nu att han rullar över till mage och hänger i spjälorna så snart kommer han kunna trilla över kanten om han börjar klättra på riktigt. Så imorgon blir sängen lägre.

    Leo kollar på raw, jag vill också se det men det här måste göras innan Jamie blir för trött. Och sen måste ja tvätta och torka Leos byxor tills imorgon.

    hemma

    nu e älsklingarna hemma. dom kom typ samtidigt.. så nu sitter ja här med james i knät. nu blir det mat hoppas ja.


    5 min kvar

    Sen kommer båda mina älsklingar hem. Jag väntar och väntar och väntar..

    here she comes again

    Nu kommer mamma. Jag är helt sjukt hungrig. Så jag ska åka och handla och sen så blir det förhoppningsvis mat. Och sen kommer älsklingen hem. Båda mina älsklingar.

    :P

    Det finns inget här att äta. Jag vill åka till maxi. Då skulle jag kunna köpa en overall till James också. Det suger att bara sitta här och vänta. Jag trodde mamma skulle hit men det verkar inte som att hon kommer. så jag får väl stå ut den här timmen själv. Leo skulle komma innan 8. Jag tvättar på för fullt.

    Stella e fett gnällig.. Jag undrar om de är något fel på henne hon går efter mig hela tiden och gnäller. Det är jobbigt som fan. Jag orkar inte höra på henne något mer. Nu ska jag ta in Kiara, hon sitter på baksidan.

    Kiara och Tea låg och chilla i köket..

    Men sen kom självklart Stella och bråkade..

    2 timmar

    Jag är barnfri men Leo åkte tillbaka till jobbet så nu sitter ja här själv.  Ja tänkte ringa mamma men jag har inga pengar på min telefon. Det finns ingen mat men de lungt ja hittade potatis. Så jag ska äta min potatis och stirra in i väggen i 2 timmar. Jag hatar att vara själv, helt själv. Jag kanske borde gå ut med hundarna en sväng?? Jag vet inte om jag orkar.. hmm

    BMI

    Asså mitt BMI ligger på 16. Man ska ha mellan 19 och 25 tror jag. De e ju typ lite sick. Aja  jag ska iaf bli fit. Nu när både jag och Leo har rökt våran sista cigg så ska ja bli fit som en hmm a någonting iaf. Jag tänker bli en tränings nyttigehts geek. Men de e väl bra eller? Jag ska sno med mig Leo också. Vi ska bli fitta **** ojj alltså hoppas ni fattar va ja menar me de där... tillsammans.. Jag är sjukt hungrig nu men jag vet inte om vi har något gott hemma. Maybe. annars får vi väl handla runt kl 18 för då är vi barnfria så då är det väl bra och passa på. James behöver en ny overall också. Ja tänkte köpa en i idre men dom hade inget. M aja. Jag ska kasta in en till tvätt i maskinen.,

    min dag?

    Sova, vakna, mata, byta, promenad, leka, städa, mata, byta, leka, promenad, städa städa städa, äta,, mata byta, promenad, leka, byta, tv, byta, städa, byta, mata, natta, promenad, tv, sova.......


    Verkligen min dag i ett nötskal. typ.. aja, James tar sin andra power nap nu. Så jag passar på att städa. jag har städat ur kylen helt. Fett bra.
     Tea går runt och smyger. Jag vet att ´hon har har nåt på g. Hon brukar inte smyga runt såhär..


    god morgon!

    Jag är sjukt pigg. Leo sover fortfarande. När jag vaknade så gick jag in i james rum, jag tyckte de var konstigt att han inte hade vaknat än.. (det här var runt 9 tiden. så, så konstigt var det inte..) Men iaf gick jag in på hans rum och där låg han. på mage, tyst som en mus och och slog på lejonet. (typ en av hans första leksaker som han fick av Leo när vi fortfarande var kvar på bb.) Så himmla söt. Han titta upp på mig å ba "hej mamma här ligger jag och leker med mig själv. jag ville inte väcka dig så jag försökte vara så tyst som möjligt." världens bästa unge!


    A just det han kan prata. Han har börjat säga typ mamma, pappa, babba, gagga, jajja.. han fattar nog inte att det är mamma han säger men han säger det iaf. Tror jag. Det låter så iaf.

    Han verkar vara sjuk idag. Han är lite snorig och de verkar som att han är slemmig i helsen för det rosslade lite imorse. men inte nu längre. Han är pigg iaf och de är ju bra. 

    Det är skit mycket tvätt från örebro och idre. Så det kommer jag göra hela dagen, tvätta.
    James ligger iaf i sängen igen nu och tar en power nap. Hundarna har varit ute, och nu ska jag sätta på en tvätt och kolla på tv och äta kakor.

    Idre

    Nu är vi hemma. Det blev en del bilder så här kommer dom.







    Såhär såg vår stuga ut invändigt. DET var liksom hall, kök, matsal och vardagsrum i ett. Och sen 2 sovrum och badrum.

    Såhär såg utsíkten ut från när man gick ut från vår dörr.

    James var iaf glad att vara där.



    Lek...

    Sömn..





    Lek med Leo. Här kände man sig ju välkommen när man får en sån där blick. Hahaha

    Snyggaste bruden asså...

    Snyggaste paret asså...


    Vi var ute på en sväng och kolla läget.
    oufff kolla den nya vagnen..


    Jag blev varm i min mössa.

    James var värsta nerbäddad.

    Vi stannade och fikade..




    Vi drog iväg till ett annat ställe..

    En spelhall!!

    Leo var redo...

    Jag var redo. Här kommer grejjen. Pojkvänner ska Alltid låta flickvänner vinna. Leo har inte fattat det. Han borde gå en pojkvänskurs eller nåt.



    James vaknade och vi bestämde oss för att......

    ...Bada!!


    Jag fick hyra en baddräckt. De tycker ja e lite nasty men va fan gör man inte för mänskligheten.




    Plask plask...


    Jag och James hade en tävling om vem som kunde prutta mest i vattnet.


    Jag fick simma själv också.


    Jag och Leo försökte smälta in och köpte Idre tröjjor. Ett måste om man ska vara där.

    Det var mycket snö på väg hem.

    Nu vill Leo att ja ska komma och vara social. Så jag tänker vara precis det. Vi höres..


    RSS 2.0