Fjällräven

Idag kommer det bli en sådan där underbar göra ingenting dag Jag ska ut i lekparken med James och sen bara sola.
Igår började jag fjälla lite på ryggen men det försvann snabbt och nu syns det inget. YES!

WTF?

James håller på att somna igen. Jag tycker han har sovit nästan hela dagen så det är konstigt. AJa
nu ska jag städa i badrummet min man tyckte att det var en bra idé att vända upp och ner på tvättkorgen så all tvätt ligger utspritt i badrummet.
Ohhh vad jag ska ha ett tvättrum när jag får hus.

Poolen

Jag har en bebis pool. Jag och mitt ex "stal" den för några sommrar sen. Vi hade 2 stycken som vi satt i alla varma dagar. Nu hittade jag den hos mamma så jag och James har badat idag.





Helgen

Helgen har varit skön. Fast på samma gång hemsk.
Vi har haft kul samtidigt som vi har har gråtit.
I lördags var jag ute på krogen. jag behövde verkligen det.
Fulla blev vi och det blev mycket drama. Vilket var jobbigt.

Mamma köpte en sån där ryggsäng som man kan stoppa barnet i. KUL.... Kommer jag använda den mycket? Nej.



Kissemissarna växer

Förlåt

Det är sol ute jag har bättre saker för mig än att blogga. men jag kommer tillbaka. Jag lovar. Så vill jag bara säga R.I.P Michael Jackson

Samma som igår

Vi träffade Cilla och Lucas igen och låg på gräset och bara solade. Jag bloggar mer sen jag e sjukt trött.






James har börjat klättra överallt. Han klättrade till och med upp på bänken brevid oss och nästan upp på bordet. På den här bilden är han på väg upp i vagnen.


När jag kom hem skar jag mig i lilla fingret.. :´(

Igår.

Världens mest sociala dag var det igår. Allt började med att Jag och James satte oss i lekparken och lekte en stund. Sen gick vi och mötte anna och tog en promenad till sigtuna. Sen träffade jag min granne som vill sitta barnvakt till James så hon lekte med honom en stund. Sen träffade jag en mamma från "mammagruppen" på bvc. Vi satte oss i lekparken och sen gick vi ner till vattnet med barnen. Vi låg där typ hela dagen. Efter det kom Hanna förbi och tittade på kattungarna.




Filmkväll va?

Min käre pojkvän bestämde att vi skulle kolla på tomb raider. En grymt dålig film med en sjukt vidrig människa. Ja, jag pratar om Angelina. Jag har aldrig gillat henne och hatade henne ännu mer efter att hon stal Brad från sötnosen Jennifer. Att min kära pojkvän efter att jag sagt att jag inte vill se filmen och att den suger, säger att han vill se filmen för att Angelina är så sjukt snygg i den gör mig bara gråtfärdig och illamående. Jo, jag är väldigt hormonell. Min pojkvän verkar inte fattat det. Och vem fan i helvete säger till sin flickvän att en annan brud är sjukt snygg. Idiot.
Han kan ju ha en trevlig kväll med fula rövfejset Angelina. Fuck him.
Jag ska sätta på mig byxor och en varm tröjja sen ska jag gå på långpromenad med Ronja. Så kan Leo sitta framför tv;n och runka. Alla är fans juka i huvet idag. Jävla retards. Här bestämmer man sig för att mysa ner sig i soffan. Vilken underbar kväll. FAN!

Är det här eran bild av Angelina?


Det här är min..


Jag är typ arg nu. seriöst. förbannad. Ha en underbar kväll. Undrar när min man ska börja fatta hur man beter sig.

Min kuk

Det finns ett test för oss tjejer. Man kan räkna ut hur stor snopp man skulle ha om man var kille. Gör testet här. http://www.kalkyleramera.se/kropp/snopp.php

Min kuk skulle bara ha varit 14 centimeter... :( Men det är inte storleken som räknas va?

ikväll

Jag tror James håller på att somna. Jag har köpt en massa godis för att trösta mig själv efter gråtatacken. Fast det var Leo om betalade. Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på nån bra film och svulla en massa godis.

Anna! Ring mig va fan och kom och ha sex med mig så fort som du läser det här!

Lite extra hormoner.

Märks det att jag är lite extra hormonell nu för tiden eller.
Leo sprutade vatten på mig. Jag började gråta.

Det var han som började jag ville gosa men han började kittla mig under foten. DÅ sa jag att jag skulle hälla vatten på hoonom men jag gjorde det inte. Istället tog han flaskan och hällde på mig. Då sprang jag och hämta sprutan och sprutade LITE vatten på honom och han hällde en hel flaska vatten på mig, tog sprutan och sprutade hela tiden. Jag blev jätte blöt och började storböla och låste in migpå toaletten. Leo har inte sagt förlåt så nu ska jag vara sur ett tag.

Idag


En afton i mitten av sommaren.

Det var en väldigt vanlig kväll. Vi gick ner till Sigtuna och åt mat. Sen drog vi hem James somnade och gick till Maria och satt och snacka till typ 2 på natten.

När vi gick ner till sigtuna.


När vi gick hem från Sigtuna.

Det är alltså såhär som James har börjat somna i vagnen. Skit sur blir han om man flyttar på honom.

Midsommar va?

Midsommar.... Midsommar är som valborg, väldigt överskattat. Jag vet inte alls vad jag ska göra idag. Det är pissigt väder ute (Vilken överaskning). Ingen barnvakt har jag ikväll heller så dagen lär ju se ut typ såhär. Gå ner till sigtuna och dansa med James runt stången, komma hem, göra lite skit och sen placera min rumpa i soffan och stanna där tills James har somnat för att sen gå och lägga mig själv.
Hoppas ni har en roligare midsommar.

Jag har fått nya skor av mamma. Hon hade läst att Hannah Graaf tyckte att det var bra skor att gå med barnvagn i. Så då köpte hon likadana till mig.


James igår.


Jag igår


Kattungarna idag.

Jag har bäddat åt dom i james utvikbara säng.


Omröstningen

Långt ifrån alla röstade. (Mycket arg är jag nu) De flesta rösterna landade på mörkt men en del sa blondt. Jag väljer Parisas alternativ. Blond på sommaren och sen färga om. Då gör jag ju alla glada.
Parisa får en länk. http://www.farhadis.blogg.se/

AAAAAAAAAA nu önskar ni att ni hade röstat va?!


Pissväder

Fy fan. Kan det inte bli riktig sommar någon gång?!

Ungarna sover och Tea är på vift. Jag vet att hon är inomhus men hon har gömt sig någonstans. Konstigt att hon inte lägger sig med ungarna.

Hahha förlåt

Jag kan inte få nog av dom små söta.



Min söte man.

Jag har en söt man. Som efter ha jobbat i 18 timmar igår och var jätte trött och stressad imorse, ringer och ber om ursäkt för det. Är inte det hur sjukt gulligt som helst.
Jag tänkte inte ens på det mer än att jag fattade att han var stressad och trött.

Nu ska jag ut på promenix med ronja och james

Alla tre

Här får ni se en bild där man ser alla 3 ungar ganska bra.

Omröstning

Detta är väldigt viktigt så jag vill att alla lägger en liten komentar. Det tar ju liksom inte ens en minut.
Ska jag ha mörkt eller ljust hår?

Kom igen nu. Jag färgar håret som ni vill.


bebis


DU

Du har massor med graviditetshormoner som cirkulerar i blodomloppet, dessa påverkar dig på olika sätt. En del gravida får sömnbesvär. Det blir ofta fler toalett besök på natten. Köp en bok till den blivande fadern som säkert har svårt att förstå dina berg- och dalkänslor just nu, eller dig själv.

BEBIS
Embryot har nu blivit 3 till 4 centimeter långt, väger ungefär 5 gram och har storleken av ett plommon. Organen är nu anlagda, men de fungerar inte riktigt än. Ditt embryo kan med sitt kroppsspråk visa med sparkar och att vrida på sig när den inte tycker om att bli puttad på. Den kan röra på huvudet, ben och armar


Lilla Snuffe!

Det här mina damer och herrar är Snuffe. Tills vi får reda på om det är en tjej eller kille. Men just nu är det Snuffe. Tea är helt lugn med att man gullar med ungarna men jag borde lämna dom ifred ändå. Men gud vad söta dom är. Snuffe är nu den enda som jag hållt i på riktigt. Snuffe är den ljusaste av alla ungar.

Kattungar!

Grattis Tea!
Tea födde i natt.
Jag var hos mamma och när jag kom hem och skulle lägga James i hans säng så låg Tea där och krystade. Men hon flyttade på sig och la sig mitt på golvet.
Jag la dit en massa filtar och Tea födde ut en lite kattunge som såg precis ut som henne. Jag tyckte det var så läskigt för ungen satt ju fast i navelsträngen och tea reste sig och började gå runt lite med ungen släpandes efter sig. me sen åt hon ju upp allt. Uuuuuuu moderkaka och allt. en lämnade jag henne ifred. Nu i morse låg det 2 till små ungen och alla åt och var glada. " ser ut exakt som Tea och en ser ut som henne fast mycket ljusare. Idag ska dom få små namn. Kom med namnförslag. Eftersom vi inte vet om de är honor eller hannar så måste det vara ganska "åt båda hållen namn" Ty som kim är för människor.
Och för er som undrar. Nej, pappan till kattungarna har inte hört av sig. Jag vet inte ens om Tea har berättat att hon är gravid. Men herregud liksom det här är Sigtuna! Rykten sprider sig ganska fort här så han borde ha fått höra det. Men Tea klarar sig ändå.

Här kommer en sjukt äcklig bild på en moderkaka som Tea lämnat på mitt golv. Hur fan ska jag få upp den där då. UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUH! Ni som vill kan klicka.

Jag är duktig

Jag har sökt sjukt mycket jobb och pluggat en massa körkortsteori. Haha slå det om ni kan


Fy fan vad vidrigt.

Jag läste egoinas blogg. Nu kan jag inte sluta tänka på detta.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5393182.ab


Idag


James rum

Jag fick världens sug på att fixa iordning James rum. Alltså måla om och sånt. Köpa nya möbler och fixa. Fast de vill jag ju göra i hela lägenheten men mest i James rum nu. Han förtjänar ett riktigt fint rum.

Idag

James idag:


 
Jag idag



Jag hittade skor idag också aldrig använda. Yes tänkte jag men senare när jag hade gått några meter i dom så kom jag på varför jag aldrig hade använt dom. De är typ en storlek för små.


Sol sol sol

Det har varit underbart väder idag. En skön dag även fast man har fått släpa på en febrig men glad unge.
Vi har varit nere i Sigtuna och köpt en solhatt. Eftersom James tycker att det är otroligt roligt att kasta iväg både hattar och skor så försvinner sånt rätt ofta. Men nu har han en ny. Med knyt under hakan.



 

Ingen gbg

James är sjuk jag stannar hemma.

Igår

Leo roade sig med att sätta blöjjor på våra huvuden. Jag tycker att vi ser ut som små söta bagare.

bara för att det är söndag

Jag har svina ont i magen igen. Leo ligger och sover och James leker med mina skor samtidigt som han "sjunger". Det regnar ute. YEJJ!! Livet är ju underbart. När jag imorse bad honom hämta james från hans säng så sa han varför gjör inte du det jag berättade att jag hade ont i magen igen och då sa han men jag har ju ont i ryggen. Pucko.

Jag har ingen lust alls att åka imorgon. Jag hatar ju som sagt västkusten. Men jag måste ju liksom. Det stinker fisk överallt på västkusten och allt går runt och är typ saltiga. Sjukt fult pratar dom också och sen beter dom sig som grottmänn. Typ hoppar från klippor som dom först klättrar upp på. Det är ju helt sjukt. Och helt ärligt så tycker jag att folk är lite fulare på västkusten än vad dom är i sthlm :) Jag kommer antagligen gråta första natten också.
Det är alltså seriöst så mycket som jag hatar västkusten. Jag gråter alltid när jag är där. Från sekunden jag sätter mig på tåget i sthlm så börjar jag längta tills jag får gå av det i sthlm och nynna på lite sthlm i mitt hjärta.
Att åka tåg med James är ju inte heller någon höjdare. men Man gör ju vad man måste liksom. Bättre än att åka buss som sisst. Nu ska jag plocka undan lite. Kanske sätta på en tvätt så jag har kläder tills imorgon. Jag vill inte gå ut med hunden iaf.

Just det om någon i sigtuna skulle kunna tänkas gå ut med lilla Ronja någongång mitt på dagen måndag, tisdag och onsdag så skulle det vara guld. Du får ju klart betalt och det behöver bara vara en liten kissrunda. Hon kommer bo i hällsbo under veckan.


Knäppa unge

James vill inte sova han sitter bara och ger Ronja delar av sitt pussel och skrattar när hon mumsar i sig det.
Jag e grymt trött och grinig. Egetligen e jag på bra humör men andras humör smittar av sig på mig så jo, jag är grinig. Nu ska jag sätta mig framför tv.n med mr gringubbe. ädjö

Bajs

Jag ska hitta något att ha på mig och sen fixa james. Sen ska jag gå till mamma. Det är en makeup fest där typ. Vad jag har hört iaf. Så jag ska dit och sno makeup och mat. hejdå

Fortsätter städa

Jag städar fortfarande fast i väldigt skön takt. Inte stress stress. Utan jag glider runt och plockar lite här och torkar av en bänk där. De e nice. Jag ska sätta på bra musik nu och fortsätta pusspuss

I know you love me


Kärlek

James vet att vägen till en hunds hjärta går genom magen.

Förlåt för den dåliga kvaliten.

Glömde lite

Bilder på Ronja från promenixen.


Snyggt på sista bilden står på frambenen. Ser ni?


Bruce my love

Har jag sagt att jag är kär i Bruce Springsteen?
Ja det tror jag. Jag är det fortfarande. Jag älskar honom. Jag vill gifta mig med honom. jag bryr mig inte om att han är typ 60 år. Åldern är bara en siffra visst? Jag är kär mitt hjärta dunkar när jag ser honom eller hör hans röst. Jag är frälst. Bruce är min gud.

Kul väder vi har här

Jag har städat typ hela lägenheten. Jag funderar faktiskt helt ärligt på att ta tag i förrådet idag. Leo har nu förföyttat sig från soffan till sängen. Han vill inte att man rör vid honom. Antingen så är han sjukt bakfull är jävligt förbannad på mig. Eftersom jag bara har varit snäll så antar jag att han är sjukt bakfull.
Eftersom det inte finns något intresant att göra här så funderar jag på att gå ut i regnet om jag inte städar förrådet. Om jag ska städa förrådet blir det ju en massa spring in och ut till soprummet och då måste ju någon passa James. + att jag tror att det finns 1000 spindlar där inne så jag vet inte ens om jag törs gå in där och rota. jaja vi får väl se vad som händer. Men som sagt inte någonsådär otroligt händelserik dag idag.

Bilder från igår




Jag och Ronja gick på promenad medans James och Leo sov.





Jag har också varit fjortis

Herre min skapare!
Jag gick igenom alla mina mail och hittade mitt användarnamn och lösen till snyggast.se. En riktig fjortissida! Jag loggade in och kollade mina bilder. Oh shit säger jag bara.... När ni tänker er fjortisbilder så har ni ingen aning om vad en riktig fjortis bild är tills ni ser mina,. Hahha
Blond (eller snarare gul), putiga läppar och världens "Hej jag är dum i huvet kom och hjälp mig" blick.
Mina ögon ser helt uppspärrade och korkade ut. Jag fattar inte att jag seriöst har lagt upp denna bild och tyckt att den e?? Hm a vad? Snygg? Nej så dålig smak kan jag inte ha haft. Seriöst nu. Hahaha a här kommer iaf en RIKTIG fjortisbild och bilder på hundarna. Nu ska jag radera alla otroligt hemska bilder på mig.
Ni borde älska mig för att jag bjuder på det här!

Här kommer fjortisbild number one.


Här kommer en annan sjuk bild? Vad är meningen med denna bild liksom? Att visa upp min enorma klyfta? Jag har ju liksom inga tuttar här? Jag tror jag var typ 14. Varför lägga upp denna bild? Jag är riktigt dum i huvudet.
Jag har för övrigt på mig halsbandet på bilden, min mammas dophjärta. och kjolen har jag också kvar hahha. Och jag gillade faktiskt mitt hår på den tiden. Tjockt och bra färg.


Nu kommer en bild på mig och min Inya Underbara Inya.


En till bild på vackraste, fina, älskade min åh så bästa Inya. Jag saknar dig så mycket vännen. En av anledningarna till att jag tycker om Ronja så mycket är att hon påminner mig sjukt mycket om Inya. Hon beter sig på samma sätt.


Och så en bild på mig och sushi. Min pekingese. Hahaha ja, jag har haft många hundar. Jag tror detta var när vi hämtade hem honom.


Den här bilden låg inte på snyggast och jag tror jag har lagt upp den på bloggen ändå men det är verkligen den sötast bilden på sushi ever.


Och vi avslutar med en bild på min råtta fisen. För råttor har jag också haft hehe,. Jag hade en kompis till fisen som hette skrutten.


Leo var ju som sagt ute igår kväll. Han kom hem klockan halv 6 imorse. Han gjorde en skål med flingor och mjölk och somnade med den i soffan. Jag gick upp och bad honom lägga sig i sängen. Jag ville ju gosa och kramas. Jag lockade till och med, med lite klia på ryggen. Han sa att han ville ha vatten. Det stod en flaska med saft på bordet så jag gav honom den. Alltså jag höll den mot hans mun för Leo kan ju inte hålla en flaska själv. Han putta bort den och sa usch äckligt. Så jag gick in till köket ramlade över diskmaskinsluckan eftersom det är jätte mörkt i köket för lampan har gått och Leo vägrar byta den. Men anyway jag fixa ett glas med vatten "matade" Leo med vatten och han slog bort glaset och sa usch för varmt jag vill ha kallt vatten. Det otroligt roliga med detta var att jag igår kväll satt och såg på någon tråkig film "att göra en pudel" Där det var en gammal kärring som sa typ exakt likadant. Hon fick kallt vatten och sprtutade ut det för att hon ville ha varmt sen fick hon varmt och då var det för varmt. Leo gjorde exakt likadant. Nu kan jag tykca att det är kul men då var jag skit sur. Jag klallade honom idiot och gick och la mig med gosiga Ronja i sängen istallet (Ja leo jag tog upp henne i sängen!) När jag låg där började leo ropa. Elli elli elli var är du? Var är jag? Oh i mitt vardagsrum. Jag trodde jag var hemma hos marcus,

Nu ligger han kvar i soffan och snarkar. Hoppas han får ont i nacken och en redig baksmälla.

Ojoj

Jag somnade i duschen. Tur att jag inte har badkar då skulle man ju kunnat dött.


Ensam hemmakväll

Leo har åkt till sin brotha. Dom ska typ ha firmafest där ikväll. Jag vill också följa med men jag har ju sjukt ont. Nu är ungen dumpad hos mig iaf. Leo sa att han var trött. Han kryper runt som en tok. Han är inte trött. Jag ska försöka må bättre och dra till leos bror. Fast jag vet inte om det kommer bli så. Usch jobbigt. Inget godis finns det hemma heller.:(
Skit juh! Det skulle vara lugnt att vara hemma ikväll bara det fanns en stor skål med godis. Men nej. jag funderar starkt på att ringa någon så att den personen får komma hit och lämna godis till mig. Jag är ju sjuk. Jag borde få vad jag vill.

Hahaha



Anonym om Vecka 9:
varför lägger du ut massa inlägg om vad som händer med en kropp, beroende på vilken vecka man är i?



Är ni verkligen så korkade? Alltså ni läsare. Kom igen nu. Fundera lite grann. Tänk på mig och min umgängeskrets. Det var verkligen en Hahahahaha fråga. Särskillt som att det här måste ju verkligen vara en ny läsare eftersom att jag har svarat på frågor som "Är du gravid?" massa gånger.


En annan sak är att Sigtuna är en jävla håla. Har inte folk ett eget liv. En massa folk som inte känner mig tycker att det är kul att gå runt och berätta en massa saker om mig. Otroligt underhållande. Är jag verkligen så speciell? att ni måste gå runt och prata om mig varje dag pch lägga ner en massa tid på mig.
Anledningen till detta arga inlägg är av ett visst samtal från min mamma.

Jag har fortfarande ont. Jag har mer ont idag än igår. Det var med stor möda jag kom upp på den här stolen vid datorn. Jag kryper iställer för att gå. James är på Leos jobb idag. Skönt. För jag gråter verkligen så fort jag rör mig. Jag har så in i helvetes ont. Jag tänkte inte blogga idag men av det där samtalet så blev jag så förbannad så jag blev driven av ilska sätta mig vid datorn. Nu ska jag lägga mig i duschen igen. Jag har fått några alvedon som jag ska svälja och blandningen varmt vatten och alvedon borde göra gott för lilla magen.

Det sparkas i magen

Nej inte i min mage. I Teas mage. Hon låg på rygg igår och man kunde se hur det sparkades där inne. sen höll jag på magen och ojj då sparkades det ännu mer. Leo Vill verkligen inte ha kattungar. Inte jag heller egentligen. Men lite spännande är det. Jag hoppas bara att Tea kan hålla inne dom medans jag är i göteborg nästa vecka.

Teas unge skulle nog kunna se ut såhär


För James skull

Jag har såååååååå ont! Förlåt att jag tjatar. Men jag såg att solen tittade fram. Så jag tänkte passa på att krypa ut med hunden till lekplatsen. Det var kallt ute ändå (trodde jag). Så jag hade tjock tröjja och skinnjackan på. Jag satte på James varma kläde också. Sen märkte ja hur varm han blev. jag tog av honom alla varma kläder och jag såg att alla gick runt i t-shirt. Är det så varmt? För jag frös. Har jag feber?

Vi kom iaf fram till lekplatsen och James kröp runt och lekte. Stog upp själv utan att hålla i sig (!).
Jag försökte fång det på bild men det gick inte så bra.






Jag är hungrig men jag vet att om jag lyckas få i mig något så kommer det bara upp igen på en gång. Kan jag inte vara frisk och må bra någongång. Det borde plockas och städas här hemma också. Men efter den där lilla promenaden så är jag helt slut i kroppen. Nu vill jag lägga mig ner och dö. Snälla sov lite James!

Fortfarande ont som in i helv..

Här har ni små söta bilder på sötnosarna.




Sånt här gör jag när jag har tråkigt. Pysslar men konstigheter. Ser ganska "juligt" ut men va fan jag hitta inget annat att sticka ner i den där jävla krukan och har man tråkigt så har man!



Just nu ligger jag på en madrass på golvet inne i James rum. Här kan han leka fritt och det finns inte så mycket som kan skada honom. Så det är lättare att passa honom här inne när man inte kan röra sig. Just nu tycker han ju att det är jävligt intresant med alla sladdar till datorn som han försöker dra ut. Men det är ändå sjukt mycket skönare här inne. Alla hans leksaker finns här inne. Oh vi har ju faktiskt en sån där matta med vägar och hus och äffärer på. En lekmatta tror jag att det kallas. Men Kiara skita ner den liksom alla andra mattor i nåran lägenhet så alla mattor står ihoprullade inne i förrådet för att vi inte har pallat att lämna in dom för tvätt. Men det ska jag fan göra.

Sen ska jag också tvinga Leo att måla sovrummet. Jag ska fixa barnakt så kan vi hjälpas åt. Jag tror det skulle vara kul. Att måla ihop. Jag är ju inte den duktigaste målaren kanske men min pojkvän är ju världens bästa målare så tillsammans kanske vi blir en medelmåttig målare. Hahaha kanske det är bäst om jag bara tittar på.
Men det är väldigt kul att fixa saker ihop. Det skulle vara så skönt om lille Jamsie gubben ville sova en stund så att mamma också kunde sova. Jag skulle kunna somna här och nu. På en liten minimadrass på golvet. Åh det skulle vara så skönt.

Om jag ska beskriva min smärta så är det som att varje gång jag rör mig typ inte armen men kroppen så att min mage spänner sig lite. Då känns det som att någon med stora varma (stekheta) händer vrider om min mage, Det bränns så att det nästan svider och jag kan inte andas. Nu ska jag sluta det blir för jobbigt att hålla bort James från sladdarna.


Vecka 9



Bebis

Redan här går det att se vilket kön ditt barn kommer att få. Embryot är mellan 2 och 3 centimeter långt och väger som en vindruva. Ända tills nu har ditt embryo haft en liten svans, men försvinner nu och blir en svanskota. Embryot kan öppna och stänga munnen, rör sig hela tiden och ser nu ut som en liten människa.

Du

Nu är det vanligt att få tankar och funderingar, oro för bebisen och viktökning. Du kanske undrar om man kan motionera eller har funderingar kring jobbet. Du kan känna dig allmänt orolig eller så kanske du går omkring i en form av lyckorus. Tala om för dina närmaste hur du mår så kan de på bästa sätt stötta dig. Du kan få små blödningar men det är oftast helt normalt. Känner du dig mycket orolig ska du ta kontakt med barnmorskan på ditt MVC.

Taget från http://www.minbebis.com/

Ingen bra dag för James

Det är nog inte så jätte kul att vara James idag. Jag får skit ont i magen så fort jag rör på mig. Alltså ligger jag orörlig i soffan. Jag har precis lyckats ge James mat och nu sitter han i stolen. 

Bilder från igår





Bilder från idag.

Man tager vad man haver när pojkvännen inte är hemma och kan ta hand om en.





Och ja jag ska färga min utväxt och ja, jag ska beställa nytt silver shampoo. Jag har bara mer viktigare saker som måste betalas just nu. See ya bitches. Jag ska lägga mig under täcket i soffan nu och lägga en värmekudde på min mage.


ARGH!

Det känns som att någon vrider om min mage. Det gör sjukt ont. Så fort jag reser mig så vill jag spy. Snälla kom och ta bort James från mig!

Jag är alltså sjuk. Jag vill inte att James ska försvinna förevigt jag vill bara att han försvinner ett litet tag för jag klarar inte av de här mer. Jag har typ aldrig haft så här ont.. jo nör jag födde barn. Det känns som värkar.


boring

1. Hur gammal är du om fem år? 25
2. Vem var den sista du träffade? linda
3. Hur lång är du? 1.63
4. Vilken var den senaste film du sett? någon fotbollsfilm
5. Vem ringde du senast? sofi
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Jag har inga pengar på mobilen blablabla..... till linda
7. Vad är dagens planer? Inget
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Skicka sms
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Skilda yes :)
10. När såg du senast din mamma? I förrgår
11. Vilken ögonfärg har du? Gröna
12. När vaknade du idag? något runt 7
13. Har du någon gång hittat en katt? ja
14. Vilken är din favoritplats? sängen
15. Vilken plats föredrar du minst? Någons rövhål
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Stort hus 500 ungar och Leo och säkert 2 kattor och 8 hundar
17. Vad skrämde dig som barn? Läskiga människor
18. Vem fick dig att skratta senast? Leo
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Ja
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar
21. Sover du med eller utan kläder på dig? med
22. Hur många kuddar har du i sängen? 3
23. Hur många landskap har du bott i? 1
24. Har du någon gång spytt på fyllan? ja
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Strumpor
26. Är du social? Ja
27. Vilken är din favoritglass? Calippo
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? shoppa
29. Tycker du om kinamat? Gott
30. Tycker du om kaffe? Hatar kaffe
31. Vad dricker du till frukost? Juice oboy
32. Sover du på någon särskild sida? Högra
33. Kan du spela poker? Nej
34. Tycker du om att mysa? Ja
35. Är du en beroendemänniska? Ja
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Ja
37. Vill du ha barn? haha jo det är väl rätt uppenbart
38. Kan du några andra språk än svenska? engelska
39. Har du någonsin åkt ambulans? Ja
40. Föredrar du havet eller en pool? Pool
41. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder
42. Äger du dyra smycken? Ja
43. Har du någon gång testat narkotika? Som att jag skulle svara på det haha
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? En flaska
45. Vem är den roligaste människan du känner? Leo
46. Välj ett ärr på din kropp? Ärret på min mage. Väljer det för att det är det största och för att jag hatar det
47. Vad har du för ringsignal? Typ ericssons sigal
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Ja
49. Flirtar du mycket? Ja
50. Vart togs din profilbild för din blogg? I hallen tror jag
51. Kan du byta olja på bilen? Nej
52. Har du fått fortkörningsböter? Nej
53. Vilken var den senaste bok du läste? Nattens barn
54. Läser du dagstidningen? Nej
55. Prenumererar du på någon veckotidning? nej
56. Dansar du i bilen? Hahaha ja ibland
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Voice säkert
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? saker om Ronja tror jag
59. När var du i kyrkan senast? Kommer inte ihåg eller jo på Idas komfirmation

Sovsnutten

James har ätit mellis, en banan och han somnade prick halv 12. Så han borde väl vakna nu snart.

Jag vet fortfarande inte om Linda ska komma hit. Jag har fastnat framför tv;n men jag vet att jag borde böja städa nu.

Det blev en kortis

Jag gick bara en kort promenad med hunden. Nu ska jag göra något att äta till mig själv och sen ska jag städa undan snabbt. James ska ju sova vid halv 12 så då lär jag få lite saker gjorda.

James


James ute på promenaden



En nöjd och kissad Ronja.

Jag tar kort på när min hund kissar hur sick är inte det.


Onsdag morgon

Fan vilken jävla pissig morgon. Vaknade av att mamma ringde och tjaffsade. Sen vaknade Leo och var försenad. Sen såg hur jävligt väder vi har här i sigtuna idag. Jävla skit väder. Jag har ingen som helst lust att klä på mig och gå ut med hunden kan jag säga. James har precis ätit frukost och nu ska han kläs på.
Jag ska städa upp lite här hemma, sätta på en tvätt och sånt. Sen tror jag att linda ska komma hit. Jag hoppas det iaf för annars kommer jag ha det skit tråkigt här inne.

När det är sol ute så är det lugnt att inte ha något att göra för då går man ut på en fin promenad eller lägger sig på gräset och solar. Men när det regnar så är man ju fäst vid sitt hem. Det roliga är att inte ens ronja gillar skitväder. Så hon är helst inne också när det är som det är idag. Men hundjäveln måste ju göra sina behov.


Jag och James alldeles nyss.


Nej nu ska vi sätta på oss kläder och springa ut med hunden så att man har det avklarat. Jag skulle ju sluta skjuta på saker och få allt gjort på en gång.


Besök hos Angelica

Angelicas lillasyster Moa med en väldigt snygg peruk som jag tror att min pojkvän känner igen.



James och Moa


Isbiten

Jag blev väckt av en huttrande James. Han hade sparkat av sig täcket och nu låg han och frös. Detta hände runt klockan 4. Jag tog upp honom i vår säng och gosade och värmde honom sen gjorde jag en ny flaska och han somnade om i sin egen säng.

Vi har precis duschat jag och James. När vi kom ut ur duschen så hade mamma varit förbi och slängt av hunden. Mamma kör den där ringa på klockan öppna dörren och sen dra fort som satan grejjen.
 
James sitter och skriker på golvet. Alltså inte gåter utan han skriker bara. Jag tror att han är på dåligt humör. Det har varit gnäll hela morgonen. Från både James och Leos sida.

Nu ska jag sminka mig m.m. och sen gå hem och vänta på att Angelica ska ringa.

Ikväll

Jag glömde faktiskt vad det var jag köpte som jag skulle lägga upp bilder på men här kommer en del av sakerna. Eller ja dom sakerna jag kom ihåg.
En väska.

En korsett, en bh och ett par matchande trosor köpte jag också men ni får inte se bilder på bh.n och trosorna för trosorna ligger i tvätten och bh.n har jag på mig :P

2 par skor åt James. Ett par som passar och ett par att växa i.



Min Tea börjar bli riktigt gravidtjock nu.

Jag fick föresten blommor av Annas mamma. För typ en vecka sen. Titta Anna! Dom har inte vissnat helt!


James nu ikväll.




Innan ni komenterar. Nej ölen är inte öppnad. Och nej vi lät inte heller James sitta med ölen hur länge som helst utan han tog den från bordet (OÖPPNAD) och började gnaga på den han tycker ju att det är skönt för den är kall.



Jag glömde allt

Det enda jag lyckades med hos mamma var att gå ut med hunden och lämna den där för at sen åka tillbaka till Leo. Han är inte hemma så här sitter jag ensam. Eller nej James e ju här. Har också beställt körkortsgrejjer. Så jag kan lyckas ta det där jävla körkortet någongång.

Imorgon ska James leka med Angelicas lillasyster Moa. Det ska väl bli kul.

Nu väntar jag bara på att Leo ska komma hem. puss

Åker

Jag drar tillbaka till mamma nu. Jag ska ta men mig tvätt, blommor och sköljmedel. Sen ska jag ge james lite mat och plocka på mig alla "viktiga" papper jag hittar och sätta in dom i pärmar också. Jag har helt sjukt ont i magen just nu. och det är molnigt ute. Ingen bra kombination. Inatt ska jag vara här. Hos Leo. Vi får se hur det går. James lever rullan i sin garderob. Pucko ungen.

Tillbaka

Nu har jag kommit hem från Banken. En annan sak som jag ska ändra på är ju att hålla avtal. Och Jag somnade faktiskt en stund efter att jag skrev att jag skulle till banken. Sen när jag vaknade tänkte jag att "hmmm jag skulle ju kunna göra det imorgon". Men nej. Nya Elli ska göra saker på en gång så att dom blir gjorda. Så nu har jag min lilla dosa. Och en helvetes massa papper. Nu ska jag sätta in dessa papper i pärmar. Otroligt roligt. Fast jag funderar på att byta den stinkande bajsblöjjan som står brevid mig först och sen kanske laga lite mat till mig och James.

Just det söka jobb vare också. Det gör jag efter maten. Imorogn måste jag ringa in till komunhuset och snacka dagis med dom.

Alltså en fett konstig sak e att mina läppar har blivit torra. På vintern brukar dom bli det men nu liksom det är ju sommar. Jag fattar inte. Jobbigt är det iaf.

Jag LOVAR också att jag ska ta kort på allt det där som jag köpte för hundra år sedan men alltid glömmer. hahaha

Boring

När fick du reda på att du var gravid? Kommer inte ihåg

Blev det en chock? Ja

Hur gammal var du? 19

Hade du mycket halsbränna? Ja mot slutet av graviditeten

Spydde du mycket? Inte så jätte mycket

Hade du mycket foglossning? Ja

Ditt sf mått som störst? What?!

Har du fått bristningar? Nej :)

Trodde du att det var en pojke eller flicka? Jag trodde det var en pojke. Jag har alltid vetat att mitt första barn skulle bli en pojke

Vad hoppades du på? Jag brydde mig inte

Gick du över tiden? Nej jag gick nästan en månad under tiden

Födde du för tidigt? ja jag sa ju det

Hur var förlossningen? Hemsk. Jag fattar inte hur jag kan vara villig att göra det igen.

Blev du sydd? Ja! Eftersom dom var tvungna att klippa i min pussy för att det var för trångt för james enorma skalle

Dragen med sugklocka? Nej

Hur många var inne i förlossningsrummet? James pappa var där men när krystvärkarna satte igång skicka jag ut honom och det var bara 2 stycken barnmorskor där.

Hade du någon nära med dig? Nej

Vilket BB födde du på? Karolinska

Hur stor var bebisen? "2925 tror jag jag vet inte hur lång han var för jag har inte pappret här.

Blev det en pojke eller flicka? Pojke

Vad fick den heta? James Curt ********* coleman

Var allting värt det? Yes annars skulle jag väl inte göra det igen

Idag

Jag ska in till SEB och fixa en internet dosa.
Sen ska jag skriva på och skicka in en massa papper. Söka jobb och sortera mina papper i pärmar. En massa saker som är nödvändiga för att få fart på mitt mer ordningsamma liv.

Bilder

Lite bilder som jag inte pallat ladda upp för att jag har varit deprimerad.

Lite av Angeliga och en av hennes kattungar.


Ronja



Jag och James



Från och med nu borde mitt liv bara bli bättre. Fast det känns rätt tungt ibland. Särskillt som jag har James att tänka på. Men efter imorse har jag iaf bestämt att jag inte kan bo kvar hos mamma. Det finns inte en chans. Så om någon har ett rum över?

Jag visade rumpan för 30 000 pers igår.

Igår var vi ju på Bruce Springsteen. Han var mycket bättre än jag trodde men fan ingen gud som vissa ville påstå. Jag försod iaf att mamma är kär i honom.
Han är typ sjukt glad och ja något som jag inte vet ordet på. Man blir iaf kär i honom. Han betedde sig precis så som man vill att en "kille, man" ska bete sig. Och han var snygg. Han var snygg som fan för att vara 60 bast.

Jag har världens största skavsår idag eftersom jag stod upp igår i 10 centimetersklackar i minst 5 timmar. Men vi hade rätt dåliga platser så jag behövde de där extra 10 centimetrarna till att se lite av konserten. Jag hade också kjol på mig vilket visade sig vara ett dåligt klädval. Leo skulle lyfta upp mig. Eftersom Leo är lång så tyckte jag att det var en bra idé. Men när jag var där uppe så högt upp i luften att jag nästan fick svindel så märkte vi att min kjol åkte upp så där var jag upp i luften och visade rumpan för 30 000 pers. Nu tror jag ju självklart inte att alla 30 000 såg min lilla rumpa. Jag har nog tur om det var 50 som hade ögonen på den. Men visst är det en fin tanke? Att 30 000 skulle ha stått på en plats och för några sekunder fått se min rumpa. Min rumpa skulle alltså vara känd ett litet tag. Och eftersom det är min rumpa så betyder det att jag skulle vara känd ett litet tag.

Publikbilder











På väg hem


bruce springsteen

Jag håller på och gör mig iordning sen åker jag och Leo till stadion och ser bruce. Jag vet inte vem han är. Tydligen är han någon sorts ikon. Mamma älskar honom och hon skulle gå men hon pallade inte så jag och Leo fick biljetter.


Men han e lite sexig


Inatt

Natten var bäst helt sjukt bra. Sen eftersom natten var så jävla bra så blev jag bara ledsen efter för jag visste att jag kanske aldrig har det så igen.

Igår

Vi kysstes länge men jag har honom fortfarande inte. Han är inte mig. och det gör ont. Men det var skönt precis just då. Det kändes så sjukt bra. Men han är inte min.


Jag ska snart gå iväg till angelica. Sen sa jag ner till apoteket och sen hoppas jag iaf träffa anna.


Jag träffade mammas granne när jag var ute med hunden. Han frågade om jag bodde hos mamma nu. Jag började gråta. Jag stog och grät inför mammas granne.


ha en trevlig dag va fan


I cant stop crying

jag gråter konstant. Jag borde dö av uttorkning snart. Snart kommer M och L hit och peppar mig. Det känns iaf bra. För jag känner mig så sjut ensam just nu. Jag längtar tills imorgon för först ska jag hem till Angelica och sen ska jag träffa Anna. Det känns bra. det är bättre att göra saker än att bara sitta inne och tänka på allt skit. På hur jag har förstört en av dom viktigaste sakerna i mitt liv.

Jag har förövrigt ett andra hål i mitt högeröra som jag hade glömt bort. Jag trodde det var typ igenväxt eller nåt. Jag har inte "använt" det sen jag var runt 14. Men idag så åkte ett litet örhänge in. Trevligt. Jag måste hålla igång nu. Jag måste hitta på något att göra på lördag och söndag. Och resten av nästa vecka. och varje dag därifrån också. Så kom igen gör något. med mig alltså. ge mig en skattkarta så jag har något att lägga mina tankar på.

fuck

Innan James, när något sånt här hände. Då kunde jag sitta och sura i veckor. Jag kunde storböla i dagar och jag kunde gå runt och vara en deprimerad bitch i evigheter.
Nu har jag James jag kan inte vara en deppad tant inför honom. Jag måste hoppa med honom i knät och pussa och kittlas och skratta. DET är jobbigt. Det är svårt som fan. Allt jag vill göra är att sätta mig någonstans med en feting gin och dricka tills jag däckar. kedjeröka 5 paket cigg skulle också kännas jävligt sönt just nu. Men nej. det enda jag kan göra är att vänta och hoppa med james i knät. och vara tvungen att le och se hur glad ut som helst.

Det här är det värsta som jag varit med om. Nu vet ni ju inte alla vad exakt jag har varit med om men jag kan säga såhär att det är verliiiigen det värsta jag varit med om.
Så mycket älskar jag den där stora björnen att jag verkligen helt seriöst är helt förkrossad och slut.
Jag bor hemma hos mamma så jag går runt och håller in mina tårar 24/7. Ingen får se att jag gråter. Eller jo Anna. Hahaha fan vad jag bölade igår. Det värsta är att jag kan göra allt bra igen. Men jag får inte chansen.
Den här bloggen kommer vara en väldigt deprimerande blogg. Det är bara här som jag får ur mig all skit. För resten av dagen så måste jag sitta och le.
Om någon vill erbjuda mig sitt hem skulle det också vara väldigt trevligt.

Och JA! Jag vet att det låter som att jag tycker väldigt synd om mig själv. Men ni sa veta att allt som har hänt är BARA mitt fel. Jag har alltså gjort det här mot mig själv. Och av någon anledning gör det ondare.

Varför sköt du mig inte bara. Det skulle vart lättare.

Jag känner mig trasig

det känns som att någon har sparkat sönder mitt bröst. Det värker i hela min kropp.Jag skulle ge honom "space" men allt jag vill är att hoppa ner i sängen med honom. Men det ska jag inte. Jag ska ge honom space. Lämna honom ifred. Och fortsätta lyssna på depp musik.
 

Natten

Panik. Sjukhus. Mage.

FUCk THIS

snälla kom och hjälp mig.

Jag gråter just nu jag har världens klump i min mage. Jag vill inte förlora honom. Jag klarar inte att vara utan honom.

Fisk?

Jag satt nyss och läste Stina-Lees blogg och blev sugen på fisk. Det var sjukt länge sen jag åt fisk eftersom jag hata det men nu blev jag sugen. Bara för att hon hade en bild på någon fiskrätt som såg jätte god ut. Imorgon blir det fiskpinnar. Hahaha bara för att liksom. Nu ska jag laga lite mat. Jo jag skrev ju det i förra inlägget men det blev som sagt inte riktigt av. Just nu njuter jag bara över lugnet. Jag tror jag ska göra en kopp te först och sätta mig ute i det kalla vädret och sluka upp dom sista solstrålarna.
Jag har hört att det blir regn imorgon

boooooooooooooring

- SKULLE DU HELLRE :
1. pierca näsan än tungan ? -
Ja näsan har jag faktiskt funderat på. Jag är ju bara så jävla nålrädd men det kanske blir en liten diamant i näsvingen..
2. Vara seriös än rolig ? - båda kanske
3. dricka röd eller grön mjölk ? - Grön men jag dricker aldrig ren mjölk har det i te och choklad
4. brinna upp eller drunkna ? - Drunkna tror jag
5. umgås med dina fiender eller föreldrar ? Båda? sjuk fråga.

- RANDOM SHIT
1. är du kär i nån ? -
Ja
2. sol eller måne ? - Sol
3. vinter eller höst ? - Höst
4. vänster eller höger ? - Vänster för det är ett finare ord
5. solit eller regn ? - Soligt
6. vaniljglass eller chokladglass ? -choklad

- OM DIG :
1. hur mkt är klockan just nu ? -
18.45
2. fullständiga namn ? - Elli Coleman
3. Vart vill du bo ? - Hos Leo
 4. hur många barn vill du ha ?- En son har jag ju redan men sen vill jag ha typ 10 ungar till
5. vill du gifta dig ? - Ja!!!!!!!!!!!!!
6. rullar du spagetti eller skär du den ? - Rullar
7. har du ätit sushi ? - Usch nej äter inget som kommer från havet
8. lyssnar du på nu ? - Leona lewis
9. hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet ? - 1
10. humör ? - Olika

- HAR DU.... DE SENASTE 24 TIMMARNA :
1. kysst någon ? -
Ja :)
2. sjungit ? - ja
3. blivit kramad ? - ja
4. känt dig fånig ? - ja
5. saknat någon ? - ja
6. dansat galet ? - nej
7. klippt håret ? - nej
8. gråtit ? - ja som fan
9. ljugit ? - Nej? inte vad jag tror
10. blivit kysst ? - Ja :)

- GREJER :
1. har du någonsin blivit jagad av polisen ? - ja

2. har du en hund ? - ja
3. sover du helst sj eller med någon ? - med någon
4. tror du på spöken ? - ja ibland

Oj vilken dag

Det har varit full rulle hela dagen. Jag har sprungit runt som en tok och städat, gjort ett prov, jobbintervju, pratat med en norks tant som vägrade sluta prata, sprungit ut med hunden och såklart tagit hand om James. Jag är helt slut nu.

Åh när jag var nere i sigtuna på affären underbara ting. Så blev Jamie jätte gnällig. han somnade sedan inne på ica liksom framåtböjd. Jag la ner honom i vagnen men efter ett tag hade han rest sig och somnat med huvudet mot vad man nu kallar det det lilla "räcket" fram i vagnen. När jag skulle lägga bak honom igen så vaknade han och har varit grinig tills vi kom hem. Det är jobbigt här hemma hos mamma eftersom hon har trapp men ingen grind och hon har mycket saker i James höjd som han når. Man måste verkligen hålla koll på honom varje sekund. Jag var i mitt andra hem också i lägenheten och städade. Min lilla katt Tea börjar bli rätt tjock nu så det ligger nog en eller fler små bebisar där i. Hoppas hon bara inte gör något tokigt som att föda bebisarna i tvättkorgen eller nåt. Då kanske man råkar kasta in dom i tvättmaskinen och ja, ni fattar resten.

För övrigt så är jag väldigt snygg idag. Det typ lyser om mig. Jag tror det är för att jag inte bär på några hemligheter längre. Eller jo, Jag bär ju på hemligheter för er men inte för dom jag bryr mig om. Nu får vi se hur det går. Även fast jag är mycket ledsen så känner jag mig lättad. Det känna verkligen som en stor tyngd är borta från mitt bröst. Nu ska jag bara fixa till det jag har sabbat. På den sanna, raka vägen. Den rätta vägen.

Det är svårt att bo här hos mamma. Man känner sig inte riktigt hemma. Det känns som att jag bor hos en släkting eller något. Jag har inte ens en säng att sova i. Antingen sover jag i soffan eller i mammas säng. Och det är ju lite jobbigt. Jag skulle ju så mycket hellre sova brevid Leo. Men nu är det ju som det är. Jag får ta det för vad det är och bara försöka göra saken bättre.

Det har varit soligt ute idag. Jag trodde att det skulle regna så det har varit skönt men det blåser ju kallt som fan. Det är jag inte så jätte glad över. Jag ska nu byta en blöjja på James och sen måla naglarna. Efter det ska jag laga mat till mig, James och mamma.

Vi får se vad kvällen har att erbjuda.
På söndag kommer jag vara barnfri nästan hela dagen. iaf säkert från 16-20 och sen kanske tidigare på dagen också så om någon vill hitta på något som man helst gör utan barn gå i stan eller gå på bio eller bara umgås med underbara mig helt själv utan James så slå mig en plingling. pusspuss


Bebisarna

Bebis

Nu är ditt embryo mellan 14 och 20 millimeter långt. Embryot har börjat få männskliga drag som ögonlock och spetsen av en liten näsa börjar synas. Munnen och örat börjar växa fram. Även fingrar och tår börjar utvecklas.

Du

Livmodern är nu stor som en grapefrukt, innan du blev gravid var den som ett hönsägg. Du kan:
  • känna dig svullen och spänd, det kan göra att du blir lite extra känslig för beröring på magen.
  • få kramper i magen.
  • få acneproblem som beror på hormonbalansen i din kropp.

Idag.

Jag ska börja på nytt idag. Han ska få se vem jag kan vara. Jag kommer göra allt. Om det krävs att jag kliar honom på rggen i en timme varje kväll innan han somnar så gör jag det. Jag gör allt han vill. Det här kommer bli så jävla svårt men som jag sa jag ska göra allt.


Jag stjäl från Snultan

Namn: Elli
Skostorlek: 36
Hårfärg: Gul?
Är du kär i någon: Jag är helt otroligt kär
Tycker andra att du är attraktiv: yes idag fick jag höra från söta Anna att jag är en sexy mama
Dricker du: Nej inte just nu
Använder du droger: Nej huuujedamig
Röker du: Njejj
Vilka skor använder du: vita ballerinas

Har du någonsin...
Gråtit över en pojke: Senast idag

Gråtit över en flicka: Aldrig
Ljugit för någon: Ja
Blivit arresterad: Ja
Varit i slagsmål: ja

Vem..
Älskar du: Leo och James

Avskyr du: Mig just nu
Delar du mest minnen med: Vet inte men jag säger Anna för vi pratar mest minnen
Stör du dig på: Folk som klagar på att James har olika strumpor
Lagar mat: Jag och Leo
Diskar: Jag

Kläder...
Vad använder du just nu för jacka: Min svarta lammskinn

Favoritfärg på kläder: Alla
Favoritaffärer: Gina, H&M
Hur mycket köper du kläder för i månaden: Olika
Favoritmärke: :P

Ditt rum
Stort,litet eller mittimellan: Lagom

Vilken färg på väggarna: Hemma hos Leo blå, Hemma hos mamma gröna
Vilken färg går i rummet i övrigt: Hemma hos leo vitt spackel, hemma hos mamma vitt tror jag
Favoritmöbel i rummet och varför: Sängen hos leo alltså i rummet hemma hos mamma finns det bara en spjälsäng och ett gammalt skrivbord.
Vad har du där inne av följande,
Tv:
nej
Dator: nej
Stereo:nej
Video/dvd: nej
Telefon: mobilen
Vad gör du oftast i ditt rum: Sover och har sex
Vem förutom du brukar sova i din säng: Leo och ronja ibland tea

Socialt..
Hur ofta festar du och vart brukar du gå:
Typ nästan aldrig. Vi går väl till bajs kc
Senaste konserten du var på: OMG jag kommer inte ihåg
Pub/krog eller nattklubb: nattklubb
Tar du droger och isåfall i vilket syfte: nej
Privata festar eller ut: ut
Vad är syftet med att du festar: att ha kul
Dansar du mycket:ja

En jobbig dag

Det har varit den värsta/bästa dagen i mitt liv. Jag vet att det som hände idag är rätt. Nu ska jag bara fixa allt som jag har förstört. Och jag hoppas verkligen att alla ni bloggläsare håller tummarna för mig för jag har verkligen förstört en av dom viktigaste sakerna i mitt liv. och jag fattar inte hur jag har kunnat vara så elak, korkad och dum i huvudet!

Jag älskar dig min Leo mer än allt eller nej jag älskar ju faktiskt James mer än dig men du kommer som nr 2.

Till dig baby

Den här låten beskriver väldigt mycket exakt hur vårat förhållande ser ut nu. Om man tänker att låten är från mig till dig Leo. Varje litet ord stämmer så exakt.
 

RSS 2.0