Fegis James

Igår så var jag, mamma och James och handlade. Det fanns en sån där musse piggbil som plingar och hoppar om man lägger i tio kronor. Jag trodde james skulle tycka det skulle vara roligt men först såg han chockad ut och sen började han gråta. Stackarn.

Nu har han iaf kommit hem. Och snart kommer Leo.
På julafton åker vi till örebro och sen åker jag vidare till göteborg på annandagen. leo ska ut på krogen med hans örebro polare och hans plan var att lämna mig ensam men fuck det. jag åker tillbaka till örebro dagen inna nyår som ska firas i örebro.

Jag har ångest över nyår. Att hänga med en massa packade fyllon när man själv sitter där fet och nykter. nej det har jag verkligen ingen lust med.

Nu håller James på att hälla ut saftsoppa över hela golvet soo vi får se när jag hör av mig nästa gång.

Jag är inte trevlig när jag är gravid

Stackars människor som måste stå ut med mig i flea månader till. Men mest synd om mig. Jag gråter för allt. jag blir arg för allt. Och det blir bara värre och värre.

Anna var här igår och vi kollade på cry baby. Jag älskar den filmen. Den e så jävla rolig. Och Depp är så jävla snygg.

Det är ännu mer snö idag än igår. kul. Ser ut som fucking Idre här.

Jag blev skit arg på leo igår över telefon. Nu undrar jag när han kommer hem men jag vil inte ringa och fråga för att jag sa till honom igår att han inte skulle ringa mig och när han sa att jag kunde ringa honom sa jag att "jag klarar mig". Men nu sittter  jag här och undrar. Kanske borde messa Leos syster och fråga.

Jag gjorde skit god mat igår. När anna kom hit och såg resterna så var hon helt säker på att det var färdigköpt. Är jag verkligen så dålig. Är detta upfattningen folk har om mig? Att jag inte klarar av att laga mat.
Jag är ju värsta husfrun! Jag ska försöka hitta en sladd till min kamera också. tråkigt att blogga utan bilder.

Nu ska jag dammsuga av golvet för det ligger lussebulls smulor överallt. Sen ska jag kanske ner till sigtuna, julmarknad... Men jag ska vänta några timmar för james ska till sin pappa idag. men hm just det damsugning var det.

Lördag.

Leo har lämnat sin dator här medans han är i örebro över helgen. Jag sitter och väntar på mamma som ska hit, vi ska gå på promenad. Anna kommer senare ikväll.

-------------

jag hade min dator i typ en time och sen lyckades jag radera windows, internet, allt på datorn typ. meeeen de fixar sig nog.

min dator

Nu är min dator tillbaka. Men just nu har jag inte tid att blogga. men bered er på mina gamla vanliga 13 inlägg per dag. haha puss

min dator

idag ska jag hämta min dator. fan vad jag har längtat. Och ja, jag är gravid. vecka 11 imorgon.

im back

jag har fortfarande ingen dator förlåt! men jag hade en bra födelsedag igår. snart får jag min dator och då jävlar. puss mina babys

RSS 2.0