Inhandling av viktigheter

dag har jag varit iväg och äntligen köpt en bilstol.
Vi köpte även skydd till spisen, jacka och termobyxor till james plus galonkläder och en nu mössa och gummistövlar. Och lite pyjamasar
Till mig köpte jag en randig tunn tröjja och ett par adidas sneakers, svarta med rosa på.. Jag köpte även en stor, fet, dyr elvis tavle som Leo ville ha.
Och jst det en potta till James. Lika bra att börja pott träna idag. Så länge som vi är hemma så ska han få gå blöjlös och så får vi se hur det går med pottan. det är iaf en väldigt fin potte med ett stort ankhuvud på så det ser ut som att han sitter på en fet anka och bajsar. men det blir ju roligare för honom och lättare att hålla i sig.
Nu ska jag plocka undan och sen gå ut med hunden. puss

Ojj ojj vad jag är duktig

Nu har jag skurat alla golven och diskat alla nappflaskor. Vi har typ 100 men av någon anledning kan jag aldrig hitta dom när det behhövs.
Just nu sparkar bebis på i magen. Jobbigt det där med att det ska vara mysigt förstår jag inte. jag tycker att det känns lite läskigt och inte så skönt. Det känns ju verkligen riktigt konstigt med en liten människa på ett halv kilo som lever i ens mage och slåss och sparkar.
Jag vill bara säga till lilla bebisen att sluta sparkas på mycket för det är inte så skönt på lilla mamma. Men sen så får man ju lätt panik också om det inte sparkar i magen varje dag. vad har hänt liksom? Varför sparkar du inte bebis och så hoppar man och ruskar på magen så att bebis ska vakna och slåss lite.

Nu ska jag skura alla dörrar. När man har en unge med konstant kladdiga händer så blir det alltid fläckar på väggar och dörrar.
Sen blir det lunch för james och sen förhoppningsvis så kan vi åka iväg till väsby.

dagens planer

Jag ska skura alla golven här hemma och sen ska jag iväg till väsby och köpa en bilbarnstol och en massa barnsäkerhets saker. Tex en sån där skiva som ska stå vid spisen så att James inte kan dra ner kastruller. Lite sent och tänka på barnsäkerhet nu kanske men bättre sent än aldrig och det är nu som han har börjat bli riktigt busig.
Sen ska jag till märsta och köpa ny overall åt james för hans har spruckit upp på en massa ställen och så ska han få galonkläder och gummistövlar.
Jag ska köpa en matta, kanske några tavlor, blommor och lite annat trams.
Så det blir full rulle idag.

James har lyckats smitta mig med sitt helsont också. Jag vaknade upp av att jag hade sjukt ont i halsen. Nu har jag gjort lite te så jag hoppas det känns bättre efter en kopp.
Nej nu ska jag göra några mackor åt James.

Stackars lilla plutten

Jag sitter i soffan och funderar på att resa mig och göra något att äta men jag har liksom fastnat här. James sover nu igen eller sover och sover.. Han ligger och hostar i sängen.
Det är ju klart (dumma mig) att han sov så länge idag när han knappt får någon sömn på natten för att han hostar så mycket.

Pusta ut nu

Wiihoo James har vaknat eller nej egentligen så väckte jag honom. Nu har han fått i sig middag och jag springer runt och städar som en galning.
James sitter i soffan och äter russin.

Svar på några frågor
jag är 21 år. Leo är inte james riktiga pappa men han är såklart pappa till den här rajjsaren i min mage

Förberedd

Jag lägger ju ut en text från minbebis.com varje vecka där det står vad som händer i magen.
Men sanningen är att jag också läser vad som händer nästa vecka. Ibland flera gånger i veckan. bara för att vara lite förberedd.

Bör jag bli orolig?

James somnade vid 12 tiden och jag gick också och la mig. Jag vaknade vid 15 tiden och nu är klockan 16.30. James sover fortfarande. Jag vill inte väcka stackars sjuklingen men hallå hur länge kan man sova mitt på dagen?

James bästa ögonblick på dagen

Det bästa James vet är när bolibompadraken duker upp med huvudet. Då skrattar hen och klappar i händerna.

Mina planer idag

Vi sitter och tittar på barnkanalen jag och James. Jag ska klä på mig och sen åka till banken sen blir det städ av hela lägenheten.
Imorgon funderar jag på att köpa en damsugare och en matta eller två.

Fast egentligen har jag verkligen igen som helst lust att åka till banken. James är ju sjuk så det är ju inte så kul för honom att vara ute. Men sen behöver jag ju ta ut pengar men James behöver vara inne.
Men jag klarar mig nog i helgen. Så kan jag åka till banken på måndag. hmmmm Nu har jag världens dilemma.


använd kondom för fan!

http://www.aftonbladet.se/wendela/article6645054.ab

LÄS!


Om man verkligen inte vill ha barn så använder man kondom eller dubbla eller om man vill vara riktigt säker på att det inte blir några barn då har man inte sex!

Hur jävla svårt kan det vara att fatta. Att mannen tvingas bli pappa. Det var en risk han tog när han hade sex. Och JA han är ett svin om han inte tar sitt ansvar. Ska han få tvinga kvinnan till abort? Att genomgå en smärtsam riskfylld abort för att han var korkad nog att inte skydda sig?
Nu är det tyvärr så att det är vi kvinnor som bär på barnen så då är det vi som bestämmer över våra kroppar. Vare sig kvinnan vill göra abort eller inte. Eller ska männen få makt över det också. Räcker det inte med era höga löner och att ni är det starkare könet (Min röv att ni är).
Ni ska också ha rätten att tvinga en kvinna till abort?

Och ja det är ju inte så kul om man har sex med en tjej som säger att hon går på piller och sen visar det sig att det inte ät så. Men livet är inte rättvist... Det är därför man skyddar sig själv?
Man kan inte lita på alla.

Usch jag blev bara arg nu. jag ska sova en stund.

Bilder från min telefon







Vi har varit ute på lång promenad





Bilderna är inte tagna idag

Kom på att jag har en mobil

Jag kom precis på att jag faktiskt kan ta bilder med telefonen tills jag hittar kamerasladden.
Vi ska ner till sigtuna nu på promenad alla 3.
Ska klä på lilla förkylda James han vaknade flera gånger i natt av sig själv när han hostade. Stackars.

Ensam

Leo åkte imorse till göteborg. Jag kommer vara ensam hemma tills söndag.
För typ 3 dagar sen var min mamma här en liten snabbis ooch hon gick ut med mina sopor. Efter det har jag inte hittat min nyckel. Jag har letat som fan och mamma kommer inte ihåg om hon lämnade tillbaka den till mig. Det är alltså våran hem nyckel och vår brevlåde nyckel som sitter på den. Imorse började jag ta itu med tvätthögen på matbordet och självklart låg nyckeln under all tvätt.
Skönt som fan.

Idag tänker jag inte göra någonting. jag tänker spendera hela dagen i soffan typ eller nej jag ska faktiskt städa här hemma och kanske ta en sväng ner till sigtuna.

Jag kommer inte göra samma misstag igen

Andra barnet på väg och jag börjar tänka på hur det var i början med James. Jag vet att det inte kommer vara samma sak. Olika personligheter på bebbarnna och andra förutsättningar för mig.
Jag har ju lärt mig av mina misstag med James. Han har fått vara lte testkanin.
Det var ofta jag hade svårt för att veta hur mycket kläder han skulle ha på sig tex. jag kom ihåg första kvällen när vi hade fått hem honom och jag och Leo gick en lång promenad. Det var ju sommar och varmt ute och han hade lagom klädsel på kroppen och en filt på sig men jag hade ingen babymössa på honom. Nu vet jag ju att det ska man ha. Stackars lilla James huvud. Men som tur är så lär man sig av sina misstag.

James MED en babymössa på skallen

Stackars skruttunge

James är jätte förkyld. Det rosslar verkligen i helsen på honom när han hostar.

När han bara var en dag gammal.

Nu går vi in i vecka 23

Bebis

Din bebis väger ca 500 g och är 20 cm lång. Den fortsätter lagra fett, men huden är fortfarande alldeles rynkig. Nu utvecklas bukspottskörteln som producerar insulin och hormoner. Insulin är viktigt för din bebis produktion av blodsocker.

Du

Viktökning omkring 5 till 7 kg, om inte mer. Livmoderns mått är mellan 21 och 24 cm från pubisbenet och livmoderns topp. När livmodern växer trycker den mot urinblåsan och du blir kissnödig oftare. I denna period kan en del gravida drabbas av graviditetsdiabetes.


Jag känner mig som en riktig tjockis och nu känner jag sparkarna mycket starkare. Oftast på kvällen runt 21 tiden så sparkar det som mest.
Snart får jag ta mig till Kicks och köpa en sån där gravidkräm som gör att man inte får bristningar. Jag vet inte om det var krämen som gjorde att jag slapp märken när jag var gravid med james eller om det bara var så att jag slapp. Men jag tar inga chanser.

Dagens planer

Jag ska bara vakna till och sminka mig och sånt. Sen bär det ut med hunden och sen om jag hittar mitt leg så ska jag åka in till märsta och ta ut pengar på nordea och beställa nytt kort. Jag ska också möblera om i vardagsrummet. Leo fick en idé igår om att a tvn som vi hade när vi flyttade in.

Os eller dagis?

Vi sitter och tittar på OS. Det är freestyle skicross och dom drar några snabba regler.
Man får absolut inte knuffas och inte heller dra varnadra i stavarna.

Uttorkad

Jag hade nyss en gråtattack.
För att Leo sa till mig att inte peta på dataskärmen. Jag tyckte han var elak som inte sa det på ett snällare sätt så jag sprang in till sovrummet och grät i en halvtimme.
Frågan är nu om jag mår bättre och har kommit på att det nog inte var så farligt och jag överreagerade men nej. jag tycker fortfarande att han är en dumming så här sitter jag, sur och jävligt glad att gubben sover.

Prutt

James sover. Vi gick ner till sigtuna för att köpa något att äta men bankomat jäveln åt upp mitt kort. FAN!
Nu måste jag leta efter mitt leg som jag inte har någon aning om vart det kan vara.
Jag är skit hungrig men är inte sugen på någotsom finns i mitt kök. Men jag får väl försöka hitta på något. Jag kommer vara ensam i helgen så kom hit och titta på film eller nåt med mig please.

Morgonen

Vaknade för ca en timme sen av en smäll. Ronja hade fått strykjärnet i huvudet.
Jag tror hon är ok. Vetrinären sa bara att så länge hon inte har några tecken på yrsel, blöder, kräks eller somnar så behöver jag inte åka in. Men både jag och James vaknade av smällen så nu är vi iaf vakna.
Jag ska sminka mig och sen tar vi en promenad.
James går bara på halvtid på dagis nu. Han ska egentligen vara där idag men leo åkte jätte tidigt imorse och jag vaknade som sagt inte förenn nu. Sen är han fortfarande förkyld. men i fortsättningen ska han bara vara på dagis på måndag,tisdag och torsdagar mellan 9-14.


eight below

Jag väntar på att Leo ska komma hem. Jag har mått illa hela eftermiddagen och jag har lagat mat men åt inget förutom lite sallad. Leo sa att han skulle vara hemma klockan 20.00. klockan är lite över 21 nu. Kul att han någon gång kan passa tider.
Jag sitter iaf och tittar på bam sen ska jag se Eight below jag kommer säkert gråta. Sen är ju paul walker inte precis den fulaste killen man kan hitta på jorden yta.

Nu får det fan ta och bli vår

Har nyss varit ute på en promenad med James och Ronja. Det var minst sagt jobbigt. james gick och jag hade inte med mig vagnen. Stannade hela tiden och det är ju lgnt men det jobbiga var att alla hundar som dök upp skulle han rusa till och hälsa på. Det är svårt eftersom jag måste springa och ta james men också hålla bort Ronja från den andra hunden.
Sen måste ju james lära sig att man inte får springa fram till hundar. När vi väl skulle gå hemmåt så vägrade james han var nog inte trött i benen nej, vi hade egentligen bara kommit 100 meter från ytterdörren. Han ville bara stanna ute och leka. men jag frös och ja, som sagt så skulle vi in.
Så jag var tvungen att med hunden i andra handen försöka bära honom på en arm medans han slog, sprattlade och gallskrek för fulla muggar. När jag efter flera minuter (läs timmar) kom fram till postboxarna så skulle jag alltså hålla både hund bråkiga James och all post. Det är kanske 20 meter mellan vår dörr och postboxarna. Det tog ca 10 min för mig att komma in.

Nu är vi iaf inne. Jag ska laga mat igen och städa undan.
Jag vet inte vad det har varit för fel på james idag men han har verkligen betett sig som en huligan. Han har ägnat hela dagen åt att hälla ut ris, mjöl och socker över hela golvet i köket ett flertal gånger. han har klättrat upp på diskbänken och slagit sönder en glasflaska. Han har sprungit efter hunden med ett skohorn och slagit henne. Han har smetat ut banan över hela golvet i köket. Och han har badat i blåbärskräm.
Han har också varit jätte kramig och hjälpt till med både disken, att slänga skaäp och byta blöjja på sig själv.

Snor

Ungen snorar... Hela tiden jag snyter och snyter men han bara producerar mer. medans jag försöker Snyta och torka (innan han springer och snorar av sig på mina byxor, soffan, sängen, hunden m.m.) så försöker jag städa och leta efter usbkabeln jag hittade en kabel och ja ba JAAAAA! men nej det var fel. Nu är det lunch för James snart jag gjorde ju en matlåda till honom igår som han skulle ha på dagis idag så han får gräddstuvad pyttipanna och jag äter typ bacon och stekt potatis mycket classy.

Jag blir galen!

Jag har verkligen letat nu! jag har letat under soffan och i förrådet och i alla skåp ich lådor och jag hittar inte usbkabeln till kameran! var fan är den

Inget dagis

Det blir inget dagis för James idag pga kylan. Leo gick upp tidigt imorse och tittade på hockeyn. Jag gick upp vid 8 och gjorde iordning James. Leo gick ut och körde fram bilen och sa till mig att klä på james ännu mer för att det var svinigt kallt ute och typ 20 minus. Då frågade jag om Leo kunde köra hem james från dagis också. Det kunde han inte.
Då funderade jag en stund medans jag verkligen kände isande kyla från den öppna dörren. var det verkligen så nödvändigt för james att äka till dagis, vara där i några timmar för att jag sen ska åka in till dagis (en timme, säkert mer eftersom bussarna aldrig går som dom ska när vädret på något sätt är för dåligt) hämta james och försöka ta mig hem hem med honom i kylan (minst en timme till). Nej tack.
jag tror james och jag kan ta en riktig långhelg. Han var ju inte på dagis i fredags heller.

Vi ska mysa i soffan istället med blåbärskräm och titanic.

Jag tror alla har bloggat om snö idag

Jag ska inte blogga om snö idag. Jag har tagit bilder på snö idag och min kamera fungerar men nu hittar jag inte usb-sladden. Alltid ska det vara något haha.

Idag har vi satt upp en bokhylla i vardagsrummet och hängt upp lite tavlor.
Jag tog ner trolltavlan i hallen och hängde upp en värmeljusmojjäng istället som jag fick från mamma. Nu behöver jag en massa mer krimskrams saker att fylla ut alla bokhyllor som vi fått från mamma. Så någongång jag blir rik så ska jag dra iväg och köpa massa skit och inhandla fler tavlor som vi också är i behov av.

Om någon vill ge mig en ny soffa skulle det vara nice också en divan i skinn tack den får gärna vara i tyg också bara tyget går lätt att ta av och tvätta. jag är så sjukt trött på den här soffan nu och det går ju liksom inte att få fint sålänge som man har en ful soffa mitt i rummet.

Nu ska va titta på Law abiding citizen om Leo kan slita sig från OS

Idag

Vi såg på Inte utan min dotter igår. det är en film från 91. Jag har sett filmen förut när jag var typ 5 år. och jag har lät boken. Boken är sjukt mycket bättre än filmen men filmen är också bra.

jag lagade sjukt äcklig kalops också. fattar inte hur den kunde bli så äcklig. Nu ska jag städa upp och sen Ska jag laga något åt mig att äta.

Törstig någon?

Kom nyss på James med att stå med en röd kopp i handen och dricka vatten..... Som han så fint hade fiskat upp ur toaletten.

Rhd

Jag fick ett brev idag från karolinska. Det står att jag är Rhd-negativ och bebisen i magen är rhd positiv. Därför måste jag ta en massa blodprov och ta sprutor. Kul. Jag stöter tydligen bort bebisens röda blodkroppar eller något sånt. jhag förstod inte så mycket men det känns lite jobbigt att behöva en massa jobbigheter. Jag vill bara ha en lugn skön graviditet men tydligen så får jag inte det.

Nya saker

Idag flyttar mamma till en lägenhet så då får hon en massa bok hyllor och sånt över så dom körs hem till mig idag. Jag tror faktiskt att dom kommer snart så jag ska klä på mig och plocka undan lite.
James är hemma från dagis idag. Han är pigg men lite förkyld och överkänslig och gnällig. Så vi är hemma idag men det känns bara skönt eftersom det snöar så mycket.

Förlossningskliniken

Sitter och tittar på förlossningskliniken på tv4 och jag längtar som fan efter att föda. Inte just efter smärtan och själva födandet utan precis när han kommer ut. Snart ska james hämtas från dagis. Och senare blir det städning här hemma.

vecka 22

Vissa människor klagar på att tiden går för fort men jag tycker fan att den går långsamt. Det skulle vara jätte skönt om det kunde gå lite snabbare. Det känns som att jag har så mycket att köpa nu att jag blir galen. james måste ha en ny overall inte för att den är för liten utan för att den har spruckit upp. Sen behöver han tydligen galonkläder som passar över overallen. han ska ha gummistövlar och sånt också och ha ska ha 2 st utav alla så att jag kan ha ett ställ på dagis och ett hemma.

Föräldramötet igår var skumt det var väldigt tyst. man var nästan rädd för att svälja för att det skulle låta för mycket.

Nu ska jag iväg till skolan. see ya

Just det jag är i vecka 22 nu puss

Från minbebis.com

Bebis

Bebisens vikt och mått är ca 400 g och 19 cm lång. Ögonlocken täcker hela ögat och bebisen har fått ögonbryn. Naglarna är så långa att de täcker fingertopparna. Lungornas luftrörsträd förgrenas och lungblåsorna utvecklas. Lungorna är fyllda med vätska ända fram tills födelseögonblicket då vätskan pressas ut för att ersättas med luft.

Du

Livmoderns mått är mellan 20 till 23 cm. Du kan försöka känna den ett par cm ovanför naveln. De flesta kvinnorna känner att detta är en härlig och bra period. Hår och hud strålar, detta beror på att kroppen är fylld med graviditetshormoner som skapar tillväxt. Tänk på din hållning så att du inte får ryggbesvär längre fram.

Format card?

Jag har batteri på kameran men det går int att ta bilder för det står format card. Vad betyder det? Om ni vill ha bilder på bloggen får ni faktiskt hjälpa till lite också.

Nu vill jag ha sommar

Hundjäveln har bitit sönder dragkedjan på min jacka. Den enda riktigt varma jacka jag har. Den går att knäppa men det blåser in luft genom springorna. jag hoppas verkligen att det börjar bli varm snart för det här suger. En liten promenad mellan sigtuna och hem känns som en evighet bara för att det är så kasst väder ute. Jag ska åka och hämta james på dagis nu. Vi höres.

Illamående

Jag hade planer på att måla klart hos mamma idag. men jag mår sjukt illa.
Ikväll är det föräldramöte på dagis det känns som att jag borde vila idag istället och vara pigg ikväll

MVC igår

Så jag åkte till mödravården igår och dom konstatera att jag har ytligablodkärl som blir ännu mer ytliga (TYP???) när jag är gravid så därför blöder jag efter vissa saker.
Anledningen till att jag inte känt några sparkar på ett tag är för att min moderkaka sitter i framväggen alltså mellan bebis och magen liksom så sparkarna kommer kännas mer när bebis växer.

Efter mvc igår så åkte jag till hm och köpte mina första tjockis kläder. Jag köpte ett par jeans och 2 blusar. Sen underkläder. jag köpte massa pyjamaser till James också.

Bilder stulna från Annas facebook i väntan på att jag ska hitta min laddare till kameran.


på den första bilden kan ni ju föresten se våran groteska soffa.

MVC

Idag ska jag åka till mödravården eftersom jag inte har känt några sparkar på ganska länge och jag har haft några mindre blödningar. Så håll tummarna för oss.

Efter mödravården funderar jag på att dra iväg till HM och köpa lite gravidkläder. Handla mat är också ett måste idag. Det enda vi har hemma till frukost är james gröt.

Imorgon är det föräldramöte på dagis. Fy fan vad jag känner mig som en gammal tant.

Jag hittar inte min laddare till kameran. Jag ska leta på nu.

My sister's keeper

Vi har precis sett My sisters keeper. Den var som alla säger en gråtfilm. Man gråter när man ser den mest på slutet men i princip hela filmen. Förutom jag, jag grät inte för att jag är så tuff.

Jag har precis kommit hem med james.

det blev en liten shoppingtur. Jag köpte en madrass åt james, prydnadskuddar för sängen, överkast, sängkläder, 2 st canvas tavlor, massa leksaker åt james, mockasiner och strumpor åt James. Och just det en fotbolls matta till james.

Nu ska jag städa undan lite och sen gå ner till Sigtuna och köpa mat.

Skön dag

James är på dagis och jag har spenderat dagen med att måla. Jag har faktiskt hunnit med mycket är nästan klar. jag målar alltså mammas lägenhet som hon ska flytta in i på fredag.
Nu är jag hemma och jag ska ta tag i tvätten jag har ett stort problem för att james tog av sig blöjan (igen) inatt och har kissat ner sängen och denna gång utan plastskyddet underlakanet så hela madrassen är nerkissad och jag vet inte hur jag ska få ren den för den får inte direkt plats i tvättmaskinen eller torktumlaren. men jag får väl försöka så gott det går att tvätta den i duschen och sen hoppas att den torkar snabbt. Eller kanske drar jag förbi jysk när jag ändå ska hämta james och bara köper en ny.

jag ska ladda upp min kamera för det är slut på batterier. puss
Tills dess får ni en annan bild på james som är gammal.

Nu blir jag påmind om att jag borde köpa några pyjamaser åt james också han har växt ut sina. Han borde faktiskt få många nya kläder för han har typ växt ur alla sina kläder snart.

Ändring

Jag var duktig igår och gick och la mig klockan 21.00 så nu är jag pigg.

Jag ska ändra på en sak och det är att låta folk göra saker åt mig. hädan efter ska jag göra allt själv. Så jag börjar denna tidiga morgon med att själv åka med bussen och lämna James på dagis. Just nu håller jag på att koka potatis. James ska ha matlåda med sig varje måndag. Helt ärligt det är ju inte så svårt att göra lite extra mat på söndag och packa ner men om man glömmer det så är det rätt pissigt att ställa sig och laga mat klockan 6 på morgonen.

Alla hjärtans dag

Idag är det alla hjärtans dag. Jag har gett Leo ett talande fluffigt hjärta som jag inte tror var så uppskattat. Jag har hitills inte fått någonting (!!!)

Jag skickar alla järtans dag hälsning till Anna istället.
Jag stal den här bilden från hennes facebook men det är lugnt eftersom det är min unge på bilden.

puss Anna

Möblerat och storstädat

Jag har möblerat om idag. Eller jag har låtit skönken i vardagsrummet byta plats med skåpet som stog i köket. Nu känns det som att köket blev mycket större. Nu ska jag bara plocka undan på köksbänken och lite sånt och sen bär det iväg och hämta james på dagis. idag är det en sån där dag då jag har gjort en massa saker. Skönt att jag har lyckats med det nu till helgen så att man bara kan slappna av.

Nej men nu ska jag inte sitta här och glo det är så lätt att man fastnar så fort man sätter sig ner.

En dag i livet

Igår kväll när Leo kom hem såg vi en film som heter En dag i livet Jennifer Lopez, Robert Redford och Morgan Freeman spelade i den och ja, den var bra.

Det var en sån där bra "ligga i soffan en torsdagskvälls film".


James är på dagis nu och jag ska sätta på en tvätt med täcken m.m för att james hade tagit av sig blöjjan i natt och kissat i sängen.
Jag ska försöka få mer gjort idag. Jag ska skura golven i hallen och badrummet med borste.

hemma igen

Nu är jag tillbaka med James. Det har tagit 2 timmar fram och tillbaka. jag hade tur med bussar. I vanliga fall brukar jag ju som sagt inte kunna åka med för att det redan är för många vagnar på bussen men idag kom jag med och bussen bytte till och med nr till 575 så jag behövde inte ens byta buss.
Nu ska jag laga middag men först en bajsblöjja som behöver bytas.

Ute med hunden

jag blev på bättre humör med den där lilla promenaden jag tog nyss. Jag ska plocka undan lite snabbt för om en timme åker jag iväg och hämtar james på dagis.


Ronja ute i snön. Min kamera tar as dåliga bilder men jag tror att det bara är jag som inte har klurat ut hur den fungerar.


Till alla er som inte tror att det syns på mig att jag är gravid. jag har ju redan världens jätte mage nu. Jeansen jag har på mig på bilden är dom ända jag kommer i.

Seg

Känns som att man kanske skulle resa sig från soffan någon gång idag. Jag gör det nu jag ska ta en dusch och gå ut med hunden och soporna. Kanske hinner jag städa undan lite innan jag ska iväg och hämta James.

Gå fan inte framför mig.

Det finns en sak som inte bara stör mig utan jag hatar det verkligen och det är killar som går före tjejer. Alltså bokstavligt talat. Killar ska alltid se till att ha sin tjej brevid eller helst lite framför sig.
Kolla på taio cruz video Break your heart. Vad fan håller han på med det ser så illa ut när han går framför henne i början av videon. ärligt tycker jag att han beter sig äckligt och illa hela videon.

Jag sitter i soffan just nu. Borde kanske resa mig upp och göra något vettigt tex städa eller gå ut med hunden. Det känns som att jag borde passa på med sånt här nu när james är på dagis men det känns också som att jag borde passa på att vila.

igår tog det 3 timmar för mig att komma hem pga att det var fullt med vagnar på bussarna så jag fick inte plats. jag gick från dagiset i valsta till märsta centrum och sen ner till station. Vilket tog sin tid med vagnen och en unge som var väldigt trött på att sitta i vagnen. Sen har jag inte riktigt den konditionen som jag är van vid heller. Jag är ju gravid, har varit sjuk och sen är jag inte ute och går lika mycket nu när det är kallt och jävligt. Stackars hund föresten. Men hoppas vår vädret kommer snart så att vi kan springa runt ute tillsammans.

jag har fått tillbaka min kamera från Leo iaf. Jag ska bara ladda batteriet.

Pissdag

Leo har stulit min kamera. jag har inte ett skit att göra idag. Jag är så förbannad att jag skulle vilja slå ihjäl någon.

Början på dagen

Nu ska Leo köra James till dagis och jag ska. Tadadamdamdamdaaaaaa jobba

--------------------------------------------------------------------

Så började jag skriva idag men det blir tydligen ändring på det hela. Leo ska nu istället på ett möte och kör inte james till dagis förenn typ 9. Vilket betyder att jag inte hinner till jobbet i brännbo i tid. Jag skulle kunnat lämna honom själv men då skulle jag åkt vid halv 7 om jag skulle hinna tillbaka.

Den här dagen startade riktigt bra, jag var pigg och peppad. Men helt plötsligt blev den bara till en smet. En äcklig gegga som jag bara vill duscha av och gå och lägga mig.

vi förväntas göra allt även fast vi är döende.

Hur kommer det sig att så fort en man är lite förkyld ligger han nerbäddad i sängen och måsta bli uppassad på mer än en nyfödd bebis.

Vi kvinnor kan vara riktigt sjuka och vi ska upp och städa och ta hand om ungar ändå. Jag är alltså magsjuk. Me det menar jag att jag känner mig spyfärdig hela tiden och så fort jag bara tar en klunk vatten eller en isglass så spyr jag upp den. och lite däremellan. Sen har jag världens huligan unge som springer runt. Jag har på något sätt lyckats ta hand om honom idag fast det har varit mycket skrik och onödigt skäll från min sida. jag har varit ute med hunden och städat.

fast jag må säga att igår så kom min man hem och avbokade allt han höll på med för att ta hand om mig och james. + att han till och med gick ut med hunden.


sovdags

Planen är att få james att sova. jag trodde eftersom han somnade så bra igår och har sprungit runt som en galning hela dagen att det skulle gå finemang att lägga honom nu och det var tyst ett tag men nu hör jag.

-mamma!

- Mamma mamma    maaaamma?

- mammamaamammamammmamammamamamaamamamamammamaaaaaaaaaaaaa!

Saken är den att jag är så sjukt jävla trött eftersom jag är magsjuk och jag orkar helt enkelt inte så jag sitter här framför datorn med en piggelin (det enda jag kan äta) i handen och skriker godnatt tillbaka. Det funkar inte så bra jag jag tillägga

------------

Färdiiiiig...

Nu är det bara resten av lägenheten kvar...

bebisen i magen

Fick ju ta kort på en bild så det blev inte så jätte bra.



Bör städas

jag tror jag borde städa james rum idag...

Bilder från örebro i julas.







Hittade kameran!

Bilder från i fredags




Vi var ute på promenad.


Kom nyss på en sak.

Jag hade ju planerat att pierca naveln och tatuera in james namn men båda får vänta nu tills både bebis är ute och jag har ammat klart. Vet inte hur det är med piercingar men jag vet att dom inte vill tatuera ammanda mammor pga infektionsrisken. Åh snälla kan det bli sommar snart.

Tips på mamma kläder hjälp mig!

dom har inga snygga mammakläder någonstans! Jag är verkligen i desperat behov av mammakläder just nu eftersom nästan inget jag äger passar.
men jag hittar inget snyggt. Var finns det lite snygga mama kläder?

Namn till bebisen

Vi har ju som sagt fått reda på att det är en pjke. Konstigt för jag har känt på mig att det ska bli en flicka som då skulle heta Miley. Men nu blir det en pojke. Tur ändå att det blir pojke för jag ville faktiskt att det skulle bli det så att james får en bror .

Men så till namnet. Vi har pratat en massa om svenska namn tex Filip och Jonathan men jag vill verkligen att han ska heta Kaven. Nej inte ett stavfel, jag menar inte Kevin utan Kaven. Det är ett irländskt namn som betyder snygg.

Hitills har jag bara känt någon spark då och då. inte ens varje dag har jag känt något. Konstigt då dom säger att man som omföderska ska känna sparkar mycket tidigare än första gången men nu är vi uppe i den åldern som James gav ifrån sig många och kännbara kickar.
Jag får prata med barnmorskan om det.

När jag var gravid med James var jag hos barnmorskan jätte ofta men nu har jag inte varit där sedan början av dec. Och jag ska inte dit förenn i mars men ringer nog och bokar en tidigare tid eftersom jag har tusen frågor.


Nu ska jag byta på james och sen leta efter min usb sladd till kameran.

Dålig mamma

Jag mår skit orkar inte resa mig från soffan. James är arg och vill leka men sjuk som jag är så ger jag honom saft för att han ska vara tyst och glad. Vi kollar på pippi just nu.

Äntligen en dator

Leo har köpt en dator nu så äntligen har vi en dator. Nu ska jag bara hitta min kamera sladd. Jag är sjuk idag och hela dagen igår. Men idag har jag ingen som kan lämna och hämta James på dagis så han får vara hemma med mig. Sjukt jobbigt. Det är ju inte det lättaste att ta hand om världens vildaste unge medans man sitter på knä framför toaletten.

Nu ska jag göra frukost.

RSS 2.0