fortfarande inget internet.

Jag är på sånt blogghumör på dagarna men eftersom jag inte har en fungerande dator så blir det lite svårt. Jag är seriöst trött på det här nu och funderar starkt på att köpa en liten mini laptop idag

Imorgon fyller james föresten 1 år!

Foster=bebis

Jag fick en riktigt störd komentar. Jag tänker inte ens posta den men jag svarar på den.
Du har läst en bok?
Jag har sett tillräckligt många filmer, Läst tillräckligt mycket böcker/ på internet och pratat med tillräckligt många läkare för att veta en en bebis Känner. När jag sa att den skriker så skrev jag fel eller inte fel men det kommer ju självklart inget ljud men den vrider sig krampaktigt av smärta och böjer bak nacken och tar i med hela ansiktet. Om du vill kalla det reflex så får det stå för dig din jävla idiot. och har den inte lika mycket rätt att leva som alla andra. Kanske vi skulle döda alla förlamade som ligger och tar upp plats och tid på sjukhus tänk så mycket pengar och tid som går åt och dom. kanske borde vi bränna ihjäl dom? Dom kommer antagligen inte få ett bra liv sen.? Och som jag skrev så är det upp till varje kvinna att välja själv men jag får sitta och "rapa" ut hur mycket jävla propaganda som helst. Det här är min blogg. Sluta läs om det inte passar!
Eftersom jag själv har gjort abort och har en helvetes massa vänner som har gjort det. Så tycker jag att jag här sett och hört tllräckligt från båda sidor.
Om man inte är mogen för barn så ska man fan inte ha sex heller. Med sex kommer ett ansvar och att strunta i det ansvaret och hellre döda sitt kött och blod, sitt barn. vad ska jag säga?
Det spelar ingen roll hur mycket skydd du använder Om du har sex finns alltid risken att bli gravid.
Och av erfarenhet så vet jag också att de flesta kvinnor ångrar en abort men det finns fan inte många som ångrar att dom har behållt sitt barn.

Jag läste någongång om en kvinna som gjorde en sen abort. När barnet kom hur hel och välbehållen (jag tror det var runt vecka 24) så kämpade den som fan den låg där och kämpade för livet men istället för att läggas i en kuvas så blev den lagt på ett kallt metallbord där den fick ligga och dö den kämpade i flera minuter inna den dog. Läkarna fick inte göra någonting eftersom det var en abort. bebisen låg där och dog helt utan rättigheter. Det finns barn som har överlevt efter vecka 22. jag kommer ihåg själv när jag var i veck 22 och jag kände hur james låg där inne och sparlade. Hur fan kan man vilja göra en abort så sent. Ni får gjärna klaga på all propaganda jag skriver det skiter jag fullkommligt i om ni kommer med vettiga komentarer så är det bra annars kan ni dra. Jag hatar aborter nu och jag står för det.
Och som sagt så är jag FÖR fri abort i sverige jag tycker bara att man borde trycka lite på att det finns andra alternativ. Jag tycker att man borde höja byxmyndigheten och att alla ungar borde sättas i waldorfskolan så dom inte springer ut och blir kalas fulla och losar oskulden när dom är 12. yes jag sa det waldorf ungarna som går wadorf blir lätt lite efter i utvecklingen men på ett bra sätt. Dom är barn längre. iaf om jag sk tro min pojkvän rätt. jag ska iaf lära James att om han ska ha sex så ska han fan ta konsekvenserna av att bli  pappa också.

Detta blev ju ett ganska långt inlägg men jag var tvungen att avreagera mig lite. jag är hos mamma igen och vi ska ut med hunden snart runt 15 så ska jmes far ha honom i några timmar och sama sak imorgon men då på förmiddagen. Jag har så mycket som jag vill blogga om men jag hinner inte såklart efter som att jag är hos mamma men fan vad jag längtar efter min dator. Puss på er alla galna. Kom när Jmaes fyller 1 år till klockan 16 den 1 aug..

Om aborter

Detta skulle egentligen bli en komentar på angelicas blogg snultan.blogg.se Men av någon anledning gick det inte att posta det så jag publicerar den här istället. Jag kommer säkert skriva mer om detta sen men inte nu puss.

Jag har ju som sagt redan gjort aborter men nu är jag emot det. Tycker att det är varje kvinnas val upp till en viss vecka. Jag tycker absolut inte at man ska få göra abort efter vecka 10. Sen tycker jag att man borde tänka över andra alternativ tex adoption men som sagt jag tror man ändras efter att man själv har fått barn och när man läser vecka för vecka vad som faktiskt händer i magen att hjärtat slåt att dom har små fingrar. Och om man läser om aborter och ser bilder på aborterade barn. Jag skulle aldrig göra en abort nu bara om jag var tvungen tex om mitt liv riskerades. Men fortfarande upp till vajre kvinna att bestämma. Men jag har sett och läst för mycket för att vara för aborter. jag ser aborter som mord nu. Visst du tex att när man gör en abort i vecka 12 eller senare att bebisen skriker av smärta. Just nu i livet ångrar jag de aborter jag har gjort. Även fast jag var 14 så skule jag hellre ha fått hjälp elelr adoptera. Nu gjorde jag inte det valet då men det går nog inte en dag utan att jag ångrar det. Och jag har träffat så många kvinnor som också ångrar en abort.
Men för att det ska va tydligt upp till vajre kvinna att bestämma att det ska va fri abort i sveriga är bra annars kan unga tjejer göra sig riktigt illa om dom försöker göra abort själva eller liknande det skulle jag säkert ha gjort när jag var 14 om någon sa att jag inte fick abortera.

Fortfarande inget internet

Är hos mamma jag ska be någon fixa min data. VVVVVVJag hinner inte blogga när  jag är hos mamma men som sagt håll ut för jag vet ju att ni typ dör när ni inte får daglig uppdatering om mig hela tiden.

James har gått några steg föresten om jag glömt blogga om det. Men han vill fortfarande helst hålla i handen när han går.

Jävla internet

Eller nej. Det är min dator som har fuckat upp sig. Nu är jag hos mamma. Jag har inte kunnat blogga på grund av att min data inte funkar men det kommer nog fixa sig.. hehe.. Vi har iaf en 17 åring som ska bo hos oss i 2 veckor. Kul han är trevlig.

Jag ska ivä och köpa kattlåda nu eftersom kattngarna har börjar bajsa på golvet.. Underbart.
Jag ska försöka få Leo att ta med hans dtor hem idag annars så bloggar jag imogon från mamma igen. Jag älskr er sötnosar.

Anna! Jag försöker få tag på dig eftersom jag inte har pratat med dig sen du va aspackad och lovade att vi skulle ses förra veckan. Nu är din telefon alltid avstängd. Du har väl inte åkt till spanien utan att säga hejdå till mig?

Happy birthday?

Jag fick i natt reda på att Leo kanske kommer jobba på James födelsedag.

Jag kom också på att det är väldigt snart han fyller år.

Om det blir så att Leo jobbar vill jag ha hjälp. Så hjälp mig. Hjälp mig baka muffins och tårtor. Hjälp mig komma på någon sätt att få plats med folk så att alla kan sitta... Vad ska man göra på ett 1 års kalas?

Och Amanda för i helvete om inte du kommer och hjälper till att typ baka muffins och sånt nån dag innan kalaset så blir jag arg.


Filmer

Här komemr några videoklipp först från lekparken i uppsala och sen från när James gungade igår.

Lekskolan

Jo som sagt så följde vi med Leo till jobbet igår. Alltså en lekskola. Medans Leo målade så satt vi och lekte. Sen gick vi upp och träffade Linda och Johannes.
Leo sa att det låg en kohage nära dagiset. Så vi bestämde oss för att gå dit. Det tog sjukt lång tid. Och ko hagen var så stor och kossorna stog fett lång bort så.. Jag blev lite besviken. Jag älskar ju kossor. :(




Hos mamma









På lekskolan jag var tvungen att censurera sista bilden lite. Jag kan ju inte sitta och skreva hur mycket som helst.Aja man såg min underbara chockrosa trosor.




James gungade för första gången! Han tyckte det var jätte kul.


Johannes

Linda.

....tjo

Jag ska iväg till hällsbo nu med James och hunden.. Sen ska jag tillbaka och jag ska följa med Leo till kontoret och jobba. Kul på en fin lördag

Bilderna från uppsala




God morgon alla söta!

Idag ser det ut att bli världens finaste soliga dag. James är lite halv dryg och jag är lite pissed över att jag aldrig kan få en riktig sovmorgon.
Jag är väldigt trött idag. Det måste städas men mest av allt just nu vill jag bara lägga mig ner och dö.

Solstråle



Till er som tror att Jamesen alltid är söt och glad. Nej ni idag har han skrikit och varit illröd i ansiktet nästan hela dagen. Jag fattar inte vad han vill.. Jag tycker jag har testat allt så han har antagligen ont i magen typ. Men jag lovar att han kommer bete sig som en ängel så fort han får träffa Leo.
Men här har ni beviset.

............

Kvar i uppsala. Jag hoppas mamma åker hem snart. Kul att sitta här och glo. Det luktar sjukhus.
För övrigt ser mitt hår ut som ett fågelbo. Och jag mår illa och är yr.
puss

I uppsala

Jag är i uppsala. En söt kille lät mig låna hans dator. Jag har filmat en massa och tagit massa kort idag så ni får se senare...James är jbbig jag måste springa efter honom

Ang djurplågeri inlägget...

Det är inte Henry på bilden! Katten som James torterar heter Justin "Snuffe". Nu var den saken utredd.

Läpparna små utav bär äro blå


Mors lilla Olle i skogen gick, rosor på kind och solsken i blick.
Läpparna små utav bär äro blå.
- Bara jag slapp att så ensam här gå.
Brummelibrum, vem lufsar där?
Buskarna knaka', en hund visst det är.
Lurvig är pälsen, men Olle blir glad. -
Å, en kamrat, det var bra, se god dag!
Klappar så björnen med händer små, räcker fram korgen,

- Se där, smaka på! Nalle han slukar mest allt vad där är.
- Hör du, jag tror att du tycker om bär.
Mor fick nu se dem, gav till ett skri.
Björnen sprang bort, nu är leken förbi.
- Å, varför skrämde du undan min vän?
Mor lilla, be honom komma igen.


Min unge är en djurplågare!

Jag kom hem efter en promenad igår och James hade varit med Leo. Dom hade lekt med katterna. James brukar vara försiktig men inte nu längre. Stackars katt säger jag bara. Det är en hemsk film så till er som inte vill se djurplågeri kolla inte på filmen. Men lilla Henry (katten) är iaf ok nu. Han springer just nu runt på golvet som en tok.

När James var försiktig..


När James blev galen..


Här kommer filmen. För er som vågar se. Jag vågar knappt se. Hemsk liten unge vi har.

Jag tänkte gå ut med hunden.........

.......................

Städ som vanligt.

Idag är det stor städning och må jag säga att jag har kommit en bra bit på vägen. Det är bara Vårat sovrum kvar och sen lite småplock.

Igår eftermiddag var vi hemma hos Leos bror och jag höll i den lilla bebisen. Det kändes bra. Han var så liten. Fast han väger nästan ett kilo mer än vad James gjorde när han var nyfödd. Men ändå kan jag inte komma ihåg att James har varit så liten. Nu vill jag bara ha en ännu mer. Jag vill verkligen ha en som fan.

Idag kommer Leos andra bror med familj och hälsar på.

Sthlm

Jag ska in till stan nu. Jag har precis väckt James och ska bara sätta på honom kläder så drar vi. Han får en flaska i bilen.
Jag har sjukt ont i magen idag. Stackars lilla jag.

Men som sagt hela familjen minus katterna och Leo ska in till stan nu så jag måste skynda mig.


Väntar..........

...............Fortfarande ingen Leo. Jag har tråkigt. Jag trodde han skulle iväg för att kolla på bebisen.. Jag orkar verkligen inte städa. Det är sjukt tråkigt

Prutt

Leo är fortfarande hos sin bror. Jag är mätt och helt slut i kroppen. James är jätte gnällig. Nu ska jag försöka rycka upp mig och städa lite granna. Jag är verkligen sjukt trött. Jag har ingen aning om när Leo hade tänkt komma hem. Hoppas han kommer snart så jag kan gå ut med hunden och slippa ta med barnvagnen.

Jag ska iväg

Jag ska ner osminkad till stan nu och köpra välling och något åt mig själv

puss. Tack för alla söta komentarer

Den 1 aug

Den 1 augusti fyller James 1 år. Skicka gärna presenter. Haha.

Det blir 1 års kalas. yej


En sak att se fram emot

Just nu, James gubben sover


.......


När jag berättade vad som hade hänt för en av mina vänner sa hon att hon var så glad! Så otroligt glad eftersom jag nu kunde festa med henne igen.

Jag har en plan

Jag har en plan för jag behöver tid. Jag måste läka.

När det har slutat


Nu när det nästan slutat blöda känns det av någon anledning värre.
Jag vet inte hur jag ska förklara det utan att det låter konstigt och kanske äckligt.
Men när det inte blöder så är det helt slut. Det finns inget kvar längre.
Jag har inte skrivit något om det här för att det har varit så nytt men nu lägger jag upp sista veckan.

Leo ringde nyss han ville att jag skulle packa ihop James babykläder och ge dom till bebisen. En till sak att gråta för.

Vecka 12 för ca 3 veckor sedan.

Bebis

Drygt 6 cm lång och väger 9 till 13 g. Man använder bebisens mått för att se vilken graviditetsvecka du är i, eftersom de flesta bebisar är lika långa den här tiden. Det går att höra bebisens hjärtljud. Naglarna har vuxit ut på både fingrar och tår och din bebis har hår på kroppen, (s.k. lanugohår). En del bebisar kan redan nu klia sig, suga på tummen, sträcka ut armarna och sträcka på sitt lilla huvud.

Hjärnan har två kritiska utvecklingstadium, det ena är mellan vecka 12 och 18 och det andra är mellan vecka 24 och 36. Äter du mediciner? Tala med din barnmorska om det nu, för fel mediciner vid graviditet kan skada din bebis nu och för all framtid.


Du

När den tolfte veckan är över känner de flesta gravida ett lugn och att det är dags att berätta för vänner och familj. Forskning har visat att det är de 12 första veckorna som är de mest kritiska i fostrets utveckling. Illamåendet avtar, vikten har för de flesta ökat med 1,5 och 4 kg. Vikten beror förstås på hur pass illa du har mått. Livmodern tar upp hela bäckenet nu och kommer när graviditeten når mot sitt slut vara ända upp i revbenen.

Den nya bebisen

Leo har åkt iväg för att kolla på den nya bebisen som hans bror fick. Jag ville följa med men bilbarnstolen är i mammas bil så jag kan inte. Lika bra det jag måste städa här hemma. Vilket jag har gjort hela dagen. Om det är någon som är intreserad av vad Leo har gjort så har han sovit, vaknat och legat på soffan.
Jag antar att jag fortfarande är väldigt hormonell. Jag blir ledsen och arg för minsta lilla. Idag är jag verkligen inte att leka. med. Alla små saker som går fel blir jag as förbannad på. Tex nu när jag satte på James kläder och precis tänkte gå ut och sätta honom i bilen när jag kom på att det inte finns någon stol. Jag vill ju också följa med. jag ville träffa bebisen medans den luktar nyföding. Jag kommer antagligen inte få se den på några veckor eftersom jag inte drar dit utan Leo och då kommer den inte vara liten och lukta nyföding längre.
Nu gråter jag! Hur sjukt är inte det. Jag sitter och är arg över att Leo får träffa sin brorson innan mig! jag är ju helt slut i huvet. Jag är arg över att jag inte får sniffa nyföding och känna på små skrynkliga händer. Mest arg är jag på mig själv för att jag är arg.
Ta det inte fel. Sjukt kul för dom att dom har fått nyföding och jag är glad för deras skull. Men fan vad jag också vill ha mina bebisar. Jag vill ha dom tillbaka. Jag är så jävla arg. Folk tror att det finns en gud?! Var fan då någonstans?
Jag behöver tid.

Min bebis växer för fort!

Jag håller på att städa ur James garderob. Det blev 2 stycken vanliga ica påsar och en stor sopsäck fulla med kläder som han har vuxit ur. Nu ser det ovanligt tomt ut i hans garderob. Jag hittade till och med några av mina och Leos kläder inne i James garderob. Konstigt men jag blev glad när jag såg mina kjolar som jag har undrat vart dom tagit vägen.
Jag tycker alltid att det är jobbigt att packa ner James kläder som han vuxit ur. Det känns som att han växer för fort. Snart kommer han ju inte ens ha babykläder längre.
James kallar. Han ska få lite mat.

Din sambo Elof!

Igår. Mamma och jag sitter i bilen på väg hem från Öregrund. Vi pratar (Eller mamma pratar) om att jag ska sluta röka.

Mamma: Men Elof har väl slutat röka?
Jag: Elof?
Mamma: Ja elof har väl slutat röka?
Jag: Vilken jävla Elof?
Mamma: Elof, Din sambo....
Jag: Du menar Leo?
Mamma: Ehhum.. Ja just det Leo...
Jag: Var fan fick du Elof ifrån?
Mamma: Jag trodde han hette så!
Jag: Nej du vet vad han heter!
Mamma: Ja men om man kastar om bokstäverna i Leo och lägger till ett f så blir det Elof!

Makes sense?

En jävla massa kristendommar

Jag och mamma drog som sagt till öregrund där mammas bästa vän fyllde år. Hon är kristen.... Alla andra på den där festen var också kristna. Jag är ju grymt mycket emot kristendommen. Eller nej inte emot så. Andra får jätte gärna vara kristna men JAG äcklas av religion och jag gillar inte när folk försöker knuffa mig i "rätt rikting".
Annars var det trevligt. Det var någon kille där som jag var kär i när jag var liten hahaha. Han skulle gifta sig med en hmmm ja större variant. Så går det när man inte får mig. Alla kan ju inte få mig liksom då skulle ju Leo bli sur så då måste ju andra killar tvingas vara med size NOT zero.
Men öregrund var väl fint. Vi kom hem igår kväll och resten av kvällen låg jag på soffan och åt godis.







Åh lite bilder på katterna som börjar bli stora



Och James! Jag hittade honom såhär imorse. Jag hörde hur han gnällde lite men sen blev det tyst. han hade hittat sin flaska.


Idag blir det städ.  jag och leo är dukiga på att stöka ner så jag ska städa upp idag. Och tvinga leo byta lampor för det är kolsvart i alla rum förutom james, vårat och vardagsrummet.. Kul att bajsa i mörkret liksom Hahaha


öregrund

Jag ska til öregrund jag tror jag bloggar därifrån. puss

Hejdå

Jag ska slänga på mig lite smink. Slänga på James kläder och sen dra iväg en stund.Ha det bra tills dess nu e de iaf fint hemma

Sussa Och Sussi

Jag sover och jag städar på... Väntar på en sak gör jag också. Jobbigt. Det är brottom

Aja till en annan sag som hände ca kl 2 igår tidigt på morgonen. Då föddes William, James nya kusin. Leos brors tjej, Sussi födde en liten pojke med akut kejsarsnitt. Alla satt uppe och höll tummarna till och med James.
Men ja, Grattis till dom. Jag vill se bebisen. Liten pytte, skrynkel bebis.

Äntligen hemma! Eller?

Jag längtade hem. Till katterna och min egen säng men när jag väl kom hem så märkte jag fort att semetern är slut. Komma hem till en stökig lägenhet som jag förövrigt städar just nu. Jag har hur mycket tvätt som helst. Jag har ingen koll på dagarna jag trodde det var onsdag. Nej tydligen är det fredag idag.

Just nu lagar jag lite mat av det som finns kvar i huset. Jag var tvungen att gå ner till ok macken tidigt imorse och köpa kattmat till lilla Tea som var utsvulten.
James sitter brevid mig och suger på en bikini.

Vi har ialla fall sett en massa riddare. vi gick på någon sorts Riddar marknad. Det fanns väldigt god mat där. Det pågick riddar spel också men det gick vi inte på.
Men det var skönt i sjötorp.
Här komer bilder från Sjötorp.











Sjötorp

Jag är i sjötorp med leo det är därför jag inte bloggar. Jag kommer hem imorgon tror jag

Drunk

Ikväll tänkte jag svepa en sjuttis limevodka. Någon som vill göra sällskap?

Nu ska jag fan komma igen

Jag vet att jag har varit riktigt seg på att blogga men jag har haft fullt upp.

Jag lyckades fånga James när han står upp på bild.

Åsså ramlar vi....


Kissemissarna växer och växer. Jag tror alla är hannar.




James håller på att fatta att han måste vara försiktig men bebisarna.



Nu ska jag försöka få James att sova en stund så att jag kan klä på mig och ta en promenad med hunden. Leo sover såklart fortfarande. Jag försökte få honom att gå upp och ta James imorse men det lyckades ju självklart inte. Att Leo någon gång skulle ta sig ur sängen för att ta James det kommer ju typ aldrig hända. Nej nu ska vi inte va sånna. Det har faktiskt hänt. Men det enda han gör är att hämta honom och lägga honom till mig så jag få ju ändå gå upp och ta hand om honom och sånt.
Menmen. Nästa inlägg blir intresant.

Va fan hände med vädret?

Jag skulle ju som sagt gå ut med hunda. Så jag byltade på både mig och james med en massa kläder. Jag går i typ 10 minuter och då spricker soljäveln fram. Så där går jag med tjocktröjja och jacka och ser ut som ett mongo. Kul.
Jag har sjukt mycket att städa för det ligger banan överallt.

Idag blir dett blogg

Det är riktigt dåligt väder så idag blir det en massa data tid. Jag ska springa iväg och köpa nåt att äta och ut med hunden samtidigt. Men jag har ingen lust att gå ut i detta väder..

Brunett?

Gissa vem som blev brunett imorse?

RSS 2.0