Inget bloggande

James har varit jätte sjuk med en massa feber och jag har flyttat tillbaka till mamma. Jag har inte riktigt haft tiden att blogga.
Idag har jag världens mensvärk jag kan knappt stå upp. Och jag är jätte förkyld. Jobbigt som fan. Jobbigt att bo hos mamma också. Just nu försöker jag få James att sova men det går inte så bra. Jag vill också sova lite. och vakna typ om en vecka. Det skulle va skönt.

FEBER

Både jag och James har feber. Kul.

idag

Jag hoppas den här dagen går långsamt så jag hinner med allt jag ska göra.
Jag har redan sovit bort morgonen James sov till klockan 10!
Nu har jag brottom. adjö

Geting vs Elli

Ni som känner mig vet att jag är allergisk mot getingar och att jag helt ärligt tror att dom är super inteligenta och att alla getingar har som mål att döda mig.
Idag fick jag ytterligare ett bevis för det.

Jag satt och myste i soffan och drack saft och gosade med James. Jag skulle ta en klunk saft till och då kände jag på en gång hur det var något som kom in i min mun som inte bara var saft. sen kände jag hur det brände till längst bak i munne. Och jo visst hade en geting stuckit mig.
Så smarta är dom att dom sätter på sig dykardräckt och gömmer sig i min saft! Nu är det verkligen krig! Som hämd på detta dåd svalde jag getingen. hahahahaha! där fick han!


Jag har tagit medecin och mår nu bättre.


Gissa vad?

Jag nätshoppar. Mycket dåligt men oh så kul

Ellos

Jag har ett paket på ellos som egentligen måste hämtas ut idag. Det är sista dagen men jag har inga pengar. Jävla skit. Så nu kommer jag få betala 200 spänn i onödan. + att jag måste beställa om allt. Fast det är ju kul. Att nät shoppa är det bästa jag vet.

Shame on me

Jag var ute med hunden. Jag gick ner till ok macken för att köpa batterier till kameran men jag som har slutat röka. Jag har inte rökt på typ 2 dagar nu :) köpte ett paket cigg istället. jag stod där i kassan och försökte välja batterier eller cancerpinnar. Jag valde pinnarna. Men jag har bara rökt 1. Och jag var bara tvungen. Men jag ska inte röka upp alla cigg nu, nej. Jag ska ha det som ett "i värsta fall" paket.

James sover nu så jag ska passa på att äta lite mat och ringa Ingela som jag egentligen lovade ringa i lördags. Sen ska jag försöka få tag på anna. Jag har inga pengar på min mobil och när jag ringer hemifrån svarar hon inte. dumma unge.

En blogg blir så jävla tråkig utan bilder.

Min kamera har inga batterier och jag har ingen större  lust att dra mig ner till sigtuna och köpa batterier heller.

En inköps / att göralista till hösten.

Lårhöga stövlar.
Ankelboots.
Skön jacka i mocka.
Kappa.
Overall och jacka åt James.
En liten rosa blogg dator.
Massa sköna koftor.
Jeans, en helvetes massa jeans.
Halsdukar,vantar och mössor.
Väskor i andra färger än svart och vit.
Ett täcke åt Ronja.
Snygga matskålar till både katt och hund.
Nya fiskar.
Underkläder.


Börja plugga något användbart.
Fixa ett jobb.
Få in James på dagis.
Börja träna mer.
Börja träna Ronja med Ingela.


Åh herregud

Jag har förstört min mobil så alla nr jag hade är borta och internet slutade funka igen! Så jag har verkligen varit låst ett bra tag nu. Skit jobbigt. nu ska jag läsa massa bloggar hahaha.

Äntligen har jag en dator!!

jag har inte haft nnågon laddare till min dtor på så länge så jag har inte kunnat blogga men nu så. :)

I helgen var jag och Maria inne i stan. Meningen var väl att vi skulle på the voice grejjen men vi var bara där i typ 5 minuter. Resten av kvällen spenderade vi med att leta efter en krog i flera timmar. När vi väl hittade krogen gick vi inte ens in utan åkte hem.
James har börjat gå ganske bra nu. Han tar fler och fler steg men han kryper helst.

Skön kväll

Jag var hos mamma nästan hela dagen idag.
När vi åkte från mamma till erikssund så kom vi på att vi hade glömt sätta in Ronja i bilen! Så när vi kom hem till mamma igen så låg underbara hunden Ronja på gräsmattan och väntade på att vi skulle komma hem. Hon var säkert där i ca 40 minuter iaf. Egentligen kan hon gå som hon vill eftersom att det inte är staket hos mamma men hon bara låg där.

James sover nu. Det var lätt att lägga honom idag så nu ska jag ut och ta en cigg sen duscha och sen gå och lägga mig. Jag är jätte trött verkligen. Imorgon ska jag städa här hemma. Det känns som att jag damsuger varje dag. men så blir det väl med barnvagnar som rullas in och ut och 4 katter och 1 hund som drar in en massa skit.

Jag och Leo funderar på att köpa mammas hus. Det skulle vara skönt. Att ha hus och tomt och allt sånt. Att kunna ha dörren öppen så att hunden kan gå in och ut hur som helst. Att James kan sitta på sommrarna och äta hur mycket vinbär han vill.
Men vi får se hur det blir med det. Det skulle säkert kännas lite konstigt i början. Att bo i mammas hus, för det är ju så det kommer kännas. Men så fort vi har fått göra om och det är våra saker där så känns det nog bra. Det roliga är att jag längtar mest efter att fixa trädgården. Lite vuxenpoäng där va. Men vi kommer ju flytta dit i början på hösten så om man fixar insidan på hösten/vintern så kan man ju börja på utsidan i vår. Men jo jag tror det skulle vara riktigt nice att bo i hus. Väldigt Svensson.

Men just det cigg och duscha skulle jag göra ja. Vi synes och höres pruttungar.

Dog heaven

Igår handlade allt om hundar. Jag, James och mamma åkte in till gärdet med Ronja. Fast mamma och James åkte upp och åt i kaknästornet istället och och åt mat medans jag och Ronja sprang runt på gärdet.
Vi träffade en massa konstiga människor även fast det var ganska tomt på gärdet man tror ju att de borde va fullt av hundar soliga fina dager men det är nästan alltid tomt.
Jag träffade iaf en tant och hennes labbe Clare.
 Tanten var fett skön. Hon frågade om Ronjas fästinghalsband och undrade om det var ett sånt halsband med gift i. Jag sa att nej det är med örter i. Tanten ba hmm ja jag har hört att det finns halsband med örter i men jag har aldrig hört talas om fästinghalsband med ärter i.
Senare förklarade hon att hon hade försökt få bort en stor fästing på Clare men att hon sen kom på att det var hennes bröstvårta ahhahaa.
Medans Clare och Ronja sprang runt och lekte så kom det en man cyklandes. Han plingade med klockan några meter framför hundarna och dom stannade och kollade på honom och han cyklade rätt på Clare. Och började sen skrika att hon var en korkad hund och att vi skulle hålla koll på våra hundar. Ja menar om han cyklar på gärdet så får han väl inse att det finna hund där och då behöver han inte cykla som en idiot. Jag fick iaf en bild på enländet.


Söta Clare


Ronja och Clare.

Sen mötte mamma och James upp oss och vi tittade på hästarna. Ronja tyckte det var en bra ide att bada i hästarnas vatten.








Och ja just det i förrgår så var vi hemma hos mamma vi satt i hennes (snart kanske våran) trädgårt och åt vinbär.
Senare när vi kom hem testade james sin traktor/bil. Helt själv!

James i trappen hos mamma.


Tea och de stora kattungarna.




Ronja och james hos mamma.




James plockar vinbär.


James testar sin bil själv.

Sen igår kväll kom majja förbi och vi kollade på marley och jag. Jag grät i slutet lite grann men Leo och james hade förstört stämningen. Annars hade jag säkert storbölat.Det är iaf en underbar film 2 gången jag såg den igår men det lär säkert bli många fler.
Nu ska jag sminka mig och vika in lite tvätt och sen ska jag ta en promenad till mamma med Ronja och James.

Jag är heöt fucking slut.

Jag har så mycket att göra och så litren tid. Jag ska sätta mig med en cigg och tänka ölite. Jag får stress panik och då glömmer jag saker och allt går fel.
James gnager på en riskaka i väntan på lunch, pyttipanna.
av någon jävlig anledning kan jag inte ladda upp bilder på blogg.se. Så de suger ju men som vanligt ska jag försöka fixa de problemet också..

LÄS!

LÄS!
http://www.aftonbladet.se/wendela/article1482363.ab

Jag är rädd för att låta James börja på dagis. Jag skojjar inte jag är rädd för hur andra människor kommer påverka honom.
Jag är livrädd. Jag försöker så mycket jag kan och använder ladydahmers blogg som en bibel. (när det handlar om barnuppfostran)
Är det normalt att vara så här rädd? Jag vet att jag också jämt gör fel. Håller jag på att sabba min lilla bebis? Jag vet att jag kommer ha stora problem med detta med james far. Jag vet att han troligtvis komemr få leka med vapen och vara en riktig "grabb". och att ens försöka ha en diskusion med james far om genus tänker jag inte ens börja på. Sånt går inte att disskutera med honom. Vilket gör ont i mitt hjärta för jag vill inte att James växer upp och blir hmm sk jag ens säga det? Nej jag törs inte då kanske det blir sant.


James är sjuk och Leo fyller år.

Grattis Leo baby. James är jätte sjuk har fick en massa feber igår efter sprutorna och han har vaknat flera gånger i natt. Men imorse satte det verkligen igång han har jätte hög feber och han kokar verkligen. Man skulle lätt kunna steka ägg på han panna, om den inte var så liten. Han kan inte sova men han kan inte vara vaken heller. Synd, på Leos födelsedag å allt. Nu får ja ägna all tid åt James och nästan ingen åt Leo. James sover mot min axel just nu....

Usch vilken dag!

Jag blev stucken av en geting och hade svårt att prata under större delan av dagen kul. James vill inte sova men han borde sova nu. men jag väntar hellre tills han börjar bli lite trött för jag har ingen lust att stå ner böjd över sängen i en timme. Jag funderar på att gå ut med hunden snart också på en liten kvälls prommis. Skönt sent på kvällen när man kan ha hunden lös lättare även fast det finns risk för att hon sticker iväg efter hare.

Imorgon blir det bvc halv 10. Jag undar hur mycket James väger nu. Jag ha inte varit där på evigheter men han ser ju stor, stark och frisk ut så han lär ju vara det.

Jag är jätte trött just nu och väldigt godis sugen men jag råkade välta ett glas över godispåsen så allt godis blev blött och äckligt. Fan.

På torsdag fyller Leo 22  år. Lilla gubben, Han växer så fort. Jag undrar var tiden tar vägen. Det känns som det var igår som jag först såg honom på parkeringen med Vader.


Åh snälla James kutar runt på golvet som en galning. Kan inte John Blund komma snart och ta över?


Jag älskar när Leo

  • Jag älskar när Leo "spoonar" mig i sängen och jag inte måste be om det.
  • Jag älskar när jag kommer hem sent på kvällen och jag hittar Leo med en sovandes James på bröstet.
  • Jag älskar när jag är arg eller ledsen och han antingen pussar, kramar, petar mig i näsan, kittlar eller gör wet willie på mig så jag börjar skratta.
  • Jag älskar när han är glad.
  • Jag älskade i början av vårat förhållande när jag kröp upp på honom och han sa att jag var mysig. Nu säger han att jag är klumpig och jobbig.



lite bilder

Resten av bilderna från när James fyllde.








Jag har fortfarande ont i magen ocjh i huvudet idag. Jag vill bara gå och lägga mig.

Resten av bilderna

James öppnar sitt bollhav.


Han ba yejj!! Bollar!


Mycket intressant


Pass

Idag ska vi förhoppningsvis fixa ett pass till James. Så att vi kan resa lite.

Jag har ont idag som fan i min mage. Och detta är tredje dagen som jag har fett ont i huvudet. Det suger.
Nej nu ska jag försöka få någon ordning på mitt hår och mitt ansikte.

Leo och jag imorse

Leo:
Ser jag bra ut såhär? (står framför spegeln och åmar sig)

Jag: Ja!

Leo: Bra.

Jag: Ser jag fin ut?? (försöker se jätte sexig ut med putmun)

Leo: Nej, du borde inte ens visa dig utanför dörren.


Min lilla Gunnar lever!

Min dator är fixad! Yes!

Nu kan jag äntligen blogga.
Här kommer alla bilder från James födelsedag.

Lilla Henry i Ronjas matskål



James födelsedags morgon

Nehejj nu fucka datan upp sig lite
jag lägger upp bilder sen datan vill inte.

Men jag vill bara säga till en viss liten, liten männsika förnamn börjar på a och efternamn r. Att du hatar mig är jävligt trevligt eftersom jag inte tycker så bra om dig heller. Sen att du är en fals kossa när vi möts e ju en annan sak. MEN att du blandar in mitt barn och säger fula saker om honom för att göra mig ledsen är riktigt lågt. Fy fan. Det bevisar bara vilken liten människa du är och jag tycker synd om folk som måste stå ut med att se ditt fula tryna var eviga dag.

Nu ska ja ta en cigg och planera en lång resa med Leo.


Grattis älskling

James fyller 1 år idag. han har redan fått en massa presenter. 103 st bollar, ett flygplan, kläder, En stor traktor som han kan åka runt på, ett piano och en massa mer.

Jag har tagit sjukt mycket bilder men kan ju inte ladda upp dom än eftersom jag inte har någon dator men jag ska Försöka fixa det där idag.
Jag har svårt att tänka på att för ett år sen låg jag på bb och var nyförlöst. Det känns sjukt som att det inte hände mig.
James rum är fullt av leksaker nu jag vet inte var jag ska lägga allt.
Nu ska jag ut med hunden en sväng medans mamma passar James och sen måste jag räkna ut hur gamla kattungarna är. Jag har verkligen ingen koll alls.

Jag hoppas jag bloggar snart igen. puss hur som helst så kommer det upp bilder från födesledagen imorgon.
Aj löve ju James

RSS 2.0