Nu har jag läst en massa tråkig teori.

jag hoppade över delen som handlade om bilens delar typ. Fett tråkigt.

jag sitter och tittar på 16 and pregnant. jag längtar sjukt mycket tills den här graviditeten är över. Jag hatar att vara gravid. jag längtar till och med efter själva födandet.

James har kissat i soffan. Hur fan gör jag nu?

god morgon

Idag behöver jag städa undan lite fast jag vet inte riktigt hur för våran damsugare har gått sönder. Det är ju inte så kul för även om Ronja inte hårar så mycket så bir det lite hår ändå från både henne och katten.

Sen blir det samma sak som igår. Plugga hund och körkort. Den där tråkiga jävla boke ska läsas varje jävla dag. Om och om igen.. Leo har sagt att när jag lyckas ta körkort så får jag hans bil. Vilket e najs. Förutom färgen. jag hatar verkligen färgen. Den är guld!
Guldfärgade bilar skriker gubbe.

Nu ska jag försöka hitta min katt som inte vill gå ut i snön. Jag sa kasta ut stackars Tea för att sist jag väntade på att hon skulle gå ut själv så kissade hon på james matta.

james har förövrigt bäddat åt sig själv på golvet. han har hämtat täcke och filtar från sin säg och nu ligger han med en flaska och myser framför tv:n.

Leos bror ska tydligen hämta Leos dator idag. Den jag använder just nu alltså. Jag hoppas han glömmer det eller nåt så att jag kan använda den hela helgen.

Händer på gravidmagen?

Varför håller alltid blivande mödrar en hand på sin mage. Även när man är precis i början av graviditeten och inte fått någon riktig mage.
Handlar det om att man vill beskydda? Eller letar man bara efter sparkar?
Jag håller gära en hand på magen just för att det känns som att man typ klappar bebis även fast ungen i magen säkert inte han någon aning om att det ligger en hand på magen.

Redan nu är min mage iaf tillräckligt stor för att jag ska kunna vila mina armar mot den när jag sitter ner. Vilket jag kommer ihåg hur sjukt det kändes när jag precis hade fött James och magen var borta och det inte fanns något att vila armarna mot. det kändes exakt som när man har haft långt hår och lippt det kortare och man drar fingrarna genom håret och det bara tar slut.

En annan sak som jag HATAR är när andra ska ta på min gravid mage eller av någon konstig jävla anledning lyssna på den (?!) Att leo får ta på magen är ju klart. Jag vill att han ska ta på den.
Men att andra människor tycker sig ha rätten att ta på min mage hatar jag! Tänk själva att folk så fort dom ser er kommer fram och börjar ta på era magar och ibland dra upp tröjjan för att känna och se.

Denna graviditet kommer jag stå på mig mer vad det gäller att ta på min mage. Nära vänner är väl ok. Men ni andra BACK OFF!

Jag är ensam hemma med barnen.

Eftersom att jag har varit dålig på att blogga så tar vi en uppdatering nu.

Jo men visst. leo har åkt till Örebro och James håller på att somna men bebisen i magen är vaken.
Bebisen i magen är för övrigt en pojke. Så nu måst jag fundera riktigt på namn. Det kändes som en flicka så jag har varit helt bestämd att bebis ska heta Miley. Men nu e det ju som sagt en pojke så. Han sulle lätt heta Justin eller Tristan om det bara var upp till mig men tydligen sa papporna också ha något att säga till om.

Jag är just nu i vecka 18 + 2. Jag kan fortfarande ha mina egna kläder men magen är större än med James så denna graviditet så lär jag bli tvungen att få köpa fula mamma kläder.

Leo ville inte veta könet på bebis men vi tog reda på det ändå och jag tror Leo är glad att han gjorde det för nu blir det en "han" inte "den" eller "det".

Från minbebis.com

Bebis

Bebisen är 12,5 till 14 cm mellan stjärt och huvud, den väger ca 150 g. 50 g mer än förra veckan. Bebisen kan rynka på pannan och göra grimaser. En del basreflexer börjar utvecklas nu som till exempel sugreflexen och bebisen vänder ryggen till om magen utsätts för ljus. Hjärnans första kritiska stadium är nu över.

Du

Nu är det dags för ultraljud. Det görs omkring vecka 17 till 18. Vikten har ökats till mellan 4 och 6 kg, men det är bara början. Ät rätt så behöver du inte oroa dig för onödiga kilon. Du kanske börjar få ryggbesvär, blir täppt i näsan eller svårt att röra dig som du vill. Det börjar helt enkelt kännas att du är med barn.


jag har inte ronja hos mig ikväll. Det är skönt men samtidigt jobbigt för att jag hatar att vara ensam hemma utan någon som beskyddar mig.
jag ska ägna kvällen åt att plugga körkort och hund. Jag går ut skolan i maj så nu är det det sista om ska göras med det sista är väldigt mycket saker. Så vi får se hur jag hinner med skola,jobb, barn och hund.


Bloggtorka

Jag har fortfarande ingen dator. Imorgon ska vi på ultraljud. Jag är nervös.

Jag har börjat på dagis. Det tar ca 40 min för mig att ta mig dit varje dag. men det är ett bra dagis.
jag ska försöka fixa det där data probemet å fort som jag får tid.

Hos mamma

Det är svin kallt ute. james r hos sin pappa så jag tog hunden och gick till mamma. jag har ingen känsel i låren. Nu ska jag ta bussen ner till sigtuna och sola.

Kanske (det beror på när leo slutar jobba och vilket humör han är på.) så kanske vi går på bio ikväll. på fredag är jag för övrigt i vecka 16.

JUL I ÖREBRO


Vi har firat jul i örebro hos leos familj. Eller.. leo och James har firat jul. Jag har legat sjuk hela julen. Men Leo har tagit bilder så jag fick iaf se bilder på julfirandet.

jag fick en kamera av Leo och James har fått en massa julklappar.


Tea fick inte följa med till Örebro. Vi körde henne till mamma.


James precis innan vi skulle åka.






I örebro har dom riktiga ljus i granen.


Jag följde iaf med ut till backen för barnen skulle åka pulka.


RSS 2.0