tralaallal

Det är e het underbart, fantastisk dag!

Hela dagen har varit helt perfekt.


Så! jag är tillbaka!

Alltså min dator fungerar inte, Nu använder jag min käre sambos dator.
Sen har jag haft sjukt myckwet att göra så jag har inte riktigt haft tid att låna eller fixa min egen dator.
Det har faktiskt inte hänt så mycket i mitt liv. James springer runt och mår bra. jag mår bra. Det blidde ingen flytt till märsta så jag bor kvar i sigtuna.

Jag har en egen liten företagsidé... Den är rätt knäpp men jag tror att jag ärligt kan tjäna massa pengar på det eftersom att jag troligtvis är den människa som gör detta bäst. Vi får se hur det går med detta.

För övrigt då.-- Jag ÄLSKAR svenska hollywoodfruar. Jag älskar maria. Hon är så jävla skön.
Maria: Min ekonomiska situation? Han betalar allt, TOPPEN..

Sen Anna Anka, Jag tycker hon har fått lite för mycket uppmärksamhet. Men jag tycker hon har rätt i mycket hon säger. Sen klipper tv konstigt och pressen ändrar mycket i det hon egentligen har sagt. Men hon är inte så jävla dum den där Ankan.
Det enda jag blev riktigt förbannad över var när hennes son inte vile bli fotad och hon blev förbannad och typ mobade honom för att han grät. Bra där.

Det har blivit rätt mycket höst shopping sen sisst också. Men snart måste man ju fan börja vinter shoppa.

Jag har läst The secret as bra bok. Alla borde läsa den och jag ska försöka utöva hemligheten så gott som det går.

Igår hade jag en hel dag för bara mig själv. james var hos sin pappa. Han är blyg i början och vågar inte gå fram men så fort dom kommer iväg så går det tydligen bra.
Jag passade på att göra saker som är svårt med barn igår. Små saker som att tex sola och gå i skogen med hunden.

Jag vet att jag har sagt det förut men efter det här paketet med cigg så ska jag sluta. Jag känner mig fett peppad på livet efter att jag läste The secret.

jag har faktiskt blivit en riktig bokmal. jag läser ut en bok per dag typ. Nu är alla böcker slut så jag får väl ta och fixa ett lånekort nere på biblioteket nere i sigtuna så jag kan låna massa böcker.

Nu ska jag ta en cigg och sen städa undan lite snabbt här hemma. jag ska åka iväg till märsta och fixa lite saker.
Jag vet inte när vi hörs av nästa gång men förhoppningsvis blir det snart.

Så länge får ni njuta av några bilder från 2008.


jag och Kiara


Där sitter jag på leos kontor, Tjock och gravid med stämplar på benen.


James


Det ser ut som att jag precis har gråtit


james

bajs internet

Min dator har hängt sig det suger lite. men jag överlerver. vi höres

4 timmars promenad

Jag har just kommit hem. Jag och maja gick 4 timmar. Fan jag är helt slut. Duschen nu. James sover, Äntligen tid för mig utan bebis och utan hund.

Äntligen fart på livet!

Jag har verkligen börjat lösa problem idag. Jag har verkligen börjat ta tag i saker. Hela morgonen har jag suttit i telefon med en massa olika människor och fixat saker. Det ska bli så jävla skönt att ordna upp allt. Det kommer säkert vara jobbigt och svårt men tänk när allt har kommit in på rätt bana och man bara kan fortsätta.
Nu ska jag duscha och sminka mig, Sen ska jag plocka undan lite och senare gå till hällsbo. Jag ska gå ut med en hund som heter Kim. Hennes matte är sjuk och klarar inte att gå ut med henne och Ronja och Kim är så jävla bra vänner så de ska bli kul. Och så tjänar man en extra hundring haha och det kan jag behöva nu när jag sparar på varje krona jag ser. (Ingen överdrift).
Sen ska jag börja småpacka här hemma. Tihi..

Yes jag ska flytta!

James och jag fick lägenheten! Så vi ska flytta i slutet av den här månaden. Fan vad fort det har gått. Men nu är jag på flytthumör och jag vill redan nu börja packa. Vilket jag säkert kommer göra också. Jag är så jävla glad nu. Jag ska flytta och det känns lite som en ny start. Jag ska verkligen börja ta tag i saker som jag låtit ligga och fixa iordning mitt liv.

Sockerkick en bra start på morgonen

James började dagen med att äta upp en massa choklad som jag så smart hade lämnat framma på bordet. Kul. Jag stängde in Ronja i sovrummet för jag tyckte hon var i vägen och helt plötsligt såg jag henne springa rubt huset, Hon hade hoppat ut ur fönstret. Underbar morgon kan jag säga. Nu måste jag gå hela vägen till mamma och hämta välling som jag glömde där.
Men först blir det bad för James.

Den där jävla klumpen

Nu har mitt flyttglädje övergått till en stor klump i magen istället. Jag ska flytta och bo själv. Jag kommer inte längre bo med den jag älskar. Det gör så jävla ont att jag inte kan beskriva det med ord.
Det är svårt just nu för mig. Att gå vidare och ens veta om man verkligen ska gå vidare. Det känns så skit just nu. Jag hoppas att något bra snart händer. Något som kan få mig att slappna av och vara lycklig, för en liten liten stund.

Kc i fredags.

jag skulle ta en massa bilder. Yes det brukar ju inte bli så med mig.

Varför lägger jag ens upp sånna här bilder?
Men kul var det

Glad unge

Jag tror att James mår lite bättre idag. Han sov hela natten med mig i sängen. Det var mysigt.

Igår tittade jag ju på lägenheten i märsta och den var skit fin. Jag var lite irreterad över att det var så höga fönster i sovrummet och i köket så att jag kan tex inte se ut men å andra sidan kan man ju laga mat naken.
Annars så var lägenheten perekt jag började garva när jag såg att det fanns 4 tv uttag i den där lilla 2:an. Lägenheten var väldigt high tech med "bliiip" lås och tvättstugan och sånt bokar men med en liten dataskärm. Inget vad jag e van vid från til haha. Och det finns porttelefon så man slipper springa ner för trapporna för att öppna porten. Eller trpporna, Vad säger jag? Det finns ju hiss. och tur det eftersom lägenheten ligger på 5:te våningen. Men verkligen jag får riktig lust att flytta nu. Jobbigt att bo i märsta men ändå jag måste ju ha en lägenhet och den är ganska så perfekt. Lite liten kanske. Men jag har bestämt att James får sitt eget rum. Han ska fan få ha ett eget rum utan att jag tar en massa plats. Och jag köper antingen en säng som får stå i ett hörn eller så köper jag en bäddsoffa.

Det börjar verkligen pirra i hela min mage. Det blir alltid såhär när jag ska flytta någonstans. Jag vill verkligen flytta in på en gång och sätta upp tavlor och hyllor och en massa saker och göra allt fint. Samtidigt är jag rädd. Hahaha för att bo helt själv och ta hand om alla räkningar helt själv m.m. Men det kanske är det som krävs. Eftersom jag tydligen inte har något begrepp om pengar så lär jag ju få det när jag bor själv.

Men jag älskar köket och balkongen. Så jävla skönt att sitta där på våren. James verkade älska den också. Så fort han fick chansen så sprang han ut på balkongen.
Här kommer några bilder från lägenheten. Men kom ihåg att det är inget bestämt om att jag ska flytta in. Jag har bara varit och tittat på lägenheten.

Sovrum


Sovrum

Sovrum mot vardagsrum och kök

Vardagsrum mot balkong

Balkong

Kök

 


Kul kväll igår feber inatt

Vi hade verkligen skit kul igår. Idag har James feber. Det är så svårt att sitta med en sån liten feberhet kropp och man inte kan göra något åt det förutom att ge suppar och försöka få i honom vatten. Vilket är omöjligt för han vägrar att dricka.

Slutat regna! yej

Shit vilket liv jag har. Jag har sjukt tråkigt. Men de har slutat regna iaf. Nice. Det suger verkligen för jag borde sminka mig och allt sånt men jag kan ju inte förenns mamma kommer så jag sitter bara här och glor. Otroligt kul. Jag kommer inte ens på något kul att skriva. haha.
Jag hoppas en viss liten människa kommer ikväll. Drama drama.. Det skulle seriöst va sjukt kul om hon kom så någon spännande händer i mitt liv. Aja hoppas det kommer massa roliga till kc ikväll. puss

men gud jag försöker

Jag håller på med 1000 samtal och försöker fixa mammas telefon. Kul, not. Jag har inget smink och det pissar ner regn. Roligt eftersom planen var att gå till mamma härifrån. Men ja, sist det regnade och jag var ute så var jag och maja inne i stan och sprang. Det var skit kul så kanske regnet kom för att påminna mig om att gå ut ikväll. But still... Inget att ha på mig, och nu regnar de juh så vad ska jag sätta på mig då?
Leo åker till örebro ikväll så jag är själv i lägenheten i helgen. Eller nja, Inte själv eftersom jag har ju james, hunden och katten här.
Imorgon ska jag till elaka märsta och titta på en lägenhet. Jag hatar märsta men lägenheten e fin även fast det bara är en 2:a. Men som sagt pepp ska jag bli och jag ska sminka mig och jag ska fan tycka om det! fast jag har ju inget smink eftersom mamma tog det.. Ser ni mitt dilemma?

Brun vill jag vara

Jag solade nyss, så nu stinker jag. James sover så jag ska ta en dusch. Ikväll blir det kc och jag har inget att ha på mig. Men det löser väl sig. James har varit så fin och snäll idag. Skit bra så jag är på sjukt bra humör. Hoppas det håller i sig och det blir en bra kväll.

Nej nu fan

Jag ska ta en dusch och sminka mig och sätta på mig rena kläder och göra något idag!

Klockan är reda halv 12. Jag har kommit på hur skönt den egentligen är att inte ha en telefon som pipier hela jävla tiden. Ingen kan nå mig. Hahahha Fuck you


Hahaha så fort gick det

Sen förra inlägget skrevs så vände jag mig bara om och såg usb kabeln. Hahha kul här kommer iaf bilder ni missat.

Vi gungade en hel del...

Vi matade ankorna också.

Av någon anledning tar det sjukt lång tid att ladda upp bilder så jag pallar inte mer nu. ha de.


Helg planering

Idag ska jag städa i pilsbo sen ska jag nog ut ikväll, till kc.
På lördag kväll ska jag ha filmkväll. a Just de jag ska fan hitta min usb kabel idag


Kan inte sova

Jag kan inte sova. Jag letade lägenhet på blocket och fann någon hemskt och något som äcklar mig. Jag kan inte berätta vad det är men det gör mig spyfärdig.

tack

Anonym om Just nu:
Känner samma sak..


Tack, några ord, en liten kommentar som denna gör att jag mår lite bättre. Inte för att någon annan mår åligt utan för att jag inte är ensam.

forts.. just nu..

Jag kan inte andas och någon hoppar på mitt bröst och suger all luft ur mig. min kropp är helt slut och jag går som i en dimma och gör allt i slowmotion. Jag har stenar i min mage och en slor fet klump i halsen och bröstet. Klumpen tynger ner mig. Jag har svårt för att prata och ens tänka. Någon frågar mig en fråga och det tar frela sekunder för mig att svara för mitt hjärta och min tanke är någon annanstans. Jag har inte ens ett hjätra nu. Det har går sönder i så många bitar att det inte ens kan kallas hjärta. Man kanske kan kalla det bitar av ett hjärta men vem fan orkar limma ihop något som är så trasigt? lika bra att bara kasta bort det.

Just nu

Just nu känns det som att jag inte kan röra mig. Jag känner mig tom. Det blir en riktig kraftansträngning bara att resa sig upp. Helst av allt skulle jag bara vilja sova bort allt. Sova tills nästa sommar. Just nu orkar jag ingenting. Nu är det verkligt. Nu börjar jag verkligen känna vad det är som har hänt. Jag har svårt för att andas och någon stryper mig. jag försöker leta efter lösningar men jag hittar inga, kanske är jag bara en alldeles för svag person för något sånt här.

Bajs.

Det var fel puk kod hemma hos mamma också så nu är jag telefon lös. Kul.
Inte kan jag komma tillbaka till mamma heller eftersom jag var tvungen att glömma nyckeln. Så nu sitter jag här i pilsbo och väntar på att en viss person ska bli klar med vad denna människa gör så att jag kan sitta där och glo istället för här.

Jag somnade

Nu ska jag tillbaka till mamma och fixa telefonen. Kul sen ska jag tillbaka till pilsbo. Inte så kul att vara hos min mamma när linnea e där.

Bajs telefoner!

Min telefon är helt knas. Ibland går det att prata på den men ibland hinner jag snara och efter 5 sek så lägger telefonen på av sig själv. Ibland kan jag inte ens svara. Därför har jag använt mammas telefon och helst plöttsligt gick den inte att skicka sms eller inga jag ringde till kundtjänst och dom sa att jag skulle testa att stänga av den och sen sätta på den. Men jag har ingen pin kod så dom sa att jag skulle skrva n puk koden och sen en ny pin kod men puk koden var också fel så nu måste jag gå hea  vägen hem till mamma igen och leta efter puk koden. Kul. Verkligen jätte kul.

James sover så jag ska vila en stund och sen gå iväg. jag har ätit 3 gånger idag. 2 mål mat kvar. Det känns som att jag kommer spricka. Folk klagar på att det ärsvårt att gå ner i vikt men jag vet att det är svårare för en smal person att gå upp i vikt. jag hade till och med en lärare på högstadiet som sa att det är mycket svårare för en smal person att lägga på sig än va det är för en tjock att gå ner. Men ja 2 gånger i veckan ska jag väga mig. Önska mig lycka till. Kanske jag får större bröst på köpet, då slipper jag punga ut en massa pengar för operationen. Men ja som sagt jag ska sova en stund.

En ny dag.

Jag äter just nu skogsbärssoppa med musli. James står och hänger vid mitt ben och försöker klättra upp i mitt knä. Känner också hur en bajs lukt börjar kännas. Mysigt såhär vid frukosten. Vi får se hur det går idag, med mina 5 mål mat.

Så fort James har fått en ny blöjja och rena kläder så ska vi iväg en sväng till lekplatsen och samtidigt rasta hunden.

Om det finns någon sötnos där ute som vill ge mig ett jobb eller hjälpa mig fixa ett jobb so please gör det! jag tar faktiskt vad som helst.

Jag ska upp till pilsbo också och leta efter min usb.kabel. Hoppas jag hittar den. Men aja som sagt lekparken väntar....

god natt alla.

Jag ska ta en till cigg och sen gå och lägga mig. Tuff dag imorgon. Jag saknar min älskling. Jag vill vara med honom just nu, ligga i sängen och kramas med honom. Det känns skit att det ska va så här. Hela min värld rasar samman.

46,2 kg.

Jag vägde mig nyss med kläder på och med mat i magen. Jag väger 46,2 kilo. Mitt mål är ca 55 kg. Så, ska ut med vovven nu och ta en välbehövlig cigg. Oh jag som hade slutat... Men jag har faktiskt ont i halsen så då får man röka för det känns bättre i halsen då. Så när jag är frisk så slutar jag helt. LOOOOOOVAR!

Nu ska jag fan bli fet!

Det är många som komenterar nu (inte på bloggen) hur smal jag har blivit. jag har alltid varit smal men nu har jag faktiskt blivit smalare. Jag äter men jag är jävligt stressad så nu håller jag på att ordna upp mitt liv. Mitt föhållande, min ekonomi och min vikt. Jag ska äta 5 mål om dagen nyttig men inte fett snål mat. Jag hoppas på att lägga på mig 10 kilo. Önska mig lycka till!

james har haft en massa feber och jag har varit i uppsala typ varje dag. Det har varit trevligt. Vi har varit mycket i parken och lekt och matat ankorna. James har blivit riktigt bra på att gå. Från att han tog sina första små steg så har det gått jätte snabbt. Nu springer han nästan snart.

Jag har färgat håret också. jag behövde ytterligare en förändring så jag färgade håret mörkare. Mörkbrnt stod det på paketet men det ser nästan svart ut. Min kamera fungerar och jag har 1000 bilder och filmer men jag har tappat bort usb kabeln men så fort jag hittar den så lägger jag upp bilderna.

Just nu äter jag och sen ska jag läsa lite bloggar och senare ska jag göra en budget.

 

Ewelina, du borde dra med ut på garage/kc på fredag


RSS 2.0