Valborg och Hanna

Grattis Hanna graaf som födde en flicka (Tror jag).

spjälsäng och sånt

Nu ska jag och mamma till väsby och köpa spjlsäng. Mamma vill ha en som står hos henne.see ya

till mamma

Jag åker iväg till mamma snart. Jag är riktigt trött och jag har inte lyckats städa heller. Jag behöver äta något och sen blir det nog bra.

Hemmafru utan man

Idag ska jag bara ägna mig åt hemmet och james. Och det börjar nu. Jag städar. Jag ska städa utanför oss också. Nu jävlar. Hahaha. Jag vill bara att james osver en stund så jag hinner städa. Men han står och gömmer sig bakom stolen,.

Dagens outfit

James visar dagens outfit

Morrn

James vägrade sova igår. Han ville inte sitta i knät, leka eller ha flaskan heller. Han total vägrade allt! Till sist la jag mig brevid honom i sängen och då somnade han och jag med.

Det ser ut som att det kommer bli skit väder idag. Det är jävligt mulet ute. Fortfarande vet jag inte vad jag ska göra på valborg. jag har hört rykten om en sjukt stor fest i pilsbo frågan är bara om någon vill dra med.

James sa "mamma" i förrgår. Jag satt med honom och Ronja. När han tittade på ronja sa jag "ronja!" och när han tittade på mig så sa jag "Mamma!". Sen gjorde jag sådär ett par gånger och sen titta han på min och sträckte ut händerna och sa MAMMA! Sen har han ju självklart inte sagt det någon mer gång fast jag har tjatat och försökt tvinga ut ett litet mamma.
Han vägrar verkligen.

Just nu sitter James på golvet och leker men han ska ha frukost nu och sen ska vi ut med hunden så jag måste sluta skriva. Men jag ska vara en mycket bättre bloggare idag. Det är ju sånt skit väder så man vill ju inte ut ändå liksom.


Förlåt för dålig uppdatering.

Det är sjukt kvavt ute idag. Jag kommer vara ganska upptagen idag till runt middagstid men jag tänkte svara på en fråga jag fick.
James far har honom ca 2 timmar fredagar och 4 timmar söndagar. Men det är inte varje vecka eftersom vi vill ha några helger att åka iväg på m.m. Nu ska James far åka iväg till utlandet och kriga (haha) över sommaren. Han åker nu i veckan så i söndags var sista dagen på rätt länge som James träffade honom. Vi kommer ha mail kontakt under den här tiden och sen får vi se hur det går mellan James och honom när han kommer hem igen. Vi kanske får ta det lugnt så att dom får lära känna varandra igen. Nu ska jag äta lunch. Vi höres i eftermiddag.

puss


Bakis

Jag var på kc igår. Jag var mycket otroligt full. Jag har inte varit full eller druckigt alkohol på länge så a jag blev iaf full. Det ska aldrig hända igen´.

hahaha

Jag har precis varit och handlat. Jag köpte huggies till james istället för vanliga pampers. Och jag blev tvungen att köpa black beauty när jag såg den. en keps och lite leksager till James blev det också.  Nu ska jag äta love you puss.
älskar Leo också puss

En bra start på morgonen

Såhär startade jag min dag.

Jag ska ta en lång varm dusch nu och sen springa ett varv i lägenheten och kasta saker i en sopsäck.

Inget för känsliga läsare

Vardag:

Jag kommer ihåg när james var nyföding och spydde jämt. Jag sprang och bytte kläder och tvätta med tvål. Nu är det så jävla vardag. Jag går alltid runt med bebis spya och bebis bajs på mig.

Just nu

Lite just nu bilder.



Ajjsing bajsing lilla råtta!!

Städ vare va?

Jag har städat. Eller nej egentligen har jag sorterat. Kastat sånt som inte behövs och lagt allt som ska vara kvar fint och prydligt.


Före/efter bild på skåpet i köket.


Play with me...

Vem vill leka med mig medans Leo är borta och jag blir lämnad alldeles ensam i en hel vecka!!

Ungen

Han säger att han gärna vill lära sig gå nu.

Viby by

Vi har gått viby rundan. Det är skit fint väder. Katten följde ed halva vägen ungefär. Och hon mötte oss på vägen hem.



Nu ska jag fixa något att äta.

Smycken

Jag kom på att örhängena jag fick av Leo matchar halsbandet jag fick av mamma.

Kameran del 2

Jag hittade kameran så här får ni 2 bilder. En på mig och en på mig och älskling.


Kameran

Min kamera är borta. =(

Argboga barnen Max och Saga

Jag fick ett mail med en lista som skulle skrivas under och skickas vidare. Det var en nan insaling för att få bort bilder på dom sönderslagna Max och lilla Saga.
Det stog såhär i mailet.
Snälla skriv på detta!
 
För att ge föräldrarna ett stöd för att få stop på spridningen av bilderna på deras mördade barn så skapas den här protestlistan
och när DU är den tusende på listan så skicka listan till [email protected]

/Anja som själv sett bilderna, som är fruktansvärda. Du kan inte föreställa dig, bilderna kommer förfölja mig för livet.

 
Sajt vägrar ta bort obduktionsbilder

Obduktionsbilderna på de mördade Arbogabarnen ligger ute på en sajt på nätet.
Nu kräver deras pappa att bilderna ska bort. Men sajten vägrar.
 
Polisens förundersökning om Arbogamorden finns på
fildelningssajten The Pirate Bay.
 
Därmed kan alla se bilderna på de två mördade barnen.
Deras pappa, Nicklas Jangestig, vill att tidningarna skriver om
Pirate Bays agerande, trots den uppmärksamhet sajten får för sin publicering av bilderna.
 
- Så här borde det inte vara och det måste uppmärksammas, säger han..
Hans sambo och barnens 'bonusmamma'Amy Haglund har skrivit till
sajten och protesterat. Hon fick via mejl svaret 'Det var ett djävlatjat. Nej, nej och åter nej.'
 
-Vi har inget emot fildelning. Men i det här fallet handlar det om bilder på mina sönderslagna barn. Själva förundersökningen kan vara kvar, men vi vill att de tar bort eller svartlägger, bilderna, säger Nicklas Jangestig.
-Visst ska man värna om tryckfriheten men man måste kunna visa hänsyn i en sådan här sak, säger han.
 
Sajten slår ifrån sig kritiken.
-Jag tycker inte att det är vår uppgift att bedöma om någonting är etiskt eller oetiskt eller vad andra människor vill lägga upp på nätet, säger sajtens pressansvarige Peter Sunde till TV4 Nyheterna.




Vad ska man säga. Vem vill ens lägga ut något sånt på nätet?? Vem sitter och letar efter bilder på sönderslagna barn?? Så sjukt vidrigt.
Vad tycker ni? får man lägga ut vad man vill på nätet?

Sunny day

Det ser ut som att det blir en solig, fin dag idag. Jag ska bara slänga på mig kläder och sen dra ner ed james och vovven till sigtuna. Leo åker till örebro på fredag. Så jag blir ensam i en vecka. =(

Jag blir ensam över valborg också. Roligt. Alla ska iväg till typ uppsala och sånt men jag vill inte åka alltför långt bort från James. Så valborg blir väl som jul och sånt, Jag sitter själv i sigtuna.

Igår blev det en bra dag iaf. Vi drog in till uppsala en sväng. Men ja ut med hunden var det...

Chefen Leo

Dom borde verkligen städa på leos kontor. Och börja använda tofflor eler något OCH höja värmern. Jag sitter med tjocktröjja och jacka på mig. Men iaf visst kanske inte kontoret är till för bebisar att krypa runt på men han blir liksom helt grå av golvet. alla han leksaker också. Jätte smutsiga. Så nu får James sitta i stolen och stanna där tills vi åker hem. vilket jag hoppas blir idag. jag har äntligen fått svar från hon som jag tror har min väska. Hon har inte den bilen som jag glömde väskan i. Hon har lämnat den på verkstad i sthlm. det borde hon ha sagt innan. Så nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Hon får inte tillbaka bilen förenn imorgon liksom. TROR hon.
Men det är ju trevligt Nu kommer leo inte bli glad. han vill verkligen ha min väska.

Ringde nyss Leo han var inte glad. Han vill verkligen ha min väska. Jag också. Jag vill verkligen verkligen ha den.
james ligger på golvet och river sönder papper. Jag måste verkligen få honom härifrån. Jag vill hem!!

Mat

Leo kom nyss med mat. Trevligt. Han hade varit på kina och köpt biff med tomater som jag alltid äter när jag är på kina.
James är vaken nu, han ligger på golvet och busar. Jag ska hämta ett glas vatten och äta maten. Leo har åkt igen. Anledningen till att jag sitter här i märsta är att människan som jag tror har min väska rör sig i märsta området och att banken ligger i märsta.

Det är så knasigt idag. Jag går runt utan smink och jag har håret i en slarvig toffs och jag bryr mig inte jag gick runt så igår också. Är det de som kallas att växa upp? När man inte tycker att det är pinsamt att gå ut utan smink.
när jag var typ 16 dog ja hellre än att visas utan smink. Men jag gick runt och såg ut som i helvete med nitar och blått hår Haha fy fan. Nu ser jag ner på alla små fjortispunkare som tror att dom är så jävla udda och coola. Eller nej jag ser inte ner på dom jag tänker typ Hahaaha Snart kommer ni inse hur jävliga ni ser ut och beter er och ändra er på en dag.

Just det jag ska ju äta. Klaga fan nte på dålig uppdatering idag

matlåda.

leo kommer tydligen hit med en låda med mat till mig. Det är ju lite spännande. Hoppas han kommer innan James vaknar. Jag är sur över att Hon som har min väska inte ringer mig och jag måste hem om ett tag för att hunden är hemma och då har jag åkt hit i onödan. Kul, kul som fan. Kul att allt hålller på att skita sig för at jag var yr och sjuk går och har tappat bort min väska. Det är ju jävligt underhållande.

Många frågor om Ronja

Jag har fått lite frågor om ronja så jag tänkte berätta allt om henne.

Ronja kommer från ostroda tror jag det heter i polen iaf. Hon är en gatuhund och nu har hon bott i sverige i typ 2 veckor. Hon har varit hemma hos mig sen i lördags.
Hon är helt underbar och passar mig helt perfekt. Hon fäller inte mycket hår, hon är perfekt i storleken (14 kilo). Hon går bra ihop med james och är trogen och fin. Hon har liter svårt för leo men hon lär väl vänja sig och katten håller hon på att fatta att man inte får jaga.
Hon är lite skygg av sig men bara i början. Hon följer mig var jag än går. Det är så skönt med att få en hund som är ung (ca 1 år) så att man kan forma hene lite och lära henne sitt ligg och allt sådant själv men som är rumsren och kan lämnas hemma utan gnäll. helt perfekt.

Om igår då.
Ronja stack från hundgården. Hon lyckades komma ut igenom stängslet. och hon sprang direkt hem. Där hemma var leo men så fort hon såg honom och han ropade så stack hon iväg igen. Jag ropade på henne men ingen hund kom. efter någon timme eller 2 så ringde jag polisen och jag han bara säga att jag vill anmäla min hund försvunnen så frågade dom om hon hade ett rosa nithalsband och JA! jag fick ett telefon nr till dom som hade hittat Ronja. Hon hade so sagt suckit ut på "stora bron" och där sprungit siksack mellan alla bilar. Bilarna hade körde bara på utan att någon stannade. men en bil stannade och det var dom som plockadee upp henne. Dom bodde på vår gata och när dom kom med henne så såg jag att det var min gamla polares faster också. Lilla sigtuna. Ronja var glad att se mig och jag blev gladare av att hon kom hem.

Ok????

leo har lämnat mig på sitt kontor. Han sa inte ens hejdå?!!! Så nu sitter jag här James sover i bilstolen men vad fan ska jag göra? Jag ska försöka få tag på min väska idag men personen som har den svarar inte när jag ringer.
Eftersom jag har så sjukt tråkigt så snor jag en lista från http://www.snultan.blogg.se/

Ditt namn? - Elli
Lång är du? - 163
Spelar du något instrument? - Nej inte just nu men jag kan spela lite gitarr hahaha.
Dina första tankar när du vaknar av väckarklockan? Att det är onödigt att Leo ätter på den för han går inte upp ändå. han vaknar inte ens
Är du hungrig? - ja verkligen
Vart befinner du dig just nu? - På Leos kontor
Vad har du för färg på trosorna/kalsongerna? - Vita
Vad är du bra på?
- Prata som Carl-Jan
Har du några husdjur? - En katt, 3 firrar och en hund
Är du singel? - nej
Vem vet mest om dig? - Jag
Vad vill du ha just nu? - Massa pengar, Om jag hade det skulle mitt liv vara perfekt
Ditt mål i livet? - Bo i hus och sånt
Rädd för?- Att något dåligt ska hända James
Har du körkort? - Nej
Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? - Elin
Pepsi eller Coca cola? - cola
McDonalds eller Burgerking? - donken
Sjunger du? - Ja hahaha
Vad har du för skostorlek? - 36-37
Vill du gifta dig? - Ja! det är verkligen nödvändigt för att jag ska överleva!
Kommer du överens med dina föräldrar? - nej
Din hårfärg? - just nu blond
Skorna du hade på dig idag? - Vita ballerinas
Grönan eller Liseberg? - liseberg även fast jag HATAR göteborg
Favoritårstid? - sommar
Favoritmat och dryck? - Typ massa saker lasange utan svamp är gott. dricka är cola.
Hur svarar du i telefonen hemma? - Hallå
Hur svarar du i mobilen? - Hallå
Sov du ensam inatt? - nej med leo och katten
Vad gjorde du kl 08 imorse? - Åkte till leos kontor tror jag eller om jag redan var här? kanske jag var ute med hunden? Jag har faktiskt ingen koll
Vad gjorde du för 15 min sedan? - satt här vid datorn
Vad var det senaste någon sa till dig? - Du kan väl bara lägga honom på bordet
Vad är det för väder hos dig nu? - mulet
Godaste glass smaken? - Jordgubb och blåbär
Sover du tungt? - nej
Druckit idag? - Inget
Drömmer du mardrömmar? - ibland
Favoritklädsel? - Myskläder
Vad ser du om du tittar till höger? - En skrivare och en massa pärmar
Favoritgodis? - Allt
Hur många kuddar sover du med? - 3
Längtar du mest efter just nu? - Pengar en glad leo
Vad väntar dig om 10 år? - Att jag är gift med leo och att vi har 11 barn till och bor i fta villan
Vad luktar det nu om du sniffar lite? - Färg
Snus eller cigaretter? - cigg
Vill du ha barn? - Jag har ju redan barn men jo jag vill ha flera
Längtar du till din nästa födelsedag? - nej
Är du snäll? - ja tror det ibland
Är du blyg? - nej bara om det är äldre läskiga personer
Tycker du att du har fin dialekt? - Ja jag pratar så här. Heeeiiiiiij jag heiter Elliiii Colemaaan och jag kommer fråååån Siiiiiiiiiiiigtuna.
Har du spytt i nåns knä? - ja
Tycker du om fester? - ja
Har du använt någon hårprodukt idag? - nej inget smink heller
Har du bråkat med någon idag? - nej inte än
Vad har du för planer till helgen? - ingenting. leo ska till örebro och jag kommer sitta själv
Vilken åldersgräns tycker du det ska vara på systembolaget? - 18
Är du sugen på något just nu?
- mat
Brukar du bada i sjöar om somrarna? - nej det fins fiskar där
En bra film? - Twilight.
Brukar du läsa horoskop? -ibland
Sprit, cider, vin eller öl? - sprit och cider
Bläck eller blyerts? - Bläck
Katt eller råtta? - båda
Hund eller katt? - vovve
Vad såg du senast på tv? jag tror det var typ wild boys
Gillar du din pappa? nej inte så mycket

Ahahaha

Alltså jag har  haft sjukt mycket att göra nu när vovven från polen har kommit m.m. Just nu e jag på Leos kontor med James.
Allt går underbart med Ronja (hunden) förutom att hon stack från hundgården igår. Hon drog ut på stora bron den som går mellan sigtuna och märsta men en snäll människa stannade och tog in henne. mer om ddeet sen. James sliter i mitt ben. jag lovar att jag ska bli bättre på att uppdatera

Idag

James ska till sin far idag och jag får lte tid med vovven. Just nu ska jag skynda iväg och städa upp medans han har flaskan.

I've got my angel now


Nu är hon här, Ronja. Hon kom igår. Lite blyg och rädd var hon men hon börjar vänja sig. Jag bloggar mer sen. Just nu kräver James uppmärksamhet



En ledtråd för dagen...


Bloggjävel

Jag fattar inte blogg.se's problem. Antingen fuckar det sig att ladda upp bilder eller så fuckar det sig att ladda upp inläggen. Alla inlägg idag har tagit typ flera timmar innan dom har lagts upp. Vi får se när detta inlägg läggs upp. Nu är klockan iaf 16.10. Jag har träffat emma idag och försökt hämta ut ett pass. Men polisen verkar ju ha allvarliga problem när dom inte lyckas lämna ut ett pass i rätt tid. Eller ja till och med försent för det skulle vara klar igår!! Jag e fett pissed. Jag behöver mitt pass och det är ju inte mitt fel att polisen är hmm ja vad ska jag säga. Jag har helt ärligt riktigt svårt för poliser men det är väl för att pappa är polis.
Aja den här dagen blev till koskit. Nu vet jag inte vad jag ska göra. Trodde att allt skulle lösa sig idag men tydligen not. Nu är klockan 16.14.

Me, Myself and I



James och jag






Snyggaste.... Jag är en gnagare..

Hej hopp guld snopp

Jag ska städa lägenheten nu. Vilken chock va?

James i pyjamas imorse

I have no words


Kattorna

Tea har skaffat sig en man. Eller egentligen flera män men en viss liten kille som smyger sig in till oss ibland.
Tea

Teas man, jag kallar honom Harry

Trouble in paradise.

Idag är det en sån där dag som man vet kommer suga för att den började så sjukt dåligt.

BVC

Idag har vi varit på bvc. James väger nu typ 8760 tror jag det var. Jag blev helt galet sjuk. Spydde som en häst på kola. Det ledde till att jag kom försent till bvc. Men bara typ 5 minuter. Men ja allt var väl bra. Bara det att James far tydligen tycker att James skelar ibland så nu måste han gå till en ögondoktor. Jag har inte märkt alls att han skelar. Bara när han var nyfödd. Vi gick iaf strandpromenaden hem så att vi kunde kolla på ankorna.

Just nu mår jag så illa och vill bara att Leo kommer hem från jobbet så jag får lite hjälp med James. Men han kommer nog tidigast vid 7. Jag måste ha en barnvakt typ hela dagen på torsdag också. Någon som vill ställa upp?

godermorgon


Jag måste dra snart, ska bara slänga i mig något och slänga kläder på mig och James. Sen ska vi till stan. Jag hittade en 500 lapp i James (!!!) ficka imorse. Min son är rikare än mig. Trevligt. Aja jag måste springa iväg nu. Vi höres later. Tihi, nu är jag en sån där duktig uppdaterande bloggare igen.

Nyheter

Ok så vad har hänt sen sist. Jag har ju träffat Norka den lilla svarta hunden från polen. Hon är jätte fin verkligen och hon kommer någon gång nu i veckan. Amanda har bott här i helgen också. Leo var i sjötorp utanför örebro med sin familj över påsken så jag och Amanda lekte sambo istället.

Det har ju varit helt sjukt fint väder i helgen. Jag har haft klänning på mig varje dag. Fast inte idag, det har varit skit väder och väligt kvavt. Leo är hemma från örebro nu men han jobbar i sthlm just nu. Han kommer hem om några timmar min lilla arbetsnarkoman.
Oh just det amanda färgade mitt hår. Mitt hår är vitt nu. Yes verkligen vitt med lite spår av gult. Skiiit fint. Hahaha. Efter min och Amandas lilla sambo helg så ser inte lägenheten så välstädad ut så det tänkte jag göra nu. Städa lägenheten.Woohooo! Eller ja det blir väl inget damsug eller sådant nu på kvällen men lite ska det iaf städas.
Imorgon ska jag, james och James far till bvc. Det blir lite kul och se hur mycket han väger skrutten. Jag gillar egentligen inte bvc tanten. Jag älskade min barnmorska på mödravården. Cecilia hette hon. Om jag blir gravid igen så ska jag be om att få henne. Hon var bäst. Och till en viss liten gravid vän så ska jag tipsa om att ta cecilia. Jag ska fan ta och göra ett tack kort till Cecilia från mig och James. Du vet som alla 30+ mammor gör. Lite vuxenpoäng för det. James har börjat somna vid 20 tiden. Ganska skönt. Då har man hela kvällen att slappna av. Han sover fortfarande till runt 6/7. Min bebis förstår att mamma måste sova. Jag tänkte ta en dagens outfit bara för att ni ska få se hur jag ser ut såhär på hemmakvällarna. Men ni skulle nog bli rädda. Mjukisbyxor, linne utan bh, slarvig tofs och utsmetat smink. Leo är en lycklig man. Som föreste gav mig presenter idag. Han köpte en liten påse men smycken i. Så han visste egetligen inte vad som låg i men det är tanke som räknas. Och egentligen är det bara gummiklockan jag är fundersam om. Vad tycker ni?

Äh vad fan ni får en dagen ändå.

Mitt ansikte ser jävligt hm skumt ut. Jo jag vet att jag gör fin grimas men ändå. hmm.

Hemsk människa

Jag vet att jag är en hemsk bloggerska. Men jag ska börja igen på onsdag.

Internätet

Jag har inte pallat öppna internet och jag har inte hunnit heller. James vill ha min uppmärksamhet nu men jag blloggar sen.

Sthlm

Jag drar in till stan nu. James ska bara vakna först och jag ska hitta andra kläder och lite sådant. Vi ska hälsa på lite hundar.

Bibel

Detta är min bibel. Om det finns en fläck som inte går bort eller eller tips på hur man cyklar utan att bli blöt i regnväder. (Hahaha!!) Jo men alla hemmafru tips finns verkligen i den här lilla pocket boken.

Jag tror att det var min farmor som gav den till mig. Hon är verkligen hemmafru number one. Hon kan allt. Det måste ju vara för att hon har läst den där boken.

Ingen bio

Det blidde ingen bio ikväll.
James sover nu och jag och Leo har precis ätit. Det räckte till 2 stycken matlådor.
Nu ska jag städa upp lite i sovrummet byta lakan m.m. Jag skulle göra samma sak i Jamies rum men han sover ju så jag får ta det imorgon.
Jag färgade håret idag också. Bara för att få bort det gula. Det blev hur bra som helst och för en gång skull är jag bnöjd med mitt hår. Det blev väldigt mjukt och följsamt efter färgningen också. Mycket bra.
Aja det blir inga bilder. Helt enkelt för att jag inte har tagit några bilder idag. Men nu ska disken in i maskin och sen städning av sovrummet. Älskling sitter och kollar på tv.
puss

Män som hatar kvinnor

Jag och mamma ska se filmen ikväll. Om det finns biljetter det vill säga och om Leo hinner hem så att han kan passa James.
Nu sover James så jag ska städa av fort som fan.

ANNA!!!! Kan du ringa mig din fjolla? Jag har inte ditt nummer!

En del av dagen igår, i bilder

James stog upp mot bordet.


Han ställde sig upp mot andra saker också.



Hey pruttungar!

Igår gick jag på promenad med anglica, träffade sen mamma och sen Amanada. Jag hinner inte skriva om det nu men vi höres later

Hundar

En schnauzer utan grundlydnad som förövrigt är fullt frisk eller en labbe med grundlydnad som har en skada i benet?

Det är de svart hundarna på bilden. Jag antar att schnauzern är någon sorts blandis.


Alla barnen gråter


Alltså det verkar som att alla mår dåligt. Det är ju fan vår. Nu får vi ta och rycka upp oss! Jag är så sjukt hungrig. mat ska det bli nu. Typ köttbullar. Hoppas vi har det.

-------

Jag ska försöka hitta något att ha på mig och sen fixa håret och sminka mig. James kryper runt på golvet och klänger på sin gåstol. Han vill inte sitta i den längre bara korta stunder men han tycker väl att han är mer rörlig på golvet. Ni som har barn, har ni något bra tips till sladdar. Vi har satt uppsladdarna med sånna där små stift i väggen ni vet. Men James kryper dit och sliter loss dom.

20/4

Jag har en konsultations tid hos en plastik klinik i stockholm. Någon som vill följa med eller hjälpa till att passa James? Det värsta är ju att jag inte har något legg och det måste man ha med sig. Men jag kan ju hoppas på att jag får legget innan den 20;de.
Så där ska jag slänga ut tuttarna för en viss doktor Rylander. Men hn ser snäll och hn är lite lik Alans exfrus ny man. Ni vet i 2 and a half men.
Hoppas man inte ser ut sådär efter bara. Uuuuääääääh

Ingen Birci?

Folket i ungern har snurrat sig eller förlorat en del hjärna. Det blir ingen ungernresa eller någon Birci. Han är tydligen inte färdig vaccinerad mot rabies.
Nu vill dom att jag ska ha en hund från polen och jag ska välja på en schnauzer eller en labrador. Det är ganska stor skillnad och jag vet inte hur jag ska välja eller ens om det funkar med Leo m.m. Så jag tror jag tackar nej. Så det var ju lite skit.


Självförtroende

Jag sitter och kollar på Vakna med the voice. Jakob läste upp en lista från någon tidning som heter Tara. Listan var 10 saker som killar önskar med sin tjej. Det var en del saker som tex, "Börja träna, va sexigare".. Sen kommer det en liten "Va mer nöjd med dig själv." Efter att man ska vara sexigare liksom.

De senaste åren har jag haft skit bra självförtroende. Vissa har till och med kallat mig självgod. Men nu har mitt självförtroende blivit sämre. Det blir nog på topp igen efter att jag har lagt mig under kniven.

Idag ska jag städa och sen tror jag att jag ska gå ut på promenad med Angelica. Jag har typ inte umgåtts med henne sen jag gick i typ 8:an.

Nemen godmorgon

Emma igår

Slå mig

Jag är ingen duktig bloggare. Eller jag har en massa annat att göra. James är vaken längre stunder och kräver mer. Och han går ju först så bloggen får vänta. Nu ska jag äta och sen försöka sova. jag loooooovar jag ska blogga minst 10 inlägg imorgon som på den gamla goda tiden.

Today

Har jag berättat att James reser sig upp själv mot en massa saker. Jag hinner aldrig ta en bild för att jag blir alltid lite skräckslagen för att han ska tappa greppet och ramla och slå sig. Vilket har hänt en del gånger när jag inte har varit tillräckligt snabb för att fånga honom. Jag får sjukt dåligt samvete. Men barn gör illa sig va? Till och med så små som James? Eller?
Här är en bild på när han nästan står han hade precis stått upp rakt men självklart när kameran kom fram så gled han ner på knä.

Så här ser jag ut idag.

Jag har blommor i håret.

Sillisar

Jag sitter och kollar upp olika kliniker. Jag ville ju gärna göra det tills sommaren men vi får se.

Jag vill iaf ha Amanda med mig. Hahaha. Hon ska ju också göra. Förhoppningsvis har hon gjort innan mig och då kan hon följa med mig och berätta hur det är. Eller så kan vi göra det tillsammans.

Mat

Jag och lilla familjen gick ner till sigtuna igår och åt på plantan. Nu börjar jag få en smak om hur det är och gå på resturange med småbarn. James var jätte gnällig. Han ville inte ha mat han ville inte bli buren m.m. Det var jätte jobbigt så vi fick göra så att Leo åt sin mat och sen fick jag äta. Sen på hem vägen vrickade jag foten :(
James plaskar i kattskålen med vatten.

James stal min sko.

Annapanna


Jag och Anna gick ner till sigtuna men James och åt glass. Självklart tappade jag en av mina kulor innan jag ens hade smakat på den. Det var helt underbart väder men jag visste inte riktigt hur jag skulle klä James. Han blev varm i overallen fast den var uppknäppt så vi körde på den där varianten som ni ser på bilden.
Jag och Leo ska gå ner till sigtuna snart och äta. Jag är fortfarande hungrig även fast jag har ätit 4 mackor nyss.


Anna du måste träffa mig igen innan du åker tillbaka till ghettot! Hahahaha Anna bor i ett ghetto med massa muslimer. Muslimerna tycker att anna är en hora för att hon är vit, jag tycker att hon är en hora ändå. Hahaha Nej du vet att jag älskar dig och att jag har sjuk humor.

Jag satt och skrattade högt för mig själv när jag skrev det där. Leo frågade och jag läste upp vad jag hade skrivit om horeriet och anna. Han tyckte INTE att det var lika kul som mig.

Hej lilla bloggen!

Jag har inte skrivit på ett tag nu just av den anledningen att jag har fått ägna min tid åt annat mer viktigt. Men nu är det helg och jag har mer tid. James kryper runt som en galning. Han är jätte duktig nu. Fast han har en rätt konstig krypstil. Jag ska städa upp här hemma och sen ska jag iväg och möta upp Anna som kommer hit. Jag har inte träffat henna på skit länge. Hon bor ju i england rumpnissen. Men aja idag ska jag träffa henne och de är ju kul. Min kussi kommer förbi också en snabbis. Bara för att lämna av en sak. Just nu sover både James och Leo men som vanligt är det rätt skönt för jag får tid till att städa som en tok.
Så jag passade ju Amandas hund Egon


Vi gick på promenader och spanade på svanar.

James idag.

Jag har börjat äta omega-3 kapslar. 2 varje dag.

Dålig dag?

Det börjar bli riktigt krisigt. Men jag ska inte gå ner mig och verka deppad. Jag ska försöka vara posetiv. Vi får se hur det går. Både James och Leo sover nu. Jag tänkte plocka undan lite. Jag är så trött på alla problem just nu. Jag längtar så otroligt mycket tills den dagen då vi inte har några problem med något. Om det nu kommer en sån dag. Nej posetiv var det ju!
Jag är väldigt trött psykiskt. Fast jag känner att det börjar gå över. Att det är bättre tider på väg med vårvädret. Jag hoppas och håller tummarna.

Jag ska försöka uppdatera lite bättre


sorry

Jag är riktigt jävla trött idag. Jag har en unge som hänger på min höft och jag kan inte sätta ner honom en sekund. Snälla fårlåt mig för mitt ikke bloggande.Jag vet ju att ni inte överlever utan mina dagliga inlägg men det kommer.

Ingen blogg idag tack

Jag hinner inte blogga idag. Så återkom imorgon eller kanske det dyker upp ett inlägg ikväll om jag orkar men jag lovar inget.

RSS 2.0