Varm och trött

Har precis börjat ordna upp massa saker i mitt liv. Det känns skönt men jag har en del kvar. Men nu har jag äntligen kommit igång.

Vad ska ni äta ikväll?

Här hemma gör vi korvstroganoff. Inte vilken korvstroganoff som helst utan en as god.

Falukorv
2 dl vispgrädde
2 dl krossade tomater
1 gul lök
svartpeppar.
salt


Skär korven i "stroganoffbitar" alltså i tjocka strimlor typ. Fräs löken och bryn sedan korven.
ha i vispgrädde, tomatkross, salt och peppar och låt stå och småputtra i typ 5 min. ha sedan i den frästa löken.
servera med ris och tomatsallad.
enkelt och gott mycket fett vilket vi gillar.

Jag ska börja med maten nu sen så tar jag nog en lång skön promenix med Ronja nere vid vattnet.
I brist på bilder på Ronja så lägger jag upp en bild på vader.

Invigning av poolen

Cecilia var nyss här med sin Lucas och han och James badade i poolen.
Det är så jävla varmt ute så det är skönt att komma in lite. James sover nu och jag ska också vila lite efter att jag ätit.



Jo jag vet att palmen inte står som den ska... men det har aaaaaldrig hänt förut, jag lovar...

väsby igår

Så vi köpte en ny bilstol igår och mamma fick våran gamla. Jag köpte en babysitter och hund och katt sängar och en barnpool till James. Jag ska städa lite nu sen ut med hunden och sen kanske vi inviger poolen.

Ny stol, om ni vill köpa bilstol gör det nu på barnenshus dom har nedsatt på typ allt.


Ronjas nya säng


Katternas nya säng + en smurf farfar. Så fort Tea kom in så flyttade hon ungarna från den nya sängen till den nya korgen så detta var ett väldigt onödigt köp.

Godermorgon!

Idag är det jätte fint väder igen. Vi ska ut på långpromenad med Ronja snart. Sen ska jag sola och leta efter en ny bilstol till mammas bil. Det är lite jobbigt att flytta stolen varje gång man åker mammas eller Leos bil.

Vaken

Leo körde för ett tag sen mot arlanda för att hämta sin bror på flygplatsen och lämna Vader till sin familj. Jag vaknade och kan självklart inte somna om. Så nu sitter jag här med halsbränna.
Idag ska jag bara sola... Sola och bada hunden. Kommer va så jävla skönt att inte behöva tänka på någonting idag.
Nu blir det samarin och sängen. kommer antagligen vakna om en halvtimme igen när leo kommer hem.

Tvättvagn

Syskonvagnen används även fast ingen lillebror kommit ännu


Leo; Asså guuud jag älskar våran nya tvättvagn.

Jag tror han är lite trött på att se en stor hög med tvätt på vagnen i hallen varje dag

Nyss hem kommen från stranden

Vi åkte en sväng till sjudargårdsbadet. Det är så himmla fint väder ute men vi stannade inte så länge för det första för att James skulle sova och för det andra för att jag hade ont av att ligga på en filt i värmen.
Det var iaf mysigt och man kan ju hoppas på att man fått lite färg.
Det är ju inte så skit kul att vara gravid på stranden. Jag klämde in mig i min nya bikini. Nu säger jag att den är ny för att jag aldrig använt den men egentligen är det ju ett tag sen jag köpte den.









Nu sover James och jag och Leo brer ut oss i soffan.
Jag ska vattna alla blommorna och sedan äta. Hundarna är det liksom ingen idé att gå ut med i värmen, jag tror dom hellre ligger inne. Sen ska jag sova så jag hoppas James sover en stund.

Konst

Vi kör på en ny kategori tillägnad James matkonst.  Här är dom två senaste matkonstverken.

Denna kallas för vitlöksbröd med tandpetare.


Denna kallas för lagad banan


Bildbomb

Jag orkade sätta mig ner på knä för att dra fram usbkabeln under soffan. Nu kommer bildbomben.


Mamma med nytatuerade ögonbryn


Jag, mamma och James på ålderdomshemmet med Svea mammas riktiga mamma. Jag är skit snygg på bilden, det bjuder vi på. Hahha jag ser faktiskt ut lite som en mongolid apa.


James första skrapsår som han fick igår när han var ute och sprang alldeles för snabbt.


Hundögon



James och Vader.


Glad unge.



James fick en stickad tröjja av mamma. Äkta waldorfstyle.


Vadern


James.

midsommarmat

I torsdags så kom Leos vänner hit och vi grillade och promenerade ner till sigtuna och satte ss på våfflan en stund. Jag var inte så trevligt sällskap då jag hade as ont efter hinnsvepningen.
Igår så gick vi ner till stången i sigtuna men det är ju så jävla mycket folk i sigtuna på midsommar så man kunde ju inte ens komma i närheten av stången och dansen. Vi gick till kopparn istället och åt mat med Leos vänner igen minus 1.

Vi såg shutter island sen, den var bra men fick mig drömma att James dog så jag hade panik när jag vaknade.
Idag skulle vi ner och spela fotboll jag, Leo och James men innan vi kom ner till planen så sparkade Leo iväg bollen i massa snår så vi hittade den inte. Lyckat.

Idag är det ganska lugnt i min mage. Jag försöker att inte tänka på att jag är gravid och hoppas bara på att tiden går fort. Imorgon har jag beräknat förlossningsdatum. Men min BM har gissat på den 29. Vi får väl se hur det blir.

Nu ska jag sova en stund innan james vaknar. puss puss bilder kommer snart måste bara orka gå ner på knä och leta efter sladden under soffan.

MVC idag

Nyss hemkommen från mvc. Jo just de jag har ju gått in i vecka 40 men jag orkar inte ens lägga upp en sån där text som jag brukar. Ungen brukar komma nu det är typ de enda som står ändå.
Jag är så otroligt trött på att vara gravid och när jag kom in till BM för koll idag så sa hon att han är stressad där inne också. Så hon stack mig och sen försökte hon pilla upp livmodertappen lite. Hon sa att vi kunde hoppas på att det skulle starta förlossningen men jag känner mig tveksam. Jag har iaf fått ett sistra graviditets datum nu.
Den 14 juli sätter dom igång mig på ks om det inte startat tills dess. Det känns som hundra år. Det är längre än vad jag trott, mer än 2 veckor. Jag är så deprimerad nu att jag vill bara gå och lägga mig men vi ska iväg och shoppa. Förhoppningsvis något som får mig på lite bättre humör.

Alltid är det något fel

Nu när jag har internet så hittar jag inte usbkabeln till kameran. Sist jag såg den så hade James den. Så den kan alltså ligga lite var som helst.
Jag gick upp för en halvtimme sen och har precis duschat.
Idag ska jag till barnmorskan och sen sola. James ska på sin sista dag på dagis idag och i eftermiddag så kommer Leos folk hit och grillar. Jag orkar verkligen inte egentligen. Jag orkar ingenting just nu och vill helst av allt bara sova tills förlossningen startar.
Det gör så otroligt ont i min kropp just nu. Ni som inte varit gravida kan inte fatta det. Hela tiden är det något som värker. Det värsta är när jag känner att jag mår ra i kroppen och det bara värker lite grann, då går jag ut på en lång promenad med Ronja och efter ett tag så hugger det till och jag kan inte gå. Inte så att det gör lite ont och är jobbigt att gå, nej. Jag kan verkligen inte gå. På nätterna kan jag inte sova vilket resulterr i att jag sitter uppe såhär tidigt och gör onödigheter istället för att sova.

Nu ska jag äta frukost och sen städa upp här hemma.

Internet

Idag fick vi internet igen mycket kul. Har en massa att blogga om men ingen tid just nu för jag och Leo ska mysa ner oss i soffan och titta på farsan.

Ingen bebis ännu ia,f bara han inte kommer den 25 så är det lugnt så hoppas på att han h¨ller sig där inne över fredagen.

Jag tror det är en Benjamin

Jag och Leo hade ju bestämt att bebisen skulle heta Neo. Men det känns inte riktigt rätt för någon av oss och jag har kännt och drömt om att han ska heta Benjamin.
Det är inget namn som jag har funderat på tidigare, men det bara känns som att han heter det.
Det betyder iaf lyckans son och det är ju trevligt.

Jag har fortfarande inget internet hemma. Jag sitter på Leos jobb igen eftersom vi har varit och köpt ramar till James dagis foton. Så nu kan vi hänga upp dom på väggen.

Idag har vi tagit en riktig lång promenad runt munkholmen och til och sen så har jag påbörjat tvättning av soffan. Jag säger påbörjat eftersom all klädsel inte får plats i en maskin så vi tvättar i omgångar men den ör nog vit och fin tills imorgon. Jag tror jag bör hålla hårdare på inte äta i soffan reglerna.

Nu ska jag kika in på hemnet och se om det kommit in något nytt. Jag har blivit sugen på att köpa tomt och bygga hus tills nästa år men Leo är inte så hajj på den idén men jag ska se om jag hittar någon riktigt fin tomt.

Vet ju inte när jag kan skriva igen så vi höres och synes folket. Puss puss

Inget internet

Vårat internet dog igår efter åskan så jag vet inte när vi får tillbaka det men förhoppningsvis nu nästa vecka. Men tills dess så får ni ha det bra. Jag är på Leos kontor nu och vi ska städa här lite.
James är hos sin pappa hela helgen så kanske att vi åker och gör nåt ikväll.

Jag har sådär jätte tråkigt medans James sover

Namn: Elli

Piercingar: 1 i vänster öra 2 i höger ska pierca navelv såfort bebis ploppar ut.

Tatueringar: Elli nere vid troskanten. Mjo jag tycker om mig själv.

Längd: 163 härligt centimetrar

Skostorlek: 36 37 om jag köper skor på vintern så att jag får plats med massa raggsockor haha

Hårfärg: fejk brunett

Fräknar: Yep på sommaren dyker dom upp på näsan men inte så man lägger märke till dom.

Kär? Mjo i Leonen

Önskar du att du bodde någon annanstans? Ja!! I villa

Dricker du? Inte just nu men visst längtar jag efter en riktig lyckad fylla

Röker du? Nej vi får väl hoppas jag inte börjar igen men jag kan tänka mig att det blir en det feströkning sen.

Vilket schampo använder du? barnängen

Vad är du rädd för? blixtar och dunder

Gillar du att tvätta? Ibland när jag är på städhumör

Gillar du berg- och dalbanor? Nej jag är den som håller i mig hårt när jag åker nyckelpigan

 

Senaste…

Filmen du hyrde? Precious

Filmen du köpte? hahha leo köpte göta kanal 3 i förrgår den sög. Som nästan alla svenska filmer förutom beck

Låten du hörde: "blixtar och dunder...... magiska under.... åhh vilken underbaaar daaaaaag diggelo diggelej alla tittar på mig när jag går i mina gyllne skoooor" I mitt huvud när jag skrev svar på frågan om vad jag är rädd för.

Låten du laddade ner? Ett riktigt gammalt album med backstreet boys

Personen du ringde? Leo

Personen som ringde dig? Leo

TV-program du såg? Något på barnkanalen

Person du tänkte på? James

 

 

Favorit…

Låt: Run this town

Sak att göra: städa ur James garderob

Sport: Ingen, fotboll om sverige är med i vm och man är ute på krogen

Dryck: Fun light

Kläder:
klänningar i alla dess former haha

Film: twilight alla

Bil: Leos

Serie: unga mördar danmark hahha


Har du någonsin…

Gråtit över en pojke? Yes

Gråtit över en flicka? nej

Ljugit för någon? ja

Varit i slagsmål? ja

Blivit arresterad? ja

Antal…

Gånger ditt hjärta brustit? massa

Hjärtan brustet på grund av dig? mass ahahhaa

Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? kanske 2 eller 3

Gånger ditt namn varit med i tidningen? vet inte

Senaste…

Boken du läste? Jag är 15 år och jag vill inte dö

Personen du fick e-mail av? en dam vars dotter hämtade ronja från polen

Personen du fick sms av? Cecilia

Gången hela din familj åt middag tillsammans? igår

Saken du köpte? vet inte

Vad har du gjort idag? sandlådan

Brukar du svära mycket? ja

När stiger du upp på morgonen? vid 8

Vad har du på dig? mjukiskläder

Vad ska du göra ikväll? mysa med leo

Vad är du allergisk mot? getingar, jorgubbar, äpplen, hö...

Använder du hårspray? bara om jag ska ut

Kan du stå på händer? nej

Håkan Hellström eller The Ark? håkan bråkan

Salt eller socker? socker

Gillar du ketchup? yes

Är du glad nu? mest trött

Var du glad igår? ja

Vad dansar du till? musik

Stockholm är… ? världens bästa stad

Göteborg är… ? Hata, hata, hata göteborg!

Kan du sjunga? ja som fan borde söka in till idol

Spaghetti eller makaroner? spagetti

Land du vill besöka? usa


Trevligt väder

James och jag hade tänkt vara ute hela dagen idag och självklart måste det regna då. men vi var ute ändå. I flrea timmar har vi varit ute och lekt med cecilia och lucas.
Nu har vi precis ätit lunch och james ska lägga sig snart.

Imorgon åker James till sin pappa och jag har hela helgen för mig själv. Leo har lovat att vi ska göra något på lördag kväll så vi får se vad de blir.. Men som sagt nu är det läggdags för James. Sen ska vi ut igen och trotsa regnet i sandlådan.

Saknar Stella

Ibland kommer jag på mig med att sakna Stella jätte mycket. Ni vet min lilla nakenfishund som flyttade iväg med Kiara. Jag tror jag tänker mer på henne än på Kiara för att Stella var mer som en liten människa som man kunde sätta på så söta kläder. 
I
brist på döttrar och små hundar så försökte jag med Vader. Jag tyckte han blev fin i min gravid tröjja men han såg sådär lagom road ut.



Det skulle vara bra om du ville komma på lördag


Glad storebror

Hej Neo, det  är din mammma som skriver.
Som du säkert vet av allt mitt gnäll, så har jag ingen större lust att vara gravid längre. Det har varit jätte jobbigt att vara gravid med dig för du är väldigt stökig. Dock inte lika stökig som din bror men men du bakar mycket och tung är du. Nu när du har fixerat ditt lilla huvud så kan jag knappt gå och sitta är också jätte jobbigt då det inte finns så mycket plats i magen längre.
Vilket får mig att tänka på hur du har det där inne.. Du bökar ju inte så mycket längre och barnmorskorna säger att det beror på platsbrist. Dom har sagt det ett bra tag nu och därför undrar jag varför du inte bara tar och kommer ut nu så att du får sträcka på benen?
Du kanske är lite rädd för världen här utanför men jag lovar dig att jag ska skydda dig mot allt. Och du kommer se att det är ganska trevligt här ute. Alla vill träffa dig och jag hoppas att du förstår det och faktiskt tar dig en riktig funderare på att komma ut nu. Både jag och pappa kommer vara med när du kommer så du behöver inte vara rädd för att det är en massa främmande människor runt dig.
Det skulle vara trevligt om du ville komma nu på lördag. Då ska James vara hos sin pappa och varken jag eller pappa har något viktigt för oss så snälla, Kom igen nu lördag är väl en trevlig dag att komma på.
Puss puss

När ingenting hjälper

Ibland har ju barn dagar då dom bara är sura, det har ju vi vuxna också.
Jag gick på promenad med Anna igår och pratade om detta då alla alltid säger att James, han är alltid så glaaaad!
Nope Han är väldigt tjurig. Som dom flesta barn så skriker han rätt ut så fort han inte får som han vill.
Vissa dagar skriker han hela dagen och jag springer runt som en tok och gör vad som helst bara för att han ska sluta. Har han ont någonstans kan jag tänka, och jag längtar bara tills den dagen då han kan berätta det för mig.
För några dagar sen så hade han iaf en sån här dag då han inte ville någonting och jag mutade med allt för att han skulle bli glad.
James älskar glass, så självklart mutade jag med glass, men icke han smakade inte ens på glassen bara satt och skrek med den i handen.


Det som hjälpte så att han slutade skrika? En leverpastejsmacka.

Som mamma vill man ju såklart inte att ens unge är ledsen. Men jag tror inte heller att det är något dåligt att vara ledsen ibland.
James får vara arg för att han inte får en kaka. Hna får sitta och skrika på golvet över att han inte får ta med sig elvatusen leksaker i vagnen. Men det värsta är när man inte vet varför han är ledsen och man blie galen av att höra barngråt en hel dag, jag lovar er man vill sätta i ett par öronproppar och gå och lägga sig men det går ju inte så där står man med en glass och mutar...

vecka 39



Källa minbebis.com

Bebis

Din bebis ökar nu sin vikt med ca 28 g per dag. Den borde väga mellan 3,5 och 3,7 kg och vara mellan 48 och 50 cm lång. Hjärtat och levern laddar upp med näring som bebisen kan använda framförallt vid syrebrist under förlossningen. Men även som en reservdepå de första dygnen innan den riktiga modersmjölken kommit igång. Nu förbereder sig bebisen för ett riktigt marathon, ni ska klara detta tillsammans så försök att hjälpa till så mycket du kan.

Du

Nu tar bebisen upp hela din mage som mäter mellan 35 och 37 cm. Det ligger en helt färdig bebis i din mage, är det inte otroligt? Nu kan bebisen komma ut vilken minut som helst, men kom ihåg att det är bebisen som bestämmer när det är dags.


Ingen bebis här inte

Nope jag har inte fött ännu.
Så länge som det inte blir en jätte stressig förlossning så kommer jag antagligen blogga om när det händer. inte just på sjukhuset kanske men jag kommer säkert skriva ett inlägg när värkarna har börjat.
puss puss

Konst?

James har alltid massa knäppa saker för sig. han staplat sina kossor på varandra m.m. Han satt för någon dag sen och åt en macka och jag sprang på toan. När jag kom tillbaka hittade jag hans macka såhär.. På hans bil med 2 glasspinnar instuckna.




Love






BB igår

Igår på eftermiddagen så skulle jag byta på James och kasta upp honom på skötbordet. han ville inte ligga där och sparkade mig skit hårt med båda fötterna rätt i magen.
James är ju ganska liten men jag lovar att det gör jävligt ont när han har fått in en spark med riktig kraft.
Efter det så blödde jag näär jag gick på toaletten så vi fick åka in till förlossningen.
Jag hade sån ångest innan vi åkte in, jag tänkte typ neeej inte ikväll.
Dom sa att dom hade fullt upp på bb så jag visste att vi skulle få vänta där ett bra tag och vi fick hitta barnvakt åt james (tack till dom som passade honom) och sen fick vi dra in till bb.

Jag kom in på en gång medans Leo parkerade och jag fick ligga i en halv timme så att dom kunde kolla hjärtljuden och sen fick jag sätta mig i väntrummet och vänta och vänta och vänta efter all väntan så fick jag komma in och en läkare gjorde en gynundersökning på mig och sen fick vi åka hem. Så allt är bra med mig och Neo förutom högt blodtryck och att moderkakan kan ha fått sig en riktig smäll.

Jag och Leo kom på att jag går in i vecka 39 p tisdag. Det känns skönt och helt sjukt. Alltså på tisdag så är det högst 3 veckor tills Neo kommer. Förhoppningsvis innan men barnmorskorna sa att man sätter igång vid 40+0. Men att dom inte trodde jag skulle gå över tiden. Alltså det känns ju verkligen helt sjukt det här nu är det så sjukt nära, det känns så skönt att graviditeten snart är över men det känns konstigt också att vi kommer vara 4 stycken här hemma snart. Jag börjar få lite ångest över själva förlossningen och smärtan och det är jobbigt att inte veta när det händer. Tänk om han kommer på midsommarafton, då är ju alla borta och jag ska ha barnvakt till James, hundvakt till Ronja och någon som kan kolla till katterna.

Men de blir säkert bra

Ont och trött

Jag har ont i hela kroppen och får inte sova något alls på nätterna. Fick nyss reda på att vi ska städa på dagis i helgen igen.. kul...
Jag har verklöigen ingen lust med något just nu, är bara på så jävla dåligt humör så det finns inte.

Dagen

Jag och mamma skulle gå en långpromenad längs hela strandpromenaden och tillabaka men lyckades bara komma till våfflan eller nästan inte ens det. Det jag så jövla ont och jag kan verkligen inte gå långt längre.
Jag handlade lite mat iaf så nu när jag har lagt James så ska jag äta. Leo jobbar sent ikväll så jag har soffan för mig själv men det är faktiskt skönt att kunna få ligga här och pilla navelludd och bestämma vad som ska ses på tvn.

vecka 38

Källa minbebis.com

Bebis

Nu är bebisen ca 47 cm lång och väger 3,1 kg. Nu förbereder bebisen sig på att födas. En normal graviditet brukar vara 37 till 42 veckor. Det är barnet som bestämmer när det vill komma ut. Ca 4 procent av alla barn i Sverige föds förre vecka 38 och lika många efter vecka 42. Ungefär 92 procent föds inom den normala perioden.

Du

Bebisen fortsätter att växa och det kan även du göra. En del ökar med 20 till 25 kg under graviditeten och andra mindre eller mer. Din livmoder är ca 34 till 36 cm. Ha dina favorit kläder på dig, något som inte sitter åt. Tänk på din hållning, en del lutar sig bakåt för att kompensera sin framtunghet, det kan göra dig lite extra klumpig. Försök att hitta en sovställning som passar dig, sover du för lite kan du lätt känna dig deppig


Andra rundan med kattungar

Min granne knackade på dörren för typ 1 timme sen och sa att Tea hade fått kattungar. Hon låg med dom i vår rabatt så hon har antagligen fött i natt.
Det är 2 röda och en grå och jag flyttade in dom i kattkorgen in i min garderob så dom får bo där nu ett tag.
Jag är helt slut och jag ska försöka vila nu innan James kommer hem.

Idag ska jag bara sova

Jo men visst, James är på dagis och jag har sovit i en timme och nu har jag ätit och ska lägga mig igen jag har SVIN ont i höger revbenen. Jag kan inte göra någonting.
Igår var jag och Leo på en husvisning i hällsbo men det var för mycket jobb och sånt. Kul när man har bott granne med någon så länge och man har en bild av hur det ser ut hemma hos dom men herregud hon hade liksom inte ändrat på något sen 70-talet. Hon hade orangea handtag till vita dörrar. Hemsk var det.
Här har ni bilder från igår.

Vader





Jag sa till James att han skulle se glad ut.




Eftermiddagen spenderades på lekplatsen





Var det någon som sjöng igår?




Jag har aldrig brytt mig om nationaldagen. Jag har liksom aldrig fattar grejjen, fira sverige? Ok om det var en kul dag som typ midsommar då man äter och blir full men nationaldagen minns jag bara som en dag då man kom ifrån lektionen i 10 min i skolan då man fick springa ut och ställa sig vid närmsta flaggstång och sen så skulle man sjunga. Var det någon som sjöng?
Jag sjöng inte. Fast jag är den där som står och mimar när vi sjunger "ja må han leva" också.
Men allvarligt, vem fan bryr sig om att få sjunga någon jävla sång i skolan. Jag tänker nu på alla facebook grupper med namn som "vi vill sjunga nationalsången i skolan blah blah". Om ni verkligen vill sjunga så jävla mycket sjung hemma då!
Folk som är rädda för att förlora det svenska arvet kan ju börja fundera på vad dom gör just hemma. Lär era egna ungar nationalsången för jag har iaf inte hört att den ingår i läroplanen i någon kommun i erat älskade sverige.

Husjakt

Så igår lurade jag med Leo på en visning av ett as fint hus i tjottahejjti. Det var verkligen världens mest perfekta hus förutom att det låg lite off. Leo gillade det också men sen kom han ham och blev såld på ett jävla hus precis mitt emot min mammas gamla hus i hällsbo.
Jag tror inte vi kommer köpa hus nu men det är jävligt kul att kolla och inom ett år så vill jag flytta till hus. Jag hatar att bo i lägenhet och de börjar ju redan bli trångt och Leo har sagt att nästa gång vi flyttar så flyttar vi till hus.
Jag kommer fortsätta leta efter hus för snart kommer ju det perfekta huset för oss poppa upp.

Nu till annat, James kom hem igår kväll och vi gick ner till sigtuna och åt middag på våfflan sen har James hostat hela natten så han får vara hemma från dagis idag. Både han och Leo sover fortfarande för övrigt.

Denna vecka händer det ingenting, om jag inte föder barn alltså. Jag är ju i vecka 38 på tisdag och visst är det väl så att 80 % eller nåt föder då. Vi får väl se men fan vad skönt det skulle vara. Men jag ska försöka att inte tänka så mycket på det. Jag ska försöka ställa in mig på att jag kommer gå över tiden och bli igångsatt annars blir det bara ännu mer jobbigt att vänta.

Goder morgon

Jag ska äte frukost för en gång skull. Kanske att man borde göra det till en vana?
Sen ska hundarna ut och jag och Leo ska iväg och ******** Ja, det kan jag inte skriva här ifall Leo skulle läsa det. Men jupp vi ska iväg och göra en sak som inte Leo har någon aning om.
Sen ska jag ägna den barnfria dagen åt att storstäda här hemma och kanske sova liiiite.

Robin Hood

Vi kom hem för ett tag sen från kista. Vi såg Robin Hood, den var rätt bra men jag hade svårt att sitta skönt för att det är så jävla trångt i min mage.
Nu är vi båda skit trötta och vi ska snart gå och lägga oss efter att vi kissat hundarna.

Vi hann med lite shopping också. Leo köpte en tröjja och ett diadem åt mig och en klocka åt sig själv.





Oh jag älskar rosetter...
Nej nu ska jag gå och lägga mig jag får lite sovmorgon imorgon förhoppningsvis eftersom att James sover hos sin farmor.

FETT pinsamt

Jag och Leo lagade mat ganska sent igår och sen så låg vi bara på soffan hela kvällen och jag tänkte ta itu med det nu på morgonen innan James farmor kom och hämtade honom.
Vi har våran damsugare på Leos kontor också, den har stått där i flera dagar vilket har resulterat i en svart matta av hundhår på golvet särskillt eftersom vi har 2 hundar denna vecka.
Men iaf jag var ju vaken väldigt tidigt imorse men mådde ju skit så jag orkade inte riktigt städa men jag satte mitt alarm på klockan 8 för hon skulle hämta James kl 9. Men jag tryckte bara av alarmet och av någon anledning så vaknade inte James?!
Så jag vaknade nu klockan tio i 9 och sprang upp och väckte james, kastade i honom frukost, och försökte plocka ihop allt han skulle ha med sig.
Jag hann nästan, sen kom hon och jag öppnade dörren så såg jag att jag hade glömt kasta soppåsen som jag ställde ut igår kväll och någon katt eller så hade rivit sönder den så det låg potatisskal utanför dörren.
James var inte påklädd så när jag skulle börja packa på honom kläder så gick hon liksom längre in i hallen så hon såg in i köket och hela bordet var fullt av papper och kläder och väskor och hela diskbänken var full av smutsig disk.
Så jävla pinsamt. Nu ska jag städa fort som fan! Jag kan dock inte städa golvet eftersom att damsugaren inte är här. En pik till dig Leo om du läser detta.

Den där profylaxandningen kommer väl till pass

Jag har precis suttot i duschen i en timme nästan efter att jag vaknade upp av kramper i benet.
Jag profylaxandades igenom dom :)
Hahaha
Och helt ärligt så klarade jag av kramperna mycket lättare. Så kanske att den här profylaxgrejjen fungerar...(?)l

Jag har iaf väldigt ont i magen och jag mår jätte illa just nu så det känn inte som att det är någon idé att somna om. James ska sova hos sin farmor i helgen så jag kan ju faktiskt sova hela dagen om jag så vill.

Fixat barn

Neo har fixerat sig. Yes, min barnmorska sa att det oftast inte händer med omföderskor men jag är ju bäst i hela världen så de känns ju bra. Ingen unge kommer ur mig med rumpan först.

Du kan komma nu Neo. Hör du deeeeet?!

Dagisfoto

James har tagit sitt första dagis foto!
Vi såg det igår när vi hämtade honom på dagis och han var glad och söt (såklart) på både grupp och ensam fotot.
Men han hade ett svullet öga när bilden togs för det var dagen efter att han hade ramlat in i soffbordet.
Nu ska vi beställa hem en massa bilder.

Snart så ska jag väcka James och sen ska vi iväg till märsta och äta och gå till farbror doktorn.

Jag ska slå sönder Leos väckarklocka!

JAG HATAR LEOS VÄCKARKLOCKA!

Jag verkligen hatar den. Leo sätter den alltid skit tidigt sen så tjuter den var tionde minut óch jag ligger alltså vaken i tio minuter och sen så vaknar James utav den och jag måste gå upp.
Jag kan inte stänga av den för då blir Leo sur för att han har försovit sig.
Idag fick jag nog av skiten. Han får inte använda den längre.
Och jag ska inte bara lägga undan den utan jag ska slå sönder den.

Utstött

Jag skojja inte när jag skrev i förra inlägget att jag kanske inte skulle få plats i sängen.





Nu har Leo åkt till jobbet med James. Jopp han tog med sig James till ett möte. Sen ska han lämnas på dagis. Jag blev lämnad med monstrena så nu är väl meningen att jag ska ut med båda 2. Jag funderar på att släpa upp dom till hundgården men jag har ångest över den korta vägen dit.

Världens bästa väder

Det va så sjukt fint väder igår. Jag, Leo, James och vovve gick upp till Leos bror och hämtade Leos gamla hund. Det tog typ en timme att gå dit för vi gick förbi sigtuna och köpte kött att grilla men vi kom inte hem förenn halv 11 så det blidde lite för sent.

Idag ser det ut som att det blir skit fint väder igen. Det är bara jag som är vaken just nu men snart ska jag väcka James som ska till dagis.

Vader Leos gammle rottis är hos oss tills på fredag tror jag. Leo får liksom ta ansvaret för honom för jag har inte så lätt för att gå ut med honom. Jag litar helt enkelt inte på honom. Jag tog ju han dom honom i 1 helt år varje dag från 6 på morgonen till 23 på kvällen för några år sedan och det var det lugnt, då kände jag honom. Men nu bor han i örebro hos Leos mamma och jag vet inte alls hur han reagerar på hundar, katter m.m. Jag kan tänka mig att släpa upp honom till hundgården idag men mer vill jag inte.

Idag ska jag till mvc och kanske träffa Anna som har kommit hem till sitt fosterland.Wihoo....
Nu ska jag lägga mig i sängen en stund innan James ska upp... Om jag får plats...

Glassbarn

Vi har varit ute hela dagen.









Min lilla gubbe





vecka 37



Källa minbebis.com


Bebis

Bebisen väger nu nästan 3 kg och är 47 cm lång. De flesta bebisar har vänt sig med huvudet neråt nu. Om den inte har gjort det brukar man försöka vända bebisen. Den tränar sina lungor genom att dra in och trycka ut fostervatten i dem. Lungorna är det sista av bebisens organ som mognar.

Du

Livmoderns mått kan vara detsamma som förra veckan. Det kan även vara mindre eftersom att bebisen sjunker mer och mer. Men är du förstagångsföderska kan ditt magmått vara 33 till 36 cm. Försök vila nu inför förlossningen varje dag när du kan för sen kommer du bara få göra det när bebisen vill


En del av shoppingen



Vagnen


Amningsbhar och linnen


Onödigt dyr men mjuk babyfilt


Sovpåse från IKEA


Amningskudde

Hemsk natt

Precis, nästan som vanligt precis när jag gick och la mig ogår så började jag känna mig illamående och få skit ont i hela kroppen.
Men de var värre än vanligt, Det gjorde svin ont. Det kändes som att någon skar med en kniv i pussyn och att någon slog med en hammare i ryggen. Nu tror ni säkert precis som Leo att jag egentligen inte vet hur det känna att bli slagen av en hammare i ryggen men det vet jag. Det gör svin ont. Tänk er när ni hamrar fel och slår er på tummen med en hammare, fast istället i ryggen. DET GÖR VERKLIGEN ONT.

Iaf så kunde jag efter någon timme inte stå emot smärtan jag ville dö lite grann och jag vinglade in i duschen och satte på det varmaste vatten jag kunde.
Jag stod på knä i duschen och spydde samtidigt i toaletten. Jag mådde inte särskillt illa längre utan jag spydde av smärtan i ryggen.

Sådär höll jag på hela natten. Jag sprang fram och tillbaka till dusch och toalett från sängen. Jag har inte sovit något i natt nästan.

Men det märkligaste av allt är att imorse när jag gick upp så hade gravida Tea bajsat i duschen och spytt i flera delar av lägenheten. Hur konstigt är inte det?

RSS 2.0