Bloggar

Kända bloggar som jag läser.

http://wwww.mammabeckas.blogg.se/ Den här bloggen älskar jag. Becka verkar vara så sjukt snäll och lugn eller ja vet inte riktikgt hur jag ska beskriva henne. Det känns lite som att hon är alla unga mammors urmoder. Hon skriver ju mest om sina barn men det är ju det jag tycker om att läsa om. Och hennes tvillig flickor ligger ju bara lite över James ålder. Så när dom lär sig något nytt så kan jag vara ganska säker på att James snart kanske kommer kunna samma sak.

http://www.blondinbella.se/ Alltså jag vet inte varför jag läser hennes blogg. Typ för att hon är alla bloggars urmoder kanske? Men helt seriöst så tycker jag inte att hon skriver något som tilltalar mig alls. Hon skriver bara om sina möten och när hon shoppar och man har ju inte råd med dom kläderna hon köper ändå. Jag tycker verkligen inte om henne eller ivarje fall inte hennes blogg men ändå så sitter jag där och läser. Helt sjukt. Någon slå mig i huvudet...


http://www.kissies.se/ Hahahaa Man blir så arg över vissa inlägg hon skriver (Hon hatar ju typ unga mammor hehe). Men hon är så jävla provocerande och det är de som jag tycker e kul. Hon är en ful liten fjortis bitch. Kläderna hon köper har man iallafall råd med.


http://www.kenzas.se/ Det här är ju också en bajstråkig blogg. Hon skriver inte om någonting typ. Jag erkäånner att jag bara läser kenzas blogg när jag verkligen har tid och har tråkigt. Hon är iaf bajsigt snygg hela tiden.


http://www.finest.se/katrinschulman/ Hon är precis sådär dryg och "fuck you" som man själv skulle vilja vara.


http://www.1000apor.se/blogs/alex/ han är sjukt rolig bara.

http://www.blogg.stureplan.se/gynning/ Jag älskar henne hon skriver så fint. Men jag pallar inte läsa nu när hon e i tokio.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0