Prat

James far kom nyss och hämtade honom. Vi pratade och jag började gråta. Inte alls för något som han sa utan just för att det var snö ute, Jag klarar verkligen inte sånt. Jag gråter av att det blåser, är kallt och när det är snö och solen lyser så att man blir bländad av snön. Jag hoppas att han inte tror att jag grät av vad han sa. Han sa ju inget speciellt liksom vi pratade bara och då skulle de ju ha varit helt sjuk om jag hade stått där och gråtit.
Tydligen läser folk min blogg. Va fan har inte folk bättre saker för sig än att läsa min blogg? Helt sjukt. Men vad säger jag. Mitt liv är ju helt sjukt intressant. Eller kanske folk som kollar min blogg inte kan läsa dom kanske bara kollar på bilderna och försöker tolka mitt liv av dom. Who knows?

Jag tror Jamie kommer hem igen vid 5 tiden istället för vi stog ju där och pratade och tog upp all deras tid tillsammans. Nu har jag iaf gått ut med dogsen och hmm kanske jag borde städa lite medans James e borta. Ja! jag borde städa med as hög musik! Det finns ingen som klagar för det är mitt på dagen och ¨då får man ha hög musik och sen kan jag dansa runt naken medans jag städar. Plus att jag kan springa ut och kasta soporna utan att sätta på James overallen för att gå ut 30 meter till sophuset liksom. nej helt ärligt så brukar jag göra det när han sover. springa ut och kasta soporna altså. jag bor ju brevid soporna. Det kan ju inte hända något medans han sover? Det tar ca en halv minut för mig att kasta sopor. Det värsta som kan hända på den halvan e att han vaknar och kanske gnäller lite grann. Det kommer bli värre sen. När han blir större och aldrig sover. Då kommer jag aldrig kunna kasta soporna. Det blir svårt vi kommer bo bland sopor liksom. Leo är ju aldrig hemme så hur ska jag någonsin hitta tid till sånna saker.

Det här blev ett väldigt långt onödigt inlägg. Men det är ju kul att jag kan skriva onödiga inlägg när jag egentligen borde hitta på något annat. Ikväll kanske det blir utgång. För det är fan alla hjärtans och ska jag verkligen behöva sitta hemma då? Fast å andra sidan så vet jag inte vad ja skulle ha på mig. Måste man ha hjätan på sig på alla hjärtans dag? Jag har en sexig liten body med hjärtan men den e typ genomskinlig. Man måste spara lite åt fantasin. Men å andra sidan vem har fantasier om mig? Amanda säkert. Hon e lite snuskig Amanda. Hon vill säkert ha mig. Jag märkte hur hon stötte på mig sist hon var här. Nej nu får jag sluta och göra något vettigt. Jag borde som sagt städa.

Kanske vi ses ute ikväll babes??

xoxo yours truly Elli

Här har ni bilder på James från igår kväll.


Nej mitt barn har inga tänder.

En till sak som Jamie har lärt sig. Att hålla flaskan själv. Ibland pallar han inte för han är lika lat som sin morsa. Men han har liksom fattat grejjen.

Kommentarer
Postat av: linda

Å lyllo sen josy blev sjuk vägrar han hålla flaskan.

2009-02-14 @ 19:57:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0