läst på fl

Diskuterade öven en öl med en kompis om prostitution och fick höra en chockerande historia.
Han hade åkt på en resa med jobbet där flera av hans kollegor besökt en bordell och köpt sex. Samtliga dessa var i förhållande och några av dom var till och med gifta och hade barn.
Ursäkten löd som att "det är skönt att kunna förnedra och känna makt". Sen visade det sig att flera av dessa gjort detta tidigare. Under charterresor med grabb-gänget, på färjan över östersjön (även då med "grabbarna") och vissa hade till och med hört talas om vanliga normala svenska män som åker till Thailand och köper en tjej som dom kan göra vad dom vill med (=förnedra på alla sätt) under sin vistelse där.
Blev tvungen att forska vidare i detta ämne och ställde frågan: "Vet du någon som någonsin köpt sex?" till några andra manliga bekanta och 2 av 5 svarade "Ja" på den frågan. En av dessa kunde även bekräfta att köparen var en gift man med familj och detta hade skett på en kryssning som jobbet bjudit på.

Alltså vad är det för fel på en människa när man måste köpa sex?!! Varför gör man sånt? Speciellt om man har familj och barn? Märker man inget som partner till dessa? Är man inte rädd att råka smitta sin fru/sambo med nå sjukdomar? Vad har man för människosyn? Var sitter felet i uppfostran/samhället när det finns män har dessa åsikter? Gör vi något fel i hur vi uppfostrar pojkar eller är vissa män så pantade att dom saknar både moral och vettig kvinnosyn?


Jag kan inte bara än att hålla med. Fy fan. Jag skulle ju inte ens tåla att Leo gick på strippklubb. Jag skulle kastrera skithögen med vänsterhanden på 2 sekunder. Jag tycker verkligen att det är helt sjukt att gå och köpa sex. Sen att köpa sex för att förnedra och känna makt hur jävla sjukt är inte det?! Verkligen va fan är det för människosyn folk har? Och hur uppfostrar vi våra söner? Jag hoppas verkligen James växer upp med respekt för kvinnor.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0