Glad unge

Jag tror att James mår lite bättre idag. Han sov hela natten med mig i sängen. Det var mysigt.

Igår tittade jag ju på lägenheten i märsta och den var skit fin. Jag var lite irreterad över att det var så höga fönster i sovrummet och i köket så att jag kan tex inte se ut men å andra sidan kan man ju laga mat naken.
Annars så var lägenheten perekt jag började garva när jag såg att det fanns 4 tv uttag i den där lilla 2:an. Lägenheten var väldigt high tech med "bliiip" lås och tvättstugan och sånt bokar men med en liten dataskärm. Inget vad jag e van vid från til haha. Och det finns porttelefon så man slipper springa ner för trapporna för att öppna porten. Eller trpporna, Vad säger jag? Det finns ju hiss. och tur det eftersom lägenheten ligger på 5:te våningen. Men verkligen jag får riktig lust att flytta nu. Jobbigt att bo i märsta men ändå jag måste ju ha en lägenhet och den är ganska så perfekt. Lite liten kanske. Men jag har bestämt att James får sitt eget rum. Han ska fan få ha ett eget rum utan att jag tar en massa plats. Och jag köper antingen en säng som får stå i ett hörn eller så köper jag en bäddsoffa.

Det börjar verkligen pirra i hela min mage. Det blir alltid såhär när jag ska flytta någonstans. Jag vill verkligen flytta in på en gång och sätta upp tavlor och hyllor och en massa saker och göra allt fint. Samtidigt är jag rädd. Hahaha för att bo helt själv och ta hand om alla räkningar helt själv m.m. Men det kanske är det som krävs. Eftersom jag tydligen inte har något begrepp om pengar så lär jag ju få det när jag bor själv.

Men jag älskar köket och balkongen. Så jävla skönt att sitta där på våren. James verkade älska den också. Så fort han fick chansen så sprang han ut på balkongen.
Här kommer några bilder från lägenheten. Men kom ihåg att det är inget bestämt om att jag ska flytta in. Jag har bara varit och tittat på lägenheten.

Sovrum


Sovrum

Sovrum mot vardagsrum och kök

Vardagsrum mot balkong

Balkong

Kök

 


Kommentarer
Postat av: angelica

fräsch lägenhet! hoppas du får den!

vart i märsta ligger den?

2009-09-06 @ 17:28:21
URL: http://snultan.blogg.se/
Postat av: Parisa

Gud va fint det var!

2009-09-09 @ 16:24:58
URL: http://parisabc.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0