Jag är ensam hemma med barnen.

Eftersom att jag har varit dålig på att blogga så tar vi en uppdatering nu.

Jo men visst. leo har åkt till Örebro och James håller på att somna men bebisen i magen är vaken.
Bebisen i magen är för övrigt en pojke. Så nu måst jag fundera riktigt på namn. Det kändes som en flicka så jag har varit helt bestämd att bebis ska heta Miley. Men nu e det ju som sagt en pojke så. Han sulle lätt heta Justin eller Tristan om det bara var upp till mig men tydligen sa papporna också ha något att säga till om.

Jag är just nu i vecka 18 + 2. Jag kan fortfarande ha mina egna kläder men magen är större än med James så denna graviditet så lär jag bli tvungen att få köpa fula mamma kläder.

Leo ville inte veta könet på bebis men vi tog reda på det ändå och jag tror Leo är glad att han gjorde det för nu blir det en "han" inte "den" eller "det".

Från minbebis.com

Bebis

Bebisen är 12,5 till 14 cm mellan stjärt och huvud, den väger ca 150 g. 50 g mer än förra veckan. Bebisen kan rynka på pannan och göra grimaser. En del basreflexer börjar utvecklas nu som till exempel sugreflexen och bebisen vänder ryggen till om magen utsätts för ljus. Hjärnans första kritiska stadium är nu över.

Du

Nu är det dags för ultraljud. Det görs omkring vecka 17 till 18. Vikten har ökats till mellan 4 och 6 kg, men det är bara början. Ät rätt så behöver du inte oroa dig för onödiga kilon. Du kanske börjar få ryggbesvär, blir täppt i näsan eller svårt att röra dig som du vill. Det börjar helt enkelt kännas att du är med barn.


jag har inte ronja hos mig ikväll. Det är skönt men samtidigt jobbigt för att jag hatar att vara ensam hemma utan någon som beskyddar mig.
jag ska ägna kvällen åt att plugga körkort och hund. Jag går ut skolan i maj så nu är det det sista om ska göras med det sista är väldigt mycket saker. Så vi får se hur jag hinner med skola,jobb, barn och hund.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0