Profylaxen igår

En helt nykläckt Jmaes på mitt bröst.


Profylaxen var inte vad jag hade tänkt mig men det blir nog mer som jag hade tänkt mig nästa tisdag.
Min bild av profylax var en massa mammor och pappor som halv ligger på yogamattor på golvet och andas i takt och papporna lär sig massera mamman.

Men så var det inte rikigt vi lärde oss hur man skulle andas men sen fick papporna nypa oss stenhårt i låren för att "simulera" en värk och vi skulle då andas oss igenom den.
Dumt tyckte jag och slog Leo när han nöp mig.

Dumt också för att det absolut inte går med ett litet nyp att låtsas som att det är en värk.. Hej, kom till baka och slå mig med en slägga i ryggen. DÅ kan kan snacka om att simulera en värk tänkte jag.

Ajaj sa en mamma som blev nypen av sin man. Hon sa att hon hade hållt andan och glömde bort en stund och profylaxandas för att han nöp så hårt.
Hahahahahahahaa tänkte jag då lilla gumman tyckte du verkligen att det gjorde så ont när han nöp dig att du glömde profylax andas? Då kan du glömma andningen när du föder.

Jag blev iaf lite lätt irreterad på hur naiva mammorna var så jag sa rätt ut (eftersom jag var den enda där förutom barnmorskan som hade fött barn) jag inte riktigt trodde på att man kunde andas sig igenom en värk eftersom att jag gör så jävla onte att man hellre vill dö. Skit i andningen då tänker man ju.
Leo sa då, tyst med dig dom andra har ju liksom inte fött barn!
Nej men då är det väl bra att jag förbereder dom på det då.

Nu ska jag iaf skriva en massa listor. En lista över vad som måste med i bb väskan, en lista om vad vi behöver inhandla innan bebis kommer och ett brev till Leo som handlar om hur han ska bete sig och tänka på när jag föder. han ska ju liksom vara min röst under förlossningen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0