2008.10.08



bara för att alla andra skriver om de här just nu så gör ja de också.
Ok ni som känner mig vet att ja tycker att man ska få klä sig som man vill utan att de ska ha någon betydelse om man blir våldtagen eller inte. att "skylla sig själv" bara för att man har en kort kjol på sig är de dummaste någon kan säga. att de ska bli mer ok att våldta någon för att man e full och klär sig "slampigt" är ju helt sjukt. men å andra sidan så är du ju så. man blir lättare våldtagen om man har på sig en kort kjol och går full hem från krogen ensam. och de är många.. särskillt killar som säger att de är ju bara att inte bli as packad och klä på sig lite mer. SÅ KOM IGEN TJEJER på med overallerna sätt på er stålhättekängorna sminka er fan inte gegga hållre ner er me hundskit så ni stinker också, sen så ska ni alltid ta buss eller taxi hem. eller så skiter ni i att gå på krogen överhuvudtaget. ni kan ju lika gärna stanna hemma för vem fan vill ha kul liksom.
neeee alltså de är så sjukt, sätt på er va fan ni vill och bli aspackad kanske man borde tänka lite och inte springa runt i gränder ensam men om de skulle hända något när ni har på er en liten kjol och är aspackade strunta inte i att anmäla. JAG vet hur skit allt blir efter ett tag. anmäl och om ni inte tycker att polisen behanlar er så som ni har rätt till att bli behandlade så gör något åt saken kräv att ni ska bli behandlade på rätt sätt.

sen så rekomenderar jag verkligen att kolla in http://www.bodyguard.nu/ och köpa en skunkspray den är liten så de är inte jobbigt att ta med den och den ÄR jävligt effektiv. bodyguard har larm poch sånt också men skunksprayen är den som jag rekomenderar.
pusspuss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0